• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Çok duygulandım çok güzel anlatmışsınız:KK43: 20 gündür sizleri takipteyim.. çok güzel insanlarsınız içten samimi doğal.. yazmadan gizlice takip ediyordum ama bu yazıyı okuyunca dayanamadım...Eskiden hayat daha güzeldiii!!:KK43:bunu hatırlarttınız..Aynı şekilde benimde duygularım depreşti hüzünlendim:KK43:
Benim kafa hep eski iyi insanlari tukettik demirin tuncuna insanin neyse ...

Doldumda tastim
Bir kiz cocugu icin baba kavrami cok onemli kızı olanlar lutfen eslerine soylesin sefkat cok onemli
Yilan bile sıcaga akarmıs
Elimde olsa gitsem dedemle kalsam baksam ona yemek yapsam, temizlesem evini bize getiremiyoruz gelmiyo oglum bile buyuk dedem diyo cok seviyo
İyi insan olmak en ucuzu, en zahmetsizi ve en sevabi ama zor olani secmek icin cabalayan okadar cok insan var ki variz ki.

lellicim işte herkesin hayatında var birşeyler.
benim çocukuğum güzle geçti genel olarak ama bayramlardan ve maçtan nefret ediyorum.
hiç bayram öncesitemzilik tatlı vs yapmam. ay millette bayramlık vs heyecanı olur iç yok bende. bnde çocuğum averemedim bayram ruhunu...
İnan bende de yok bayramlik alincakmis, tatli yapilcakmis hic dusunmuyorum
Sadece anneannem ve dedeme gitmek istiyorum her bayramda sukurler olsun gidiyorum esim her baytam goturur
Eski tadi var mi yok ikisise yaslandi huysuzlasti, hastalandilar, daha az konusuyolar, daha az yasam sevkleri, daha cok yorgunluklari
Olsun onlar orda olsunlarda ben gidim.

Esimin ailesiylede gorusmedigimden ee babamlada artik konusmadigimdan bayram demek olagan bir gun iste.

Tr lelli bi anne babanın en önemli görevi çocuğuna keşke şu benin annem-babam olsaydı dedirtmemektir.
İyi ki benim annem babam sensin diyosa bi çocuk (her yaşta) iyi anne babasındır.
Her dediğini yapmakla, her imkanı sunmakla olmuyo işte anne babalık.

Bende dedemi çok çok severdim. Annem çalıştığı için gündüzleri onlar bakardı beni.
Akşam olunca annem almaya gelirdi. Ben hem annemle gitmek ister hem dedemlerde kalmak ister, bi türlü karar veremezdim ama annem evden kopmayayım diye sadece arada izin verirdi kalmama.

Bende soba yanan odada anneannem ve dedemle oturmalarımızı, onların öğle uykularından uyanmalarını bekleyişimi, dedemin kestane tezgahını çok özlüyorum. Anneanne dede sevgisi yaşamak çok ayrı bişey.

bi keresinde halamlarda kalmıstık haftasonu. Dönüşte dedemin kestane sattığı yere doğru yürüyoruz. Çok özlemişim.
koşa koşa gittim , kollarımı açtım dedeme sarılayım diye kestane tezgahına (soba gibi bişey) sarıldım. Ellerim yandı, ağlıyorum ama hala gözüm dedemde.

1,5 yıl oldu öleli. Ağırlaştığını öğrendim,gittim. İçimden bi ses beni beklediğini söylüyodu yolculukta.
Hastaneye vardım, yoğun bakımdaydı, göremedim. 1- 2 saat içinde öldü. Aldık, geldik. O içerde ben dışarda vedalaştık.
konuştuk sanki. Allah nur içinde yatırsın dedemi de anneannemi de. Hiç incinmedim, Allah ta onları incitmesin.

Bak seninkiler hala hayatta.Allah uzun ömür versin. Sarıl, öp bol bol. Benim yerime de öp. Ben onların kokusunu hiç unutmadım.
Zaten duygularim depresik iyice doldu gozlerim

