- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #7.061
Topu esine atma cunku sanada he he diyolar annelerinedeGünaydın kzılar
Sabaha kadar kv ile uğraştım durdun. Ama karar verdim bundan sonra eşime dırdır etmicem. Kendim çözeceğim meseleyi. Yıllardır diyorum eşime. Görüşmek istemiyorum diye. Hep kaçak oynadı eşim.
köküneen çöZxeğim ben bu işi. Yaşım olmuş 37. Istemediğim insanla görüşmeyeceğim o kadar.
Kizlar bi de suna el atin cok bidi bidi yaptim ama
Bu mu
Eki Görüntüle 1397837 bu muEki Görüntüle 1397838
Katalogda en uygun olan bunlardiilki daha hoş geldi gözüme
Katalogda en uygun olan bunlardi
Gozude yormuyo
Esime gosterdim karismam dedi
50*50 taksitle odicem
Bu evde hicbisi almak istemiyordum sonra dedimki ufak ufak her eve uyabilcek seyler alabilirim ilerde yine kullanirim
Bu uniteyide ilerde kucuk bir oda da L koltuk alip sık durabilir diye dusundum
İleriye donuk aliyorum yani
315tl olani 300den vercek 50 taksitle
Daha buyuk daha gosterisli daha ucuz
Kararsiz olmak ne kötu
Canim bazi insanlar yuzsuz oluyo yuzune tukursen yarabbi sukur misaliBende de ilki daha güzel.
Lelli haklısın. Bu işi eşime bırakmayacağım. Söyle diyorum. Papatya sizinle görüşmek istemiyor de diyorum. Kaçak oynuyor. O kadar surat yapıyorum. Anlamıyorlar. Aslında anlıyorlar da paçaları tutuştu. Benim eşim üvey evlat olduğu için Babasına minnet borcu. Var diye çok hor gördüler bizi. Ama baktılar ki ben öyle minnet falan dinlemiyorum şimdi yelkenleri indirdiler de çok geç. Ilk ne zöqan denk gelirse açık açık konuşup bitireceğim bu saçma ilişkimi. Aslında daha önce bi kere söylemiştim ama yeterli olmamış demek ki.
15 yıldır benimle muhatap olmuyorsun da şimdi ne oldu a sevesi tuttu anlamadım ben.
Canim ben kahve,sutlu kahve tonlarini cok sviyorumdüz beyaz bişey alsan nasıl olur. madem ilerde oturma odanda kullancan her renk koltukla hoş olur. Renk uydurma problemin olmaz.
arka kısmı olmayan tv ünitesi de olabilir. yer problemi olmaz.
benim salon mobilyalarımda buna benzer bişey. koyu kahve beyaz karışık.
Canim ben kahve,sutlu kahve tonlarini cok sviyorum
Yine esya alsam oyle alirim
Beyaz sadece yatak odamda var kahveyle karisik
Sade beyaz istemem ama arkasi olmayan tarzda olabilir
Vardi katalogda camliydi ben cam da sevmiyorum
Bi kac model daha mi baksam acaba
Nakit alamicam icin ordan bi model begenmem lazim her yer taksit yapmiyo
Bi kac model daha secip atim size
400tl gecsin.istemiyorum daha tv almadik en az 1.500tv gitcek cunku
Ben cok yer degistiriyorum malesefBen de ilerde TV alırsak ünitesiz direk duvara monteli düşünüyorum.
bencede cam alma demode oldu artık ve soğuk bi görüntüsü var
Bizim evlerin sadece 1 uygun yeri var. Değiştirmem ben herhalde.tr_lelli .!.:Ben cok yer degistiriyorum malesef
Uzun kablo uzatmayla vs gezdiriyorumBizim evlerin sadece 1 uygun yeri var. Değiştirmem ben herhalde.
Bizim evlerin sadece 1 uygun yeri var. Değiştirmem ben herhalde.
Hem fikiriztr_lelli eşime de aynen böyle diyorum. Senin ailen benim içşn yabancı insanlar. Özellikle kp. Esimin de öz babası değil. Bana tamamen yabancı bir erkek. Ama zamanında telefonu suratıma kapattı beni azarladı. Bağırdı çağırdı. Eşime baktığı için benim de ona Köle olacağımı düşündü.
Benim Üzerimde hakları yok. Bana yaptıkları bi Analık Babalık uok. Eşimin ailesi sadece. Eşime bile yol verebilirim. O derece sevmiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?