• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bir de bugün denetlememiz vardı. Öğlene kadar denetleme verdik. Denetçi ekip gittikten sonra sanki içimdeki kan çekildi. İçimdeki bütün enerji aktı. Vücudum pelte gibi oldu. Bütün terelelliler başıma toplandı. Çok gerginim çok.
Evet ben ve arkadaslarim senin basindayiz artik kurtulaman bizden

Lelli lelli tr lelli lelli narinay nari nayy
dance.gif
dance.gif

Allahım burdaki herkesmi yaralı yaa inanmıyorum.Canım benim ne mutluki Allah iyi insanlara eş etmiş bizi ya onlardanda gülmeseydik? Şükür olsun bugünümüze .Allah evladınla eşinle kötü gün göstermesin inşallah
Herkese benden antidepresan hanimlarrr
İsteyenin gazozunada atilir
salincak.gif

Ahh canim ya ne dertliymisiz meger ve desene cok dertlerimiz benzermis bir cogumuzun
Evet cnm uvey baba gibi o dizi gibi
bir tokatini yedim yuzumde 5parmaginin izi kaldi 5parmaginin yeri de sismisti annem buz koymusyu saatlerce
Nedeni ne biliyomusun
Kucuk tyzem bekardi bizde kaliyodu 8yasinda falanim bi de teyzem burdan komsularla disari cikmisti aksam yuruyuse annem gitmemisti bende agladim teyzemle gitcem diye teyzem benide goturdu gelince noldugunu anlamadin elimde de 1_kesekagidi cekirdek vardi sevine svine eve giriyodum anne sana da cekirdek aldik diye kapidan kosuyodum bana bi tok atti savruldum zaten ;( o tokati hayatim boyunca unutmam sebepsiz nedensiz neye kizmissa bana vurdu
Bende onun yuzunden evlendim uni, hayalim vardi cokda istiyodum lisede dershaneye yollamadi kazanamadim lise bitince soylene soylene 1yil yolladi onda da 2yillik uzak bi yer tutturdum yollamadi
Tekrar da ben istemedim
Cunku bu adam o bana dershane icin odedigi 2bin tlyi nisanimda bile anlatti
Buna para harcadim bi de ben onla sunu alirdim bunu alirdim diyo
Gece hayatinda 2yilda 60bin borc yapan adamdan bahsediyorum evet evet.
Evlerine 6kira, maas giren adamdan bahsediyorum ve malesef ki oz babam
O universite hala suramdadir ama artik bitti.
Hayallerim oglumda benimde ayni senin kizinda oldugu gibi
Babam dedem gibi biri olsaydi ben evlilik konusunda ince eler sık dokurdum
İckici, alemci, yalanci bir babanin kizi olarak onunla yasamaktansa evlenim dedim cahil bi gidim aklimla
İyimi oldu esim iyi biri ama ailesinden cektim

Ulan neresini tutsam elimde kaliyo hayatimin olmamis benim hayatim bastan yazilsin
1-2-3 motorrrr kestik bastan cekicez deseler keske
Vallahi aglattin beni :( sanki beni anlatiyorsun gibisin.Ama hayallerine saril bence,bakma ben yabanci memlekette ,okul isleri zor biraz.Dusunuyorumda ama kizim kucuk simdi.Hep esime dedim simdi olmasada,illerde Insallah kizim Uni okursa,onunla beraber gidip gelicem diye :)dalga gecer benle.Ama bazen okumadanda Bi yerlere gelen insanlar oluyor,kim bilir belki bir gun,dogru yerde,hayati hayallerinizin basladigi yerden tutar ve ilerleriz...

