Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Canım önemli olan başkalarının ne düşundügü değil ki..Sen iffetsizlik yapmadın kocanı kaçıracak bişey yapmadın.Bu onun tercihi.Ayrıca boşanmak o kadar korkunç ,kabul edilemez bir eylem olsaydı Allahü teala bunu haram kılardı.Bu bir travma..İnsan evde besledigi kuşu gidince bile bunalıma girer.Yeni bir hayat,yeni bir sayfa..Alışacaksın ...Hayattaki en büyük acı ölüm acısi onun harareti bile zamanla azalıyor di mi?Senin iki yavrunu topluma kazandırmak gibi bir misyonun var ,o yüzden ayakta durmalısın.İyi hissettirecek şeylerle uğraş.En büyük iyiliğide ,en büyük kötülüğüde insan kendi kendine yapar ...Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim .Geçer,neler geçmediki ...

İfadem karışık olmuş. Geri dönsün diye değil . Öyle tabi zamanla geçiyor ama içim katılaşıyor. Boşanma davası falan yok. Öyle bir şey de yok. Aslında ben de insanların düşüncesini çok önemsemem. Yani doğru bildiğimi yaptıktan sonra ama duygularım karıştı yine. Duygularım sakinleşsin diye bekliyorum. Belki daha sakin olabilirim. Yine iyiyim yani dışarıdan konuyu bile arkadaşlarım duruşunu, sakinliğini takdir ediyoruz diyorlar. Sadece çok kabus örüyorum. Bu da beni yoruyor sakinleştirci almıştım bir ay. Bırakmıştım. Tekrar doktora gideceğim.

Bizimkiler maç seyrediyor g.s maçı.Yarın pzt.sendromu benim için ...Hastane işim var nefret ediyorum.henüz akşam yemeği yemedik.sıkıcı bir aksam dizim başlasa da izlesem.süpürgeyi kim sormustu .? Arnica bora 5000 modeli 300 liraya hepsiburada dan aldım .Beğendim performansıni da benim gücüm biraz zor yetcek gibi.Alışırım herhalde...

_sekerpare_ yine hastaligin mi? Hastane falan esinle ilgilimi mi

Benimde icim bi sıkıntılı oldu esimde gelmedi daha boyle sanki bisi olcakmıs gibi
Ben sessizlige baya alismisim bugun onu daha iyi anladim sapsık sapsık dolanıyorum sanki kafamin uzerinde biri oturuyo
Ne sıkıcı bi pazar

Canım hasbinallahvenimelvekil çek daraltma içini ...Astımla alakalı kontrolüm var .Benim bu rutinlerim üç aydabir oluyor.Eşin pazar gündemi çalışıyo ,oğluş nerde ? Ben bu ara kitap okuyorum iyi geliyor.Ahmet Ümit sis ve gece..Çok sürükleyici süper..Yarın hastanede okurum diye almıyorum elime bitcek az kaldı.Tavsiye ederim kuzu

Oglus yanimda.cnm. esimde geliyo tlf etti simdi, calismiyo kahveye kacti
Yemek yapcam diye diye.hic biside yapmadim
İspanak ve makarnam var ama esim.yemez
Oglumda dürüm istedi bugun.disardan yiyoruz gitti 25tl

Bazen boyle icim darlaniyo
Atak gelcek diye cok.korkuyorum tesbih cekiyorum
Kitabada ara verdim keske yine elime alabilsem bi sogukluk geldi bilmiyorum niye

Bir ara bende okuyamaz olmuştum.Çünkü paray kıyıp istediğim kitapları alamıyodum.Sonra dedimki ruh sağlığım için mecburum.İstediğim kitapları aldım su gibi gidiyo bişey düşündürtmüyo insana ..Biliyosun işte sende ..kitapyurdu diye bir site var ordan yorumlara bakıp gidip cep boylardan alıyorum 9.90 a ...

biz de dışarıdaydık bugün bi yemek bi de yaş pasta 50 tl ye yakın para gitti
insan dışarıya çıkmaya korkar oldu walla
bizim apartmanında su hidraforu bozulmuş,su yoktu,yeni geldi,su gibisi yok
şimdi bulaşıklar beni bekler
kızlar
benim de böyle içim sıkılıyor
bir de bizim kızın kafasından dolayı,binbir tane düşünceler aklıma geliyor,RABBİM yardım etsin bize,her şey O NUN elinde biliyorum,ama şu vesvelerden de kurtulmak istiyorum,ben de bol bol tesbih çekiyorum,salavat getiriyorumisonra rahatlıyorum,bize dua edin teyzeleri

Noldu kafasina kuzunun anlattinda ben mi atladim acaba ? Önemli bisi degildir umarim rabbim sifa versin butun hastalara

