• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın kızlar,hayırlı haftalar :KK36:
papatya cım o zaman sana zahmet anlatabilir misin nasıl indirdiğini? youtube a üye mi olmam gerekiyor ? aşama aşama anlatırsan çok memnun olurum :oops:
Canım PC ye real player kur.
Video izlerken otomatikman sağ üst köşede indir yazısı belirir indirirsin. Ancak indirdikten sonra kendi PC ne kötürünce uzantısı ndan dolayı açmayabilir. onun için de total video conventer kurman gerekir.

önce şunu dene:
Google da " lesli ile 1 mil indir" yaz. çok kişi indirmek istediğinden muhtemlen bazı siteler indirilebilir halde sitelerine koymuştur.

Sonunaindir değil de download yazınca aşağılarda indirme linki veren siteler var.

ben 2-3 gündür çok kötüyüm kızlar..canım o kadar sıkkın ki anlatamam..
kandil gecesinde eften püften şeylere canımı sıktım,ağlayarak geçirdim.
Cumartesi günü de annemle yoktan yere bozuştuk,bir posta da öyle ağladım.
Annem akşam üstü büyüklük yapıp 5 gibi aradı beni evdeyseniz çay içmeye gelicez diye. bende dışardayız,1 saate döneriz gelin dedim.
haberleşiriz dedi annem kapattık.1.5 saat sonra eve geldik çayı falan koydum aradım kardeşim çıktı,biz geldik evdeyiz gelebilirsiniz dedim. kardeşim de naz yaptı biraz,davet ediyorsan geliriz dedi.bende geldik evdeyiz işte gelecekseniz gelin dedim..tamam dedi kapattık..
sonra biz onları beklerken uyumuşuz 1.5 saat sonra bi kalktım kimse yok..Aradım hemen niye gelmediniz diye annem ne bileyim siz isteksiz olunca bizde rahatsız etmeyelim istedik dedi..Ya ne alakası var,ben demledim çayı uyuyakalmışım beklerken falan dedim..neyse nasip değilmiş demek ki dedi kapattık..
Ama ben o kadar üzüldüm ki anlatamam..Annem benim evime çok sık gelen biri değil,evlerimiz yakın ama genelde ben gider görürüm.kırk yılın başında gelicem dedi kadın onda da ben isteksiz davrandım,onu bir kere daha kırdım..bir posta daha ağladım..sonra eşim hadi kalk annene gidelim dedi gururumdan gidemedim bi daha ağladım.en son dayanamadım aradım,telefonda biraz konuştuk,barıştık.
Pazar sabah da çok bitkin uyandım.eşim hadi sevgiliyken yaptıklarımızı yapalım dedi..o soğukta çıktık kadıköye gittik,ordan vapurla eminönüne geçtik.ordan çapa tarafında yemek yediğimiz biryer vardı oraya geçtik..çorba içtik,tatlı yedik dönüşte eminönünden rengarenk şemsiyelerden aldı eşim bana. sonra kadıköy de bi pilavcımız vardı orda pilav yedik döndük eve.
dolu dolu geçirdik..aklım hep annemde olmasına rağmen,iyi geldi kafamı dağıttım biraz.

gelelim bunların bu topikle alakasına
toplamda 17 tl yol parası,10 tl şemsiye, 25 tl de yiyecek içeceğe harcadık..az parayla çok iş yaptık :KK9:
Oooooo bak sen yaaa
Kuzu ben sana sorcaktim anlatmak istmezsin diye sormadim
(Cok konustugumuda itiraf ediyorum)
Neyse icine atma agla anlat bak ne guzel esin destek en azindan
Ben babamla konusmuyorum ya o cok agladigim zamanlar esim hic umursamadi
Buraya gelirsek bunlari yasariZ demistim dedi
Yani sen istedin ne halin varsa gorun kibar hali
Ben altli ustlu olmama ragmen annem gelmez evime
Diger evimdykende gelmezdi
Bende babam evde diye cikmiyorum onlara
Bazininsanlarin fitrati boyle galiba
Aslinda anneler kizlarina kiyamaz annen niye oyle yapiyo once bunu ogrenemek lazim
Yani ortada buyuk bise yokken uzmesi normal degil
Birde esin cok bu durumlaa sahit olmasin
Bak kendi ailenle bile gecinemiyosun durumlari oluyo
Hersey duzelir uzulme tatlım ya

tr_lelli tr_lelli ben kilo almaya çok meyilliyim.o yüzden şimdiden önlemimi almam,sıkılaşmam lazım ki bebiş olunca göbeğim pörtlemesin..bi de senin yanında da sanki çocuğu olan sen değil benmişim gibi duruyorum :mad:

karanfilce karanfilce sağol canım real player güvenilir bir şeyse deneyebilirim. google da denedim ama bir sürü site çıkıyor,şirket bilgisayarından bağlandığım için virüs bulaştırırım diye korkuyorum güvenemiyorum.:KK43:

merhaba kızlar
_sekerpare_ _sekerpare_ ben çok çıkarım google da yazınca. buraya da çok temkinli yazıyorum zaten. çok fazla topiğe girmem. biri tanıyacak diye korkuyorum bazen. burada yazdıklarımı normal hayatta kimseye anlatmamaya özen gösteririm.
bacaklarının ağrıması çok normal ve güzel bir şey. sonuçta çalıştığını gösteriyor.