Allah mekanlarını cennet etsin canım.
Rahmet istediler
Sukurler olsun hastada olsalar varlar ,saglar koca cinaralar.
Evlerinde isik yaniyo,soba tutuyo(hala soba yakiyolar)
Kapiyi calsan acan var
Sicak caylari bahcede duran 4 iskemle bi masalari var
Yoldan gecen soluklanir, gul toplamak icin izin ister, eriklerin yola giden dallarinda yemek icin gelirler.
İhlamurumuzu budar dedem her yil toplarim
Kompostoluk erigimi,visnemi toplar bana
Eski gucum yok bakamiyorum bahceye diyede terleyerek anlatir.
Bi turku atar diline soyler durur
Odasinda kutu kutu cikolata ,sakiz olur
Maasini alinca once bime gider bi ka kutu alir toruna torbaya dagitir(az gizli gizli almazdik)
Simdi gidiyim.yine.vardir hala hepimize tek tek verir ayirt etmeden
Albeni,bigbabool,ulker kutu miniklerden klasiktir.
Yazin 3cesit yemek yaptim sutlac yaptim
Nasil yemegin pismesini bekliyo gormeniz lazim mutfaga geliyo gidiyo anliyorum yemegi bekliyo cok mu aciktin diyorum yooo diyo
Seni bize goturcem dedim ev yalniz kalir dedi. Getiremedim
Evlerinde rahatlar.
Bahcesi var cikiyo bi dolaniyo kapinin onunde oturuyo, teyzelerim yakin sadece.biz uzagiz onlar bakiyolar

Ne güzel anlatmışsınız benim özlemle anacağım bir çocukluğum sevgi şefkat gördüğum dedem anneannem ya da babaannem olmadı .Babaannem hep kızlarından olanı bağrına basar bize ayrımcılık yapardı.Öyle soğuktu sevmezdi abimi beni...Anneannemlerde kız torun çok kıymetli değildir yaşıyolar Allah selametlik versin ama soğuklar hep...Ben kendimi her zaman yetiştirme yurdu çocuğu gibi hissetmişimdir.Hayatta bir anam bir abim bir babam ikide yeğenim var.Anama bişey olsa sanmıyorum ilişkimiz sürsün.Ben çocuğum benim gibi olmasın diye kocamın ailesindeki bazı dangalaklara ve çok sevgili gelinimize katlanıyorum.Kuzenler ayrılmasın diye .Sanki çok yaşamam gibi geliyo o yüzden oğlum yalnız diye işte...Bu ne yaa bugün neyin kafası kızlar böyle dehleyelim kederleri lazım değil gülelim hayat kısa :)

Ne güzel anlatmışsınız benim özlemle anacağım bir çocukluğum sevgi şefkat gördüğum dedem anneannem ya da babaannem olmadı .Babaannem hep kızlarından olanı bağrına basar bize ayrımcılık yapardı.Öyle soğuktu sevmezdi abimi beni...Anneannemlerde kız torun çok kıymetli değildir yaşıyolar Allah selametlik versin ama soğuklar hep...Ben kendimi her zaman yetiştirme yurdu çocuğu gibi hissetmişimdir.Hayatta bir anam bir abim bir babam ikide yeğenim var.Anama bişey olsa sanmıyorum ilişkimiz sürsün.Ben çocuğum benim gibi olmasın diye kocamın ailesindeki bazı dangalaklara ve çok sevgili gelinimize katlanıyorum.Kuzenler ayrılmasın diye .Sanki çok yaşamam gibi geliyo o yüzden oğlum yalnız diye işte...Bu ne yaa bugün neyin kafası kızlar böyle dehleyelim kederleri lazım değil gülelim hayat kısa :)
Sssttt o ne bicim konusma oyle yahuu! Kizcam he
Ohooo okucak is adami olcak
Evercez daha yagusukluyu kenan imirzalioglu ya gelecegin miroglusu kuzun.

Mod degiselim sen iste
Su adami everelim seda sayanda bi evlendirmediler garibi

O kadar yoğundum ki bugün.
Güya boş g7nüm.
Sabah kalktık eşim evde olunca işletmeleri o dolaştırdı sağolsun.
3-4 saat süren işletmelerin 1 buçuk saatte bitti şükür eve geldik yemek yedik 2 de toplantı vardı yine eşim götürdü.
Toplantı 5 de bitti yine eşim geldi almaya araba yokken napıyosak bu halde bile pertim çıktı.
Gelirken markete gittik 90 TL gitti.
Dün de 50 gitmişti
İçinde de sepetin tabanını anca dolduran elzem şeyler var.
Yan kasalarda insanlar sepeti ağzına kadar dolduruyorlar ya kkaç TL tutuyor nasıl ödüyorlar nasıl yiyorlar ve eve gidince nasıl taşıyolar anlamıyorum.
Evde çok is var mutfak fena halde yemek yapılacak ve bacak kasların bile ağrıyor.

