• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bugün, önce KV ile düğüne gitcez.
Ardından akşama okuldan arkadaşın düğüne.
Yarın akşam da cig köfteye davetliyiz. Bi grubumuza var son halka da yarın tamamlanacak. Çiğ köfte bitince ne başlatcaklar bakalım.
Pazartesi de ver elini annemlerin ilce.
Kaç gün kalırım bilmiyorum.

İstanbulda seni özlüyo gecen kız kulesiyle dertlestik hep senden basetti,kadikoydeki boga bile bir resmimiz bilem yok diye dert yandi eminönindeki balikci bir balik yemeden gitti dedi
Pierloti cayimi.icmedi dedi
Gel kiz ama bana yakin gel yamacima yamacima :)
Bu sehri bazen sevmiyorum hep gidicem elbet bir gun diyorum
Ama herseyin ayagimin altinda olmasi isime cok fazla geliyo
Atla salı pazari bi metroluk, atla kadikoy bi metroluk,bas git eminonu bi vapura bakar atla kiz kulesi yarim saatimi alir
Sans manzara yollim dur istanbuldan

Eki Görüntüle 1386992 florya
Eki Görüntüle 1386993 Eki Görüntüle 1386994 bunlar gizli cennetimden
Eki Görüntüle 1386995 uskudar
Eki Görüntüle 1386996 besiktastan bi bakis
Eki Görüntüle 1386997 bu da tatilde kaldigimiz otelden
çook güzellerrr..
Sen de :)

Bugün, önce KV ile düğüne gitcez.
Ardından akşama okuldan arkadaşın düğüne.
Yarın akşam da cig köfteye davetliyiz. Bi grubumuza var son halka da yarın tamamlanacak. Çiğ köfte bitince ne başlatcaklar bakalım.
Pazartesi de ver elini annemlerin ilce.
Kaç gün kalırım bilmiyorum.
oo siz tatilsiniz di mi,bol boll eğlenin dinlenin inşallah :KK76:

bizde bu hafta bi değişiklik yapalım dedik kv.deye gidiyoruz :KK53:

Kız @trlelli bacım sen beni ağlatcanmı zaten özledim yaa... Belki bir sürpriz olabilir babam aradı hızli tren biletinizi alayım gelin dedi bilmiyorum.Biraz gelinle aramız limoni ama çocukları çok özledim bakalım.@karanfilce soğuktur şimdi annenlerin orası dikkat et sobaya da alışık değilsin üşütme canım...@sta Allah iyiliğini versin güldürdün beni..Geçer bugünler inşallah bi düzene girersiniz ..Biz artık sadece hastalıkta düğünde ölümde görüşüyoz böyle iyi..O gün anası geldiğinde bizimki anne bize kimseden laf getirme biz laf duymamak icin herkesle mesafe koyduk bu garip (benden için) hastalanıyo üzüntüye gelemiyo zaten herkes ona göre davransın dedi.Eltimler ,görümcemler filan diyomuşki geztapo hasta diye kocası kılibık olmuş pikniklerden gezmelerden gelmiyolar birde para yok diyolar bizden iyi durumları demişler.K.v ağzından kaçırdı.Öylemi diyolar (kuru iftira gezmeye gittiğimiz yok) desinler ihtiyacları var yazik bu yıl fitrelerimizi onlara verelim o zaman dedim.Cinlerim tepeme çıktı lafa bak.Kendileri bir sezonda 6-7 tane manto 5-6 çift çizme bot alan dirseklerine kadar bileziklerle gezen 4 odalı güvenlikli evlerde oturan insanlar düşünün.sadece yakınımda oturan eltim hasetlik bilmez arkadan konuşmaz bitek o yani...İnsanlar eminim artık başkalrınin kazancında da yaşantısında da gözü var.Ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin.

@geztapom ondan heryerde var
Bazı insanlar baskalarının mutsuzluklarından mutlu oluyolar bunu genelde mutsuz insanlar yapıyo
İnsanın parasının olmaması gezmeye engelmidir ya
Cebinde yol paran simit paran oldumu gez gez dur

Bende bi anneannme gitsem bile tee almanyadaki gorumcemden duyuyodum
Ona kadar soylicek ne yapmissam artik
Kuzenlerim,teyzem,anneannem biz tatilede gideriz,piknigede,denizede
Eltim siz bu sene denize gitiniz mi? Piknige gittiniz mi? Diye sorup sorup agaz ariyodu kaynim yanina alipda bi yere goturmez koye annesine yollar alir biletini kendi gezer kaynim alip gezdirmez
Gozleri goturmuyo bu modellerin canim.

