- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
hayatımızın her alanı korsanöyle bi işlemiş ki.
benim de en çok kafamı kurcalayan kullanılan programlar
işletim sistemi binin üstündedir, office 400-500, hele okulda kullanılan programlar.. çeşit çeşit.
bizler bilgisayarı 1500 tl ye alıyoruz ama içi aslında en az 5 bine dolar
(herkes kendi penceresinden bakıyor )
Ay inşallah ben de sizden göre göre kitap okumaya yeniden başlarım
beni uçurtma avcısı bitirdi. 6 yıl önce başladım ama bitiremedim.
ben liseden beri kitap okurum ama hiç okuduklarımda cinsel içeriğe rastlamamıştım. ilk defa uçurtma avcısında gördüm öyle bişey(ahmet günbay yıldızlarla büyürsen öyle olur) ve ne bilim hoşuma gitmedi. oysa filmelerde de küfürler görüyoruz ama sanırım kitaba yakıştıramıyorum.
o günden beri yabancı kitap okumamıştım geçen yıl eşimin okuduğu sil baştanı okuyayım dedim hakeza yine öyle çıktı. ama o çok pisti hemen bıraktım.
sonra beni en iyi Od pakladı onu çok sevdim her sayfasından lezzet aldım ama işte çok yavaş okuyorum en aşağı 6 ay sürmüştür.
benim de en çok kafamı kurcalayan kullanılan programlar
işletim sistemi binin üstündedir, office 400-500, hele okulda kullanılan programlar.. çeşit çeşit.
bizler bilgisayarı 1500 tl ye alıyoruz ama içi aslında en az 5 bine dolar
(herkes kendi penceresinden bakıyor )
Ay inşallah ben de sizden göre göre kitap okumaya yeniden başlarım
beni uçurtma avcısı bitirdi. 6 yıl önce başladım ama bitiremedim.
ben liseden beri kitap okurum ama hiç okuduklarımda cinsel içeriğe rastlamamıştım. ilk defa uçurtma avcısında gördüm öyle bişey(ahmet günbay yıldızlarla büyürsen öyle olur) ve ne bilim hoşuma gitmedi. oysa filmelerde de küfürler görüyoruz ama sanırım kitaba yakıştıramıyorum.
o günden beri yabancı kitap okumamıştım geçen yıl eşimin okuduğu sil baştanı okuyayım dedim hakeza yine öyle çıktı. ama o çok pisti hemen bıraktım.
sonra beni en iyi Od pakladı onu çok sevdim her sayfasından lezzet aldım ama işte çok yavaş okuyorum en aşağı 6 ay sürmüştür.