royem,
hayırlısıyla doğur gel canım inşallah..
Rabbim kolaylıklar versin
tr_lelli
hediyelerini güzel günlerde kullan canım
ben de dün eşime bana alış veriş yaptım. pijamalarım eskidi gitti çok da pijamam varmış evlendiğimden beri hiç almamıştım. en son öğrenciliğimde (6-7 yıl önce) aldığımda 9.90 dı pijamalar şimdi 19.90 olmuş :111: neyse adesede ikisini 35 e aldım artık. bir de eşofman tipli almam lazım ama onlar çok pahalı
sezon sonundan da hiiç bişey almadım alasım gelmedi
sezon başında önce 30 tl kazak almıştım şimdi onlar 25 e düşmüş. iyiki de önce almışım oh giyindim
ha iki çeşit olacağına 1 çeşit oldu
şu an ihtiyacımız eşime kaban lazım o var. süvari olsun diğerleri olsun indirim var mı bilen var mı kızlar.
zeytincim, geçen aynı şeyden ben de şikayetçi oldum bim bile pahalanmış artık
sevimlim canım,
sıkma canını hiç üzülme ev alamadık falan filan diye..
niyetin hayır akıbetin hayr olsun inşallah..
hem senin en büyük zenginliğin varlığın evladın Allah ona zaval vermesin..
gezatpo Allah yardımcınız olsun canım..
kızlar ya ben de bilezik yapmak istiyorum takıp takıştırmak isiyorum ya
ama araba almadan bilezik almam hiç olmaz
araba demişken benim de annemler bigün dedemlerde otururken dedem sormuş, karanfilce bu bayram gelmiyecek mi diye.
annem de araba olmayınca zor oluyor demiş. "iki maaşıla bi araba alamamışlar mı" diyivermiş. duyunca nasıl sinir oldum.(dedem biraz patavatsızdır çok bozar insanları)
o değil çok zengin olsak malımız olsa o da gözlerine batar..
bizim köyde herkesin inekleri var. hem de olanın en aşağı 15-20 tane oluyor.
bi satışta 4 dana satsalar 20 milyar para ediyor.
öyle olunca da birşey alabilmek için senelerce bizler gibi beklemelerine gerek olmuyor. işte biz de milletin ağzına sakız oluyoruz sonra.
sevimli canım hiç takma sen niyetini de bozma.
Allahın izniyle ev de alınır araba da. bu acelemiz ne ki ana babalarımız emekli olmaya saklarlardı ev hayalini. Rabbim harama düşürmesin kalbimizi sürekli mal hırsıyla meşgul ettirmesin yeter ki..
Allah için israf etmeden yaşamaya çalışıyorum yeri geliyor kıyafetimden kısıyorum 1 tane eksik giysem de olur.
ama sağlığımızdan yememizden yediğimizin kalitesinden hiç kısmıyoruz. Allah muhtaç etmesin inşallah.
Allahım tabi bişeyleri vesile edecek, nerde şifa duysak oraya koşuyoruz geçen yıl iyi dediler diye buranın en pahalı
tüp bebek merkezine gittik ama nasibimizde yokmuş.
zeytincim, ben hep şunu söylerim bu devirde çocuğu olmayan olandan daha çok harcıyor.
benim kv ler kaynımlara çocukları var diye yardım ediyorlar. biz bir kuruş yardım görmedik. ama derim ki hep Rabbim biz muhtaç olmayalım varsın onların elinden de bize verme.
Şu savaştan kaçanları görüyorum, o kadar evin olsun araban olsun arsan olsun ne fayda? elin memleketinde 1 tas çorbaya muhtaçsın. arkadaşım var babası trafik kazasında vefat etmiş bunu suçlu bulmuşlar adam ölmüş gitmiş ama mahkemeyle adamın ne kadar mirası varsa almışlar.
diyeceğim o ki dualarımızı tam yapıp hiç bi şeyi de sıkıntı yapmayalım. verilenler bir gün bir anda yok olabilir. İsraf etmeyelim bereket zaten kendiliğinden gelir.