• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

tr_lelli tr_lelli güle güle harca paralarını
karanfilce karanfilce 15 yıldır araba kullanıyorum. Şehiralarssında canavar gibi giderim. Hiç kazam yok. Amaaaaa eşim hala karışır hala karışır.... Erkekler böyle canım.

İşten geldikten sonra tuvalet, vestiyer, ayakkabıcım ve kileri temizledim. Kilerin halısını serdim. Yarın akşam da oğlumu. Odası'nı dip köşe temizleyip fazlalıkları atacağım. Çarşamba'dan itibaren bir hafta izin kullanacağım. Hergün bir Odayı temizleyeceğim.

selam canlar,nasilsiniz.Ancak okuyabiliyorum,yazmaya anca zamanim oldu.gaztepom gecmis olsun esinede sanada canim.biraz daha iyisiniz insallah.tr -lelli ,papatya ,poe ve diger arkadaslar hepiniz uyisiniz insallah,gecmis aklimda kalmadi pek,kacirdigim birsey varsa affola.
poe,Allahin izniyle bebisin iyi olur insallah.
karanfilce,erkekler hep boyle tatlim,bosver takma kafana.
Bana gelirsek,kizimdan pek zaman bulamiyorum,surekli ilgi alaka,tuvalete bile yanliz gidemiyom vayy anasini :) gunlergeciyor boyle.Bu ay cok odemelerimiz oldu,gelengitti.iki kisiye bebek gormeye gitmem lazim.kizimin dogum gunu var onumuzdeki ay,onun icin guzell seyler yapmak Istiyorum Insallah.Bakalim butcem yeterse fotografciya gitmek istiyorum.kismet ,Insallah istedigim gibi olur.

Bütün Türkiye bizim semtimizdeki devlet hastanesine yığılmış sanki..Allahım insanlar balık istifiydi resmen.Oksijen sıfır içerde.Yarın sonuç göstermeye gitcem bu çileyi üç ayda bir çekiyorum .Bu sadece bir branştı daha diğerleri var ama onları biraz erteliycem .Bu ara büyük abimizin kızının sözü kesilcek bir çeyrek altın alınacak sanırım.valla su parayı çıkaranı bir bulsam .trlelli kuzu git teyzenlere havan değişir.@royem canım ufaklığın bugünlerini ararsın inan büyüyünce daha zor.@papatya senin yardımcın yokmu hepsinı senmi yapcan ...

_sekerpare_ _sekerpare_ yardımcım var canım. Fakat o atılacakları falan bilemiyor. Mutfak dolaplarını temizliyor ya aynen yerine koyuyor herşeyi haliyle.
Ben 6 ayda ya da yılda bir kere kendim elden geçiriyorum. Atılacakları atıyorum. Bazen dolap içlerinin içindekileri değiştiriyorum.
Yarın oğlumun odasındaki çekmece dolap içindeki kağıt ödev silgi artığı vs ne varsa atılacak. Evdeki bayan bunları bilemiyor haliyle. Ben bi de seviyorum aslında. Evimle ilgilenmek Hoşuma gidiyor. Yavaş yavaş devam edeceğim. O zaten halı koltuk kapı cam perdeyi halletti

gaztapom,kizimla zaman gecirmeyi onunla birseyler yapmayi cok seviyorum,anlattiklarim sikayet degil aslinda,yanliz oldugum icin bazen kucukte olsa bi bosluk ihtiyaci hissediyor insan.Kucuk hanim bugun erken uyudu,iki saat uyudu,simdide kalktik oturma odasina geldik,ne yaptiysam uyumadi.oturuyoz boyle,oyun oynuyor saga sola kosup dadadadadadada deyip duruyor :)

Gunaydin
11-12 spor
12.30 oglusun dersi var
Nasil yetiscem bakalim kosarmiyim ucarmiyim artik
Herseyini hazirlar anneme giydirtirim belki
Hep ben birakiyorum gecen anneme aldirttim 4-5 defa beni sormus annem niye gelmedi diye
Annem kizim sen al sen birak seni sorup durdu dedi
Bi de ben odeviymis,kursuymus,okuluymuss annemin ilgilenmesini istemiyorum.annemle yuz goz oluyo
Duzenim var o duzende devam etsin istiyorum
O sebepdrn annemi cok karistirtmiyorum neticede calismiyorum
Aktara ugrucam
Lcw dun gidemedim oraya gidicem
Hava yagmurlu icim karardi ya

Günaydın kızlar
Her yanım ağrıyor. Dün ki temizlik olayı yordu beni ama devam edeceğim. Pes etmek yok.
Saat 10 gibi çıkacağım evden. Yarından itibaren de bir hafta tatil.
Oğlumu sinemaya götüreceğim. Evimde oturacağım. Kitap okuyacağım. Spor yapacağım.
Bugün saat 4 de psikolog randevum var. Hepinizin selamını ileteceğim.

Geztapom,
Canım nişanda para takılır genelde.
100 de uygun bence.
Çeyreği de düğünde takarsınız.
Tabi sizin aile durumunu bilemem. Benim amcalarım dayılarım geneli düğünde çeyrek taktı.

