Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Canım düşündüm ama şartlar çok zor. Onların kaldığı yerde biz kalamayız. Daha doğrusu onlara 80, bize 370 tl. Geceliği. Ben oradayken de zaten biz başka yerde kaldık.
Bir de askeri düzen gini. Saatli yapıyorlar herşeylerini.
Ama en büyük sıkıntı kalacak yer problemi idi.
Çok özlüyorum ama yapacak birşey yok. Sanki gelmiyor saatler

Bakın şu anda yatakta oturarak yazıyorum bunları. Ebeveyn banyosunda çocuğumun terlikleri bana bakıyor.
Ah ben şimdi ağlamayayım da ne yapayım.

M maviduvar1 hic ayri kalmadin galiba yavrucundan
Biz anneme birakip yazin 1hafta kaciyoduk
Sanirim hic bilmedigin bi yerde oldugundan endisen
Oyle bi durumla hic bas basa kalmadim
Ne dusunurum bilemedim
Gayet mutlu bence orda uzulme

Tlelli bendensin canım..
Bu arada çok tatlı çiçeğin yerim onu...
Benim de menekşem yakında yeniden çiçek açcak inşallah açınca göndereyim size
Bu cicegi atmamak icin direndin bi donem cok soldu boynunu buktu
Rengi sarardi falan sonra kendine geldi
Ben tatildeyken 20gun o sicakta balkonda susuz falanda kaldi bi de
O sebepden ona ilgim ayri artik o beni terk etmedi
Daha tonurcuklari var baya acinca nasil olcak bakalim bu azicik acmis hali
Esim bile yemek yerken

Ana bu cicek acmis yaa baya baya hadi gozun aydin dedi

Yaradanin yarattigi hersey nekadarda guzel
Su mevsimde su renk cicekler acan bitkilere can verene kurban.

M maviduvar1 hic ayri kalmadin galiba yavrucundan
Biz anneme birakip yazin 1hafta kaciyoduk
Sanirim hic bilmedigin bi yerde oldugundan endisen
Oyle bi durumla hic bas basa kalmadim
Ne dusunurum bilemedim
Gayet mutlu bence orda uzulme
Canım ya zaman zaman 3-4 gün annem de Yada kardeşimde kaldı aslında. Ama şimdi hem süre çok uzun hem buraya çok uzak hem de herşeyimi kendi yapacak. Banyosu yemeği sabah kalkması akşam yatması. Nasıl olacak bilmiyorum. Neyse bir gün geçti bile diyorum artık.

Papatyacım,
Tabi bizlerle kıyas olmaz ama o yaşlarda ben olsun kardeşim olsun köyde haftalarca kalırdık.
Hem de ne rezillik tarla tapan bağ bahçe..
Hastalandığımız da olurdu.
Bilirsin bizim oralarda yaz aylarında bi fırtına kopar bi afet olur.. O yağmurlarda kesin üşütürdük.
Canım artık yavrun büyüyor yavaş yavaş hem sen hem o alışcak. Bundan sonra okulu süsü busu derken zaten çıkacak.
Bizim en küçüğümüz de çok sonradan oldu kınalı kuzumuzu 13-14 yaşında yatılı liseye gönderdik. Her geldiğinde çaktırmak istemese de gözlerinden bulgur gibi yaşlar akardı yavrumun
Şimdi İstanbul gibi koca bi şehirde. Burası da tutuyordu ama İstanbul da tutarken buranın üniversitesini yazdırmak gelmedi hiç birimizin içinden.
Bu da senin için bir alıştırma olacak değilse çok zorlanırsınız.
Bizim okulda bi arkadaş var tek çocukları İstanbullu kazanmış. Varlıkları da iyi yarım dönem heyet raporu aldı çocuğunun yanına gitti.
Eee hayat boyu öyle mi olacak.
Belki sen de zor şartlarda okudun, hayattaki zorluklar maddi imkansızlıklar aslında insanı insan yapıyor herşeyi öğretiyor.
10 gün de yavrun için duygusal anlamda zor da geçse hayata dair o kadar çok şey katcak ki ona emin ol.

kızlar hepiniz haklısınız. dünüm çok kötü geçti. gündüzleri pek sıkıntı yaşamam ama akşamları nasıl geçecek bilmiyorum.
çok zor gerçekten. çok zor...

karanfilce gez bakalim
Yemek yapiyorum ben oglus gelcek dershanesi var
Sinavi var bi kosturmacadir gidiyoruz
Hali taksidimi odicem
Arkadasa 15tl borcum var (oglana kitap yarismasi icin kitap aldirmistim) onu vercem

Kizlar oglanin yaninda uyuyana kadar yatiyorum artik uyuyo sukur care buldum
Bi de her aksam yeni bilgiler ogreniyoruz

Dun helal-haramla ilgili bisi anlattim

Cok etkilenmistim ben okuyunca gercek bi hikaye

Yuzumde de kil maskesi var
Belimede sal sardim
Tammm balkon teyze oldum ben
Cekrdegim nerde yahu
_sekerpare_ bana cekirdek al.

Canım hayırdır nerye gitti oğluşun. Özelden yazsana. Bir de ne özel durumu anlamadım. Bak oğlusun büyümüş, gurur duy. Sonuçta eninde sonunda onlar da bzie Allah'ın emaneti ve evden ayrılacaklar.

kızlar ben sporaa başlayalı sanki daha çok acıkıyorum
enerji harcadığın içindir diye tahmin ediyorum,hiç düzenli spor yapmadığım için bilemicem
leslie yi tam indirdim yapmayı kafama koydum,belim ve ayak bileğim oyun ettiler bana..iyileşince tecrübe edinirim inşallah

İyi akşamlar kızlar ...dünkü halsizliğimin nedeni belli oldu.Bugün bademciklerim sişmiş bir şekilde kalktım.akşama ksdar yattim.şimdi dr.dan geldik.bizim ihtiyar nerde diye soran olursa diye çizıktireyim dedim iki satır...

S sevimsiz_25 karanfilce teşekkür ederim :) bi düz bi ters örmeye karar verdim
ben tam bilmediğimden ötürü cvp veremedim kusura kalma..
bi hevesle doğum günün de eşime sevgiliyken ördüm atkı,onu da doğru düzgün takmadı beyefendi..beğenmedi zannımca
itiraf : ördüğüm ip hafif tüy bırakıyor da ondan beğenmiyor sanırım

Kardeşime kız arkadaşı bi kaç yıl önce örmüştü.
Modeli de örümü de çok güzel ancak kardeşim ve atkısı yanımda değil.

Kardeşime kız arkadaşı bi kaç yıl önce örmüştü.
Modeli de örümü de çok güzel ancak kardeşim ve atkısı yanımda değil.
bende yarın atayım size de yorum yapın benimkine..bu karda kışta meydana çıkardım ki taksın ama adam yan bile bakmadı atkıya
ben el işini çok seviyorum,stres atıyorum yaparken.epeydir birşey yapmıyordum.dün akşam ani bir kararla seccade işlemeye başladım.Allah izin verirse kermese hediye ederim diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…