• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Kızlar pazar gerçekten çok pahalı. pırasa 3, ıspanak 3.5 lira
mandalina 2,5 küççücük y.soğan 2 lira
bu hafta kar çok olursa haftaya iyice artar.
biraz pazar alışverişi yaptık.
Markete de 120 lira verdim ne aldım bilmiyorum.
öyle büyük kalem yol içinde.
4 kilo süt 10 lira
damacana su doldurduk 2 tanesi 3 lira

dün zaten gezmeye gittik 100 lira harcamışız.
bi bozdurunca gidiyo para. Allah bereketini versin.

dışarıda yağmur var, dört gözle kar bekliyo kızçem

EMDR idi @nazah. Değişik bir sistem. Ben faydasını gördüm. Çok şey öğrendim psikologdan. Bilinç altı ne tuhaf bir sistem. Herşeyi kaydediyor sonra da çıkarıyor yıllar sonra ortaya.

kızlar ben en son 10 gün önce pazara gitmiştim. baya baya ucuzdu herşey.
havalar soğuyunca mı öyle oldu ki.
ama market manavı da çok pahalı değildi 3-5 gün önce.
muhtemelen bu hafta da çıkmam pazara.
pazarın oduğu günüm yoğun geçiyor hava da çabuk kararıyor, ben de ufak tefekleri marketten kapatıyorum artık.
geztapom amma pahalı tutmuş be pazar. makro filan ondan ucuzdur hani.
bugün mercimek çorbası ve kuru dolma yaptım.
yazın onca hazırlık yaptık şimdi de yeme zamanı dimi ama.

Bu aralar şu telefonu elimden bırakamıyorum. Çok kızıyorum kendime. Resmen bağımlılık oldu bende. Şimdi kaldırıyorum. 1 saat sonra alacağım tekrar elime. Nerde diye merak ederseniz diye söylüyorum:KK70::KK70:

kızlar bugün biz de kp leri bi yere yemeğe götürmek istedik.(araba aldık ya)
ama dediler çok pahalı olur boşverin.
biz de tüm şehir ayaklarımızın altında olan bi kafeye gittik. çerez çay kahve baya yedik içtik 33.5 tutmuş. belediyeye aitti baya ucuz geldi. İyi oldu ama.
gelirken de bime uğradık 7.5 da orda gitti.
bizim ev dışardan gelince çok kokuyo burnuma bimden kokulu mumlardan aldım 2.90 a. lavantalı 6 lı mum. birini şimdi yaktım.
diğerlerini de her misafir gelmeden önce yakcam inşallah. oda parfümlerini sevmiyorum belki sonra da aktardan normal lavanta alır oraya buraya serpiştiririm.
ve kızlar doğalgazımız 250 civarı gelmiş az değil ama ben daha fazla bekleyince mutlu oldum.

Meyve az vardı bitsin dedim aldırmadım.Evde bir arkadaş gelince yada komşuya filan gecerken giymeye hiçbişeyim kalmamışti birbtane pantolon tipi eşofman altı aldım 20 liraya ...İnanırmısiniz bunu bile çok görüyorum kendime yaa.Ömür bitcek borç bitmiycek ben hep böyle meteliksiz olcam anladım artik ...
Öyle deme canım yaa. Borç illaki bitecek. Evden yapılabilecek ve seni yormayacak ufak tefek işler çıkar belki ileride. 2015de borçlar bitsin inş hepimizin:KK76:

1.5 saat sonra merhaba.
Biraz hesap kitap yapıldı. Yarın kart kesilecek. 770 tl taksiyle başlıyoruz. 2250 tl limit koyduk. Market ve mazot harcamaları karttan Yapılıyor. Inşallah extra birşey çıkmaz.