tencerekapakmisali tencerekapakmisali annen biraz naz yapmış sanki.
mesele ne idi . bu kadar uzattı ki.
neyse sonuçta tatlıya bağlanmış ya. önemli olan bu.

tr_lelli tr_lelli ben kilo almaya çok meyilliyim.o yüzden şimdiden önlemimi almam,sıkılaşmam lazım ki bebiş olunca göbeğim pörtlemesin..bi de senin yanında da sanki çocuğu olan sen değil benmişim gibi duruyorum :mad:

karanfilce karanfilce sağol canım real player güvenilir bir şeyse deneyebilirim. google da denedim ama bir sürü site çıkıyor,şirket bilgisayarından bağlandığım için virüs bulaştırırım diye korkuyorum güvenemiyorum.:KK43:
Bende kilo olarak senin kadar varim tatlısı
Ben sende kilo goremedim
Cocuk olunca veriliyo o kilolar
Veremesem ben veremezdim 23kilo almistim
1yil sonra 53olmustum
Onlari kafaya takma
Ama sıkılasma konusunda katiliyorum sana
Sıkı vucut tartida kilolu bile olsan zayif gosteriyo

Kizlar dikildiginiz yerde yurunurmu sıkılmıyomusunuz

Oooooo bak sen yaaa
Kuzu ben sana sorcaktim anlatmak istmezsin diye sormadim
(Cok konustugumuda itiraf ediyorum)
Neyse icine atma agla anlat bak ne guzel esin destek en azindan
Ben babamla konusmuyorum ya o cok agladigim zamanlar esim hic umursamadi
Buraya gelirsek bunlari yasariZ demistim dedi
Yani sen istedin ne halin varsa gorun kibar hali
Ben altli ustlu olmama ragmen annem gelmez evime
Diger evimdykende gelmezdi
Bende babam evde diye cikmiyorum onlara
Bazininsanlarin fitrati boyle galiba
Aslinda anneler kizlarina kiyamaz annen niye oyle yapiyo once bunu ogrenemek lazim
Yani ortada buyuk bise yokken uzmesi normal degil
Birde esin cok bu durumlaa sahit olmasin
Bak kendi ailenle bile gecinemiyosun durumlari oluyo
Hersey duzelir uzulme tatlım ya

yok canım ya estf.o ara o kadar iyi geldin ki anlatamam..
aslında ortada mevzu yok bu aralar benim fazlasıyla konuşmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var..cumartesi de biraz kafa dağıtırım diye düşündüm annemle kardeşimle,başta güzeldi..sonra ben birşey anlatacaktım mevzuya girdim önce kardeşim sözümü kesti.ben de doğru diyorsun ama şunlarda var diye sözü aldım bu sefer annem girdi..o konuda nankörlük yapma ben sana elimden geldiğince yardım ettim şunu yaptım bunu yaptım diye başladı..bu sefer bana geldiler iyi o zaman herşeyi siz biliyorsunuz ya konuşun anlatın birbirinize dedim,montumu giymeye gittim kardeşim bak bak şimdi ağlıcak diye dalga geçti..annem de nereye gidiyorsun daha kahve içicez konuşucaz dedi.ben de konuşturmuyorsunuz ki beni ,herşeyi benden iyi biliyorsunuz siz konuşun anlaşın dedim..çektim kapıyı çıktım..daha kapıyı çektiğimde pişman oldum ama olan olmuştu :cry:

Bende kilo olarak senin kadar varim tatlısı
Ben sende kilo goremedim
Cocuk olunca veriliyo o kilolar
Veremesem ben veremezdim 23kilo almistim
1yil sonra 53olmustum
Onlari kafaya takma
Ama sıkılasma konusunda katiliyorum sana
Sıkı vucut tartida kilolu bile olsan zayif gosteriyo

Kizlar dikildiginiz yerde yurunurmu sıkılmıyomusunuz
öyle hep olduğun terde yürünmüyor ki. bir iki adım hareket ediyorsun. tekme falan atılıyor.
olsun ya sonuçta faydası var işte...