O kadar yoğundum ki bugün.
Güya boş g7nüm.
Sabah kalktık eşim evde olunca işletmeleri o dolaştırdı sağolsun.
3-4 saat süren işletmelerin 1 buçuk saatte bitti şükür eve geldik yemek yedik 2 de toplantı vardı yine eşim götürdü.
Toplantı 5 de bitti yine eşim geldi almaya araba yokken napıyosak bu halde bile pertim çıktı.
Gelirken markete gittik 90 TL gitti.
Dün de 50 gitmişti

İçinde de sepetin tabanını anca dolduran elzem şeyler var.
Yan kasalarda insanlar sepeti ağzına kadar dolduruyorlar ya kkaç TL tutuyor nasıl ödüyorlar nasıl yiyorlar ve eve gidince nasıl taşıyolar anlamıyorum.
Evde çok is var mutfak fena halde yemek yapılacak ve bacak kasların bile ağrıyor.

Canim benim bir makarna yap al bir tane parol yat aşağı :)

Kızlar evin her yerinden rüzgar üfürüyo sanki.İnanılmaz soğuk.Doğalgaz faturası geldi 355 lira.Isınsam yüreğim yanmayacak.Bazen düşünüyorum insan neyi çok sever neyi çok isterse onunla imtihan olurmuş.Yıllardan beri ev konusu gündemde ama bu yıl çok zorlandım ben.Başkaları gibi lükslerde gözüm olmadı hiç.Hatta Allah sağlık versin yeterki eşim evladım başımda olsun kiraya çıkmayada razıyım öyle bunaldım.Ev ısınmadığı için kış boyu hep hastayım hep hastayım.Herkes grip olur 3 günde ayakta geze geze atlatır ben sürünüyorum.Burda akrabam yok kimsem yok .Evimde işim gücüm aksıyo.Sonra ayakta durabilmek için dayanıyorum ilaca bu seferde iyi değil benim için ilaç kullanmak ...Biraz daha havası kullanışı iyi bir ev olsa belki bir parça daha iyi olurum diye düşünüyorum .Eşim hayatta kiraya çıkmaz mantıklı da değil biliyorum ben bu evde çürüycem.İki ucu b..k lu değnek anlıycağınız .Başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin kızlar ..

Derin mevzulara girmişsiniz hepsini okuyamadım ama müsait oldugum ilk fırsatta okuyacagım inşallah.
Biz bugün antepteyiz ,bu gece bi aksilik olmazsa döneceğiz,yarın da doğru samsuna :eek:
@stamm komsum tatlim sen bu bahaneyle geziyon sanki heeee seni koftehorrr senii
Bana kül yutturamazsın
Bekle beni samsunda gelecegimmn
kos2.gif

Kızlar evin her yerinden rüzgar üfürüyo sanki.İnanılmaz soğuk.Doğalgaz faturası geldi 355 lira.Isınsam yüreğim yanmayacak.Bazen düşünüyorum insan neyi çok sever neyi çok isterse onunla imtihan olurmuş.Yıllardan beri ev konusu gündemde ama bu yıl çok zorlandım ben.Başkaları gibi lükslerde gözüm olmadı hiç.Hatta Allah sağlık versin yeterki eşim evladım başımda olsun kiraya çıkmayada razıyım öyle bunaldım.Ev ısınmadığı için kış boyu hep hastayım hep hastayım.Herkes grip olur 3 günde ayakta geze geze atlatır ben sürünüyorum.Burda akrabam yok kimsem yok .Evimde işim gücüm aksıyo.Sonra ayakta durabilmek için dayanıyorum ilaca bu seferde iyi değil benim için ilaç kullanmak ...Biraz daha havası kullanışı iyi bir ev olsa belki bir parça daha iyi olurum diye düşünüyorum .Eşim hayatta kiraya çıkmaz mantıklı da değil biliyorum ben bu evde çürüycem.İki ucu b..k lu değnek anlıycağınız .Başınızı ağrıttım hakkınızı helal edin kızlar ..
Nolcak senle benim bu halim bilmiyorum canim
Ama senin sagligin herseyden daha önemli
Kıyamam sana ben
Kız sen bana yakin olsan ben sana yardim ederdim hep kiyamam
Benim petekler bakimdan sonra guzel ısıtiyo fakat ev soguk tabiki yinede sicacik degil buyuk sınanıyorum ben diyorum hep.
Varlik icinde yokluk yani imkanim varken evimde oturamiyorum saka gibi ama sabredicem
Yani elden bise gelmez ki canim.kiraa otursan bu seferde icin acicak kiraya giden paraya ben yapamam mesela kirada
Esimede aynen senin dedigini dedim gecen
Ben bu evde ölucem biliyorum cikamicam dedim
Cıkariz cıkariz burda yaslanmayiz merak etme dedi
Esim burdayken kira geliyoken arac alma cabasinda kendini garantilicek
İste tek iyi yanim.annecim yanimda tesellim bu
Esim git koltuk al diyo bana (kafam duzelir belki esya degisirsem diye senlede konusmustuk ya) buraya heves etmiyorum almicam

