Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Senle cheescake,tiramisu,cilekli pasta yicez
Yasasinnn kotulukkk

M maviduvar1 cok gez emi iyi tatiller
benimki bu hafta napıyoz,benim planıma uyuyor musun diyor
bende her yerde kar var gitmesekde dinlensek dedim,ben çok özledim gitmek istiyorum dedi.geçen gittiğimizde görümcem yoktu,onu özledim sen özlemedin mi dedi.onun kardeşini niye özliceksem artık
sen gelmiceksen ben otobüsle gideyim diyor..tek başına göndericem galiba,çünkü hiiiç mi hiçç gidesim yok.ağrılarım var zaten
gönderiim mi sizce?

Aklin orda kalcaksa trip yapcaksn sende git yoksa yolla gitsin

Ayrica bu ne sevgiymis anlamadim
Ben hic esimin agzindan ablami ozledim kardesimi ozledim duymadim ki biri koyde biri almanyada
Bunu hanimlar daha cok dillendirir bildigim

Ben hic esimin agzindan ablami ozledim kardesimi ozledim duymadim ki biri koyde biri almanyada
Bunu hanimlar daha cok dillendirir bildigim

ayy sorma yaa..
aklım kalır biraz ama evde de dinlenirim nihayetinde..
bi de çok kilo aldım,görümcem de çok kilo verdi bu hafta karşılaşmaya hazır hissetmiyorum kendimi

Selam kılzar evdeyim. Öğlene kadar evdeydim.Elektrik süpürgesi çalıştırıp evi topladım,sıonra kzımı rehbeliğe götürdüm. Psikolog kzıınızda sıkıntı yok dedi. Ergenliğe giriyor kızınız dedi. Getirmenize gerek yok ama konuşmak isterese gelsin, Şanslısınız kendini iyi ifade eden bir kızınız var dedi. Bana dedi ki kızınız ergenliğe girmeden olayınızı sonuçlandırın ayada 18 yaşından sonraya bırakın. Ama açıkcası ben boşanma davası gibi bir süreçe girmeyi bırak, adamın yüzünü görmeye bile dayanamıyorum.Nasıl olacak bu iş.

Gönder tabi canım.
İlla her zaman birlikte gitmek zorunda değilsiniz.
Sta temizlik yapacak işi var size de selamı var desin.
Yanlış da anlamasınlar.
Zamanla alışırlar.
Eşin de bi süre sonra gitmek istemez o kadar, sensiz olunca.
Ben de KV deyim şu an.
Kp balık almış bizi çağırdılar.
Biz de müsaittik geldik.
Tabi gelip gitmek de güzel ama arasıra da dinlenmek lazım
Gönder tabi canım.
Bi

tr_lelkızzost: 38772861 .!.:

Bunu hanimlar daha cok dillkızzir bildigim
Geçen yollar kapandı eşim işe gidemedi ya evde çok kaldı.
Baktım "anam anam güzel anam ben anamı çok özledim dur bi arayayım" diyor.
Aradı konuştular ben de güldüm haline.
Kimi erkekler düşkün oluyor benimki de öyle.
Ama sevap da şimdi araması sorması..
Hem öyle deme kızz
Senin oğlan da düşkün sana görürüm seni ben.

Kızlar iyi akşamlar.Başkentin sibirya bölgesinden buzul evimden bildiriyorum.An itibariyle 50 derecede yanan ama sadece kendini ısıtan ve fakat faturasının ödenebileceği meçhul olan kombime uyuz olmuş durumdayım.Polar eşofman takımımı giydim çift kat atlet ayağımda havlu çorap onun üstünde çorap meslerimle tam bir nine kıvamındayım.Şükür bugünümüze.@karanfilcem leslie yapıyomuşsun tebrik ederim aramıza hoşgeldin .inşallah faydasını görürüz.Ben fazla zorlayamadığım için bir mil yapıyorum ama alışınca belki artırırim.@sta benimki kendiside içten kırgın oldugu için (ev mevzuu) özledim falan demez pek.Ama ben iyi yönlerini görmeye çalıştığım için ara uzayınca gidelim yoklayalım diyorum.Akşam yemekten sonra gidip çayımızı icip meyvemizi yiyip geliyoruz evimize.sen gönder bu hafta tek gitsin .
M maviduvar1 sıcak biyerdeysen benim içinde keyif yap.

Su akacak yolunu bulacak canım merak etme Allahu teala bir yoluna koyar elbet ona havale edelim biz .Çaresizdenilen çözümsüz denilen dertlerin çaresi onda ...Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Gel canım biizm eve gel cayır cayır yanıyor kalorifer. Bu ay bakalım bizim cepler nasıl yanacak. Ama evin dışına bir adım atmak bile istemiyorum sıcacık. Evin en sıcak yeri de banyo. Şaka değil ha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…