- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.861
çook güzellerrr..İstanbulda seni özlüyo gecen kız kulesiyle dertlestik hep senden basetti,kadikoydeki boga bile bir resmimiz bilem yok diye dert yandi eminönindeki balikci bir balik yemeden gitti dedi
Pierloti cayimi.icmedi dedi
Gel kiz ama bana yakin gel yamacima yamacima :)
Bu sehri bazen sevmiyorum hep gidicem elbet bir gun diyorum
Ama herseyin ayagimin altinda olmasi isime cok fazla geliyo
Atla salı pazari bi metroluk, atla kadikoy bi metroluk,bas git eminonu bi vapura bakar atla kiz kulesi yarim saatimi alir
Sans manzara yollim dur istanbuldan
Eki Görüntüle 1386992 florya
Eki Görüntüle 1386993 Eki Görüntüle 1386994 bunlar gizli cennetimden
Eki Görüntüle 1386995 uskudar
Eki Görüntüle 1386996 besiktastan bi bakis
Eki Görüntüle 1386997 bu da tatilde kaldigimiz otelden
oo siz tatilsiniz di mi,bol boll eğlenin dinlenin inşallahBugün, önce KV ile düğüne gitcez.
Ardından akşama okuldan arkadaşın düğüne.
Yarın akşam da cig köfteye davetliyiz. Bi grubumuza var son halka da yarın tamamlanacak. Çiğ köfte bitince ne başlatcaklar bakalım.
Pazartesi de ver elini annemlerin ilce.
Kaç gün kalırım bilmiyorum.
Cok degisik olmus ehi ehi ehioo siz tatilsiniz di mi,bol boll eğlenin dinlenin inşallah
bizde bu hafta bi değişiklik yapalım dedik kv.deye gidiyoruz
Ben bos durmadim bugun
Dip kose supurdum -sildim
2balkon yikandi
Mutfak ve oglusun odasinin camıni sildim
2posta camasir astim
Toz aldim
Wc -banyo temizlndi
Yemek yaptim
Sadece utum kaldi
bu ütü isinden istifa etmek istiyorum.
Dilekcemi yazip aksam esime vercem.
Kız @trlelli bacım sen beni ağlatcanmı zaten özledim yaa... Belki bir sürpriz olabilir babam aradı hızli tren biletinizi alayım gelin dedi bilmiyorum.Biraz gelinle aramız limoni ama çocukları çok özledim bakalım.@karanfilce soğuktur şimdi annenlerin orası dikkat et sobaya da alışık değilsin üşütme canım...@sta Allah iyiliğini versin güldürdün beni..Geçer bugünler inşallah bi düzene girersiniz ..Biz artık sadece hastalıkta düğünde ölümde görüşüyoz böyle iyi..O gün anası geldiğinde bizimki anne bize kimseden laf getirme biz laf duymamak icin herkesle mesafe koyduk bu garip (benden için) hastalanıyo üzüntüye gelemiyo zaten herkes ona göre davransın dedi.Eltimler ,görümcemler filan diyomuşki geztapo hasta diye kocası kılibık olmuş pikniklerden gezmelerden gelmiyolar birde para yok diyolar bizden iyi durumları demişler.K.v ağzından kaçırdı.Öylemi diyolar (kuru iftira gezmeye gittiğimiz yok) desinler ihtiyacları var yazik bu yıl fitrelerimizi onlara verelim o zaman dedim.Cinlerim tepeme çıktı lafa bak.Kendileri bir sezonda 6-7 tane manto 5-6 çift çizme bot alan dirseklerine kadar bileziklerle gezen 4 odalı güvenlikli evlerde oturan insanlar düşünün.sadece yakınımda oturan eltim hasetlik bilmez arkadan konuşmaz bitek o yani...İnsanlar eminim artık başkalrınin kazancında da yaşantısında da gözü var.Ne diyeyim Allah herkesin kalbine göre versin.
Gule gule kullan canım@trlelli bugün ben de süpürgemi denedim belim koptu geberdim ( zaten bahane arıyom ) çok güzel oldu sevdim bu makineyi süpürürken maske bile takmadım tıkanmadım yuppii...
Evet canim süpürme toz alma esnasında direk soluyunca tıkanıyorum maske süzüyor sıkıntı olmuyor.Ama bu çektiği tozu suya hapsettiği için böyle bir sorun olmadı hava temizlendi resmen .Halılarım yıkanmış gibi oldu.Gule gule kullan canım
Maske takcak kadar mı tıkanıyosun ya :/
Sulu supurgelerin temizleme durumlari baya iyi
Ben halilarimi yikatiyorum mesala robotumla pat patliyorum(derinlemesine temizleme aparati var) su yine pis cikiyo
Baya derin temizliyo
Senin icin cok iyi olmus ozamanEvet canim süpürme toz alma esnasında direk soluyunca tıkanıyorum maske süzüyor sıkıntı olmuyor.Ama bu çektiği tozu suya hapsettiği için böyle bir sorun olmadı hava temizlendi resmen .Halılarım yıkanmış gibi oldu.
Evet canim süpürme toz alma esnasında direk soluyunca tıkanıyorum maske süzüyor sıkıntı olmuyor.Ama bu çektiği tozu suya hapsettiği için böyle bir sorun olmadı hava temizlendi resmen .Halılarım yıkanmış gibi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?