Poenin bebişin bıngıldağında bi sorun var galiba trlelli ..ilerde sıkıntı yaratabilir demiş dr.lar ...poe Rabbim bizi bizden iyi biliyor ..kahrıda hoş lutfüda ne yapalım...
Aa hatirliyorum ama sorun teskil ettigini bilmiyordum
Saglik isin icine girince hersey fazla önemsiZ geliyo

evet cnm,bıngıldağı ufak,kafası da ayına göre büyük dil
dua edin kızlar
bugün yola çıkcaz,memlekette dr a göstercez

Günaydın birazdan çıkıcam bugünde ne kadar kalabalıktır hastane Allahım işimi rastgetirsin ..Hepimize hayırlı ve sağlıklı stressiz bir hafta olsun inşallah .

evet cnm,bıngıldağı ufak,kafası da ayına göre büyük dil
dua edin kızlar
bugün yola çıkcaz,memlekette dr a göstercez

Canım Allah izin verirse işlh birşeycik olmaz. Sağlıklı olur bebişin. Benim kızımında bıngıldağı 5 aylıkken kapandı demişti doktorlar. Hoplamıştık tabi korkudan. Rabbime şükür çok sağlıklı ve akıllı bir genç kız oldu bak şimdi. Allah'a emanet cümlemizin yavrusu.

günaydın kızlar
misafirleri yolladım. çarşambadan itibaren bir hafta evdeyim. evimle ilgileneceğim biraz. delik dolap temizleyeceğim.

Gunaydin
Bugun elektrik ve su faturasini yatircam
Yemek yapicam
Malesef utu yapicam
Yarin spor basliyo oglusun dershanesi 2gun tekrar koymuslar
Carsamba aksami teyzeme gecicem
Hafta sonu gelirim artik
Bu hafta boyle gecicek
Esim oglusa 50bana 100tl verdi
Karne hediyemiz
Bide basatilatinin devamini dilerim gibi aili sozler etti
Andimizi okuyasimiz geldi

300tl param oldu
Ama buyuk teyzemin torunu oldu onu cici alicam lcw dan
Yanina gidicem teyzemin cocuklarina krne hediyesi alsam diyorum
Param gitcek diye uzuluyorum ama napim onlarin gonlunu yapasim var
100 tl gider yine oyle bana kalan yine 200

Bu arada dogalgaz faturam geldi
Heryer 5petek 50de yandi
273tlcik.

Kendim calip kendim oynim bari kimsecikler yok
Gecen gun tavuk haslamistim kemikleri ve suyunu ayirmistim
Kemiklerin kenarinda kalan etlerini siyirdim bugun suyunuda ayirdim pilav yaptim
Firinda orman kebabi yapiyorum bi de
Kendime bulgur pilavi yapiyorum ama spora basliyorum bari yediklerimede azicik dikkat edim
Buzdolabim bosaldi gibi bisi idare ediyorum teyzeme gidip gelince alisveris yapicam
Esimede yemek birakicam yemesim disarda yap dedi zaten mikrodalgada isitsin yesin
Bu ay gida harcamasini 180tl ile gevistirdim
En cok faturalara gitti

Herkesler nerde ya
sta naptin k.v de gel bakim
@geztapom hastane isini naptin
karanfilce dugunler nasildi

Düğünler güzeldi canım güzel olmasına ancak dün esimle bi güzel tartıştık.
Adama rahat batıyo derdi ne anlamıyorum ama aşağı yukarı bi yıldır çok agresif. Agresifliği parlama şeklinde ve çok çabuk pişman oluyor. O yüzden onu ve kendimi üzmeme adına çabuk affediyor üzerinde takılıp kalmıyordum.
İki aydır araba kullanıyoruz. Bilirsiniz erkekler araba kullanmayı karılarına asla öğretemezler. Ama benim bu sıralar hoca tutacak imkanım yok. Bi an evvel kullanmayı öğrenip okula gidip gelmek istiyorum.
Yolda giderken hep yüksek sesli sağa dön sola dön yüksek sesli mi söylenir ama söylüyor.
Gerçekte kişiliğini bildiğimden takmıyor hatta üstüne espiri bile yapıyordum. "Vay be sana rağmen öğrencem bravo bana" diye.
Normal bazen ev içinde de bi konuyu konuşurken de sesini kontrol edemiyor.
Hele annesiyle konuşurken telefonda o kadar bağırıyor ki kızıyorum bağırma diye. Haklısın diyor. Sonra yine bağırıyor.
Bazen de kendi babası ya da benim babamın arabasına bindiğimizde de aynı şeyleri yapabiliyor. Adamlar kaç yıllık şoför herkesin senin fikrine ihtiyacı yok diyorum onlara da karışıyor yolun ortasından gitme, bekle,dur,kalk oradan dönülür mü...
Artık Burama kadar geldi. Dün kızdım bi sürü. Çok stres altında ama stres yapcağı bisey de yok ortada. Kendine sorsam kendi de bilmiyor.
Hak verdi acayip pişman. Ben de onu tüm vicdan azabıyla başbaşa bıraktım geldim. Aklı başına bi gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…