Ev soguk olunca is de yapasim gelmiyo seninde oylemi?
Yapcam istegim var ama usuyorum kalkasim gelmiyo battaniye falan aliyorum uzerime
Teyzemlerde incecik bir uzunkolluyla durduk gece battaniyeyle uyduk ve kisikda yaniyodu buraya bi geldimmm anamm anamm oglana giydirben giyin polar esofman yelek orgu patik oglusa bana ama esim bi sweetle duruyo acaba ben mi cok usuyorum yada o mu usumuyo anlayamadim

Ayyyy seni alim karadenize goturim orda yasayalim kuzu yazin cay kenarinda oturruZ yazin miss gibi deniz kenarina gideriz
Yakariz sobayi gurul gurul ohh miss

Bir de bugün denetlememiz vardı. Öğlene kadar denetleme verdik. Denetçi ekip gittikten sonra sanki içimdeki kan çekildi. İçimdeki bütün enerji aktı. Vücudum pelte gibi oldu. Bütün terelelliler başıma toplandı. Çok gerginim çok.

tr-lelli,benimde anilsrimi destin valla:(
Benim de hic iyi bir cocuklugum ,genc kizligim olmadi.Ailenin buyuk cocugu olarak,evin tum yuku,kardeslerim hep benim ustumdeydi.Annem cok agrasif ,doverdi,soverdi,hic annemle arkadas gibi olamadik,hic bir zaman kizinin derdinden ,dilinden anlayan ogreten bir anne olmadi,simdi aynisini kizkardesime yapiyor,eve destek oldugu halde hemde.Babamda oyle,disariya karsi cok aydin goruslu,bize karsida cok tutucular.Hic unutmzyorum,kardesimin aklina girip okula gitmesine engel oldugunu,sonrada ben birsey yapmadim,kendi istemedi deyisini.Hep okumus insanlari ornek gosterir ama bize gelincede engellerlerdi.Sirf anne baba baskisindan 17yasimda evlendim.evlenirken boynu bukuk evlendim,bana aldigi bi gelinlik,bi kinalik,iki parca kiyafetimle sessiz sedasiz ciktim evlerinden.merhametliyim,arar sorarim,ozlerimde ama,oglan cocuklari kadar degerim yok gozlerinde.Tek sansim esim,sagolsun cok iyidir,kisitlamaz,elindekini sakinmaz.Bazen sinirlenince annemi kendimde goruyorum,asla onun gibi olmak istemiyorum.Allahim bana bir kiz evlat verdi,onunla o kadar cok sey yapmak istiyorumki ve dogdugu gunden beri kucukte olsa yapmayada calisiyorum.insallah kizimla iyi anlasan iki anne kiz oluruz.Ailem benim yanimda hic olmadi.Hep derim biz esimle iki yetimiz.onun annesi babasi yaninda yok,benimkiler var ama yok.Benim esimden kizimdan baska kimsem yok.Allah yokluklarini gostermesin.Normalde hic hatirlayip kafama takmiyorum,uzmuyorum kendimi,hayatimdan,esimden o kadar mennunumki,geride kalanlar umururumda bile degil.Gecmise degil bu gune bakmak lazim.Iste insan kendini eksik hissediyor birseylere takilip kaliyor bazen.sen anlatinca benimde geldi o gunler aklima.Bu arada senin hikaydn,hani bi ara vardi ya bi dizi,uvey babaydi galiba ismi,ayni onu hatirllatti bana.Allah bundan sonra,gecmisi hatirlatmicak gizellikler yasatsin sana canim benim :)

