Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Hayırlı sabahlar kızlar.
Bakıyorum da ben yokken döktürmüşsünüz.
Tr lelli geçmiş olsun canım..
Mucizeye biz de gittik geçenki kar mahsurlarında eşimle. ne kadar kaliteli de olsa ben de duygularımı(siyasi) karıştırmadan izleyemiyorum bi filmi.
Filmin başında söylendim durdum ama hakikaten sonu duygusaldı.
Oradaki bazı replikler zaman zaman evin içinde espri konusu oldu. Eşim:"beli ince olsun aneyy"

Benim esimin cok kistaslari var
Onun filmine gitmem(partizanlik)
O marketten alis veris yapmicaksin (irk ayrimi)
Ordan adam cikmaz(memleket ayrimi)
Tamam cok milliyetcisin adam ama sanat,insanlik,huy da onemli
Cok yuvarlak hic koseleri yok sabit fikirli
İdare ediyorum hıı diyorum geciyorum napim
Mac da bile oyle
Cocuga mesela sari kazak mavi pant giydirsem bu cocuk fb li degil boyle giydirme diyo
Kirmizi giyinme diyo cingene rengi diyo
Boyle bi suru abidik gubidik kafasinda kurduklari var
Ve ona dogru olmadigini anlatamiyosun cunku onun dogrusu o
Onun utopyasi oyle

Günaydın kızlar
Dün gece saat bir de oğluş aradı. Tuvalete uyanmış. Kusmuş sonra da.
Sabahı ettim.
Eşim sabah 8 gibi vardı yanına. Hasta olmuş. Eşim getiriyor oğlumu inşallah.

Günaydın kızlar
Sabahı ettim.

Hadi gözünaydın ben de bir oh deim inanki ...hasta olması üzücü tabii ama annesi iyi eder onu ..kuzum yaa kıyamam özlediğinden de olmuştur biliyomusun gelsin evine bişeycigi kalmaz

Kız Allah iyiligini versin acık tut şu çeneni bak yine yazmışsın çingene mingene diye.Bak şartlı tahliye oldun zaten karıştırma oraları atıverirler yine mapisa ...

Kız Allah iyiligini versin acık tut şu çeneni bak yine yazmışsın çingene mingene diye.Bak şartlı tahliye oldun zaten karıştırma oraları atıverirler yine mapisa ...
Aboww ben dusunemiyom iste oyle ince
Ama renk var kuzu cingene pembesi diye ben napim
Kuran var bugun ben hala aylak aylak tv izlmiyom dus,hazirliklar son anda tutusunca yapcam galiba

Sen napiyon bakim keyifler nasil

Günaydın canim bizde gidelim dedik malum herseyi birarada yapamıyoruz.Oglan burgerking dedi iyi dedik kaldı bizim sinema...

Aboww ben dusunemiyom iste oyle ince
Ama renk var kuzu cingene pembesi diye ben napim
Kuran var bugun ben hala aylak aylak tv izlmiyom dus,hazirliklar son anda tutusunca yapcam galiba

Sen napiyon bakim keyifler nasil

Napayim yaa şu benim yuregimi atayımda itler yesin.Anam gecen hafta para yolladı accik harçlik yap diye eşimin botları su alıyodu kıyamadım verdim eline..Dün gittik avm ye kendine bot aldı oğlanda hamburger dedi onun gonlu yapıldi .Ben de cep boy 9.90 dan iki kitap aldım 20liraya defactodan bir kazak aldim suladik geldik.

Kizlar simdi bana dediler ki hatunlar arkadaslarini da cagir amaclar baska
İyide arkadasim yok ki diyemedim ya la
Olaninda 2cocugu var gelmezler evde yapsaydim gelirlerdi
3tane yasli abla var sevdigim kuranlara giderler gelicekler bunada
Dernekteki htunlara dicem ki iste arkadaslarim
Menekse teyze,emine teyze,sevgi abla
Alın size arkadaslarim
Kizlar napim tontis hepsi hepsini goturesim var

Götur yazık sevaptır ne olcak sanki ...onlar anlamz amaç mamaç okur yer içer gelirler.

ayyy trlelli sesşli güldüm walla
naparsın işte,herkesin ütopyası farklı
walla ben de eşime diyorum senin ailen benim ütopyamda yok diye

