- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.881
Kızlar gittim. Şimdi döndüm. Mevlüt okumasından. Sabahta onlara gidip yardımcı oldum. Sonra kendi evimi toparladım. Süpürge tuttum görünen yerleri siliverdim. Üstten temizledim. Sonra okumaya gittim. Kızlar ben çok kötüyüm yaaa. Niye böyleyim. napacağım. Geri dönsün diye yapılanı unutamıyorum. İçim ağlıyor resmen. Başkalrının yanında değil ama. Bir de artık herkes duyacak. İnsanlar ne düşünür? Çokta önemli değil biliyorum ama onların bakışlarına maruz klma düşüncesi bile beni üzecek.
İfadem karışık olmuş. Geri dönsün diye değil . Öyle tabi zamanla geçiyor ama içim katılaşıyor. Boşanma davası falan yok. Öyle bir şey de yok. Aslında ben de insanların düşüncesini çok önemsemem. Yani doğru bildiğimi yaptıktan sonra ama duygularım karıştı yine. Duygularım sakinleşsin diye bekliyorum. Belki daha sakin olabilirim. Yine iyiyim yani dışarıdan konuyu bile arkadaşlarım duruşunu, sakinliğini takdir ediyoruz diyorlar. Sadece çok kabus örüyorum. Bu da beni yoruyor sakinleştirci almıştım bir ay. Bırakmıştım. Tekrar doktora gideceğim.Canım önemli olan başkalarının ne düşundügü değil ki..Sen iffetsizlik yapmadın kocanı kaçıracak bişey yapmadın.Bu onun tercihi.Ayrıca boşanmak o kadar korkunç ,kabul edilemez bir eylem olsaydı Allahü teala bunu haram kılardı.Bu bir travma..İnsan evde besledigi kuşu gidince bile bunalıma girer.Yeni bir hayat,yeni bir sayfa..Alışacaksın ...Hayattaki en büyük acı ölüm acısi onun harareti bile zamanla azalıyor di mi?Senin iki yavrunu topluma kazandırmak gibi bir misyonun var ,o yüzden ayakta durmalısın.İyi hissettirecek şeylerle uğraş.En büyük iyiliğide ,en büyük kötülüğüde insan kendi kendine yapar ...Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim .Geçer,neler geçmediki ...
Canım hasbinallahvenimelvekil çek daraltma içini ...Astımla alakalı kontrolüm var .Benim bu rutinlerim üç aydabir oluyor.Eşin pazar gündemi çalışıyo ,oğluş nerde ? Ben bu ara kitap okuyorum iyi geliyor.Ahmet Ümit sis ve gece..Çok sürükleyici süper..Yarın hastanede okurum diye almıyorum elime bitcek az kaldı.Tavsiye ederim kuzu_sekerpare_ yine hastaligin mi? Hastane falan esinle ilgilimi mi
Benimde icim bi sıkıntılı oldu esimde gelmedi daha boyle sanki bisi olcakmıs gibi
Ben sessizlige baya alismisim bugun onu daha iyi anladim sapsık sapsık dolanıyorum sanki kafamin uzerinde biri oturuyo
Ne sıkıcı bi pazar
Oglus yanimda.cnm. esimde geliyo tlf etti simdi, calismiyo kahveye kactiCanım hasbinallahvenimelvekil çek daraltma içini ...Astımla alakalı kontrolüm var .Benim bu rutinlerim üç aydabir oluyor.Eşin pazar gündemi çalışıyo ,oğluş nerde ? Ben bu ara kitap okuyorum iyi geliyor.Ahmet Ümit sis ve gece..Çok sürükleyici süper..Yarın hastanede okurum diye almıyorum elime bitcek az kaldı.Tavsiye ederim kuzu
Bir ara bende okuyamaz olmuştum.Çünkü paray kıyıp istediğim kitapları alamıyodum.Sonra dedimki ruh sağlığım için mecburum.İstediğim kitapları aldım su gibi gidiyo bişey düşündürtmüyo insana ..Biliyosun işte sende ..kitapyurdu diye bir site var ordan yorumlara bakıp gidip cep boylardan alıyorum 9.90 a ...Oglus yanimda.cnm. esimde geliyo tlf etti simdi, calismiyo kahveye kacti
Yemek yapcam diye diye.hic biside yapmadim
İspanak ve makarnam var ama esim.yemez
Oglumda dürüm istedi bugun.disardan yiyoruz gitti 25tl
Bazen boyle icim darlaniyo
Atak gelcek diye cok.korkuyorum tesbih cekiyorum
Kitabada ara verdim keske yine elime alabilsem bi sogukluk geldi bilmiyorum niye
Noldu kafasina kuzunun anlattinda ben mi atladim acaba ? Önemli bisi degildir umarim rabbim sifa versin butun hastalarabiz de dışarıdaydık bugün bi yemek bi de yaş pasta 50 tl ye yakın para gitti
insan dışarıya çıkmaya korkar oldu walla
bizim apartmanında su hidraforu bozulmuş,su yoktu,yeni geldi,su gibisi yok
şimdi bulaşıklar beni bekler
kızlar
benim de böyle içim sıkılıyor
bir de bizim kızın kafasından dolayı,binbir tane düşünceler aklıma geliyor,RABBİM yardım etsin bize,her şey O NUN elinde biliyorum,ama şu vesvelerden de kurtulmak istiyorum,ben de bol bol tesbih çekiyorum,salavat getiriyorumisonra rahatlıyorum,bize dua edin teyzeleri
Poenin bebişin bıngıldağında bi sorun var galiba trlelli ..ilerde sıkıntı yaratabilir demiş dr.lar ...poe Rabbim bizi bizden iyi biliyor ..kahrıda hoş lutfüda ne yapalım...Noldu kafasina kuzunun anlattinda ben mi atladim acaba ? Önemli bisi degildir umarim rabbim sifa versin butun hastalara
Aa hatirliyorum ama sorun teskil ettigini bilmiyordumPoenin bebişin bıngıldağında bi sorun var galiba trlelli ..ilerde sıkıntı yaratabilir demiş dr.lar ...poe Rabbim bizi bizden iyi biliyor ..kahrıda hoş lutfüda ne yapalım...
İnşallah hayırlı sonuçlarla dönersiniz canım ...evet cnm,bıngıldağı ufak,kafası da ayına göre büyük dil
dua edin kızlar
bugün yola çıkcaz,memlekette dr a göstercez
evet cnm,bıngıldağı ufak,kafası da ayına göre büyük dil
dua edin kızlar
bugün yola çıkcaz,memlekette dr a göstercez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?