1.5 saat sonra merhaba.
Biraz hesap kitap yapıldı. Yarın kart kesilecek. 770 tl taksiyle başlıyoruz. 2250 tl limit koyduk. Market ve mazot harcamaları karttan Yapılıyor. Inşallah extra birşey çıkmaz.
İnşallah aşmazsınız canım kolay gele...Leslie ile bir mil yaptım biraz acıdi bacaklarım ama alışir sanırım.Ben de kitaba vakit ayıramiyorum diye üzuluyorum çok fazla nette zaman geçiriyorum .Bu topigi seviyorum ne yapayim ..

merhaba kızlar
hayat hakikaten pahalı
ben de sadece bot ve kot aldım bu yıl kendime
kızımıza bir kaç şey alıyoruz,ona alırken çoook mutlu oluyorum,olsun varsın ben giymeyeyim,o giysin diyorum
ben de bir bakmak istiyorum harcamalarımıza,ama eşim çok duyarsız bu konuda
bir şey desem cimrilikle suçlar,ufff şimdi bunun hesabını mı yapacağız der,öyle olunca da ipleri elime de alamıyorum
olmazsa gizli gizli para biriktircem ya da her ay 1 gram altın alcam

İnşallah aşmazsınız canım kolay gele...Leslie ile bir mil yaptım biraz acıdi bacaklarım ama alışir sanırım.Ben de kitaba vakit ayıramiyorum diye üzuluyorum çok fazla nette zaman geçiriyorum .Bu topigi seviyorum ne yapayim ..
aynı cnm ben de,nette sizi okuyorum,bazen duygulanıyorumibazen sesli gülüyorum,özellikle trlelli ye:KK36:
ben de bi ara leslie ye başladım,ama zannımca çok tembelim ben,bıraktım hemen

@geztapooo o ne la o oyyleee sosyete manavimi oda nebicim pazar
Seni buraya alcam yamacima
Ucan halimi yollucam sana aldircam seni
Bizim pazar ucuz kiz hele aksam ustu uuhuuu
Esofmanin uzerinde paralasin emiii

@poecim hayat iste inisler cikislar bizim icin gulcezde aglicazda
Aldiklarini gulegule giy

M maviduvar1 sizin sinemaya gelcem ben
Biz oglanla gidince 38biletler
12tl misir(orta boy)
Yemekde yiyoo 20tl
Bizimki pahaliya geliyo ayda yilda gidiyoruz ama seviyo

Baliklar ayiklandi kizartildi salata yapildi
Bulasik mak camasir mak yani benim gelinler temizlege basladi
Kalan bulasigi elimde yikadim
Kestane pisirildi cay demlendi
Oglusa konu tekrari yaptirildi
Oglus banyo yaptirildi
Odasi toplandi

Vvööhhh
Yettinizz beeee dedim
Kestanelerim sogudu bu arada :KK43:
Pazar aksamlarini sevmiyorum
Hep ben kosturuyorum
Hep yemegim cayim soguyo
Hep en son ben kendi isimi halledebiliyorum naapcaksam

Gun gelir ararim belki bu kosturmalarida

Cinler tepemde cift kale mac yapiyolar yani
Bazen leenn ammman diyorum
Kover gitsin

kızlar bugün biz de kp leri bi yere yemeğe götürmek istedik.(araba aldık ya)
ama dediler çok pahalı olur boşverin.
biz de tüm şehir ayaklarımızın altında olan bi kafeye gittik. çerez çay kahve baya yedik içtik 33.5 tutmuş. belediyeye aitti baya ucuz geldi. İyi oldu ama.
gelirken de bime uğradık 7.5 da orda gitti.
bizim ev dışardan gelince çok kokuyo burnuma bimden kokulu mumlardan aldım 2.90 a. lavantalı 6 lı mum. birini şimdi yaktım.
diğerlerini de her misafir gelmeden önce yakcam inşallah. oda parfümlerini sevmiyorum belki sonra da aktardan normal lavanta alır oraya buraya serpiştiririm.
ve kızlar doğalgazımız 250 civarı gelmiş az değil ama ben daha fazla bekleyince mutlu oldum.
O mumlardan hic kullanmadim ama cok merak ediyorun gercekten kokusu yayiliyomu yani kalici bir koku yayiyormu
Bende koku takintiliyim
Mutfaktaki rutubet kokusu bnm evede yayiliyo bazen acimsi bi koku ama bazen surekli almiyorum o kokuyu oda spreyi antrede kullaniyorum
Ama mumlara bide su kokulu cubuklara meragim var acaba kokulari kalicimi

