ben 2-3 gündür çok kötüyüm kızlar..canım o kadar sıkkın ki anlatamam..
kandil gecesinde eften püften şeylere canımı sıktım,ağlayarak geçirdim.
Cumartesi günü de annemle yoktan yere bozuştuk,bir posta da öyle ağladım.
Annem akşam üstü büyüklük yapıp 5 gibi aradı beni evdeyseniz çay içmeye gelicez diye. bende dışardayız,1 saate döneriz gelin dedim.
haberleşiriz dedi annem kapattık.1.5 saat sonra eve geldik çayı falan koydum aradım kardeşim çıktı,biz geldik evdeyiz gelebilirsiniz dedim. kardeşim de naz yaptı biraz,davet ediyorsan geliriz dedi.bende geldik evdeyiz işte gelecekseniz gelin dedim..tamam dedi kapattık..
sonra biz onları beklerken uyumuşuz 1.5 saat sonra bi kalktım kimse yok..Aradım hemen niye gelmediniz diye annem ne bileyim siz isteksiz olunca bizde rahatsız etmeyelim istedik dedi..Ya ne alakası var,ben demledim çayı uyuyakalmışım beklerken falan dedim..neyse nasip değilmiş demek ki dedi kapattık..
Ama ben o kadar üzüldüm ki anlatamam..Annem benim evime çok sık gelen biri değil,evlerimiz yakın ama genelde ben gider görürüm.kırk yılın başında gelicem dedi kadın onda da ben isteksiz davrandım,onu bir kere daha kırdım..bir posta daha ağladım..sonra eşim hadi kalk annene gidelim dedi gururumdan gidemedim bi daha ağladım.en son dayanamadım aradım,telefonda biraz konuştuk,barıştık.
Pazar sabah da çok bitkin uyandım.eşim hadi sevgiliyken yaptıklarımızı yapalım dedi..o soğukta çıktık kadıköye gittik,ordan vapurla eminönüne geçtik.ordan çapa tarafında yemek yediğimiz biryer vardı oraya geçtik..çorba içtik,tatlı yedik dönüşte eminönünden rengarenk şemsiyelerden aldı eşim bana. sonra kadıköy de bi pilavcımız vardı orda pilav yedik döndük eve.
dolu dolu geçirdik..aklım hep annemde olmasına rağmen,iyi geldi kafamı dağıttım biraz.
gelelim bunların bu topikle alakasına
toplamda 17 tl yol parası,10 tl şemsiye, 25 tl de yiyecek içeceğe harcadık..az parayla çok iş yaptık