- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.641
Davayı sen açma bence ...Bu kadar bekledin sabret canım.Kimliğinde onun soyadi yazıyor olması seni rahatsız ediyomu?Benim babam bizi bırakıp gitti ben ünv.deyken annem çalıştı çabaladı ama boşanmadı. hemde babamdan bir yıl hiç haber alamadık.Sonra zamanla düzeldi araları .Gerçi artık yaşlandılar ev arkadaşlıgı onlarinki...Hakkinda hayırlısi olsun canım.
Kizlar bize bisi oldu karılı-kocalı sutlac krizine girdik
Bugun 3.seferi yaptim bu hafta
Sutlac bitti gecen aksam soruyo esim sutlac yok mu? diye benimde canim acayip istiyo
1haftada 3defa sutlac yapilirmi yahu
oglum yemiyo esimle birlikte hupletiyoruz
Bikariz umarim tez zamanda yoksa koca gobis olcaz ikimizdemideye okadar seker giriyo
Napsam ki
nam namm namm. hamsiyi ailecek çok seviyoruz biz ya. hemen hemen kışın her hafta yaparım. bende mısır unlu ızgarada pişiriyorum. ekmek arası bol limonlu götürüyoruz. :))Canım balık benin için elzem bi yiyecek.
Evlenmeden önce ben de dokunamazdım.
Ama eşim yapamayınca daha doğrusu kırk saatte anca yıkamayı bitirdiği için ancak ilk yıl dayandım balıksızlığa. Şimdi temizleyebiliyorum hamsiyi diğer balıkları satanlar temizliyor zaten.
Durun dun teyze kızına resim atmıştım. Hamsi tavayı farklı yaptım. Yasli kağıt üstünde ve mısır ununa batırılmış.
Eki Görüntüle 1379526
Napıyon sen nerlerdesin bakimmm??nam namm namm. hamsiyi ailecek çok seviyoruz biz ya. hemen hemen kışın her hafta yaparım. bende mısır unlu ızgarada pişiriyorum. ekmek arası bol limonlu götürüyoruz. :))
canım. hep buralardayım. ama bu topiği unutmuş gitmişim....Napıyon sen nerlerdesin bakimmm??
geçmiş olsun...Günaydın herkeslere eşim yine hasta yatıyor.ne oldu bu adama anlamadımki.vücut direnci diye bişey yok .Bugün yine hastane yolu gözüktü bize...Bir merhaba diyeyim dedim sevgiler ...
Kuzu ben hasta oldum mu 1 hafa kalkamiyorum esim grip dahi olmazGünaydın herkeslere eşim yine hasta yatıyor.ne oldu bu adama anlamadımki.vücut direnci diye bişey yok .Bugün yine hastane yolu gözüktü bize...Bir merhaba diyeyim dedim sevgiler ...
Ayyy nolduuuM maviduvar1 gözün aydın canım
_sekerpare_ geçmiş olsun
tr_lelli saat 12.30 olmuş hala beni sormamışsın az kaldı 3.sayfa haberlerinde görecektin beni haberin yok
çok şükür ki bişey olmadıAyyy nolduuu
Naptin hafta sonu detaylari cok bilmiyorum komsucum anlat anlat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?