- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #6.001
Öyle deme canım yaa. Borç illaki bitecek. Evden yapılabilecek ve seni yormayacak ufak tefek işler çıkar belki ileride. 2015de borçlar bitsin inş hepimizinMeyve az vardı bitsin dedim aldırmadım.Evde bir arkadaş gelince yada komşuya filan gecerken giymeye hiçbişeyim kalmamışti birbtane pantolon tipi eşofman altı aldım 20 liraya ...İnanırmısiniz bunu bile çok görüyorum kendime yaa.Ömür bitcek borç bitmiycek ben hep böyle meteliksiz olcam anladım artik ...
Keşke yaa öyle bişiler bulsam.Duana amin diyorum çok içtenÖyle deme canım yaa. Borç illaki bitecek. Evden yapılabilecek ve seni yormayacak ufak tefek işler çıkar belki ileride. 2015de borçlar bitsin inş hepimizin
İnşallah aşmazsınız canım kolay gele...Leslie ile bir mil yaptım biraz acıdi bacaklarım ama alışir sanırım.Ben de kitaba vakit ayıramiyorum diye üzuluyorum çok fazla nette zaman geçiriyorum .Bu topigi seviyorum ne yapayim ..1.5 saat sonra merhaba.
Biraz hesap kitap yapıldı. Yarın kart kesilecek. 770 tl taksiyle başlıyoruz. 2250 tl limit koyduk. Market ve mazot harcamaları karttan Yapılıyor. Inşallah extra birşey çıkmaz.
aynı cnm ben de,nette sizi okuyorum,bazen duygulanıyorumibazen sesli gülüyorum,özellikle trlelli yeİnşallah aşmazsınız canım kolay gele...Leslie ile bir mil yaptım biraz acıdi bacaklarım ama alışir sanırım.Ben de kitaba vakit ayıramiyorum diye üzuluyorum çok fazla nette zaman geçiriyorum .Bu topigi seviyorum ne yapayim ..
O mumlardan hic kullanmadim ama cok merak ediyorun gercekten kokusu yayiliyomu yani kalici bir koku yayiyormukızlar bugün biz de kp leri bi yere yemeğe götürmek istedik.(araba aldık ya)
ama dediler çok pahalı olur boşverin.
biz de tüm şehir ayaklarımızın altında olan bi kafeye gittik. çerez çay kahve baya yedik içtik 33.5 tutmuş. belediyeye aitti baya ucuz geldi. İyi oldu ama.
gelirken de bime uğradık 7.5 da orda gitti.
bizim ev dışardan gelince çok kokuyo burnuma bimden kokulu mumlardan aldım 2.90 a. lavantalı 6 lı mum. birini şimdi yaktım.
diğerlerini de her misafir gelmeden önce yakcam inşallah. oda parfümlerini sevmiyorum belki sonra da aktardan normal lavanta alır oraya buraya serpiştiririm.
ve kızlar doğalgazımız 250 civarı gelmiş az değil ama ben daha fazla bekleyince mutlu oldum.
İnşallah yaİnşallah aşmazsınız canım kolay gele...Leslie ile bir mil yaptım biraz acıdi bacaklarım ama alışir sanırım.Ben de kitaba vakit ayıramiyorum diye üzuluyorum çok fazla nette zaman geçiriyorum .Bu topigi seviyorum ne yapayim ..
O bosaltmayi bende sevmiyorum bazen bekliyo icindeİnşallah ya
13 ay kaldı şu ev borcunun bitmesine 17 ayda arabanın.
Ev bitince derin bir oh çekeceğiz. Allah nasip ederse
Ben de seviyorum burayı ama sık sık bakmaktansa zaman zaman baksam olacak. BaZen çok zaman kaybediyorum.
tr_lelli Bulaşık makinesi demişsin ya mutfakta çalışması bitmiş boşaltılmayı bekleyen makineyi hatırladım. Offff ya....
Gel canım gel....
Ohhhhhh arkadaş olurlar hem.
Biz ne zamandır balık yemiyoruz. Bak aklıma geldi. Ama bu haftanın menüsü belli. Haftaya belki. Yani inşallah.
Canım koku vermese de kokuyu alıyormuş.O mumlardan hic kullanmadim ama cok merak ediyorun gercekten kokusu yayiliyomu yani kalici bir koku yayiyormu
Bende koku takintiliyim
Mutfaktaki rutubet kokusu bnm evede yayiliyo bazen acimsi bi koku ama bazen surekli almiyorum o kokuyu oda spreyi antrede kullaniyorum
Ama mumlara bide su kokulu cubuklara meragim var acaba kokulari kalicimi
Kafama yatti bende denicem ucuzlarindan bulup alipCanım koku vermese de kokuyu alıyormuş.
Geçen gittiğim yerde birileri yakmış mumu dedim noluyo romantizm filan mı?
Yok dediler sigara kokusunu alıyo..
Ben de deniyim dedim.
Önce süs maksatlı ıspartadan aldığım gül desenli mumu yaktım. Şimdi de bimden aldım.
Benim evim çok havasız kalıyo. Kışın da dışarda hava pis nasıl havalandırcan.
canım yaa siz haftasonu balık yemeye gitsenize malum ilçenize hem çok yakın merkeze.tr_lelli benim oğlum çok sever Balığı. Ama yakınlarda Balık alabileceğim bir yer yok. Anca Çarşıda. Iş çıkışı arabayla çarşıya girmek ölüm gibi. Yürü daha iyi. Hafta sonları da hep orda buradayım bu aralar. Ama bu hafta alabilirim. Menümü düşündüm de bi gün eksik.
Yarın nohut pilav
Salı Çarşamba lahana sarması çorba falan olur yanında
Perşembe boş
Cuma oğlumun bir işi için şejir dışına çıkıyoruz. Uçak biletlerimizi almadık ama 4 gün yokuz.
Bak perşembe balık olur. Kipadan falan alsam olur belki de
Ben size yazmadım di mi. Kv Yılbaşı Akşamı bizi yemeğe çağırdı. Ama nasıl. 19:30 gibi eşimin kardeşi eşimi aramış. Kv de arkadan bağırıyormuş yemeğe gelsinler diye. Ki biz annemdeyiz. Başka şehirde. Ben kv nin evine 4 yıldır bayramlarda gidiyorum sadece. Onun dışında hiç gitmiyorum. Onlar bize gelirlerse de onun sorduğu sorulara Kısacık cevaplar veriyorum ve konuşmuyorum. Şimdi bunun adı yılbaşında yemeğe çağırdık olur.
Neyse ben yatar. 6 saat sonra kalkacağım inşallah
Hadi bakalım tatlı rüyalar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?