Ben psikoloğa gidiyorum ya. Herşey çoğunlukla ilgili biliyor musunuz.
Öyle tespitlerde bulundu ki ağzım açık kaldı n
Benimde oyle bence
Bizde babannemde vardi iyiydi babannen kotu biri degildi annenle anlasiyolardi fakat surekli mudahale halindydi bize surekli hurafelerle eskiyi ornek vererekde bazen bunaltiyodu ama seviyodum
Her bayram bizim ev dolup tasardi babannemin kardesleri,yegenleri bidi bidilari tanimadigim etmedigim bi suru insan evimize geliyodu bayamdan bayrama gelirlerdi ama annecim hep hazirlikla kostrurdu
Babamin aksiligi,evde buyuk olmasi vs cocuklugum u hatirlamak istemiyorum
Cocuklugumun tek iyi yani her yaz tatilinde teyzemle anneannemle kalmakti
3ay kalirdim okadar guzeldiki
Orda okumak istedim babam izin vermedi
Dedemi baba gibi severdim ki hala oyle
Anneannem dengim gibiydi kucuk teyzosum annem gibiydi
Tereyagli cilekli recelli ekmekler, hamaklar, aksam yuruyusleri, dondurmalar, dedosun tamir etmekle omur gecirdigi kirik dokukler ve gemi maceralarini dinlemek(gemiciydi) anneannemle teyzemin isten donusunu bekledigimiz bahce, bahcede yenen yemekler, dalindan kopardigim biber, domates(bahce yapardi anneannem hatta dedeminde bahcesi vardi ayri ayri evin ust bolumu dedemin yan bolumu anneannemindi oyle ekerlerdi seninki guzel degil benkmki guzel dedenin bahcesinden alma yooook anneannenin bahcesindeki yenmez sohbetleri), muzik acip oynamalarimiz, bahcedi tahtalardan tatterevalli yapmamiz,camurdan insaa ettigimiz binalar tek flu hatirladigim guzellikler
Bundandir hala firsat bulunca oraya kacislarim
Cocuklugumun iyi yanlarini anip daliyorum yaaad ediyorum,ozluyorum,huzunleniyorum,huzur buluyorum
Keske onlarin cocugu olsaydim diye cok aglamistim
Babam dedemdi sanki
Sabah odasina dalar operek uyandirirdim kahvaktiya cunku dinlerdi bizi,sakalasirdi,operdi,karakizim diye severdi severdi beni sebepsiz , nedensiz, cikarsiz,sefkatle severdi
Dinlerdi beni , adam yerine koyup saatlerce anlatirdi, oynardi benle salincak yapardi bana
Alisverise giderdik ne istersem onu alirdi
Torunum ne isterse o derdi
(Agladim bu arada)
Hala deli gibi severim ,ararim, saatlerce dinlerim yaslandi artik bazen iyi bazen kotu beyin kuculmesi var dedemde hep eskiyi anlatiyo
37369602 defa dinledim seyleri zevkle dinliyorum
O olmesin hep anlatsin ben hep dinlerim
Anneannem ameliyat oldu baya oldu ama evde kalmiyo teyzem yanina aldi dedem dul bi dayim var onla kaliyo yazin sirf dedemle kalcam ben diye yegenimide aldim oglumuda aldim onla kaldim
Yemegini yaptim
Bahceye kahvalti hazirladim
Eskisi gibi uyandirdim onu
Ne isterse onu pisirdim
Bahcede saatlercd dinledim onu
Gazci osmanin gemisinde dusup belini incittigini ben 15 yasimdan bile biliyorum dede dedim icimden ama ilk defa duyuyomus gibi yine dinledim yine dinlerim
Duygusalim sanirim bu aralar yarim.kalan cocuklugumun guzel yanlari gozume kacti sadece..