Vallahi aglattin beni :KK43: sanki beni anlatiyorsun gibisin.Ama hayallerine saril bence,bakma ben yabanci memlekette ,okul isleri zor biraz.Dusunuyorumda ama kizim kucuk simdi.Hep esime dedim simdi olmasada,illerde Insallah kizim Uni okursa,onunla beraber gidip gelicem diye :)dalga gecer benle.Ama bazen okumadanda Bi yerlere gelen insanlar oluyor,kim bilir belki bir gun,dogru yerde,hayati hayallerinizin basladigi yerden tutar ve ilerleriz...
Simdi cok sinik oldum bende usengec eski yasam sevkim yok, o enerjim gitti, o havai hallerim, kosturmalarim,heycanlarim, hevesim yoruldum.
Hayalleim yikila yikila umutlarimda tukendi
Oglumun kurs ogretmeni dilek hocamiz var beni calisiyo sanmis hangi bolum falan diye sordu lise mezunuyum ben dedim
Hissetti galiba neden devam etmiyosun gec degil bizde yardimci oluruz dedi
Onu bekarken yapicaktim o ortami yasicaktim, gencligin heycaniyla o okul ortamini arkadas ortamini yasicaktim
Teyzemin kizlarina ozeniyorum bazen uni ortami daha duruslari dik daha cok geziyolar sosyaller bir suru arkadaslari var gencligimi onlar yasiyolar sanki onlarda goruyorum hayallerimi
Kac sene dershaneye gittiler kazanamadilar sonra kazandilar bi dunya para harciyolar enistem cit demez
Teyzem ne isterlerse alir
Enistem hic karismaz hic para lafi etmez mesela o emekli gemici hala gemiye gider cabalar
Benim babam gibi elinde olanida uckur sevdasina yemez elindekine katar
Ben bu kadar hassas bir hatunum nasil bu adamin kiziyim anlamiyorum
Cevremde bizi bilenlerde diyo
Sen hic onlar gibi degilsin diyolar

Dna mi yaptirsam naapsam belki gec degildir

Sen oku çalış bişi yap kuzum @tr lelli bak valla..Harcanıyon gülüm yaa.Ben sağlıklı olsam varya dünyanın anasını aglatırdım.Hep boşluktan depresyonlara girip girip duruyoz.

Bir de bugün denetlememiz vardı. Öğlene kadar denetleme verdik. Denetçi ekip gittikten sonra sanki içimdeki kan çekildi. İçimdeki bütün enerji aktı. Vücudum pelte gibi oldu. Bütün terelelliler başıma toplandı. Çok gerginim çok.
Ben de acayip gerginim şu sıralar.
Temizlik hemen arkasından okul başladı müdür desen dolu dolu projeler hizmetler çok istekleri var bizden. Bugün de toplantı...
Hikayelerinizi okudum kızlar. Duygulandım.
Hepimizin hayatında az çok iyi kötü günler geldii geçtii
Rabbim hepinizi en kıymetliniz evlatlarınızdan yana güldürsün..

Ben de acayip gerginim şu sıralar.
Temizlik hemen arkasından okul başladı müdür desen dolu dolu projeler hizmetler çok istekleri var bizden. Bugün de toplantı...
Hikayelerinizi okudum kızlar. Duygulandım.
Hepimizin hayatında az çok iyi kötü günler geldii geçtii
Rabbim hepinizi en kıymetliniz evlatlarınızdan yana güldürsün..
Amin cnm

Kızlar benim esim demin dediki sevgililer gununde bana ne alıcaksın?
İnsan kac senelik kocası bi supriz yapar dimi falan dedi
Ben cok hediye almam o alır sitem etti adama bak ya

Bi de basima supriz cikardi iyimi durup dururken
İsim yoktu is cıkti basima
Adam 40yas sendromu yasıyo olabilir mi ki

Günaydın dostlar
Dün akşam çok eskilerden bi dost vardı.
Eskileri yaşadıklarımızı psikolojimizi konuştuk.
Nerdeyse sizin burda konuştuklarınıza benzer
Herkesin içinde kocaman yaralar var
Ben ailemde mutlu bir çocuktum ama işyerinde çok sıkıntılar çektim.
Bu unvanı elde ettim ama psikolojik şiddet, dışlanma, mobbing âlâsını yaşadım.
Tek sebeb de neden başarılısın... Bu kadar....
Başardıkça daha çok Üstüme geldiler...
Onlar Üstüme geldikçe ben daha çok hırslandım
Daha çok başardım
Sonra da psikolog yolu göründü bana.
Şimdi iyiyim artık onlarda duruldu.
Ben de takmıyorum.

Back