- 1 Mart 2010
- 44.942
- 114.418
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
- #6.661

İyi bisicik olmamis tatsizlik olmadan atlatmissiniz darisi haftaya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet öyleydim ama ben sizin nicki hiç hatırlamıyorum. Değiştirdiniz mi?@darksea hoşgeldin sende kirli çıkılarda mıydın? sanki hatırlıyorum gibi seni![]()
geçmiş olsun...
eşin çok abur cubur tüketir mi?
cips, kola, meyveli soda vb....
çünkü bu gibi gıdalar vucut direncini düşürüyor. eskiden benim eşim de öyleydi. havadan nem kapan cinste. bu yiyecekleri kesti ve sağlıklı taze ev yemekleriyle beslenmeye başlayınca düzeldi bu durum. ayrıca bolca ev yapımı yoğurt, ayran, kavrulmamış yani çiğ kuru yemiş (fındık,badem,ceviz,kuru üzüm) ve balık tüketmeli...
Yine bi suru yemek oldu
Biktim bu olaydan
Oglum pilavdan bikti, esim makarna yemiyo
Esim sebze yemiyo diye kendimi ve oglumuda mahrum etmek istemiyorum
(Hepsinden az az ama)
İspanak
Cubuk makarna
Pilav
Sulu kofte
Brokoli yaptim
Brokoloyi ben cok seviyorum
Hamur iside bitti benimkiler aranmaya baslicak aksam
Üseniyorum artik yapmaya
İcimde rahat etmiyo benim erkekler sorunca yok demeye bakalim aksama var daha
@darksea hoşgeldin sende kirli çıkılarda mıydın? sanki hatırlıyorum gibi seni![]()
Ahhh kuzu ne cekiyom bi bilsenAyy kuzu sen mutfak dısinda biyerde takılmaya vakit buluyonmu ? Yırtma bu kadar bitarfını valla..istekleriniz sectikleriniz bu ne yaa...ona ayrı buna ayrı sanada yazık...bide yemek kaldığı ve bizimkiler yemeyince çok üzülüyoum.kısır vardı bazen az yapınca bu ne azıcik diyolar çok yapınca eryesi gün yemiyolar.İsraf beni üzüyor.şimdi ben o kısıri neyapayim iki kasıkta pilav kaldi onu da şehriye çorbasının icine koycam kaydırır giderler.heh heh..kısır bana göre çok güzel hala ama iki günlük komşuyada verilmezki...
Nasıl oldun sen canım?k.v k.p ancak bir elti gelince yakandavn düser canım.ya da zamanla alıştıracaksın azaltıcaksiniz.yeni evlilik zamanları hep böyle cicim değil s..çım ayları diyoruz canım :)
Sagol kuzu yatrlelli Allah yardımcın olsun canım..
O zaman senin en oncelikli işin yemek olacak canım o hallolunca gerisi hallolur.amaan kadın olmak ne zor iş uffSagol kuzu ya
10senedir boyle umudum yok artik
Yikilmadim ayaktayim mutfakta kendimle basbasayimm
Sebzelere,bakliyata yenilmedim buradayim
Zor olmaz olur mu kuzu yaO zaman senin en oncelikli işin yemek olacak canım o hallolunca gerisi hallolur.amaan kadın olmak ne zor iş uff
yok ben oranın gizli takipçisiydim hiç yazmışlığım yoktur herhalde..az çok herkesi tanıyorum amaevet öyleydim ama ben sizin nicki hiç hatırlamıyorum. Değiştirdiniz mi?
iyi diyelim iyi olsun..ağrılarım var hala malesef,yarın için hacamata randevu aldım hacamat yaptırıcam Allah izin verirse, epey rahatlatır diye umuyorum..Nasıl oldun sen canım?k.v k.p ancak bir elti gelince yakandavn düser canım.ya da zamanla alıştıracaksın azaltıcaksiniz.yeni evlilik zamanları hep böyle cicim değil s..çım ayları diyoruz canım :)
Zor olmaz olur mu kuzu ya
Esim sabah 7 de gidiyo aksam 9da geliyo bide
Hep yalniz yalniz bazen tirlatiyorum
Cocugun odevleri,yemek telasem, market alisverisi, fatura odemeleri, cocugun ihtiyaclari, istekleri hepsi uzerime yikik.
Bisi alicam sen halledersin
Bi sey seccem sen ne istersen o olsun
Hep ben hallederim zten
Bazen esime diyorum ki kocali kocasizim
Var ama kanitlayamiyorum
Yok desem var
Var desem yok gibi
Benim esim bide beceriksiz eli hic bise yakismiyo
Ona bise yaptirmayi birak aman hic karismasin daha iyi bide onun arkasini toplicam
Yaz gelsin isyan bayaklarimi cekicem
Tum kıs evde cok sıkıldim