• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kız dolu dolusun ya sen konuşuyon ya ben heycanlanıyom burada.
Maşallah sana Allah bozmasın ağzının tadını.
Hizlida konusuyorum bazen :KK70:
Dun enistem ,teyzem ben solo test oynadik, anneannemle gitar caldik(calamadik aslinda gitara iskence ettik) teyzemle aksam yuruyuse ciktik
Dedosla tas,kagit,makas oynadik :KK70:
Benin tayfa cocuk ruhlu
Cok kafadengidir hepsi
Cocukla cocuk olurlar
Anneannemle cok kafa buldum ama
Eglenceli hatun
Bizim cocuklar anneanneme diyolar ki dedem seni hic sinemaya goturmedi mi
Cocuklata dert yaniyoo o mesmusss ne anlarmis sinemadan inegim vardi tavugum vardi sinrmayi kim biliyodu falan bizim cocuklar guluyolar
:KK70:
Yuzum kiristi 2gunde gulmekten el kadar cocuklara dedemi cekistiriyo

Ay sakın gitme _sekerpare_ _sekerpare_ . Çok vasat. Yani bi ara oyunculuklatındaki saçmalıklara kahkahalarla gülesim geldi. Lelli ne güzel anlatmışsın. Maşallah size
O film icin bende cok olumsuz yorumlar duydum ben "mucize"yi merak ediyorum
Kostebekgillerde de uyudum zaten
Ben cocuk filmi sevmiyorum ama mecbur girdim

Film teyzem ısmarladi bana para harcatmadi cok da sıkıntılı oldu acimdan ama hep boyle yapiyo

20tl para harcadim sadece onlada 2tane swet aldim kendime

O film icin bende cok olumsuz yorumlar duydum ben "mucize"yi merak ediyorum
Kostebekgillerde de uyudum zaten
Ben cocuk filmi sevmiyorum ama mecbur girdim
Ben mucizeye geçen hafta gitmiştim. Onu beğendim.
Bugün kumbarama 10.5 tl attım. Cüzdanın köşesine de 100 tl yolladım. Zor günler için.

Cocuklar uyudu nihayet
Oiy yatagimi özlemisim sırtım bi rahat etti
Yatagini tirim tirim arayanlardanim yer yadirgiyorum malesef
İlk gece hic uyumadim
Bi de teyzemin evi bi sicak bi sicak kisa kolluyla gezip battaniyeyle uyuyolar
Ne guzeldi
Yun yorganima sarindim yine

sta sta sen niye bukadar kotu oldun ya :(
Ben giderken de vardi döndum hala mi

Gunaydin herkese

Kahvaltilar yapildi
2cocuk oda da oynuyolar ben niye hemen 2.cocugu yapmamisim ki aklim yokmus benim
Pespese yapsaymisim keske dedim dun
Okadar guzel oynuyolar ki sesleri cikmiyo ne bisi istiyolar, ne sıkıldim diyolar
Meger bu cocuga arkadas lazimmis
Teyzemde de bebek gormeye giderken 2buyukleri goturmedik anneannem bakti ufaklik var 6yasinda onu goturduk

Bugun alisveris yapmam lazim
Esim git tv bak begen diyo
Teknosaya cikmam lazim bu hafta
Teyzem persem gelince carrefourda bulusalim kaban bakicam dedi onla buluscaz
Hareketlendim
Tatil bana yaradi sanirim

Kizlar biraz evden uzaklasmam, sevdiklerimizle vakit gecirmek fenaaa guzel bisiymis yani iyi geliyo valla
Moralim suan uzay ustu uzaya gitsem cay koyimde icelim durun hele modundayim
Okadar rahatim

Iyi geceler kızlar. .
tr_lelli tr_lelli hoşgeldin canım

o kadar ağrım var ki anlatamam, nolur dualarinizda beni de unutmayın

Canım bilmişlik yapmak istemem ama ömrüm hastanelerde geçti ve yakında r.a hastası komşum var ondanda biliyorum.Bence sana kortizon başlanması gerekiyor.Düşuk dozda başlanirsa bu ağrılar anca öyle geçer.Sürekli ağrı kesici almak midenide bozar.Bende sürekli mide koruyucu kullanmak zorunda kalıyorum diğer ilaçları kesemediğim için .Canım kronik hastalıklar böyle işte bazen siniyor ,bazende nüksediyor.Bununla yaşamayı öğreneceksin teslim olma hastalığa ,anı yaşa.Bugün iyi olunca yarını düşünme .Rabbim şifa versin inşallah ..

