Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

poe,sakin baska insanlarin demesiyle,cogunu kiyas yapma.Her cocuk baska,gecen gun,bi kadinla tanustim,kizi benimkiyle yasit,oturamiyor,emekleyemiyor mesela.bi tanesi var cocuk alti aylikken emeklemeye basladi.Bazen bende dusunuyorum,cocugum geriden mi gidiyor diye.Ama her cocugun ritmi farkli ve zamani gelince harekete geciyor zaten.
Bebeginin ozel bi durumu seni telaslandiriyor,seni cok Iyi anliyorum.icini ferah tut Allahin izniyle hersey yoluna girer insallah.

inşallah cnm
dua edin bize

Cok sukur hersey cok guzeldi

Bi ablamizin Kizininda dogum gunuymus onunda pastasini kestik yani pastada vardi
İkramlar caylar sohbet
Bizden 4kisi geldi biri komsu 2si tontis teyzeler digeri de arkadasim cok sevdiler ortami
Bol sohbet bol dertlesme bol dua
En kotu.gunumuz boyle olsun ne diyelim
Cok yedikkk cok cok

Ohh götürdün mamaları di mi..Allah kabul etsin babaannenin de ruhuna gitsin canım .

Düzce deyiz biz acayip boğucu bir hava var, 2 gün burda kalsam depresyona girerim öyle diim. Esimle de ufak bişey yüzünden yolda tartıştık, bakalım kV de de neler bekliyor bizi..Bu hafta ici telefonda o da ayar vermişti ama bakalım yüzyüze neler olacak
p.tesi günü öğlene kadar ses vermezsem bilin ki kV kurbana olmuşumdur

Geztapom totoyu devirip yatcaz tatilde. Hiç bi plan yok. Belki dünürler gelir telaşe vs geçer gider.

Trlelli Allah kabul etsin canım.

Stacım haftaiçi bizim bura da acayip sisliydi. Hatta kardeşimin uçak iptal oldu o yüzden. Ben hafif bi rüzgarlı havayı çok seviyorum. Hava pırıl pırıl tertemiz oluyor çünkü

Kizlar ben bugun evde olmayinca yemekde yapamadim cok da oturduk orda sohbet koyuydu
Eve geldim saat 6 falan sadce pilav vardi
Hemen buzluga baktim kizartilcak hic bisim kalmamis cagri\semt e gittim hemen yakin zaten nagget aldim
Kasiyer kizlada alisveris yapa yapa laflasiyoruz
Telaslisin dedi
Yahuuu evde yoktum yemegim yok esimi kandircam sunla ondan acele ediyorum dedim
Guldu
Yanina bi patates kizartmasi, corba dedi
Valla hic ugrasamicam pilavim var biraz salata 2mum 3-5tas serpistircen masaya
Bardak icecek falan doldurcam kandircam dedim nasil guluyo ama akilli kadinin hali baska diyo
Calisiyomusunuz dedi yooo geziyorum ben dedim
Ayyy keske bende boyle olsam evi evde olmayi cok seviyorum ama calismam lazim dedi(alyansi vardi evli)
İcim gitti
Yerimde.olmak istedi ic gecirdi boyle neseli olmasaydim keske kiz imrendi tuhh dedim kendi kendime
Suan aklima geldi yine o kizin yuzu yaa

Allahaşkına gereğinden fazla ince düşünüyosun. Onun maaşıda senin cebine girmiyor ne yapalım hayat bu...trt birde görevimiz tehlike var izlemediysen süper film yeni başlıyor kuzu Haydi iyi geceler

_sekerpare_
Küçük kardeşim geldi biliyorsunuz zaten, ortancamız da geldi şu an esimle birlikte 3 erkek aksiyon filmi izliyo ben de kanepede siftiniyom. Seçtikleri film iyi çıkmadı. Baştan sevmedim şu an TV yi açsanız bundan iyisi vardır demiştim

Gunaydin
Kahvalti fasli bitti ev toplama faslina gecicem sonra pazara falan cikarim bugun hava miss mis

Evin eksikleri cikmaya basladi esim henuz parasini almadi 20sinde alicak
Zeytin,kasar, sut,yogurt hepsi bitti
Tam takir kurubakir oldu dolap

Hepsi bitip toptan alinca guzel oluyo oyle seviyorum bugun idareten en onemlilerini alirim gerisi 20sinsen sonra

Oglusun okul pant dar geliyodu acma payida yoktu(bi anda kilo alinca) yenisini almak istmedim cunku seneye 5.sinif ve okulu degiscek ve formalarda..
Terziye goturdum ufak bi tadilatla ek koydu beline oylece halloldu

Oglusun kumbara 400tl olmus butunledi bu sabah babasi aferin oglusa bizden tutumlu cikti

Günaydın maaşı adlım para bitti

1000 Tl Gün borcu
100 Kızımın servisi
100 Oğlumun servisi
100 oğlumun bakıcısı
140 dersane
150, elktrik, cep, mutfak doğalgazı, intenet
500 kredi kratı
80 tl borç
10 tl hediye bir arkadaşa
12 yemek iş
10 tl kesinti yardım
artık yakıtne geleck bilmiyorum o da 350 gelse
Toplam giden 2500, kalan 300 idare edeceğim

bu ay benim böyle Allah kalana bereket versin

Kızlar dün çocuklar babasında iken bende bir arkadaşım yoga merkezi açmıştı ona da hayırlı olsuna gittim. Biraz alışveriş yaptım,
Rimel,jöle,ağda, ceviz, arkadaşıma hediye, sirke, tuz 40 tl verdim. Bugün çocuklar yine giderler. Dün birde eşimle karşılaştım tam oğlumun kursunun koridorunda, Elimde kağıt vardı alıncak listesi ona bakıyordum. Beni gördü
AA Nazah dedi. Bakmadım duymamamazlıktan geldim yürüdüm geçtim.
Bu hafta bir avukata gideceğim. Psikologa da gideceğim bu ay bak onu söylemedim.
Bir de ona para vereceğim.
En azından durumu anlatıp haklarımı , bir öğreneyim. Daha ne yapcağıma karar veremedim. Ya onu bkleyeceğim. Yada önüme bakacağım, Yada bu böyle gidecek.

Davayı sen açma bence ...Bu kadar bekledin sabret canım.Kimliğinde onun soyadi yazıyor olması seni rahatsız ediyomu?Benim babam bizi bırakıp gitti ben ünv.deyken annem çalıştı çabaladı ama boşanmadı. hemde babamdan bir yıl hiç haber alamadık.Sonra zamanla düzeldi araları .Gerçi artık yaşlandılar ev arkadaşlıgı onlarinki...Hakkinda hayırlısi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…