- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.321
Allah herkese bir yerden imtihan veriyor.saglıkla ve evladımızla imtihan olmayalımda digerlerinede rabbim sabır versin.sende cogu kimsenin hayellerini süsleyen bir işe sahipsin papatya.evladında sağlıklı gerisini bosverGerçekten isterdim şöyle oturup kahve içebileceğim, alışverişe çıkabileceğim, çocuğumu bırakabileceğim bir kv olsun. Oğlum 9 yaşında. Hiç kucağına almadı. Nerdeyse hiç öpmedi. Aynı şehirde bakıcılarda Büyüdü oğlum. Oğlum kreşe başladı da bunlar yerel tv de görmüşler. Tv kreşde çekim yapmış. Kv üstüne kalacak diye hiç sormazdı.
Söyelenecek bir şey yok. Ben bile birşey bulamıyorum. Allah'a havale ettim onları. Çok anlamsız bir olay benim için bu. Bilenler de aynı şeyi söylüyorlar. Söylecek bir şey bulamıyorlar. Kızımı, babası onlarla görüştürmek istiyormuş. Kızım bizi aramdıklarını ve görüşmek istemediğini söyleyince. Eşim demiş ki benim onlara sinirle bir şey söyleyeceğimi o yüzden aramadıklarını söylemiş. Ki ben aradım kp ve hiç öyle kötü bir konuşma olmadı. Gayet sakin konuştum. Allah'a havale ettim onları.Krew haklısın aslında ama ben hep şunu eerim. Bemim eşimin annesi babası oldukları için ben onlara SAYGI göstermek zorunda isem onlarda oğullarının eşi olduğum için aynı saygıyı bana göstermek zorundalar. Eskiden ben de çok arardım. Ta ki doğum yapana kadar. Hamileyken de hiç ilgilenmedi. Ama hastaneye 2 gün sonra el gibi geldi. Ve o an bitti benim için.
Üstelik ilk torun.
Benim kv ve kp için geri dönüşüm yok.
Senin durumun için diyeek birşey bulamıyorum ben artık. Ama onlar hep dış kapının mandalı. Hayatımı değmeyecek insanlarla vakit geçirerek harcamak istemiyorum.
Bende ogretmenlerimi taklit ederdim...evde yalnız kalnca aynanın karsısında ders anlatırdım...okadar cok isterdimki.sonra Rabbim nasip etti.En iyi kayınvalide ve Kayınpederlede sorun yaşanıyor.Annemlede sorun yasıyorum zaman zaman .insanız işte.Benim kayınbabam evliliğin ilk yıllarında ben çalışmak istedim okadar maddi sıkıntı içindeydikki anlatamam kira ödeyemeyiz diye kayınbabamlarla3 yıl oturdum..sıkıntıdan oğlumu bile sevemedim.anneligimi anlıyamadım eşim uzun zaman işe giremedi.kayınbabam bşzde kız gelin çalışmaz dedi.bana engel oldu..ama şimdi 2 görümcemde calışıyo hemde birinin durumu okadar iyiki anlatamam 43 de başladı çalışmaya.şimdi ogunleri hatırladıkça kendime kızıyorum dinlemeyip calışcaktım..yani kendim yapmışım..şimdi aramız cok iyi onlarda kendilerini geliştirdiler.ama unutulmuyor işte.suefsan evet herşeyim var çok şükür. Yaptığım iş lise yıllarımda benimde hayallerimi süslüyordu. Adımı bu Unvanların arkasına koyar söylerdim.
Ben bu ünvanları aldığım zamanlrda bile aramadılar. Ama eltim ehliyet aldığında kp eşimi aradı. Eşim arayıp hayırlı olsun diyeecekmiş.
Zaten söyledim onlara. Son bi unvanım kaldı. Sakın aramayın. Şimdiye dek hiç mutlu olmadınız hiç destek olmadınız dedim.
Eşimi çok seviyorum ama bu sevgiye rağmen katlanılacak insanlar değil. Ellerini öldüğümde bile midem bulanıyor. O derece yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?