tr-lelli masalllah sana canim,gefcekten cok tutumlusun,zor anlarda bile arttirmak,herkesin harci degil.Bereketli olsun birikimin.Ben para olarak biriktirmeyi daha cok seviyorum,acaba altinda mi alsam?bugune kadar hic alamadim,saklamasi falan zor olur diye dusundum.birde ben altini daha cok kullanacaksam almak istiyorum,oyle birikim yapmak icin pek heveslen medim.en azindan ceyrek falan alsam oda iyidir heralde.tavsiyelerinizi bekliyorum :)) sizlerden ogrenecek cok sey var.
Ben bu aralar biraz kizginim etrafima,insanlar bilip bilmeden cok konusuyorlar,ben onceden calisiyordum,saglik problemleri yuzunden birakmistim, ogun bugundur,akrabalardan bazilari,amann siz nasil tek maasla geciniyorsunuz,nasil,borcsuz olabiliyorsunuz,nasil halen araba kullanabiliyorsunuz.birde ustune arabayi kredi cekip aldik,gene ayni laflar,tek maasla nasil olurmusta,esim cok iyi kazaniyormusta :)Allahima cok sukur esimin ortalama bir maasi var,isi birakinca zorlanmistik ama simdi oturdu hersey yerine,bize bu laflari soyleyenler iki maasli,cokk iyi kazanan insanlar ve halen bizi konusuyorlar.bazen sinirleniyorum,hem paralarini kullanmayi bilmiyorlar hem kiskaniyorlar.hicbirseyden korkmuyorum ama akrabalarimin ,kotu nefislerinden,negativ dusuncelerinden cok korkuyorum.cunku ne zaman uzerimeze konusslar basimiza hep birseyler geliyor.Allah boyle insanlardan korusun bizi ne diyim..
geztapo,Allah yardimciniz olsun canim,insallah krediniz cikar.
zeytin ,hayat gercekten cok zor,Allah herkesin yardimcisi olsun,bizler iyi kotu kazaniyoruz,az maasla kit kaanaat gecinen insanlar icin daha da zor hayat.