Nolcak senle benim bu halim bilmiyorum canim
Ama senin sagligin herseyden daha önemli
Kıyamam sana ben
Kız sen bana yakin olsan ben sana yardim ederdim hep kiyamam
Benim petekler bakimdan sonra guzel ısıtiyo fakat ev soguk tabiki yinede sicacik degil buyuk sınanıyorum ben diyorum hep.
Varlik icinde yokluk yani imkanim varken evimde oturamiyorum saka gibi ama sabredicem
Yani elden bise gelmez ki canim.kiraa otursan bu seferde icin acicak kiraya giden paraya ben yapamam mesela kirada
Esimede aynen senin dedigini dedim gecen
Ben bu evde ölucem biliyorum cikamicam dedim
Cıkariz cıkariz burda yaslanmayiz merak etme dedi
Esim burdayken kira geliyoken arac alma cabasinda kendini garantilicek
İste tek iyi yanim.annecim yanimda tesellim bu
Esim git koltuk al diyo bana (kafam duzelir belki esya degisirsem diye senlede konusmustuk ya) buraya heves etmiyorum almicam

Ev soguk olunca is de yapasim gelmiyo seninde oylemi?
Yapcam istegim var ama usuyorum kalkasim gelmiyo battaniye falan aliyorum uzerime
Teyzemlerde incecik bir uzunkolluyla durduk gece battaniyeyle uyduk ve kisikda yaniyodu buraya bi geldimmm anamm anamm oglana giydirben giyin polar esofman yelek orgu patik oglusa bana ama esim bi sweetle duruyo acaba ben mi cok usuyorum yada o mu usumuyo anlayamadim

Ayyyy seni alim karadenize goturim orda yasayalim kuzu yazin cay kenarinda oturruZ yazin miss gibi deniz kenarina gideriz
Yakariz sobayi gurul gurul ohh miss
canım yaa daha büyük sınavı olanlar var onlara bakınca sanki şükürsüzlük gibi geliyor tövbe ediyorum.Ama bu dert de bana büyük ne yapayım ? Rabbimin verdiği hiçbir hastalığa hiçbir zaman isyan etmedim etmem Rabbim ettirmesin.Ama işte böyle çok sık hastalanıncada hani ortamdanmı diye düşünmeden de edemiyo insan .inşallah Rabbim hepimize önce sağlık sonrada gönlümüzdekileri versin .Olmayacak dua ise o zamanda gönlümüze ferahlık versin .Karanfilcem bu duam senin içinde geçerli haa :KK68: trlelli iş yapasım gelmiyo benimde.BU yaz duvarları sildirememiştim kışındA iyice aktı rutubetten leş gibi oldu 20 sene terkedilmiş evler gibi.Şimdi bu eve temizlik yapsam koltuk halı silsem ne işe yarar ? Önce duvarı sildirsem kalorifer yanıyo yine aynı olacak .Ya sabır deyip süpürüp silip oturuyom öyle...

tr-lelli,benimde anilsrimi destin valla:KK43:
Benim de hic iyi bir cocuklugum ,genc kizligim olmadi.Ailenin buyuk cocugu olarak,evin tum yuku,kardeslerim hep benim ustumdeydi.Annem cok agrasif ,doverdi,soverdi,hic annemle arkadas gibi olamadik,hic bir zaman kizinin derdinden ,dilinden anlayan ogreten bir anne olmadi,simdi aynisini kizkardesime yapiyor,eve destek oldugu halde hemde.Babamda oyle,disariya karsi cok aydin goruslu,bize karsida cok tutucular.Hic unutmzyorum,kardesimin aklina girip okula gitmesine engel oldugunu,sonrada ben birsey yapmadim,kendi istemedi deyisini.Hep okumus insanlari ornek gosterir ama bize gelincede engellerlerdi.Sirf anne baba baskisindan 17yasimda evlendim.evlenirken boynu bukuk evlendim,bana aldigi bi gelinlik,bi kinalik,iki parca kiyafetimle sessiz sedasiz ciktim evlerinden.merhametliyim,arar sorarim,ozlerimde ama,oglan cocuklari kadar degerim yok gozlerinde.Tek sansim esim,sagolsun cok iyidir,kisitlamaz,elindekini sakinmaz.Bazen sinirlenince annemi kendimde goruyorum,asla onun gibi olmak istemiyorum.Allahim bana bir kiz evlat verdi,onunla o kadar cok sey yapmak istiyorumki ve dogdugu gunden beri kucukte olsa yapmayada calisiyorum.insallah kizimla iyi anlasan iki anne kiz oluruz.Ailem benim yanimda hic olmadi.Hep derim biz esimle iki yetimiz.onun annesi babasi yaninda yok,benimkiler var ama yok.Benim esimden kizimdan baska kimsem yok.Allah yokluklarini gostermesin.Normalde hic hatirlayip kafama takmiyorum,uzmuyorum kendimi,hayatimdan,esimden o kadar mennunumki,geride kalanlar umururumda bile degil.Gecmise degil bu gune bakmak lazim.Iste insan kendini eksik hissediyor birseylere takilip kaliyor bazen.sen anlatinca benimde geldi o gunler aklima.Bu arada senin hikaydn,hani bi ara vardi ya bi dizi,uvey babaydi galiba ismi,ayni onu hatirllatti bana.Allah bundan sonra,gecmisi hatirlatmicak gizellikler yasatsin sana canim benim :)
Allahım burdaki herkesmi yaralı yaa inanmıyorum.Canım benim ne mutluki Allah iyi insanlara eş etmiş bizi ya onlardanda gülmeseydik? Şükür olsun bugünümüze .Allah evladınla eşinle kötü gün göstermesin inşallah

