Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

_sekerpare_ sevimsizin yaşadığı yer diyeyim sadece. Derece yaptı Türkiye'de. Çalışmaları var. Onun için kalıyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Mutlu olması tek tesellim.

_sekerpare_ sevimsizin yaşadığı yer diyeyim sadece. Derece yaptı Türkiye'de. Çalışmaları var. Onun için kalıyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Mutlu olması tek tesellim.

Benim oglumda futbolu çok seviyor mesela gecen yil okul takiminda olmasini istemedim,gittim beden hocasıyla konuştum.Adam bana çocugunuzun ömür boyu hatirlayacaği bir kirginligi olsun istemiyorsaniz engel koymayin demisti.çocugun mutluysa sorun yok .Hepimiz ve evlatlarımiz Rabbime emanetiz .sağ salim dönecek inşallah.

hayırlı haftalar,
İstanbul'a kar geri döndü,çok güzel yağıyor mübarek..

M maviduvar1 cım yavrunun hevesini kırmaman iyi olmuş.böyle böyle kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenir zaten,ki maşallah öyle sıradan bi spor da yapmıyor seninki..

bu konuyla ilgili kısaca bişey anlatayım,benim kardeşim futbola çok meyilli,klüpte oynamayı çpk istedi ama annem de babam da hep karşı geldiler,her seferinde engel oldular.amatörde kaldı..
geçen gün biryere gidiyordu,gayriihtiyari nereye diye sordum.abla ya sana bişey dicem ama annemlere söyleme dedi.tamam dedim. bir klüpte lisanslı olarak futbola başlamış ama bizimkiler kızar diye söyleyemiyor.ama görseniz nasıl hevesli gidiyor.
ki şuanda 21 yaşında,bundan sonra kariyeri olmaz muhtemelen ama lisanslı olmasının mutluluğu bile apayrı onun için.

merhaba bayanlar nasılsınız?
uzun zamandır okuyup geçiyordum ama bugün bi derdim var yardımcı olur musunuz
örgü topiklerinde dolandım durdum ama şöyle kolay bi erkek atkı şapka takımı göremedim..
örgü konusunda acemiyim bi kere atkı ördüm o da yamuk yumuk bişey oldu
sevdiceğime örebileceğim güzel kolay bişeyler önerir misiniz

Merhaba kızlar
@mandaliina benim örgü konusunda bilgim yok
Dantel iğne oyası falan sorabilirsin ama :)

Kızlar nerdesiniz
tr_lelli sende bi haller var ama
Böyle sessiz olmazdın
Akşama üniversiteden iki arkadaşım gelcek
Muhallebili.muzlu bisküvili uyduruk tatli yaptım
Bir de peynirli gozleme yaptım

Topigin amacına uygun bir açıklama yapim gözleme konusunda
İçine koyduğum peynir ev yapımı
Oğlum bizim yediğimiz peynirden pek yemiyor
Tuzlu geliyor ona
Biz de evdr yapıyoruz sütten
Tabi cok dayanıklı olmuyor
Ben yapınca az yapıyorum da
Babannesiyle anneannesi yapmıştı
Farklı zamanlarda tabi
Ama işte biraz durunca küflenmeye başlıyor
Buzluga atmıştım bi kısmını
Buzluktan çıkarıp gözlemeler için kullandım

Merhaba kızlar okuldan gelince komşularım geldi hiç giremedim. Nasılsınız?
Millet dağılmış sanki..
Mandalina ben de pek anlamam örgüden ama bence yakınında birileri varsa onlardan yardım al. Daha yeni öğrenen birisi için internetten bakmakla olacak bişey değil çünkü.

selam canlar,nasilsiniz.Bu aralar formumda degilim,kizim gece yarilarina kadar uyumuyor,aksam ustu uyutmadigim ve cok uykusu oldugu halde uyumuyor,uyuyamiyor.Hal boyle olunca uyanmamiz ogleni buluyor,bu saatlerde kalkinca haliyle cogu isim yapmak istediklerim aksiyor.
Bu aralar kendimi Cok yetersiz hissediyorum,daha cok okumak,daha cok öğrenmek istiyorum,birseylere yetişmek istiyorum ama suan isteklerimi gerceklestiremedigim Icin mutsuz oluyorum.çalışmaları istiyorum ama cocugumuda bırakmak istemiyorum,ne yapcam hic bilmiyorum.Ben çalışırsam,biraz durumumuz musait olur ama çocuğum da çocuğum.onu bırakma düşüncesi yiyip bitiriyor beni..