Günaydın kızlar
Sabahı ettim.
sağlıcakla kavuşun inşallah cnm

Oyy ben o tontisi yerim kuzucuk.Annesi ağri kesici vermişsindir di mi ...Birde eline yesil soğanı yika ver damağınin yangınini alır.Tez cıksın dişleri yavrunun
inşalah cnm
ne vereyim ağrı kesici olarak cnm
bi de yeşil soğanın o beyaz sap kısmını mı vereyim

kızlar bizim bakıcının kızı gelmiş,izmir de okuyor
diyor sizin kızda zeka sorunu var,gel yapıyorum,söylüyorum anlamıyor diyor
bir de bizimki baba dan başka bir şey demiyor,daha konuşamıyor,sorunu var diyor
bizimkini bıngıldağı ufak doğdu,8 ayı bitidik,çok şükür az da olsa açıklık var,hani ALLAH korusun kafası büyümezse zeka sorunu olabilir,bunu farkındayız zaten,ama kız öyle deyince çok üzüldüm
azra mıza çok dua edin teyzeleri olur mu

Alcaksin tabii napalim kuzu oylede yok boylede yok

Esimde 40tl verdi pide parasi falan yarin sana pazar parasi falan yok dedi

İyi tas kaynatirim dedim

Benim icin sorun yok icine kuru ekmek dograr katik yaparsin dedim

Yemek secen o para yok diyen yine o

Kizlar bisi dicem ama suanlik net bisi yok olcanida sanmiyorum

Beleyide calisan bi abi var beyazmasada bana niye calismiyosun dedi
Deneyim istiyolar uni diplomam yok bilg.. sertifikam yok cart curt bisiler siralarken bilg bilenler cokmu iyi biliyolar sanki dedi
Ogrenirsin falan dedi
İsci alimlari baslicak seninde adini vericem belediyeye dedi
Sanmiyorum ya okadar insan varken acikta gulup gecerler galiba bana
Adam kendince kurdu kafasinda bilmiyorum
Ben olcani dusunmuyorum abi ayarlicam diyo
Kolay mi ya belediye bu

Götur yazık sevaptır ne olcak sanki ...onlar anlamz amaç mamaç okur yer içer gelirler.
Goturcemde genc bekliyolardir ben gencim ya arkadaslarini getircek hesabi
ayyy hepsi arkadasim gibi zaten kankalar ya
Seviyom ben tontisleri rahmetli babannemin arkadaslari
Babannemin cevresi coktu biz kimseyi tanimiyoruz
Benim oglusun bebek kuranina evde cok rahat 70kisi vardi deredekini tepedekini cagirmis o cagirinca herkes kosarak gelrdi cenazesinde koca mah. Hinca hinc doluydu
Sevilen insan olmak zor zanaat
Ben okadar sabirli degilim

Papatyacım geçmiş olsun.
Poe inşallah kızında bişey yoktur ki ben ilerde farkı kapatacağını düşünüyorum. Sen kalbini bunun gibi şeylere bozma. Çocuğunla güzelce ilgilenen güzel şeyler öğret.
Geztapom, afiyet olsun kuzucuğa. Biz de senede bir yada iki defa gidiyoruz sinemaya eskiden durumumuz yoktu hiç gitmezdik, öğrenciyken de.. Çok elzem değil bizim için. Sağlık olsun. Allah sağlık versin oğluna.
Trlelli benim çok çok uç değildir siyasi düşüncelerim ancak bi ara eşkiyaları iyi göstermeleri ve köyde su ve elektrik olmamasını doğu köylerine özgüymüş gibi göstermeleri canımı sıktı.
Bizim köyümüz de anadolunun ortasında amma annem genç kızken anca gelmiş elektrik. Halalarımın ben çocukken köyün çeşmesinden su taşıdıklarını hatırlıyorum.

Valla bi laf var kızlar çok severim : dostlarınızla siyaset konuşmayın herşey bittikten sonra dostluğunuzu kaybettiğinizle kalırsıniz ...Değerlerime,hassasiyetlerime saygı gösterdiği sürece dostluğum sürer.Ki seçim zamanı ne dostluklar bitti .herşey heryerde konuşulmaz ben bunu öğrendim o dönem.Bizim k.p ile görümcenin kocasi bildiğin küstüler görüş farkı yüzünden.hiçkimse kimse için ideolojisinden vazgeçmez .karşındakine kendi doğrunu empoze edemezsin ,dayatamazsın.çok damarıma basan oluncada ortamı terk ediyorum.maalesef patlayınca yanardağ gibi patlıyorum o yüzden en iyisi susmak ...

Evet hemşehrim bizimde köyümüz fakir köy olduğundan benim çocukluğumda ne su vardı ne elektrik .Ben köyde hiç yaşamadım ama babam arada götürürdü günübirlik .Bu arada sevgili öğrtmenim napıyon bakiyim tatilde ...Attalara gitcen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…