Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Yemeklerimi yaptim

Mercimek corbamdan kaldi o var
Yazdan menemenim vardi 1kavanoz actim kiymali soganli yaptim
Sebzeli yesil mercimekli bulgur pilavi

Ayy cok usumusum ya hala isinamiyorum

benim sorun çözüldü.
eşim naber atarlı dedi geri adım attı çok gecikme dedi
evsahibide pazar gününden vazgeçti ctesi olcak dedi
yani seçim yapmam gerekmedi.
zaten ctesiyide eşim ayda bir gün olduğu için kabul etmişti.
çünkü ctesi yarım gün çalışıyo.
hep dipdibe olmakta iyi değil ayrı gayrı takılmakta.
neyseki adım atarlıda kaldı, çemkiriğe çıkmadı

Benim de yemeğim yok..
Tarhanayla,keşli erişte yaparım diye düşündüm
Size birşey sorucam ama utanıyorum
benim dolapta mantarım vardı,2 hafta oldu alalı.ben onu tamamen unuttum sebzelikte.bugün işe gelince aklıma geldi ne alemde bilmiyorum ama yesek bişey olur mu ki?

israf topiğine hiç yakışmayan bir msj oldu biliyorum

canım, sizin durumunuzu bilmiyorum her ailenin yapısı farklıdır.
benim eşimin de şimdiye kadar sadece pazar tatili vardı.
ama sırf o günümüz var diye de çok fazla takılı kalmadık.
ilk zamanlar yapmışsak bile inan şimdi de pişmanımdır.
Eğer pazar gününe benim bi gezmem denk geliyorsa eşim de kendi arkadaşlarıyla takılıyor.
geziyor tozuyor. erkek erkeğe takılıyorlar yani. bence o da ihtiyaç.
ya da bir pazar günü onun arkadaşları buluşalım diye arıyorlarsa ve ogün için önceden yapılmış bir planımız yoksa eşim gidiyor ben de temizlik yapıyorum ya da başka bişeyler buluyorum kendime.
zaten öyle ya da böyle çoğu pazarlar birlikte geçiriliyor değil mi? zaman zaman da ayrı takılmanın faydaları da olcağına inanıyorum. bu konularda ne kadın erkeği ne de erkek kadını fazla sıkmamalı diye düşünüyorum. her şeyin kararında olanı güzel.

canım bozulmuşsa atarsın ama bozulmamışsa zaten tipinden belli olur. ama mantarların tipi 2 günde kayıyor gidince bir bak bakalım

Kemikli et haşladim etini didikledim suyuna bulgur pilav yaptım.kuru dolma yaptım bamya yaptım bide.Ama bunların hiçbirine bayılmaz benimkiler. Bıktım bunların yemek seçmesinden.k.v dede yatılı kalma mevzusu olmuş yeni evliyken ben evimi unutmuştum bee.6-7 ay böyle bi gidiyoduk iki üç hafta kalıyoduk.sonra kaynım evlendi yeni oyuncak bulunca yakamdan düştüler biraz.sonra çocuk oldu yavaş yavaş arayı açtik.15 yıl olacak evleneli şimdi ben istersem gideriz benim istediğim zamanda kalkar evimize geliriz

yürü be _sekerpare_ m

Kız trlelli şu senin gazlarında olmasa yerimden kalkamıycam yeminle ...ver gazı kuşum ver...Valla yakın olsaydık bir tabak gönderirdim hemen

Benim kv konusundaki avantajım eşimle birbirlerine çok bağlı olmamaları. Aslında eşim için çok köyü bir durum. Baba üvey anne de eşimi sallamıyor. Yani ben hiç kv nin eşimi sevdiğini ya da sevgi dolu bi kelime söylediğini bilmem.
Bir gün eşim komşuya anlatıyordu. Duydum bende. Aynen şunu söyledi. Babam beni hiç dövmedi abi. Ama hiç de sevmedi....

