- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.621
inşallah cnmpoe,sakin baska insanlarin demesiyle,cogunu kiyas yapma.Her cocuk baska,gecen gun,bi kadinla tanustim,kizi benimkiyle yasit,oturamiyor,emekleyemiyor mesela.bi tanesi var cocuk alti aylikken emeklemeye basladi.Bazen bende dusunuyorum,cocugum geriden mi gidiyor diye.Ama her cocugun ritmi farkli ve zamani gelince harekete geciyor zaten.
Bebeginin ozel bi durumu seni telaslandiriyor,seni cok Iyi anliyorum.icini ferah tut Allahin izniyle hersey yoluna girer insallah.
Ohh götürdün mamaları di mi..Allah kabul etsin babaannenin de ruhuna gitsin canım .Cok sukur hersey cok guzeldi
Bi ablamizin Kizininda dogum gunuymus onunda pastasini kestik yani pastada vardi
İkramlar caylar sohbet
Bizden 4kisi geldi biri komsu 2si tontis teyzeler digeri de arkadasim cok sevdiler ortami
Bol sohbet bol dertlesme bol dua
En kotu.gunumuz boyle olsun ne diyelim
Cok yedikkk cok cok
Ouy Allah razı olsun tatlim amin.Ohh götürdün mamaları di mi..Allah kabul etsin babaannenin de ruhuna gitsin canım .
Kizlar ben bugun evde olmayinca yemekde yapamadim cok da oturduk orda sohbet koyuydu
Eve geldim saat 6 falan sadce pilav vardi
Hemen buzluga baktim kizartilcak hic bisim kalmamis cagri\semt e gittim hemen yakin zaten nagget aldim
Kasiyer kizlada alisveris yapa yapa laflasiyoruz
Telaslisin dedi
Yahuuu evde yoktum yemegim yok esimi kandircam sunla ondan acele ediyorum dedim
Guldu
Yanina bi patates kizartmasi, corba dedi
Valla hic ugrasamicam pilavim var biraz salata 2mum 3-5tas serpistircen masaya
Bardak icecek falan doldurcam kandircam dedim nasil guluyo ama akilli kadinin hali baska diyo
Calisiyomusunuz dedi yooo geziyorum ben dedim
Ayyy keske bende boyle olsam evi evde olmayi cok seviyorum ama calismam lazim dedi(alyansi vardi evli)
İcim gitti
Yerimde.olmak istedi ic gecirdi boyle neseli olmasaydim keske kiz imrendi tuhh dedim kendi kendime
Suan aklima geldi yine o kizin yuzu yaa
Gözünaydın canım Allah bidaha ayırmasın ...Oğluşum geldi kızlar
Bugün bi daha gelemem.
Yarın görüşürüz.
Çok şükür Rabb'ime
Kızlar dün çocuklar babasında iken bende bir arkadaşım yoga merkezi açmıştı ona da hayırlı olsuna gittim. Biraz alışveriş yaptım,
Rimel,jöle,ağda, ceviz, arkadaşıma hediye, sirke, tuz 40 tl verdim. Bugün çocuklar yine giderler. Dün birde eşimle karşılaştım tam oğlumun kursunun koridorunda, Elimde kağıt vardı alıncak listesi ona bakıyordum. Beni gördü
AA Nazah dedi. Bakmadım duymamamazlıktan geldim yürüdüm geçtim.
Bu hafta bir avukata gideceğim. Psikologa da gideceğim bu ay bak onu söylemedim.
Bir de ona para vereceğim.
En azından durumu anlatıp haklarımı , bir öğreneyim. Daha ne yapcağıma karar veremedim. Ya onu bkleyeceğim. Yada önüme bakacağım, Yada bu böyle gidecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?