- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.021
canım merak ettim derken????@trlelli bikac gün sende fedakarlık et yanına yat babanizda ışıkları kapatsın mesla 22.30 da .Dualrıni okumaya başlasın mesela 20 tane fatiha oku gözün kapalı olcak ama ben yanındayım de mesela...okurken uyur kalır inşallah.@papatya merak ettim seni bak şimdi.@suefsan canım leslie ile bir mil diye yazdım youtube da 15 dk.lık videolar çıkiyo.Baya terledim iyi oldu yani.evin içinde 1,5 km.yürüyüş yapmış oluyosun.@karanfilce balık muhabbeti yapmışsınız ben evde pişiremiyorum.kokusundan çok tiksiniyorum pek sevmiyorumda zaten .Arada alıp fırında yapıyorum oğlan için
canım merak ettim derken????
suefsan ben leslie yapıyorum. önceki sayfalarda fotolarım var hatta. sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarım.
tencerekapakmisali canım denedim videolar mail ile gitmiyor. eklemiyor. büyük geliyor. acaba ne yapsak var mı bir fikrin.
Günaydın kızlar,hayırlı haftalarcanım merak ettim derken????
suefsan ben leslie yapıyorum. önceki sayfalarda fotolarım var hatta. sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarım.
tencerekapakmisali canım denedim videolar mail ile gitmiyor. eklemiyor. büyük geliyor. acaba ne yapsak var mı bir fikrin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?