- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.681
Yetistirilmekle de alakali oldugunu dusunuyorum benAynı benimki canım.
Sen becerikli bi hatun olmasan o adam da yemek memek seçmezdi nasıl kuzu kuzu yerdi bak.
Etrafında öyle kadınlara bi bak kocaları bir de kıymet bilir bol bol.
Neyse canım ben seni gazlamıyım sen niyetine Allah rızasını alıp sabretmeye bak.
Kardeşim de film izleyip duruyor. Diyorum kitap al oku özellikle mesleğinde olumlu katkıları olacak şeyleri.
Senin dediğin kitabı tavsiye ettim sanki kendim okumuş gibi
Eminim çok etkileyicidir.Tıp okuyordu.dimi kardeşin
Koım okulu bıraksın
Kitap çok etkileyici
Kuzu biz bu kis kucuk cuvalla 1,5cuval ictikTavuk benim eşimde aileside sevmezler.keşke sevse bana da bir çesit olurdu.bu arada gözümden mozaik pasta kaçmadı trlelli..çok severim ben sık yaparım ama sadece bir dilim yiyorum .o da sabah saatlerinde çünkü sonra hareket etmek zorundayim.neyse...bugün karar verdim yarın gidip ıhlamur alıcam .bizde ailecek bitki çaylarına karşıyız mandıra filozofu mustafa gibi :) içemiyoz arkadaş ..ama kuru sulu karıştırmazsak sek ıhlamur içebiliriz diye düşundüm .:) sevimsiz espri oldu tövbe tövbeeee...antibiyotik artı yorgunluk ...ayarım kaçıyo böyle..ıhlamurda c vitamini varmış o yüzden bir bardak da olsa iccez zorla...onun iyisi kotüsü varmı kine trlelli baci ?karanfilim yaa çok şanslisın ne güzel bir dr.kardeşin var.Keske benimde olsaydi sorsana bi benimde kardesim olurmu ?
Hey yavrum be maşallah...Kuzu biz bu kis kucuk cuvalla 1,5cuval ictik
Ben anneannemin bahcesinden topluyorum
Aksam demliyorum sabahta kaynatiyorum sonra aksam yine taze demiyorum
İcine bazen elma kabugu,dal tarcin,kurtulmus kusburnu,ayva yapragi falan koyuyorum
Esim bu sene daha cok topla diyo
1paket cayi bitiremedik aylardir hep ihlamur kaynar bizim evde esim kahvaltida bile iciyo
İyisi kotusu var mi bilmiyorum kuzu ben her sene gider toplarim
karanfilce valla keksiz olmuyo afiyet olsun
benim canim mozaik pasta istedi bu sfer kendime torpil yaptim
Cok sukur bu sene hicbirimiz hasta olmadik ben kis basinda hafif bi atlattim sadeceHey yavrum be maşallah...
Sizin evden korksun gribi nezlesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?