- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.981
Sabah sabah çok üzüldüm canım yaa.Eşine söyle daha sık alsın çocukları o şimdi ergenliğe giriyor benimkiyle yaşıtlar anlayabiliyorum.Duygularıni çok şiddetli yaşarlar bu yaşta.Kızım 12 yaşında. Elim kolumu bağladı. Çaresziliği kendin için hissetmek ile evladın için bir şey yapamıyor olmak çok farklı. Psikolog tamam ama burada sordum 250 diyorlar seansı. Özelde. Devlet de olmuyor.
belki siz mecazi anlamda diyorsunuzya bazen insan gerçekten dayak istiyor ha kendine mi geliyor noluyor bilmiyorum.
Benim küçük kaynım üüniversiteye hazırlandığı zaman stresten saçmalamaya başladığı bi dönem oldu çalışmadığı gibi garip duygular içine de girmiş sanırım.
Çocuk fen lisesi öğrencisi denemeleri de iyi ee niye bunalımda bilmiyoruz işte.
Eşim kızmış buna hafif de girişmiş. Çocuk düzeldi
Hatta abisine teşekkür bile etti.
Sabah sabah çok üzüldüm canım yaa.Eşine söyle daha sık alsın çocukları o şimdi ergenliğe giriyor benimkiyle yaşıtlar anlayabiliyorum.Duygularıni çok şiddetli yaşarlar bu yaşta.
Valla kangren olmuş yarayı kesip atacaksın bence.Ben annem üzülmesin diye hiç yansıtmadım ama annemede hep kızdım .Neden bırakmadın neden boşanmadın diye.Çünkü evin içindeki sorunlar çocukların kişiliği üzerinde çok olumsuz etki yapıyor.Tedavi edilemez yaralarım var benim mesela taaa derinlerde bilinçaltında. O yüzden ayrılık daha iyi bence.Zamanla alışılır.İnsanoğlu nelere alışıyor .
bir pasta bari yap kız yazık adamcağıza bide güzel sofra donat en güzel hediye olur ...Bizimki öyle çok sevinir.bizim semtimizin pazarları pahalı başka yeri bilmem de ...lahana benimde balkonda bekliyo bakalım ne zaman kalkışabilirim ...evdekilerde yemiyolar nasıl olacak bilmem ...Geztapo güle güle kullan.
Biz de sinemaya 24 tl verdik. Gitmeden oğluma tembih ettim. Mısır vs istemeyeceksin diye. Tamam dedi. Araya kadar ağzını aşmadı kuzum. Sonra benim bile canım çekti. Herkes yiyor verdim 5 tl. Ayyyyy yüzünde güller açtı. Dedim ki verdiğin sözü tutttuğun için ödül sana.
Allahım o andaki sevinci Dünya'ya değer....
Sonra pazara gittik. Kocaman bi lahana aldım. Yarın yardımcımı gelinceolacak.
Sonra pazardan portakal kestane cennet elması aldık ama eşim verdi. Ne kadar tuttu sormadım.
Geztapo gerçekten pahalı imiş. O ne öyle ya.
Yarın eşimin doğum günü. Hiç birşey yapmayalım dedi. Zaten biz özel günlerde hediye almıyoruz birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?