ne kadar acı bir durum ya
Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın

ne kadar acı bir durum ya
Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın
Kesinlikle çok acı
Kv ile aynı şehirde yaşadık. Bir kere bile yemeğe almadı bizi. Ama kendisi gelip yerdi. Bayramlarda denk gelirsek yerdik. Sonra kaynım evlendi. Onlara içli köfteler, sarmalar yapar. Hatta geçen yaz kaynım ve eltim bize geldi. Kv 3 adet kek, 3 adet Börek yollamış. Biz evde 3 kişiyiz ya....
Kv ve kp benim oğlumu da sevmezler. Yaptıkları sadece bayramlarda para vermek. Oğlum doğduğunda hastaneye 2 gün sonra geldi ki ben ve oğlum Ölümden döndük. Erken doğum yaptım.
Sevgisiz büyümüş eşim. Elimeen geldiğince onu seviyorum ama ailesini özellikle de annesini sevmiyorum. Eşimi daha çok koruyup kollaması gerekirken o da üvey gibi...

İyi akşamlar kızlar....tatildik güya ama daha oturmaya fırsat bile bulamadım:) eşimde işden erken geldi hiç işim bitmedi.eşim balık almış menümüzde balık vardı çorba olarak mercimek birde balığın yanına fırına sebze verdim.cok güzel oldu..Rabbim olmayanlarada bol bol versin.Ben kayınvaide yönünden sanslıyım..kayınvalidem kızlarıda dahıl resmi gider resmi gelir aynı mahalledeyiz ama ayda bir yada iki kere gelir..genelde o çağırır..gitmezssekte küsmez.benim kızıma bakıyor oglumada baktı..ustleik cok güzel bakıyor..kendisi zaten cok temiz titiz birisi..ben o hastalınırsa ne yaparım diye düşünüyorum...cunku kızımı onun dıısnda kimseye emanet edemem...

Üzüldüm eşin için aile sevgisi bambaşka ne eşin ne arkadaşın sevgisi yerini tutmaz bence

Geçmiş olsun canım çocuklarla film izleyin puzzle yapın vakit geçirmek onlarada iyi gelir

Stacım,
eşin nasıl birisi burdan bilemeyiz ama eşini razı etmenin bi yolunu bulmalısın.
kızların dediği gibi önce 3 haftaya çıkarın sonra 1 aya filan çıkarırsınız.
ben ilk evlendiğimizde düğünde yaptıklarından dolayı ve gittiğimizde çifte standartlı yorumlarından dolayı çok gitmek istemiyordum..
yaptıkları, attığı mesajlar, kıskançlıklar... vs..
sonra umreye gideceğimizde tamamen içimden ona olan kötü duyguları çıkardım ve affettim ve olduğu gibi kabul etmeye başladım.
Şu an o da iyi davranıyor ama ne yapcağı belli olmaz, ki nitekim yaptı da.. daha bu yaz annemlerde biraz fazla kaldık diye eşimi ne çok üzdü. oysa ki düşün 6 aydır da gitmiyoruz kışın çok soğuk oluyor biz de yazın gidiyoruz. ama küsmedim.. ne ağza alınmayacak mesajlar.. çok üzülsem de küsmemek için çalıştım.
Allah daha büyük ,imtihanla karşılaştırmasın.
velhasıl biz de gideriz hemen hemen her hafta. ama hiç yattığımız olmadı bir kere eşim amliyat olduğu hariç.
bazen bakıyorum her hafta gidiyoruz ve benim evde bazı işlerim aksıyor ya da dediğin gibi yoruluyorum.
eşime diyorum ki bu hafta gitmeyelim çok yoruluyorum bu hafta da evde dinlenelim, gitmiyoruz ya da ben eşimi yolluyorum sadece.
yani evet herşey güzel hoş olsa da kimi zaman da gitmeme durumunuz olmalı yani rutine bindirmeyin bunu eşini kırmadan başarmanın yollarını ara.
ben de anlamıyorum bu erkeklerin düşkünlüğünü, hele bizimki gider orda ya uyur ya pc nin başından kalkmaz annesi de kızar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…