• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ayy ne güzel herkesler biyerlere gidiyor ben evi bekliyorum .Ben olmayınca korkuyor da :) Şaka biyana belki 3-4 günlüğune istanbula giderim haftaya bakalım .@trlelli kuzum seni çok özlicez pazara kadar yahu...@sta canım Rabbim sana ,bana bütün şifa bekleyen ümmeti muhammede şafi ismiyle tecelli etsin inşallah amin...@karanfilce sen o evden taşınacan nasılsa boşver bu kış son ..@papatya nasıl gidiyor atma işleri atıcı lazım mı abla :)

Ben de bi günde 100 mb internet harcamışım.
Evde wifi yi pek önemsemiyordum her ay internet paketinin yarısı boşa giderdi.
Meğer baya kullanıyormuşum wifi yi.

Gitmez olurmu @_karanfilce hemencik bitiyo
Biz netide annemlerden kullaniyoruz ilac gibi geliyo parasini vermeyince guzelmis

Günaydinnn

Mutfakda bekleyen dag gibi bulasik
Katlancak camasir
Temizlencek bir velet odası
Güne boyle baslamak amman ne gözell gözelll

Modum aynen bu
(Alintidir)

unnamed (2).webp

Hala gidemedim esim 8,gibi ancak gelirim dedi

Evi toparladim

Yemek yemicek sanirim kofte ekmek yapip arabaya indircem yesin bari ac ac gitmesin

Oglusun kuculenlerini toparladim 6yasinda bi oglu var teyzosun ona goturcem 2de ayakkabi ayirdim
Cocuklara abur-cubur bisiler aldim

Tartida gittikce yukselmeye basladim bu arada spor+diyetle devam etmem lazim
Yulaf ezmesi aldim bakalim yiyebilcekmiyim denemelere basladim yavan fazlaca

Benim spor ve diyet hengameme sahit olan es: aksamlari yemek yemicem artiiikkk!

Bu adam ben ne zaman diyete spora baslasam boyle yapiyo kiskanc iste
Ne hikmetse hicde aksam yemeden duramiyo

Cerezler,meyveler,kekler nasil durcak bakicam kac gun yemicek

tr_lelli tr_lelli güle güle git gel inşallah
Ben de tertemiz mutfağıma karşınızdayım. Dolap içleri temizlendi. Düzenlendi. Atılacaklar ayrıldı.
Buzdlahındaki erimiş domatesleri oğluş rondodan geçirdi. Dolaba koyuldu. Ve çok yoruldum.

tr_lelli tr_lelli güle güle git gel inşallah
Ben de tertemiz mutfağıma karşınızdayım. Dolap içleri temizlendi. Düzenlendi. Atılacaklar ayrıldı.
Buzdlahındaki erimiş domatesleri oğluş rondodan geçirdi. Dolaba koyuldu. Ve çok yoruldum.
Saol kuzu
Valla iyi temizlik yaptin ohhh miss pırıl pırıl
Benimde dolabin bi elden gecmesi lazim

@trlelli gittinmi ? Gittin di mi ?ühüüü :( M maviduvar1 ne güzel benimde büyük temizliğe çok ihtiyacım var ne zaman para olur da yaptırabilirim bilmiyorum.hayırlısı artık. Kolay gelsin canım

Çok teşekkür eserim _sekerpare_ _sekerpare_ .
Yarın da mutfak balkonu ve oturma odasındayım. Kısa süreceğini düşünüyorum. Balkonda bir erzak dolabım, oturma Odasında tv Ünitesinin çekmeceleri. Dolabı ve 2 adet koltuğun altı var temizlenecek.
Ama bugün mutfak beni öldürdü. O kadar dolap çekmeceyi teke tek boşaltıp yeniden yerleştirdim.

Ben mutfağı temizleyince bütün ev temizlenmiş gibi hissediyorum öyle zorki ..En büyük iş bitmiş sana karada ölüm yok canım ...
Evet gerçekten en büyüğü idi. Bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim. Buzdolabını da temizledim elim değmişken. Aslında temizdi ama eşim pazara gitti. Hadi dedim o da temiz olsun.
Bundan sonrası kolay olacak diye umuyorum.

@trlelli gittinmi ? Gittin di mi ?ühüüü :KK43: M maviduvar1 ne güzel benimde büyük temizliğe çok ihtiyacım var ne zaman para olur da yaptırabilirim bilmiyorum.hayırlısı artık. Kolay gelsin canım
Gidicem canim hazirlandim esimi bekliyorum gelemedi zaar

Yoksun hic gelmedin

Ben uzulduu ben bekledi sen gelmedi..

Niysee telafi edersin ben gelince alirim 2guzel sozunu

Hayırlı akşamlar kızlar
Yazdıklarınızı okuyorum
Ama bi fırsat bulamadım yazayım
Tatili hastalıkla geçiriyorum
Aklımdaki işleri yapamadim ve yapamıyorum
Eklem ağrısı baş gösterdi
Ellerim ayaklarim odun gibi oldu
Zorunlu ihtiyaçlarımi bile zorla karşılıyorum
Çoğunlukla annemlerdeyim
Oğlanın altını bile degisemiyorum
Doktora gittim
Tahlillerde bişey çıkmadı
Geçen hafta kazadan dolayı araba sanayide şu an
Okula da yürüyerek gittim
Yolda üşüdüm
Okul.soguktu
Orda da üşüdüm
İdrar yollarimdan cok rahatsız oldum
Dr bu eklem ağrılarının idrar yolu enfeksiyonundan sonra oluşabilecegini söyledi
Öyle böyle değil
Cok rahatsızlandım
Namazlarimi oturarak bile zor kildim
Cocuga sabah portakal vercem
Ama soyamiyorum tek elimle düşünün
Annem kına iyi gelir diyor
Doktorun verdiği ağrı kesici ayaklarimi gecirdi
Ama elim geçmiyor
Kinayi da.cok sevmem
Kina gecem de bile sadece avuc icime.yakmistim
Ama bu aci cok.fena
Bilen var mi
Iyi gelir.mi kına

Sevimsiz çok geçmiş olsun. Sadece Üşütme mi sebeb oldu eklem ağrılarına. Kına konusunda hiç bir fikrim yok.

Back