- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
- #6.441

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
_sekerpare_ sevimsizin yaşadığı yer diyeyim sadece. Derece yaptı Türkiye'de. Çalışmaları var. Onun için kalıyor. Kalbim sıkışıyor sanki. Mutlu olması tek tesellim.
Merhaba kızlar okuldan gelince komşularım geldi hiç giremedim. Nasılsınız?
Millet dağılmış sanki..
Mandalina ben de pek anlamam örgüden ama bence yakınında birileri varsa onlardan yardım al. Daha yeni öğrenen birisi için internetten bakmakla olacak bişey değil çünkü.
Karin agrisiyla uyanip, disimi tirnagima takip surune.surune kalktim
Niyet ettim ilacsiz direnmeye..
Telf caldi, kapi caldi, kendim bi yerde ben bi yerde
Gecti neyseki bi kac saat sonra
Mutfagin halii icler acisi ama
Gidiyorum bakiyorum haline bi icleniyorum aglamakli oluyorum yardim etmek istiyorum yapamiyorum
cezalandirdim onu ben duygulaniyorum geri donuyorum
Sutlac yaptim ama
Tezgaha arkami dondum, oyle yaptim
Cok guzel gormemezlikden gelirim
Pilavim varmis ya bir tabaklik diye nasil sevindim bilemezsiniz para bulsam bukadar sevinirdim
1tabak pilav=bu aksami her turlu atlatirim rahat ol cukka cukka cistak cistak demek.
Yanina bi salata
Buzlukdan 3kofte
2_mum
1 sasali bardak
Masa bol gozuksun diye 2de bisiler serpistirdim mi tamamdir
Kizlar regl donemlerimde ciddi azap cekiyorum
Saftim dagiliyo
Oyyyy ben nediimmm diye kendimi daglara vurasim geliyo
Neyse bir hal gunun daha sonuna geldik darisi diger aylara efenim esen kalin,hosca kalin
_sekerpare_ bende bugun brokoli yaptim
Benden kopyami cekiyon hatun
Her yemek pisti oluyos alicam.ifadeni
Canim sen bu sene annesin o yüzden boşver aktiviteyi filan evladina odaklan canınida sıkma .biraz büyüsun düşünürsün..selam canlar,nasilsiniz.Bu aralar formumda degilim,kizim gece yarilarina kadar uyumuyor,aksam ustu uyutmadigim ve cok uykusu oldugu halde uyumuyor,uyuyamiyor.Hal boyle olunca uyanmamiz ogleni buluyor,bu saatlerde kalkinca haliyle cogu isim yapmak istediklerim aksiyor.
Bu aralar kendimi Cok yetersiz hissediyorum,daha cok okumak,daha cok öğrenmek istiyorum,birseylere yetişmek istiyorum ama suan isteklerimi gerceklestiremedigim Icin mutsuz oluyorum.çalışmaları istiyorum ama cocugumuda bırakmak istemiyorum,ne yapcam hic bilmiyorum.Ben çalışırsam,biraz durumumuz musait olur ama çocuğum da çocuğum.onu bırakma düşüncesi yiyip bitiriyor beni..
Evlen gecer dedilerKız sen hastami oldun bakiyim .Neden o kadar ağrıyor hepmi öyle oluyor kuzu? Geçmişler olsun yarina geçer.Bugün bende dayak yemiş gibi kalktim.Hergun oyle kalkiyorum ama buğün çok ağrıdi sırtim belim.Su anda da sıcak su torbasınin üstunden yaytaktan bildiriyorum.