Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Dün gece 12 de ailecek dışarı çıktık. Hava abartılı soğuk değildi.
sitemizin peyzajı çok güzel yapıldığından kar inanılmaz yakışıyo
1 saat yürüdük , kaydıraktan kaydık, yerlerde yuvarlandık.
Tertemiz hava o kadar iyi geliyo ki.
Ben kızımı bebeklikten beri kar kış demem çıkarırım zaten alışık.
eve gelip mis gibi bi uyku çektik.
Şuan dışarısı pamuk gibi gel gel diyo sanki bana

Ay karanfilce ben sen beni çok güldürüyosun yaa

kız tarifi komple değiştirmişsinki sen
Evettt
Bi arkadaş yakınıyordu. Eşi pasta böreklerin eskisi gibi olmuyor diye kızıyormuş. Benim de öyle oluyor.
Özellikle kepekli un ve tereyağ kıvam konusunda farklı yapıyor
Lezzeti yine oluyor ama böyle çatlama gibi sorunlar olabiliyor.
Bir de geçen baklava yaptım evde hazır yufkayla.
Tereyağını köyden gelenle kızdırıp döktüm. Dibinde süt kalıntıları olur ya köy tereyağında onlar fazla kızarmış. baklavanın üstünde biraz kötü göründü.
Allah tan arkadaşlarımın benden fazla organik takıntıları var güzelce yediler.

Son düzenleme:
seni ben bi yakalarsam bütün dolmaları bitiririm bak ...lahanam çöpe gittibalkondaydı dedimya 2 hafta dayanırmı unutmuşum ben onu donmuş kafana vursan kafanı yarar öyle yani ...işte çok üzüldüm.Dünde alt komşu dolma içi artmış onu getirdi abla lahana sarcanya kullanırsın diye..bende napıyım patlıcanım vardı haşladımda onu doldurcam artık ...karikatüre çok güldüm kız Allah iyiliğini versin.

ayy ne romantiikkk çok güzel olmuş canım keşke bizde yapsak ama biz kanepeye yapışık yaşıyoruz benim eşimi şten gelince vinç gelse kaldıramaz

bende bazen tam buğday unu ve tatlandırıcıyla kek yapıyorum çok kabarmıyor ve sünger gibi olmuyor .

çok geçmiş olsun canım hemen bir sadaka ver Allah daha büyüğünden korusun

Poe çok geçmiş olsun canım

Burada öyle bir kar yağdı ki
Anlatamam
Düşünün yani, yürüyorsunuz ama yol alamıyorsunuz
Ama tatil olmadı
Bi yanım tatil olmasını bi yanım da olmamasını istiyor
Iki sınıfı sınav yaptım
Iki sınıfım daha var
Onları da yarın yaparım
E okuldaki işlerimin bi kısmını hallettim

Bütün kemiklerim ağrıyor
Karnım da çok feci ağrıyor
Okulda da iki kere sancılandim

Oğlanı uyuttum
Ben de uyumaya çalışayım

Ayrıca şu bitli kurabiyesen de yapasim var
Ama halim yok
Trlelli ben hastayım ya
Ziyaretime gelirken portakallidan da istiyorum bitliden de
Hadi ben gideyim

Ayyy getiririm tabiii
Pastada yaparim sana meyveli joleli
Uzerine mum diker Ahmete ufletiriz

@poeticcry çok geçmiş olsun canım,verilmiş sadakanız varmış..
hava kazalara çok meyilli aman dikkat edelim hepimiz..

benim de bu sabah işe gelesim gelmedi,normalde eşim bırakıyordu sen git dedim..bi güzel uyumuşum,kalktım kahvaltı yaptım evi süpürdüm,toz aldım..biraz yürüdüm sonrada atladım minibüse işe geldim..
şuan o kadar güzel yağıyor ki mübarek,keşke bizde tatil olsaydık

Kuzular ciktim geldim oglan satti beni karnim tok dedi hiic anasina cekmedi bu ya huy olarak
Sampuan aldim , mum aldim vanilyali pof pof yurudum
Sadece mah, aralarinda var kar yolar gayet iyi

Pazara gitcektim delik için :)) ne deliği ? Şimdi şöyle benim ufak çelik bir çaydanliğım var ama buhar çıkış deligi yok pazarda çaydanlık parlatanlar delik aciyomuş onu yaptircam .Zira çok tehlike arz ediyor.Amaaa gide,edim acayip halsizim beş katı inecek gücum yok.

Kendi kendine tatil ver
Ayy ben bu yuzden calisamam ya
Canim isteyince gitcem canim istemeyince gtmicem is yapsalardi keske calisirdim

Kendi kendine tatil ver
Ayy ben bu yuzden calisamam ya
Canim isteyince gitcem canim istemeyince gtmicem is yapsalardi keske calisirdim

ay ne kadar güzel olurdu öyle bir iş olsa..
işe gelirken minibüste yanımdaki teyze telefon açtı evdekilere,çayı koyun geliyoruz 10 dk.ya dedi..onun yerinde olmayı o kadar isterdim ki

kızlar size bir şey danışacağım..
ben ailemle aynı ildeyim,kv de de 1.5 saatlik bir yerde..biz 2 haftada 1 kesin gidiyoruz kv.ye.cumartesiden gidip pazar akşam dönüyoruz.ama ben o kadar yoruluyorum ki anlatamam..eşimin gönlünü kırmamak için yapıyorum ama artık gerçekten çok bunaldım.
mesela 2 hafta önce ordaydık, bu hafta sonu için onlar gelsin biz çıkmayalım dedim eşime geleceklerdi..ama malum kar yağdı kp kış lastiklerini takmamış gelemeyeceklermiş..eşim onlar gelemeyecek biz gidelim diyor..ya mübarek adam kar kış,havalar malum,yat evinde dinlen ne işin var? ama ona böyle diyemiyorum sonra tartışıyoruz..nasıl bir yol izlemeliyim sizce?
yani inanın kısaca şöyle anlatayım son 6 ayda onlar benim evime 2 sefer geldiler( o da düğün vardı burda) ben en az 10 sefer kesin gitmişimdir.yazık günah değil mi bana

Ayy kuzu esinin razi olmasi lazim is onda bitiyo
Ayda 1giitseniz yeter
Calisip yoruldugunu
Hafta sonunu kendinize ayirmak istedigini evinle ilgilenmek istedigini haftaya gideris gibi seylerle belli et tavrini
Zamanla gecer dicemde yeni evlide dgilsiniz gecmemis yani
Bi konuyu ac tartisma mevzusuna gelirse kaparsin hemen
Esin bu konularda katiysa yapcak pek bise yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…