- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.421
Gunaydinnn
Bi pazar daha omrumuzun kacinci pazari kimbilir
Tuh gerçekten mi?
İnsanlar evde tek başına kalabilmeli. dünyanın her türlü hali var.
Yaşlısı olsun genci olsun.
Geçen yağışlarda Esim dedi ki yollar kapanırsa işyerinde kalırım kardeşine diyim de burada kalsın.
Bi kızmışım ki ben evde kalıtım kimseyi de istemem.
Yakında nöbetlere kalma ihtimali var neymiş görümcem kalcakmış hiç yüz vermedim. Ne demek yaaa..
Ama geceleri eşim olmazsa siz gelin kızlar sabaha kadar kop kopp
Canım bizim dediğimiz o değil, başta dediğin gibi yüzgöz olmak...Hayırlı aksamlar kızlar...GAR GIŞ GIYAMET ..3G nın acılyaşlılauyoruz resmen..Rabbım sokaktakilere yardım etsin.Benım kayınvalide görümceler hepsi iyi..bende 3 yıl oturdum ama o 3 yılıma bile acıyorum:) yüzgöz olmak hiç iyi bir şey değil..ama yanlızlık zor..oyle korkmayız felan demeyin..neler oluyor neler..insan evde illakı nefes arıyor..şmdi genclık var tabıı..iş guc coluk çocuk zaten sıkılmaya vakit kalmıyor ama hep oyle kalmıyacaz bızde yaslancaz..ben yaslıların tek kalınca evlatlarıyla kalma tarafıyım ne olursa olsun....insan duvarlarla konuşur ..ben genç olduğum halde başka ilde 3 sene kaldım..oğlum vardı ..bazen o babasıyla kalıyordu ikimiz farklı sehirdeydik...bilgisayar vardı arkadaşlar vardı...ama gece olunca duvarlar insanın ustune yuruyor...birde korku oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?