Bende tiyzeme gidicimm ama.hangi gun karar veremedim sporum baslicak oglusun 2gun kursu var
Nasil yaparim bilmiyorum kalirim3-4gun

Ben bos durmadim bugun

Dip kose supurdum -sildim
2balkon yikandi
Mutfak ve oglusun odasinin camıni sildim
2posta camasir astim
Toz aldim
Wc -banyo temizlndi
Yemek yaptim
Sadece utum kaldi

bu ütü isinden istifa etmek istiyorum.
Dilekcemi yazip aksam esime vercem.

Ben bos durmadim bugun

Dip kose supurdum -sildim
2balkon yikandi
Mutfak ve oglusun odasinin camıni sildim
2posta camasir astim
Toz aldim
Wc -banyo temizlndi
Yemek yaptim
Sadece utum kaldi

bu ütü isinden istifa etmek istiyorum.
Dilekcemi yazip aksam esime vercem.

becerikli hatun aferin sana
ben bugün bi o koltuğa bi koltuğa yattım bu saate kadar.
sıfır iş bol tembellik , itiraf edeyim bu daha zor geldi.
of puf demekten yüzüm sarktı valla.

Kız @trlelli bacım sen beni ağlatcanmı zaten özledim yaa... Belki bir sürpriz olabilir babam aradı hızli tren biletinizi alayım gelin dedi bilmiyorum.Biraz gelinle aramız limoni ama çocukları çok özledim bakalım.@karanfilce soğuktur şimdi annenlerin orası dikkat et sobaya da alışık değilsin üşütme canım...@sta Allah iyiliğini versin güldürdün beni..Geçer bugünler inşallah bi düzene girersiniz ..Biz artık sadece hastalıkta düğünde ölümde görüşüyoz böyle iyi..O gün anası geldiğinde bizimki anne bize kimseden laf getirme biz laf duymamak icin herkesle mesafe koyduk bu garip (benden için) hastalanıyo üzüntüye gelemiyo zaten herkes ona göre davransın dedi.Eltimler ,görümcemler filan diyomuşki geztapo hasta diye kocası kılibık olmuş pikniklerden gezmelerden gelmiyolar birde para yok diyolar bizden iyi durumları demişler.K.v ağzından kaçırdı.Öylemi diyolar (kuru iftira gezmeye gittiğimiz yok) desinler ihtiyacları var yazik bu yıl fitrelerimizi onlara verelim o zaman dedim.Cinlerim tepeme çıktı lafa bak.Kendileri bir sezonda 6-7 tane manto 5-6 çift çizme bot alan dirseklerine kadar bileziklerle gezen 4 odalı güvenlikli evlerde oturan insanlar düşünün.sadece yakınımda oturan eltim hasetlik bilmez arkadan konuşmaz bitek o yani...İnsanlar eminim artık başkalrınin kazancında da yaşantısında da gözü var.Ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin.

takma kafana diycem ama insan sinirleniyo biliyorum.
sende vermişsin cevabını yerine ulaşırsa ne ala.

Bak iki gün önce noldu.
bi komşu vardı burda gelin gelmişti başka şehirden iki küçük bebeği vardı. Yapayalnız , bütün gün tek başına.
Ben bunun kapısını çaldım 3 sene önce. tanıştık, davet ettim, komşumun kuranına götürdüm, herkesle tanıştırdım,
yakın arkadaş grubuma aldım. Çağırdım geldi, gezdik, yedik, içtik.
Arada bi artistlik bi ego bi kimseyi beğenmeme seziyorum ama yok ya öyle değildir diyorum. Su i zan etmiyorum.
Bi zaman sonra baktım aslında ben çağırırsam geliyo , bahçede oturuyo, eğlenip, gülüyoruz.
ben selam verirsem konuşuyo ama ilk selam veren o olmuyo... neyse ya sabır dedim geçtim.
yazdan beri de ne selam ne sabah, ne bayramlaşma ne bi şey.
hem bana hem başka arkadaşıma
Geçen gördüm seslendim. Hayır olsun noldu böyle oldu dedim.
Demez olaydım.... Efendim bu hanım kızımız zaten zorla geliyomuş (sanki yakana yapıştık, tek davetle hemen geliyodun)...Yapılan esprilere zorla gülüyomuş (gözünden yaş geliyodu gülmekten vallahi) konuşulanları dinlemekten sıkılmış mış mış .... denemiş bakmış bizimle yapamayacağına karar vermiş ( sanki evlenme teklif ettim).
bu insanı hastalandı aradım.
çocuklarını çok sevdim, ilgilendim.
özel günlerini atlamadım.
biyerden dönse hoşgeldin diye aradım.Helali hoş olsun.
Amaaaaa dedimki senden komşuda arkadaşda olmaz. yazıklar olsun sana.