Hayırlı sabahları....
Bugün de eşceğizim 24 saat nöbet tutacak sonra o da annemlere gelecek bi kaç gün sonra da geri döneriz eve inşallah.
Ben de burada uykunun dibine vurdum :-)
Bi ayarım yok hee okul varken 6 da tatilde 11 de :confused:

@TRlelli ne güzel yaa valla çok sevindim .Kızlar elinizdeki sağlık nimetinin kıymetini bilin .Ağrısız kalkmak günlük planlarını aksatmadan yürütebilmek büyük nimet.Yarın bincem sabah trene de şimdiden düşünüyorum bir aksilik çıkmadan gidebilcemmi diye...DUA edelim birbirimize.Trlelli özelina bak bi canım.

Sta çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah
Lelli malesef bizim Çocuklarımız yalnız. Ben bunu bir senedir farkediyorum. Sağlık problemim olmasaydı şimdi bile düşünürdüm yapmayı. Ama ölüm tehlikem var. Cesaret edemiyorum. Bemim oğlumda çok sıkılıyor. Dün akşam monopoly aldık. Sabahtan beri hadi oymayalım diye başımın etini yiyor. Ama yanında 2-3 yaş küçük kardeşi olsa bana bakmaz bile

Lelli hosgledin.
Sta geçmiş olsun canım.

Papatya kesinlikle katılıyorum kızlar. Tek çocukta yanlnızlık duygusu çok oluyor ve çocuğu yıpratıyor. Benim kızım kardeşi oluncaya kadar biraz hırçındı. Ama kardeşi olduktan sonra daha uysal bie çocuk oldu. Bende hep buna bağladım. Yaşlarınız müsait yapabiliyorsanız yapın. Şimdi benimkiler odada oynuyorlar. Bazen kavga ediyorlar ama enerjilerini de öyle atıyorlar. İnanın tek çocuk büyütmek 2 çocuk büyütmekten daha kolay değil.

Kızlar teşekkür ediyorum. .
_sekerpare_ _sekerpare_ estf. Canım benim tedavim belli zaten..önce bir kaç ay kortizon sonra da asıl ilacima baslamam gerekiyor, ama ben ilaca başlamak istemedigim için direniyorum kendimce ama daha fazla dayanamicam sanırım. .Allah büyük şükür ki ilaçla tedavisi olsn bi hastalığım var, Allah im beterinden korusun

Kızlar teşekkür ediyorum. .
_sekerpare_ _sekerpare_ estf. Canım benim tedavim belli zaten..önce bir kaç ay kortizon sonra da asıl ilacima baslamam gerekiyor, ama ben ilaca başlamak istemedigim için direniyorum kendimce ama daha fazla dayanamicam sanırım. .Allah büyük şükür ki ilaçla tedavisi olsn bi hastalığım var, Allah im beterinden korusun

Hah aynen üstüne bastın şükürki ilacı var.Mesela insülin olmadan benim hayatta kalma şansım bir hafta bile değil biliyomusun .Ama şükür ki insülin var ve ben onun sayesinde çocuk yaşımdan beri hayatımı idame ettiriyorum.İlaçdan korkma sta başla tedavine daha çok gençsin .

Hah aynen üstüne bastın şükürki ilacı var.Mesela insülin olmadan benim hayatta kalma şansım bir hafta bile değil biliyomusun .Ama şükür ki insülin var ve ben onun sayesinde çocuk yaşımdan beri hayatımı idame ettiriyorum.İlaçdan korkma sta başla tedavine daha çok gençsin .
Ilacimin yan etkisi de yok Allah tan, korkmuyorum aslında ama bebek için problem olur diye istemiyordum.
Bilmiyorum Allah im hakkımızda Hayırlısini nasip etsin, kimseye dermansiz dert vermesin

merhaba arkadaslar,sevimsiz,sta ve suefsan gecmis olsun,Allah sifa versin,hastaliklarla ugrasmas zor.
geztapom sanada gecmisler olsun ve iyi yolculuklar,sag salim gidip gel insallah.tr-lelli hosgeldin :)di mi kucuk bi tatil ,bi aile gorusmesi bile ne iyi geliyor insana..
Bugun pazar,evdeyiz,ufak tefek islerimizi hallettik ,oturdum size bakim dedim :)

Back