Bir de bugün denetlememiz vardı. Öğlene kadar denetleme verdik. Denetçi ekip gittikten sonra sanki içimdeki kan çekildi. İçimdeki bütün enerji aktı. Vücudum pelte gibi oldu. Bütün terelelliler başıma toplandı. Çok gerginim çok.
tamam işte olmuş bitmiş geçmiş...Gerilme artık kaynar kaynar sularla bir duş yap canım ben böyle zamanlarda öyle yaparım .geçmiş olsun .

Derin mevzulara girmişsiniz hepsini okuyamadım ama müsait oldugum ilk fırsatta okuyacagım inşallah.
Biz bugün antepteyiz ,bu gece bi aksilik olmazsa döneceğiz,yarın da doğru samsuna :eek:
Eşin de senle gidebiliyor mu canım?
Benim eşim asla göndermez de..

Canim benim bir makarna yap al bir tane parol yat aşağı :)
Yazını görmedim canım onun yerine fırında patatesli tavuk yaptım.

Parol yerine de adama parladım cıngarı çıkardım rahatladım

tr-lelli,benimde anilsrimi destin valla:KK43:
Ahh canim ya ne dertliymisiz meger ve desene cok dertlerimiz benzermis bir cogumuzun
Evet cnm uvey baba gibi o dizi gibi
bir tokatini yedim yuzumde 5parmaginin izi kaldi 5parmaginin yeri de sismisti annem buz koymusyu saatlerce
Nedeni ne biliyomusun
Kucuk tyzem bekardi bizde kaliyodu 8yasinda falanim bi de teyzem burdan komsularla disari cikmisti aksam yuruyuse annem gitmemisti bende agladim teyzemle gitcem diye teyzem benide goturdu gelince noldugunu anlamadin elimde de 1_kesekagidi cekirdek vardi sevine svine eve giriyodum anne sana da cekirdek aldik diye kapidan kosuyodum bana bi tok atti savruldum zaten ;( o tokati hayatim boyunca unutmam sebepsiz nedensiz neye kizmissa bana vurdu
Bende onun yuzunden evlendim uni, hayalim vardi cokda istiyodum lisede dershaneye yollamadi kazanamadim lise bitince soylene soylene 1yil yolladi onda da 2yillik uzak bi yer tutturdum yollamadi
Tekrar da ben istemedim
Cunku bu adam o bana dershane icin odedigi 2bin tlyi nisanimda bile anlatti
Buna para harcadim bi de ben onla sunu alirdim bunu alirdim diyo
Gece hayatinda 2yilda 60bin borc yapan adamdan bahsediyorum evet evet.
Evlerine 6kira, maas giren adamdan bahsediyorum ve malesef ki oz babam
O universite hala suramdadir ama artik bitti.
Hayallerim oglumda benimde ayni senin kizinda oldugu gibi
Babam dedem gibi biri olsaydi ben evlilik konusunda ince eler sık dokurdum
İckici, alemci, yalanci bir babanin kizi olarak onunla yasamaktansa evlenim dedim cahil bi gidim aklimla
İyimi oldu esim iyi biri ama ailesinden cektim

Ulan neresini tutsam elimde kaliyo hayatimin olmamis benim hayatim bastan yazilsin
1-2-3 motorrrr kestik bastan cekicez deseler keske

Back