- 1 Mart 2010
- 44.943
- 114.421
- 1.123
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.301
canım, sizin durumunuzu bilmiyorum her ailenin yapısı farklıdır.Bende bişey sorayım bari
benim ctesi günü günüm var. gidecektim normalde ama ev sahibi geçerli bi sebepten pazara almak istedi bu seferlik.
pazar günü herkese uyuyo ama benim eşim bi pazarımız var diye sorun çıkarıyo gitmeme izin vermiyo.
daha doğrusu tamam tamam git ama erken dön bilmem ne gibi bi sürü laf etti gönlü yok yani
ben şimdi o gönülsüzken gidip nası eğleneyim.
şunu söyleyeyim ki
biz keyfi olarak pazar günleriniz çok az ayrı geçirdik.
bir kere kendi bi ziyarete gitti yakın zamanda o kadar.
benim yaz tatili amaçlı evde olmadığım ayrı olduğumuz oldu.
onuda hafta içine denk getirdi.
örneğin: pazartesi gidip ctesi öğlen döndüm en fazla ( biletimi o şekilde aldı)
kendide ayda yılda bir haftaiçi bi akşam çok sevdiği bi arkadaşı var şehir dışından gelirse gider görür o kadar.
böyle olunca bende bişey diyemiyorum ama çok pis çemkiresim var.
ben hiç gitme gelme yapma etme demem.
napiym ben şimdi gitmeyeyimmi
bede bana gitme çokmu lazım dedi yaaaa
canım bozulmuşsa atarsın ama bozulmamışsa zaten tipinden belli olur. ama mantarların tipi 2 günde kayıyor gidince bir bak bakalımBenim de yemeğim yok..
Tarhanayla,keşli erişte yaparım diye düşündüm
Size birşey sorucam ama utanıyorum
benim dolapta mantarım vardı,2 hafta oldu alalı.ben onu tamamen unuttum sebzelikte.bugün işe gelince aklıma geldi ne alemde bilmiyorum ama yesek bişey olur mu ki?
israf topiğine hiç yakışmayan bir msj oldu biliyorum
Kemikli et haşladim etini didikledim suyuna bulgur pilav yaptım.kuru dolma yaptım bamya yaptım bide.Ama bunların hiçbirine bayılmaz benimkiler. Bıktım bunların yemek seçmesinden.k.v dede yatılı kalma mevzusu olmuş yeni evliyken ben evimi unutmuştum bee.6-7 ay böyle bi gidiyoduk iki üç hafta kalıyoduk.sonra kaynım evlendi yeni oyuncak bulunca yakamdan düştüler biraz.sonra çocuk oldu yavaş yavaş arayı açtik.15 yıl olacak evleneli şimdi ben istersem gideriz benim istediğim zamanda kalkar evimize geliriz
Kemikli et haşladim etini didikledim suyuna bulgur pilav yaptım.kuru dolma yaptım bamya yaptım bide.Ama bunların hiçbirine bayılmaz benimkiler. Bıktım bunların yemek seçmesinden.k.v dede yatılı kalma mevzusu olmuş yeni evliyken ben evimi unutmuştum bee.6-7 ay böyle bi gidiyoduk iki üç hafta kalıyoduk.sonra kaynım evlendi yeni oyuncak bulunca yakamdan düştüler biraz.sonra çocuk oldu yavaş yavaş arayı açtik.15 yıl olacak evleneli şimdi ben istersem gideriz benim istediğim zamanda kalkar evimize geliriz[/QUOT
Kuru dolma ve bamya ucan halimla geliyorum hemen dicemde hava muhalefetleri iste
Eline saglik cnm
Hatunn her olayi hallediyo ya_sekerpare_ ne derse o olir topik agasi o hanim agamm benim
ne kadar acı bir durum yaBenim kv konusundaki avantajım eşimle birbirlerine çok bağlı olmamaları. Aslında eşim için çok köyü bir durum. Baba üvey anne de eşimi sallamıyor. Yani ben hiç kv nin eşimi sevdiğini ya da sevgi dolu bi kelime söylediğini bilmem.
Bir gün eşim komşuya anlatıyordu. Duydum bende. Aynen şunu söyledi. Babam beni hiç dövmedi abi. Ama hiç de sevmedi....
Kesinlikle çok acıne kadar acı bir durum ya
Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın
Kesinlikle çok acı
Kv ile aynı şehirde yaşadık. Bir kere bile yemeğe almadı bizi. Ama kendisi gelip yerdi. Bayramlarda denk gelirsek yerdik. Sonra kaynım evlendi. Onlara içli köfteler, sarmalar yapar. Hatta geçen yaz kaynım ve eltim bize geldi. Kv 3 adet kek, 3 adet Börek yollamış. Biz evde 3 kişiyiz ya....
Kv ve kp benim oğlumu da sevmezler. Yaptıkları sadece bayramlarda para vermek. Oğlum doğduğunda hastaneye 2 gün sonra geldi ki ben ve oğlum Ölümden döndük. Erken doğum yaptım.
Sevgisiz büyümüş eşim. Elimeen geldiğince onu seviyorum ama ailesini özellikle de annesini sevmiyorum. Eşimi daha çok koruyup kollaması gerekirken o da üvey gibi...
Geçmiş olsun canım çocuklarla film izleyin puzzle yapın vakit geçirmek onlarada iyi gelirYemekte lahana dollması bir de kavurma var. Yanına da turp ve havuç salatası yapacağım afiyet olsun. Bir de hastayım. nezle oldum . Erken geldim eve doktor istirahat verdi. Burada da çocuklar iki gün tatil edilmiş. Onlarla vakit geçireceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?