İnşallah ya
13 ay kaldı şu ev borcunun bitmesine 17 ayda arabanın.
Ev bitince derin bir oh çekeceğiz. Allah nasip ederse
Ben de seviyorum burayı ama sık sık bakmaktansa zaman zaman baksam olacak. BaZen çok zaman kaybediyorum.

tr_lelli tr_lelli Bulaşık makinesi demişsin ya mutfakta çalışması bitmiş boşaltılmayı bekleyen makineyi hatırladım. Offff ya....

Gel canım gel....
Ohhhhhh arkadaş olurlar hem.

Biz ne zamandır balık yemiyoruz. Bak aklıma geldi. Ama bu haftanın menüsü belli. Haftaya belki. Yani inşallah.

İnşallah ya
13 ay kaldı şu ev borcunun bitmesine 17 ayda arabanın.
Ev bitince derin bir oh çekeceğiz. Allah nasip ederse
Ben de seviyorum burayı ama sık sık bakmaktansa zaman zaman baksam olacak. BaZen çok zaman kaybediyorum.

tr_lelli tr_lelli Bulaşık makinesi demişsin ya mutfakta çalışması bitmiş boşaltılmayı bekleyen makineyi hatırladım. Offff ya....

Gel canım gel....
Ohhhhhh arkadaş olurlar hem.

Biz ne zamandır balık yemiyoruz. Bak aklıma geldi. Ama bu haftanın menüsü belli. Haftaya belki. Yani inşallah.
O bosaltmayi bende sevmiyorum bazen bekliyo icinde
Valla iyi olurdu arkadasida yok benimkinin
Bizim bi aksilik olmazsa kisin her pazar spesyelimiz
Ya buglama
Ya firinda
Ya kizartma
Her haftada degisik aliyorum
Barbun,cinekop,istavrit,lufer,palamt,hamsi hangisi o hafta uygunsa
Bu hafta hamsi 10tl aslinda
Ama baktim cinekoplar buyuk buyuk 15tl baydim
Birde burda buyuk balikci var cok kalabalkk oluyo ve cok taze kizartirken kokmuyo bile havalandir sil ocagi falan koku kalmiyo tazeliginden sanirim
Hep ordan aliyorum

Benimde oglan pek yemiyo diye icleniyorum neticde cok faydali
Esim zaten bayiliyo
Bide tavadan yiyo o oyle seviyo
Kizrtiyorum buyuk tava yagini suzuyorum koyuyorum masanin ortasina tavadan yiyo

Laz akli iste alistim
Menemen,yumurta,sote gibi seyleride tavadan yiyo ilk basta tuhaf geliyodu alistim

O mumlardan hic kullanmadim ama cok merak ediyorun gercekten kokusu yayiliyomu yani kalici bir koku yayiyormu
Bende koku takintiliyim
Mutfaktaki rutubet kokusu bnm evede yayiliyo bazen acimsi bi koku ama bazen surekli almiyorum o kokuyu oda spreyi antrede kullaniyorum
Ama mumlara bide su kokulu cubuklara meragim var acaba kokulari kalicimi
Canım koku vermese de kokuyu alıyormuş.
Geçen gittiğim yerde birileri yakmış mumu dedim noluyo romantizm filan mı?
Yok dediler sigara kokusunu alıyo..
Ben de deniyim dedim.
Önce süs maksatlı ıspartadan aldığım gül desenli mumu yaktım. Şimdi de bimden aldım.
Benim evim çok havasız kalıyo. Kışın da dışarda hava pis nasıl havalandırcan.

