- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.341
İyi tatillerMerhaba kızlar
Sabah 6 dan beri uçaktayım. Çok yorgunum. Aslında geçmişi okumuştum ama unuttum. Cevap yazacaktım. Kusura bakmayın. Odama yerleşip uyumak istiyorum.
ohh miss iyi tatiller canımMerhaba kızlar
Sabah 6 dan beri uçaktayım. Çok yorgunum. Aslında geçmişi okumuştum ama unuttum. Cevap yazacaktım. Kusura bakmayın. Odama yerleşip uyumak istiyorum.
ohh hadi bakalım..leslie ye ben de başladım kızlar 3 gün önce.
1 mile yapıyorum her gün ama doğru mu yapıyorum bilmem.
1 hafta 1 mile yapayım sonra artırayım diye düşündüm.
Çok teşekkür ederim.ohh miss iyi tatiller canım
Senle cheescake,tiramisu,cilekli pasta yicezohh hadi bakalım..
benim dışımda herkes başladı,bi ben kaldım
benimki bu hafta napıyoz,benim planıma uyuyor musun diyorSenle cheescake,tiramisu,cilekli pasta yicez
Yasasinnn kotulukkk
M maviduvar1 cok gez emi iyi tatiller
Aklin orda kalcaksa trip yapcaksn sende git yoksa yolla gitsinbenimki bu hafta napıyoz,benim planıma uyuyor musun diyor
bende her yerde kar var gitmesekde dinlensek dedim,ben çok özledim gitmek istiyorum dedi.geçen gittiğimizde görümcem yoktu,onu özledim sen özlemedin mi dedi.onun kardeşini niye özliceksem artık
sen gelmiceksen ben otobüsle gideyim diyor..tek başına göndericem galiba,çünkü hiiiç mi hiçç gidesim yok.ağrılarım var zaten
gönderiim mi sizce?
Aklin orda kalcaksa trip yapcaksn sende git yoksa yolla gitsin
Ayrica bu ne sevgiymis anlamadim
Ben hic esimin agzindan ablami ozledim kardesimi ozledim duymadim ki biri koyde biri almanyada
Bunu hanimlar daha cok dillendirir bildigim
ay valla gaza geldim sayenizde ,göndericem gitsin..tencerekapakmisali yolla gitsin. Sen de evde kafa dinlersin.
Özledim muhabbetini yeme bence. Kendin git de. ŞNim ona kıyamayacağını düşündüğü için sana zarf atıyor olabilir.
Gönder tabi canım.benimki bu hafta napıyoz,benim planıma uyuyor musun diyor
bende her yerde kar var gitmesekde dinlensek dedim,ben çok özledim gitmek istiyorum dedi.geçen gittiğimizde görümcem yoktu,onu özledim sen özlemedin mi dedi.onun kardeşini niye özliceksem artık
sen gelmiceksen ben otobüsle gideyim diyor..tek başına göndericem galiba,çünkü hiiiç mi hiçç gidesim yok.ağrılarım var zaten
gönderiim mi sizce?
Geçen yollar kapandı eşim işe gidemedi ya evde çok kaldı.tr_lelkızzost: 38772861 .!.:Aklin orda kalcaksa trip yapcaksn sende git yoksa yolla gitsin
Ayrica bu ne sevgiymis anlamadim
Ben hic esimin agzindan ablami ozledim kardesimi ozledim duymadim ki biri koyde biri almanyada
Bunu hanimlar daha cok dillkızzir bildigim
Selam kılzar evdeyim. Öğlene kadar evdeydim.Elektrik süpürgesi çalıştırıp evi topladım,sıonra kzımı rehbeliğe götürdüm. Psikolog kzıınızda sıkıntı yok dedi. Ergenliğe giriyor kızınız dedi. Getirmenize gerek yok ama konuşmak isterese gelsin, Şanslısınız kendini iyi ifade eden bir kızınız var dedi. Bana dedi ki kızınız ergenliğe girmeden olayınızı sonuçlandırın ayada 18 yaşından sonraya bırakın. Ama açıkcası ben boşanma davası gibi bir süreçe girmeyi bırak, adamın yüzünü görmeye bile dayanamıyorum.Nasıl olacak bu iş.
Kızlar iyi akşamlar.Başkentin sibirya bölgesinden buzul evimden bildiriyorum.An itibariyle 50 derecede yanan ama sadece kendini ısıtan ve fakat faturasının ödenebileceği meçhul olan kombime uyuz olmuş durumdayım.Polar eşofman takımımı giydim çift kat atlet ayağımda havlu çorap onun üstünde çorap meslerimle tam bir nine kıvamındayım.Şükür bugünümüze.@karanfilcem leslie yapıyomuşsun tebrik ederim aramıza hoşgeldin .inşallah faydasını görürüz.Ben fazla zorlayamadığım için bir mil yapıyorum ama alışınca belki artırırim.@sta benimki kendiside içten kırgın oldugu için (ev mevzuu) özledim falan demez pek.Ama ben iyi yönlerini görmeye çalıştığım için ara uzayınca gidelim yoklayalım diyorum.Akşam yemekten sonra gidip çayımızı icip meyvemizi yiyip geliyoruz evimize.sen gönder bu hafta tek gitsin .
M maviduvar1 sıcak biyerdeysen benim içinde keyif yap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?