Kızdığım şey be mübarek bu kadar iyi tiyatro niye yaptın.
Niye hissetiğin gibi olmadın.
Yada neden mazeret buldun , gerçekten alındığın bişey varsa söylemedin, dürüst olmadın.
çocuk gibi trip atmak nedir , küsmek nedir.Koskoca insansın.
Varsa bişey karşılılklı konuşulur.
İnsanlar bi tuhaf, iki yüzlü, riyakar...
Böyle olsun istemezdim ama oldu.
Söylediğime de pişman olmadım. Olmadıysam haketti demektir benim için..

Benim oglum iyilesti anneanneye kacti esimde henuz gelmedi canımda cok sıkıldı
Offlanıp pofflanmaktan da sıkıldım
Tvde de bisi yok

@trlelli bugün ben de süpürgemi denedim belim koptu geberdim ( zaten bahane arıyom ) çok güzel oldu sevdim bu makineyi süpürürken maske bile takmadım tıkanmadım yuppii...
Gule gule kullan canım
Maske takcak kadar mı tıkanıyosun ya :/
Sulu supurgelerin temizleme durumlari baya iyi
Ben halilarimi yikatiyorum mesala robotumla pat patliyorum(derinlemesine temizleme aparati var) su yine pis cikiyo
Baya derin temizliyo

Gule gule kullan canım
Maske takcak kadar mı tıkanıyosun ya :/
Sulu supurgelerin temizleme durumlari baya iyi
Ben halilarimi yikatiyorum mesala robotumla pat patliyorum(derinlemesine temizleme aparati var) su yine pis cikiyo
Baya derin temizliyo
Evet canim süpürme toz alma esnasında direk soluyunca tıkanıyorum maske süzüyor sıkıntı olmuyor.Ama bu çektiği tozu suya hapsettiği için böyle bir sorun olmadı hava temizlendi resmen .Halılarım yıkanmış gibi oldu.

Evet canim süpürme toz alma esnasında direk soluyunca tıkanıyorum maske süzüyor sıkıntı olmuyor.Ama bu çektiği tozu suya hapsettiği için böyle bir sorun olmadı hava temizlendi resmen .Halılarım yıkanmış gibi oldu.
Senin icin cok iyi olmus ozaman
Tozsuz oluyomu ya keske olsa
Camlari acmasam bile toz yagiyo sanki halidan,ortulerden bi yerlerden geliyo
Uyuz oluyorum
Bi yerde toz,kırıntı ve cam yada aynada leke olunca kıllanorum fazla gözüme batiyo
Bu sebepden az esya az is :KK66:

Bu evdeki islerin bukadar cabuk bitmesi tek avuntum
Balkon yikamayi sevmesemde vileda falan yapip idare ediyorum

Düğünlerden geldik.
Öğlenki yemekli akşamki pastalıydı.
Akşamki düğün okuldan sevilen bi arkadaşın düğünüydü.

100 kişilik okulun nerdeyse 50 si vardı.
Birazcık garip hissettim. Sanki herkes eşimi ve beni inceliyomuş gibi.
Akşama kadar birbirimizin yüzlerini ezberliyoruz da eşler hiç tanınmıyor ya.
Ama erkek arkadaşların hemen hemen hepsi eşlerini getirmemiş ben öyle eşini getirmeyenlere çok kızarım.

Canım hayırlı olsun. Bende alacağım süpürge ne aldın? Ben de hiç uyuyamıyorum bugünlerde. Çocuklar 15 tatile girdi diye izin aldım. Ama evde sıkılacağım gibi geldi. Bugün karşı komşumun kızına mevlüt okutacak ona gitmem gerek ama hiç istemiyorum.

Günaydın kızlar
Annem Babam kardeşim var.
Yarın gidecekler. Ben de bu hafta Çarşamba'dan itibaren evde olacağım. Izin kullanacağım.
Evi dip köşe temizleyeceğim. Çekmece dolap içİ. Atılacaklar var hepsini gönderip eve nefes aldıracağım. .

Kızlar gittim. Şimdi döndüm. Mevlüt okumasından. Sabahta onlara gidip yardımcı oldum. Sonra kendi evimi toparladım. Süpürge tuttum görünen yerleri siliverdim. Üstten temizledim. Sonra okumaya gittim. Kızlar ben çok kötüyüm yaaa. Niye böyleyim. napacağım. Geri dönsün diye yapılanı unutamıyorum. İçim ağlıyor resmen. Başkalrının yanında değil ama. Bir de artık herkes duyacak. İnsanlar ne düşünür? Çokta önemli değil biliyorum ama onların bakışlarına maruz klma düşüncesi bile beni üzecek.

Back