- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.461
Canım düşündüm ama şartlar çok zor. Onların kaldığı yerde biz kalamayız. Daha doğrusu onlara 80, bize 370 tl. Geceliği. Ben oradayken de zaten biz başka yerde kaldık.M maviduvar1 saçmalama lütfen bu kadar üzülecek ne var. Tamam özlersin ayrılık zor ama onun için güzel bir deneyim olacak hem onun özel durumuna da olumlu bir etkisi olacak belki.keşke izin alip sende kalsaydın yanında
Bu cicegi atmamak icin direndin bi donem cok soldu boynunu buktuTlelli bendensin canım..
Bu arada çok tatlı çiçeğin yerim onu...
Benim de menekşem yakında yeniden çiçek açcak inşallah açınca göndereyim size
Canım ya zaman zaman 3-4 gün annem de Yada kardeşimde kaldı aslında. Ama şimdi hem süre çok uzun hem buraya çok uzak hem de herşeyimi kendi yapacak. Banyosu yemeği sabah kalkması akşam yatması. Nasıl olacak bilmiyorum. Neyse bir gün geçti bile diyorum artık.M maviduvar1 hic ayri kalmadin galiba yavrucundan
Biz anneme birakip yazin 1hafta kaciyoduk
Sanirim hic bilmedigin bi yerde oldugundan endisen
Oyle bi durumla hic bas basa kalmadim
Ne dusunurum bilemedim
Gayet mutlu bence orda uzulme
Canım düşündüm ama şartlar çok zor. Onların kaldığı yerde biz kalamayız. Daha doğrusu onlara 80, bize 370 tl. Geceliği. Ben oradayken de zaten biz başka yerde kaldık.
Bir de askeri düzen gini. Saatli yapıyorlar herşeylerini.
Ama en büyük sıkıntı kalacak yer problemi idi.
Çok özlüyorum ama yapacak birşey yok. Sanki gelmiyor saatler
enerji harcadığın içindir diye tahmin ediyorum,hiç düzenli spor yapmadığım için bilemicemkızlar ben sporaa başlayalı sanki daha çok acıkıyorum
Başlangıç için çok iyi
ben tam bilmediğimden ötürü cvp veremedim kusura kalma..
bende yarın atayım size de yorum yapın benimkine..bu karda kışta meydana çıkardım ki taksın ama adam yan bile bakmadı atkıyaKardeşime kız arkadaşı bi kaç yıl önce örmüştü.
Modeli de örümü de çok güzel ancak kardeşim ve atkısı yanımda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?