- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.841
Ölürüm kız ben orda âç nasıl durayım bisaat içinde hipoglisemiden takla olurum.Hem ben naptım niye ceza veriyon bacım.Taam tahtaya kalktım tek ayak üstünde bekliyom ben .:)@royem, @suefsan,nirelerdesiniz siz
Sizi muge anliya verdim bilginize.
_sekerpare_ senide survivore yollicam ceza
Krew iyisin dimi kuzu
Saga hindistan cevizi,bortu bocuk toplicamÖlürüm kız ben orda âç nasıl durayım bisaat içinde hipoglisemiden takla olurum.Hem ben naptım niye ceza veriyon bacım.Taam tahtaya kalktım tek ayak üstünde bekliyom ben .:)
ha haGunaydin
Su esimede karne verselerdi de uyuyabilseydim bari bi kac gun ya
Ögûtüyo vallaha ha
bize uyku haram dostum
bak bana 6 dan beri ayaktayım
benim ous yine hastalanmış
ben anlamıyorum bu adamı,anası 2,5 yaşına kadr emzirmiş,hastane de kan fazlılığı var diye kan ver derler
ben gariban 1 gıdım anne sütü almamışım,kansızlık had safha,daha az hasta oluyorum
trllellli bacım ben de senin gibi akşamları dayıycam fındık fıstık,ıhlamur,kek,meyve
ne etcemi şaşırdım yawwwwww
Gunaydinn kuzuGünaydın kızlar:)
Löyynn komsuu napıyosun sen yoksun pistlerde göremiyoruz senigünaydın canım
o zaman piste zorla çıkartılanlar gibi şuracıkta oyniim benLöyynn komsuu napıyosun sen yoksun pistlerde göremiyoruz seni
Geciyo hemencecik yahuuu bende anlamiyorumbu haftalar nasıl geçiyor hiç bilmiyorum,takipteyim ama bende yeni birşey yok..
Canım cayı cok seviyo 2demlik icer gunduz ofiste cok iciyolarmisHayırlı sabahlar...
Bugün pizza yaptım
Pişiyor birazdan yeriz inşallah.
Trlelli eşin nasıl karadenizli?
Benimki egeli ama çaysız duramaz.
İstanbulda seni özlüyo gecen kız kulesiyle dertlestik hep senden basetti,kadikoydeki boga bile bir resmimiz bilem yok diye dert yandi eminönindeki balikci bir balik yemeden gitti dediGünaydın kızlar ...İyice sıkıldım artık hava da bir güzel güzel bahar havası bildiğin... Çok imkansız bir şehir bburası.a.v.m cenneti paran çoksa bile yapıcak bişey yok.Dışarda yiyip içmeler avm gezmesi baskabi halt yok.boğuluyorum burda bazen.istanbulda ne guzel in sahile otur bir bardak çay iç denize bak stresini at gel...ufff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?