aslında ortada mevzu yok bu aralar benim fazlasıyla konuşmaya ve dertleşmeye ihtiyacım var..cumartesi de biraz kafa dağıtırım diye düşündüm annemle kardeşimle,başta güzeldi..sonra ben birşey anlatacaktım mevzuya girdim önce kardeşim sözümü kesti.ben de doğru diyorsun ama şunlarda var diye sözü aldım bu sefer annem girdi..o konuda nankörlük yapma ben sana elimden geldiğince yardım ettim şunu yaptım bunu yaptım diye başladı..bu sefer bana geldiler iyi o zaman herşeyi siz biliyorsunuz ya konuşun anlatın birbirinize dedim,montumu giymeye gittim kardeşim bak bak şimdi ağlıcak diye dalga geçti..annem de nereye gidiyorsun daha kahve içicez konuşucaz dedi.ben de konuşturmuyorsunuz ki beni ,herşeyi benden iyi biliyorsunuz siz konuşun anlaşın dedim..çektim kapıyı çıktım..daha kapıyı çektiğimde pişman oldum ama olan olmuştu :cry:
acaba dışlandığını yada sevilmediğini falan mı hissettin.
şöyle bakınca aslında pek de bir şey yok. belki de sinirlerin bozuktu acısından buradan çıkardın.

@geztapoooo
Gel sen uyma onlara bak sana vercem

IMG_20150105_115302.webp

Kendimi "hades" gibi hissettim

Eklentiler

• IMG_20150105_115302.webp
    IMG_20150105_115302.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 106
acaba dışlandığını yada sevilmediğini falan mı hissettin.
şöyle bakınca aslında pek de bir şey yok. belki de sinirlerin bozuktu acısından buradan çıkardın.

ya işte en çok da buna üzülüyorum birşey yokken böyle oldu..
kendimi çok yalnız hissediyorum bu aralar..eşim dışında konuşabildiğim kimse yok, o da bu aralar zor bir süreçten geçiyor onunla da paylaşamıyorum..çok bunaldım,sanırım beni iyi bir psikolog paklar :KK51:
bu arada verdiğin linki denedim ama o da bir sürü bağlantıya yönlendiriyor,henüz çözemedim ama çözüp indiricem artık zira dün tartıda tekrar 60 ları gördüm :oops:

Sen cok hassas birisin ben bunu anladim
Naif citkirildim seni
Annenin sana bunlari soylerkendi ses tonuda onemli tabiki
İnsan annem de beni anlamazsa kim anlasin diye dusunuyo dimi
Canim herzaman dinlerim ben herseyimi yaZdigimdan anlatirken cekinmedim ama senin olayini hin bilmiyordum sorarsam bosver falan dersin diye bide kafan dagilsin uzulme yine diye acmak istemedim

Tiramisu yicez daha icemedigimiz kahve var :kk77::kk77:

Ben herzaman dinlerim
Bazen tanimayan,olaylari bilmeyen bir goze anlatmak cok iyi geliyo

Uzmesinler seni yuzun de yureginin yansimasi okadar belliki
Guzellik :nazar:

Sen cok hassas birisin ben bunu anladim
Naif citkirildim seni
Annenin sana bunlari soylerkendi ses tonuda onemli tabiki
İnsan annem de beni anlamazsa kim anlasin diye dusunuyo dimi
Canim herzaman dinlerim ben herseyimi yaZdigimdan anlatirken cekinmedim ama senin olayini hin bilmiyordum sorarsam bosver falan dersin diye bide kafan dagilsin uzulme yine diye acmak istemedim

Tiramisu yicez daha icemedigimiz kahve var :kk77::kk77:

Ben herzaman dinlerim
Bazen tanimayan,olaylari bilmeyen bir goze anlatmak cok iyi geliyo

Uzmesinler seni yuzun de yureginin yansimasi okadar belliki
Guzellik :nazar:

ağlamak serbest mi :cry:
sağol canım Allah razı olsun,duygular karşılıklı :KK60:
neyse mübarek pazartesi çok sıktım canınızı,kusura bakmayın..hadi toparlanalım biraz..
kop kop kop :KK76::KK76:

Sevgiliz kızlar. Günaydın. Dn çocuklarla görüştü kocam olacak adam. Eve getirmiş. Taaa kapının dibine kadar. Kapıyı kapattım. Bir makbuz alackmış. Kızma verdim o verdi. Yüznü göreceğim diye tüylerim diken diken oldu. O da bir rahat bir rahat. Hani içeri buyur etsek girecek. Allah'ım bazen isyan edesim var. Affet. Nasıl tanımamışım ben bu adamı 17 yıl.. Nasıl az da değil. Bir de rahat telefon ediyor ota boka. açmıyorum tabi... Yanlış anlşaşılmasın öyle barışmak için falan değil niyeti. Dost kalmak için. Allah'ım ıslah etsin.