Geztapom,
Canım nişanda para takılır genelde.
100 de uygun bence.
Çeyreği de düğünde takarsınız.
Tabi sizin aile durumunu bilemem. Benim amcalarım dayılarım geneli düğünde çeyrek taktı.
canım bizde amca ve dayılar hem düğünde hem nişanda altın takıyor.Ama bilmiyorum bugün öğrendiğime göre bu daha sözmüş büyük nişan olacakmış .O yüzden bişey takmayız sanırım .

günaydın kızlar,
Dün doğalgaz faturası gelmiş 189 tl 33 günlük..ama şükür hiç üşümüyoruz evde.
eşimle onu konuştuk eski evimde de yakıyorduk 150-160 geliyordu ama evde yeleksiz gezemiyordum,banyo yapınca elektrikli sobayla takviye yapıyordum ki üşümeyeyim..şimdi şükür heryer sıcacık,Allah zorda kalan soğukta kalan kim varsa yardımcısı olsun inşallah

M maviduvar1 doğrusun canım kadın ne bilsin atılacağı satılacağı..Geçenlerde topik açmıştım ya hani bende orda hep atıp dağıttıklarimdan bahsettim.Müthiş psikolojik rahatlik sağlıyor .Fazlalıklardan kurtulmak iyi geliyor.

@trlelli arada az vakit olunca sana koşuşturma olacak fenamı iste sen kilo vermek istemiyonmu bacım? Çocuğun kurallarını ana babası belirler tabii ,iyi yapıyosun canım.

royem royem canım ben oğlan küçükken haftada bir gün temizlik yapardım diğer günler sadece pratikle üstten kırıntı döküntü almak dışinda bişi yapmazdım.Pazar günlaeri yapardım oğlanı babaya verip.Diğer günler hep onla oynardım .Zor çocuk büyutmek ama zevkli bişey.Sen gurbetellerde yine iyi beceriyosun.

Bakalım bizim kaç gelecek.
Kapıcı sona sayıyordu sanırım şu soğuklarda. İlk defa bu kapıcıda kalorifere ellerimi dokunamadım çok sıcaktı.
Aslında bireysel de iyi bişey. Bak evde eşim de yok ben de. Ama yanıp duruyor. En azından kapatırdık. Borçlarımıza bi faydası olurdu.

sta sta nasıl oldun kuzu iyimisin ? Isınan evin olması büyük şans hem kira hem yakıt zorluyor.Bizde 10 yıl kiradayken hiç ısınmadık.gerçi ben hiçbir evimde ısınmadım ya neyse...Bu ara havalar iyi gidiyuor burda ...
dualarınızı bekliyorum abla..ağrı kesicilerle birşekilde yürütüyorum kendimi şükür,Allah'ım beterinden saklasın.
benim önceki evim öyleydi aman Allah ım ne kadar üşüyorduk anlatamam,zaten ben bu hastalığı da o evde kaptım. kuzey cepheydi o,senin evde kuzey cepheydi galiba di mi?
Kendi evin güney olur da,sıcacık oturursun inşallah :KK60:

Bakalım bizim kaç gelecek.
Kapıcı sona sayıyordu sanırım şu soğuklarda. İlk defa bu kapıcıda kalorifere ellerimi dokunamadım çok sıcaktı.
Aslında bireysel de iyi bişey. Bak evde eşim de yok ben de. Ama yanıp duruyor. En azından kapatırdık. Borçlarımıza bi faydası olurdu.
o da zor oluyor yahu,benim kv delerin evi de öyle. arakat,güney cephe birde ev minicik hemen ısınıveriyor.genelde petekler kapalı oluyor ama mecbur herkes ne kadar ödüyorsa ödüyorlar.. burda başka bir tokide ısı-pay ölçer yaptılar çok rahatladı herkes bireysel olunca.sizinde öyle olur inşallah
benim de malum elektrik-su hala ortak nefret ettim iyice..havaya ödüyormuşum gibi geliyor,biran önce ayrılsa da kurtulsak

35 tl bebise ciciler aldim
18tl eve bisiler aldim
13tl oglusun sac trasi
Gidiyo paraciklarim :cry:
Unite baktim kucuk bisi 350tl tv alinca dusunuyorun

Sabah spora gittim 380cal yaktim ama aletler oldukca az pek svmedim ama ucrtsiz neticede giderim zaten haftada 2gun
Sonra oglani dershaneye biraktim sonra annem.disari cikalim dedi hediye isini hallettim
Teyzeme cagridan 5tl tepsi aldim
Baska bisi alamicam cunku daha sinemaya gidicez orda, para harcayamam daha yeter
Cok yoruldum ya
:KK34:

Kizlar ben yarin gidicem pazar gunune kadar yokum tlf internet paketim yok teyzosda da int. Yok yani giremem
Persembe bebek gorme
Cuma annemin teyzesi fln gelicek teyzeme misafirlerle cumartesi sinema
Ben daha gitmeden tlf programi yaptik

Herkesler keyifle kalsin emi

Back