Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ben de öyle düşünüyorum geztapom .. Nikahımı vermeceğim hemen. Bu gurursuzluk mu bilmiyorum ama ben zaten kendne yeten bir kadınım . Ne olacak yani. Hemen boşanınca ne olacak.

Pazardan
1tl ıspanak
3tl brokoli
3tl domates
3_tl salatalik
4tl lik mandalina
4tl lik sogan
1tl yumrta surme fircasi
10tl hamsi
5_tl muz

Bimden:
3tl lik zeytin
2tane sut
Cilekli yogurt
12lik su
Karper peynir

Ben sadece 10tl hamsiye verdim gerisini annem aldi bana.sagolsun Allah razi olsun

Para gelene kadr bu hafta idare eder beni bunlar

dün burdaki marketin birinde indirim varmış. Makroda. hamsi 5.95 tl idi taze ve küçüktü sanırım gerçek karadeniz hamsisi. kardeşim diyor ki istanbuldan balık da çok çıkıyor ama hamsi orda daha pahalı.

Kizlar bize bisi oldu karılı-kocalı sutlac krizine girdik

Bugun 3.seferi yaptim bu hafta

Sutlac bitti gecen aksam soruyo esim sutlac yok mu? diye benimde canim acayip istiyo
1haftada 3defa sutlac yapilirmi yahu
oglum yemiyo esimle birlikte hupletiyoruz

Bikariz umarim tez zamanda yoksa koca gobis olcaz ikimizde mideye okadar seker giriyo
Napsam ki

Sütü ısıt bol tarçınla iç tatlı ihtiyacını azaltıyo.hanımlar mucizeye gittik ilk yarısında baya güldük ikinci yarısında da ağladık.Bizim komşularla gittik 5 kadın ..Sinema 10 lira başkada harcama yapmadım .

Kızlar yaa hamsi seviyorum ama çok tikliyim ben yaa dokunamıyorum ben ona.dolayısıyla hiç yapmadım evde.bu konu benim vicdan azabım.balığın kokusundan nefret ettiğim için 15 yıl evde hiç yapmadım .daha bu yıl ilk kez levrek yaptım fırında...o da oğlum için mecburum.ama hamsiyi neyapcam nasıl aşıcam bilmiyorum

Canım balık benin için elzem bi yiyecek.
Evlenmeden önce ben de dokunamazdım.
Ama eşim yapamayınca daha doğrusu kırk saatte anca yıkamayı bitirdiği için ancak ilk yıl dayandım balıksızlığa. Şimdi temizleyebiliyorum hamsiyi diğer balıkları satanlar temizliyor zaten.
Durun dun teyze kızına resim atmıştım. Hamsi tavayı farklı yaptım. Yasli kağıt üstünde ve mısır ununa batırılmış.

nam namm namm. hamsiyi ailecek çok seviyoruz biz ya. hemen hemen kışın her hafta yaparım. bende mısır unlu ızgarada pişiriyorum. ekmek arası bol limonlu götürüyoruz. :))

Günaydın herkeslere eşim yine hasta yatıyor.ne oldu bu adama anlamadımki.vücut direnci diye bişey yok .Bugün yine hastane yolu gözüktü bize...Bir merhaba diyeyim dedim sevgiler ...

Günaydın herkeslere eşim yine hasta yatıyor.ne oldu bu adama anlamadımki.vücut direnci diye bişey yok .Bugün yine hastane yolu gözüktü bize...Bir merhaba diyeyim dedim sevgiler ...
geçmiş olsun...
eşin çok abur cubur tüketir mi?
cips, kola, meyveli soda vb....
çünkü bu gibi gıdalar vucut direncini düşürüyor. eskiden benim eşim de öyleydi. havadan nem kapan cinste. bu yiyecekleri kesti ve sağlıklı taze ev yemekleriyle beslenmeye başlayınca düzeldi bu durum. ayrıca bolca ev yapımı yoğurt, ayran, kavrulmamış yani çiğ kuru yemiş (fındık,badem,ceviz,kuru üzüm) ve balık tüketmeli...

Kuzu ben hasta oldum mu 1 hafa kalkamiyorum esim grip dahi olmaz
Doktora hic gitmez
İlac icmez
Ama guzel besleniyo

Kahvaltisiz evden cikmaz
Her aksam meyvesini yer
İhlamurunu,bitki cayini icer
Kuru uzum,findik,ceviz,kuru incir pek sever
Sicak suya limonu sıkar icer

Ben aklima gelcekte yicemdee

Su karlarda bile gomlek ceket bi de paltosu oyle gitti hep ise kazak bile giydiremedim

Ben patates cuvali ama yine hasta olan ben

Boyle boyle vucut s.o.s veriyo

Ayyy nolduuu
Naptin hafta sonu detaylari cok bilmiyorum komsucum anlat anlat.
çok şükür ki bişey olmadı

geçtimiz hafta kv eşimi aradı çarşamba günü,ne o hiç aramıyorsunuz ölsek gitsek haberiniz olmayacak..burdayken telefon elinizden düşmüyor ama orda ne hikmetse 2 dk aramıyorsunuz falan dedi..eşimin de morali çok bozuldu,ben biraz teselli vermeye çalıştım ama nafile.sonra görümcemi aradık o da annem üzülüyor ikinizden de tel.gelmeyince bozuluyor falan dedi..
ben de o günden beri hiç arayamadım korkudan, biraz da hasta hasta moralimi bozmak da istemedim.hafta sonu gidince kesin bozuk atacak,laf söylicek bende dayanamayıp cevap vericem diye gittim ama bana tek kelime etmedi bu konuda..birara biz görümcemle odadayken eşimle konuşmuşlar o kadar..problm çıkmadı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…