sta sta kızım bak şurda iki ev süpürecem diye uğraşıyorum K..çımdan soluya soluya :KK70:ne vuruyonuz muhabbetin dibine dibine ..Yavru kuşum anneler artık yaşlandı birini anlasalar ikinciyi anlamıyolar birde kızlara naz durumu var tabii ,geline yapamazlar o ayrı tabii.Olur öyle arada ağlanırmı kız herşeye oooo...Hadi gülsün güzel yüzün kuşum hayatta çok büyük dertler var üzülmek istemiyosan ananda olsa beklemiyeceksin dünyanın kanunu yalnız geldik yalnız öleceğiz.@trlelli bak gelirsem yanına toblerone u gösteririm sana:pne canımı çektiriyon pis o bana cıss bikerem tammıı ...şimdi gidiyorum şu yerleride bir sileyim gelirim makinem ötüp duruyo:mad: çabuk diye (iş yaparken 30 dk.lığına kapatıyorumda kendilerini )
:KK55:

Sevgiliz kızlar. Günaydın. Dn çocuklarla görüştü kocam olacak adam. Eve getirmiş. Taaa kapının dibine kadar. Kapıyı kapattım. Bir makbuz alackmış. Kızma verdim o verdi. Yüznü göreceğim diye tüylerim diken diken oldu. O da bir rahat bir rahat. Hani içeri buyur etsek girecek. Allah'ım bazen isyan edesim var. Affet. Nasıl tanımamışım ben bu adamı 17 yıl.. Nasıl az da değil. Bir de rahat telefon ediyor ota boka. açmıyorum tabi... Yanlış anlşaşılmasın öyle barışmak için falan değil niyeti. Dost kalmak için. Allah'ım ıslah etsin.
Allah akıl fikir versin eşine,doğruları görmeyi nasip etsin inşallah..
Seninde Allah yardımcın olsun canım,ne bu böyle çocukça hareketler,yıllarca nasıl anlaştınız,nasıl dayandın hayret ediyorum o_O

sta sta kızım bak şurda iki ev süpürecem diye uğraşıyorum K..çımdan soluya soluya :KK70:ne vuruyonuz muhabbetin dibine dibine ..Yavru kuşum anneler artık yaşlandı birini anlasalar ikinciyi anlamıyolar birde kızlara naz durumu var tabii ,geline yapamazlar o ayrı tabii.Olur öyle arada ağlanırmı kız herşeye oooo...Hadi gülsün güzel yüzün kuşum hayatta çok büyük dertler var üzülmek istemiyosan ananda olsa beklemiyeceksin dünyanın kanunu yalnız geldik yalnız öleceğiz.@trlelli bak gelirsem yanına toblerone u gösteririm sana:pne canımı çektiriyon pis o bana cıss bikerem tammıı ...şimdi gidiyorum şu yerleride bir sileyim gelirim makinem ötüp duruyo:mad: çabuk diye (iş yaparken 30 dk.lığına kapatıyorumda kendilerini )
:KK55:

_sekerpare_ _sekerpare_ m kızıyor..

bir iki üç
TIP o_O

ya işte en çok da buna üzülüyorum birşey yokken böyle oldu..
kendimi çok yalnız hissediyorum bu aralar..eşim dışında konuşabildiğim kimse yok, o da bu aralar zor bir süreçten geçiyor onunla da paylaşamıyorum..çok bunaldım,sanırım beni iyi bir psikolog paklar :KK51:
bu arada verdiğin linki denedim ama o da bir sürü bağlantıya yönlendiriyor,henüz çözemedim ama çözüp indiricem artık zira dün tartıda tekrar 60 ları gördüm :oops:
merhaba canım ben sana link vermedim ki. sadece örnek olsun diye yazdım.
sen youtube dan leslie 1 mil, 2 mil vs. diye aratacaksın çıkan linkte söylediğim işlemi yapacaksın.

psikolog insana gerçekten iyi geliyor. kimseye anlatamadıklarını anlatıyorsun ve olaylara çok farklı açıdan bakıyorlar.

Okuldan geldim bi kase çorbamı içtim bol karabiberli.
geçen okuldan arkadaşlar gelmişti ya kazanla mercimek çorbası yapmışım da gelip gidip içiyorum.
dünden kalan kuru dolmamdan yidim.
ama akşama ne yapcama bi türlü karar veremedim.
malzeme var şükür ama ne yapsam.
patatesim yoğurdum buzlukta tavuk göğsü ve salata malzemem var.
ya rus salatası tarzı bişey yada tavuk sote artı salata yapabilirim. kararsızım.

annelerden bahsetmişken anacım dün çaldırdı beni unuttum iyi mi..
arıyayım hemen.
namazımı klıp biraz yatcak gibiyim.
karnım da doydu ya nasıl uyku bastı hava da kapalı zaten.

Back
X