Burdayııımmm...hayırlı akşamlar yorucu bir gundu.kalan son kiymayla sulu köfte yaptim bugün.3 saat uğraştim.Sonra evide süpürdum.Çig brokoli salatasi yaptım yanına da...bugun mamalrla oyalandım anlicanız.

Karin agrisiyla uyanip, disimi tirnagima takip surune.surune kalktim

Niyet ettim ilacsiz direnmeye..

Telf caldi, kapi caldi, kendim bi yerde ben bi yerde

Gecti neyseki bi kac saat sonra

Mutfagin halii icler acisi ama

Gidiyorum bakiyorum haline bi icleniyorum aglamakli oluyorum yardim etmek istiyorum yapamiyorum cezalandirdim onu ben duygulaniyorum geri donuyorum

Sutlac yaptim ama
Tezgaha arkami dondum, oyle yaptim
Cok guzel gormemezlikden gelirim

Pilavim varmis ya bir tabaklik diye nasil sevindim bilemezsiniz para bulsam bukadar sevinirdim

1tabak pilav=bu aksami her turlu atlatirim rahat ol cukka cukka cistak cistak demek.
Yanina bi salata
Buzlukdan 3kofte
2_mum
1 sasali bardak
Masa bol gozuksun diye 2de bisiler serpistirdim mi tamamdir

Kizlar regl donemlerimde ciddi azap cekiyorum
Saftim dagiliyo
Oyyyy ben nediimmm diye kendimi daglara vurasim geliyo

Neyse bir hal gunun daha sonuna geldik darisi diger aylara efenim esen kalin,hosca kalin

_sekerpare_ bende bugun brokoli yaptim
Benden kopyami cekiyon hatun
Her yemek pisti oluyos alicam.ifadeni

Kız sen hastami oldun bakiyim .Neden o kadar ağrıyor hepmi öyle oluyor kuzu? Geçmişler olsun yarina geçer.Bugün bende dayak yemiş gibi kalktim.Hergun oyle kalkiyorum ama buğün çok ağrıdi sırtim belim.Su anda da sıcak su torbasınin üstunden yaytaktan bildiriyorum.

Canim sen bu sene annesin o yüzden boşver aktiviteyi filan evladina odaklan canınida sıkma .biraz büyüsun düşünürsün..

Evlen gecer dediler
Dogur gecer dediler
Hep kandirdilar beni kuzu
Bazen oluyo hep degil
Bak evde daha artti cig de yaparim ona gore

Bu arada ben musrif olmasin diye
Koliye yapisip cikmayan zorlayan yumurtalarimla krep yapiyorum
Ölsemde ac birakmam ben bunlari musriflik etmem anayim ben ana (ba ba ba havalara ba)

yiyi verin gari

Bi de benim yilbasi cicegim zamani sasirdi galiba eror! Verdi
3yildir benimle minnacikti bukadar oldu
3yildir hicbi yilbasi cicek vermedi
Atsam dedim.kiyamadim
Elim gitmedi
Dallandi budakladi 3kök verdi ama cicek vermedi
İnat ettim sevdim,konustum,optum,suladim gunese cikardim,usuyunce eve aldim
Îsıttim
Sen solana kadar benimlesin cicek versende vermesende dedim
Ben seni atmam
Ve o da bana seni seviyorum dedi(demistir dimi)

Tlelli bendensin canım..
Bu arada çok tatlı çiçeğin yerim onu...
Benim de menekşem yakında yeniden çiçek açcak inşallah açınca göndereyim size

Merhaba kızlar
Ağlaya ağlaya geldim eve. Çok zor. Bi zaman odasına giremedim. Sonra girdim banyoya. Bornozunu koklaya koklaya Ağladım.
Ben nasıl bi anneydim. Bak Büyüdü işte. Kocaman oldu. Onunla yeterince ilgilendim mi.
Ona zaman ayırdım mı
Ona bağırdım mı
Kafam kazan gibi.

M maviduvar1 saçmalama lütfen bu kadar üzülecek ne var. Tamam özlersin ayrılık zor ama onun için güzel bir deneyim olacak hem onun özel durumuna da olumlu bir etkisi olacak belki.keşke izin alip sende kalsaydın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…