- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
- #6.481
Merhaba kızlar
Ben pek iyi değilim. Geztapo yazacağım sana en kısa zamanda.
Ben pek iyi değilim. Geztapo yazacağım sana en kısa zamanda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@poecim bi de hesapta olmayan seyler cikmiyomu ifrit oluyorumpapatyacım cnm benim,tabiii dua ederiz
ferah tutmaya çalış kendini
bizim de yarın ödemeler çok 650 tl kira,217 doğalgaz,50 tl su,150 tl elektrik,325 bakıcı teyze,1500 tl kredi kartı vs vs vs bitmiyooooooooooooooor yawwwwww,yazmayacağım gayri,moralim bozulmasın![]()
canım oğlun kaç gün kalıcak ki orada? tez zamanda kavuşursunuz inşallahhŞimdi biz oraya gittik geldik ya.changelife biliyor. Görmüştür faceden. Neyse 700 tl uçak verdik. Orada 3 gün kaldık. Ulaşım yok hiç. Sürekli taksiye bindik mecburen. Taksimetre yok. Düz hesap 40 tl diyorlar. 7 km yola. Neredeyse 300 tl taksi verdik. Konaklamaya 240 verdik. Yedik içtik. Neredeyse 1500 tl ödedik. Şimdi oğlışum orada. Çok param olsa gidrr kalırdım yanında.
Insanın çok parası olmalı çok.
Şimdi biz oraya gittik geldik ya.changelife biliyor. Görmüştür faceden. Neyse 700 tl uçak verdik. Orada 3 gün kaldık. Ulaşım yok hiç. Sürekli taksiye bindik mecburen. Taksimetre yok. Düz hesap 40 tl diyorlar. 7 km yola. Neredeyse 300 tl taksi verdik. Konaklamaya 240 verdik. Yedik içtik. Neredeyse 1500 tl ödedik. Şimdi oğlışum orada. Çok param olsa gidrr kalırdım yanında.
Insanın çok parası olmalı çok.
yok canım güvenlik açısından sıkıntı duymuyorum. sonuçta gittim gördüm. gayet güzel bir yer.M maviduvar1 üzme kendini bu kadar
Eğer güvenlik açısından da korkuyorsan
Korkma güvenlik tamdır orada
Ayrıca oğlun şimdi ne kadar mutludur
Böyle düşün bir de
Sen ona düşkünsün belli ki
Bu arada bizim maaş miktarları asılmış öğretmenler odasına
2304 yatacak inşallah bu ay
Ama elimizde hiç kalmiycak
Arabanin carti curtu cok bu ay
Üstelik kayinvalidemden de altın borc aldik
Ben sıkışık yaşamaya alışkınım
Ama eşim pek bi rahat