Canım koku vermese de kokuyu alıyormuş.
Geçen gittiğim yerde birileri yakmış mumu dedim noluyo romantizm filan mı?
Yok dediler sigara kokusunu alıyo..
Ben de deniyim dedim.
Önce süs maksatlı ıspartadan aldığım gül desenli mumu yaktım. Şimdi de bimden aldım.
Benim evim çok havasız kalıyo. Kışın da dışarda hava pis nasıl havalandırcan.
Kafama yatti bende denicem ucuzlarindan bulup alip
Sagol cnm

Screenshot_2015-01-05-00-05-45-1.webp
Şöyle mumum vardı lavabonun önünde hem feda ettim hem de amannn olsun varsın belki bi daha gideriz gezmeye ıspartaya dedim :)

tr_lelli tr_lelli benim oğlum çok sever Balığı. Ama yakınlarda Balık alabileceğim bir yer yok. Anca Çarşıda. Iş çıkışı arabayla çarşıya girmek ölüm gibi. Yürü daha iyi. Hafta sonları da hep orda buradayım bu aralar. Ama bu hafta alabilirim. Menümü düşündüm de bi gün eksik.
Yarın nohut pilav
Salı Çarşamba lahana sarması çorba falan olur yanında
Perşembe boş
Cuma oğlumun bir işi için şejir dışına çıkıyoruz. Uçak biletlerimizi almadık ama 4 gün yokuz.
Bak perşembe balık olur. Kipadan falan alsam olur belki de

Ben size yazmadım di mi. Kv Yılbaşı Akşamı bizi yemeğe çağırdı. Ama nasıl. 19:30 gibi eşimin kardeşi eşimi aramış. Kv de arkadan bağırıyormuş yemeğe gelsinler diye. Ki biz annemdeyiz. Başka şehirde. Ben kv nin evine 4 yıldır bayramlarda gidiyorum sadece. Onun dışında hiç gitmiyorum. Onlar bize gelirlerse de onun sorduğu sorulara Kısacık cevaplar veriyorum ve konuşmuyorum. Şimdi bunun adı yılbaşında yemeğe çağırdık olur.
Neyse ben yatar. 6 saat sonra kalkacağım inşallah
Hadi bakalım tatlı rüyalar herkese

tr_lelli tr_lelli benim oğlum çok sever Balığı. Ama yakınlarda Balık alabileceğim bir yer yok. Anca Çarşıda. Iş çıkışı arabayla çarşıya girmek ölüm gibi. Yürü daha iyi. Hafta sonları da hep orda buradayım bu aralar. Ama bu hafta alabilirim. Menümü düşündüm de bi gün eksik.
Yarın nohut pilav
Salı Çarşamba lahana sarması çorba falan olur yanında
Perşembe boş
Cuma oğlumun bir işi için şejir dışına çıkıyoruz. Uçak biletlerimizi almadık ama 4 gün yokuz.
Bak perşembe balık olur. Kipadan falan alsam olur belki de

Ben size yazmadım di mi. Kv Yılbaşı Akşamı bizi yemeğe çağırdı. Ama nasıl. 19:30 gibi eşimin kardeşi eşimi aramış. Kv de arkadan bağırıyormuş yemeğe gelsinler diye. Ki biz annemdeyiz. Başka şehirde. Ben kv nin evine 4 yıldır bayramlarda gidiyorum sadece. Onun dışında hiç gitmiyorum. Onlar bize gelirlerse de onun sorduğu sorulara Kısacık cevaplar veriyorum ve konuşmuyorum. Şimdi bunun adı yılbaşında yemeğe çağırdık olur.
Neyse ben yatar. 6 saat sonra kalkacağım inşallah
Hadi bakalım tatlı rüyalar herkese
canım yaa siz haftasonu balık yemeye gitsenize malum ilçenize hem çok yakın merkeze.
bizim arkadaşlar oraya balık yemeye götürmüştü bi restorana yarımada gibi bi yerdeydi.
sana da tatlı rüyalar canım.
benim de bi kaç yazılım vardı okudum girdim büyük bi yük kalktı.
kızlar ayaklarım buzzz buzzz hastalaniciğimm

Back
X