tr-lelli,benimde anilsrimi destin valla
Benim de hic iyi bir cocuklugum ,genc kizligim olmadi.Ailenin buyuk cocugu olarak,evin tum yuku,kardeslerim hep benim ustumdeydi.Annem cok agrasif ,doverdi,soverdi,hic annemle arkadas gibi olamadik,hic bir zaman kizinin derdinden ,dilinden anlayan ogreten bir anne olmadi,simdi aynisini kizkardesime yapiyor,eve destek oldugu halde hemde.Babamda oyle,disariya karsi cok aydin goruslu,bize karsida cok tutucular.Hic unutmzyorum,kardesimin aklina girip okula gitmesine engel oldugunu,sonrada ben birsey yapmadim,kendi istemedi deyisini.Hep okumus insanlari ornek gosterir ama bize gelincede engellerlerdi.Sirf anne baba baskisindan 17yasimda evlendim.evlenirken boynu bukuk evlendim,bana aldigi bi gelinlik,bi kinalik,iki parca kiyafetimle sessiz sedasiz ciktim evlerinden.merhametliyim,arar sorarim,ozlerimde ama,oglan cocuklari kadar degerim yok gozlerinde.Tek sansim esim,sagolsun cok iyidir,kisitlamaz,elindekini sakinmaz.Bazen sinirlenince annemi kendimde goruyorum,asla onun gibi olmak istemiyorum.Allahim bana bir kiz evlat verdi,onunla o kadar cok sey yapmak istiyorumki ve dogdugu gunden beri kucukte olsa yapmayada calisiyorum.insallah kizimla iyi anlasan iki anne kiz oluruz.Ailem benim yanimda hic olmadi.Hep derim biz esimle iki yetimiz.onun annesi babasi yaninda yok,benimkiler var ama yok.Benim esimden kizimdan baska kimsem yok.Allah yokluklarini gostermesin.Normalde hic hatirlayip kafama takmiyorum,uzmuyorum kendimi,hayatimdan,esimden o kadar mennunumki,geride kalanlar umururumda bile degil.Gecmise degil bu gune bakmak lazim.Iste insan kendini eksik hissediyor birseylere takilip kaliyor bazen.sen anlatinca benimde geldi o gunler aklima.Bu arada senin hikaydn,hani bi ara vardi ya bi dizi,uvey babaydi galiba ismi,ayni onu hatirllatti bana.Allah bundan sonra,gecmisi hatirlatmicak gizellikler yasatsin sana canim benim :)