Kız @trlelli bacım sen beni ağlatcanmı zaten özledim yaa... Belki bir sürpriz olabilir babam aradı hızli tren biletinizi alayım gelin dedi bilmiyorum.Biraz gelinle aramız limoni ama çocukları çok özledim bakalım.@karanfilce soğuktur şimdi annenlerin orası dikkat et sobaya da alışık değilsin üşütme canım...@sta Allah iyiliğini versin güldürdün beni..Geçer bugünler inşallah bi düzene girersiniz ..Biz artık sadece hastalıkta düğünde ölümde görüşüyoz böyle iyi..O gün anası geldiğinde bizimki anne bize kimseden laf getirme biz laf duymamak icin herkesle mesafe koyduk bu garip (benden için) hastalanıyo üzüntüye gelemiyo zaten herkes ona göre davransın dedi.Eltimler ,görümcemler filan diyomuşki geztapo hasta diye kocası kılibık olmuş pikniklerden gezmelerden gelmiyolar birde para yok diyolar bizden iyi durumları demişler.K.v ağzından kaçırdı.Öylemi diyolar (kuru iftira gezmeye gittiğimiz yok) desinler ihtiyacları var yazik bu yıl fitrelerimizi onlara verelim o zaman dedim.Cinlerim tepeme çıktı lafa bak.Kendileri bir sezonda 6-7 tane manto 5-6 çift çizme bot alan dirseklerine kadar bileziklerle gezen 4 odalı güvenlikli evlerde oturan insanlar düşünün.sadece yakınımda oturan eltim hasetlik bilmez arkadan konuşmaz bitek o yani...İnsanlar eminim artık başkalrınin kazancında da yaşantısında da gözü var.Ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin.
takma kafana diycem ama insan sinirleniyo biliyorum.
sende vermişsin cevabını yerine ulaşırsa ne ala.
Bak iki gün önce noldu.
bi komşu vardı burda gelin gelmişti başka şehirden iki küçük bebeği vardı. Yapayalnız , bütün gün tek başına.
Ben bunun kapısını çaldım 3 sene önce. tanıştık, davet ettim, komşumun kuranına götürdüm, herkesle tanıştırdım,
yakın arkadaş grubuma aldım. Çağırdım geldi, gezdik, yedik, içtik.
Arada bi artistlik bi ego bi kimseyi beğenmeme seziyorum ama yok ya öyle değildir diyorum. Su i zan etmiyorum.
Bi zaman sonra baktım aslında ben çağırırsam geliyo , bahçede oturuyo, eğlenip, gülüyoruz.
ben selam verirsem konuşuyo ama ilk selam veren o olmuyo... neyse ya sabır dedim geçtim.
yazdan beri de ne selam ne sabah, ne bayramlaşma ne bi şey.
hem bana hem başka arkadaşıma
Geçen gördüm seslendim. Hayır olsun noldu böyle oldu dedim.
Demez olaydım.... Efendim bu hanım kızımız zaten zorla geliyomuş (sanki yakana yapıştık, tek davetle hemen geliyodun)...Yapılan esprilere zorla gülüyomuş (gözünden yaş geliyodu gülmekten vallahi) konuşulanları dinlemekten sıkılmış mış mış .... denemiş bakmış bizimle yapamayacağına karar vermiş ( sanki evlenme teklif ettim).
bu insanı hastalandı aradım.
çocuklarını çok sevdim, ilgilendim.
özel günlerini atlamadım.
biyerden dönse hoşgeldin diye aradım.Helali hoş olsun.
Amaaaaa dedimki senden komşuda arkadaşda olmaz. yazıklar olsun sana.
Kızdığım şey be mübarek bu kadar iyi tiyatro niye yaptın.
Niye hissetiğin gibi olmadın.
Yada neden mazeret buldun , gerçekten alındığın bişey varsa söylemedin, dürüst olmadın.
çocuk gibi trip atmak nedir , küsmek nedir.Koskoca insansın.
Varsa bişey karşılılklı konuşulur.
İnsanlar bi tuhaf, iki yüzlü, riyakar...
Böyle olsun istemezdim ama oldu.
Söylediğime de pişman olmadım. Olmadıysam haketti demektir benim için..