• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

karanfilce,ben bu kokulu mumlari hic onermiyorum,ayni zamanda oda spreylerinide.cunku o guzel dedigin koku yayildikca ,senin oksijenin tukeniyor ve zehir soluyorsun.Bende bazen sinir oluyorum ama yapcak birsey yok.ev bu ,icinde yasiyoruz,hayat varki kokuyor.Ben evden cikarken unutmazsam camlari yarim acip cikiyorum,gelinceye kadar hem ev havalaniyor,hemde kotu kokmuyor.
Kizimi,zorda olsa uyuttum,cok zorlaniyor yavrum.
Geztapo,gule gule guy esofmanini canim.
Nazah allah sabir versin,kelimeler tukeniyor,seni okurken.
Diger kizlar,hepiniz iyisiniz insallah.
Bu ay esim kumbaraya ilk defa para atti bakalim istikrarli olacakmi.

Günaydın kızlar
Yeni bir gün yeni bir hafta. Inşallah güzel geçer. Bereketli az para harcamalı sağlıklı geçsin.
karanfilce karanfilce anladım dediğin yeri. Orası çok pahalı oluyor canım. Bi balığın kılçıpını çıkarıyorlar. Yanına 2 turp 3 roka koyuyorlar 20-25 tl ye veriyorlar. Oraya yerli halk pek gitmez. Genelde turist gider. Daha ucuza balık yenen yerler var da uzun zamandır gitmedik. Mesela bi yer var. Sınırsız salata ve yoğurtveriyor Yanında kiremitte alabalık. 10 tl.
royem royem inşallah eşin devam edebilir.
@sevimsiz25 sen nerede yaşıyorsun canım. Doğuda idi değil mi? Eğer öyle ise bana özelden yazar mısın sormak istediğim birşeyler var.

Gunaydinn
Kizlar pek sorun etmiyodum ama.böyle giderse sorun edicem oglanin uyku problemini
Bugun sınavi var 5saat uykuyla gitti
Canım sıkılmaya basladi
Dr. Gotursem mi?
Uyku ilaci verirse?,onuda istemiyorum
Hic etrafinizda boyle sorun yasayan var mi?
Erken yatirsamda kalkiyo
Ama daha yasi 9
5saat uyku yetmezki
Ben bile dayanamiyorum
Sesini cikarmadan uyaniyo her sabah ama saskin ordek gibi ben giydiriyorum,ben sutunu iciriyorum
Care bulmam lazim

Papatyacım o zaman arkadaşlar götürdü fiyatları hiç bilmiyorum.
Bizim ilçede de sazan oluyor o da ucuz oluyor. Ama bizim gölde çok balık çeşiti olmuyor.
Alabalığın fiyatı iyiymiş ben severim alabalığı da.

tr_lelli tr_lelli canım buna bi çözüm bulmalısın. Benim oğlum 22:00 de uyudu. Şu an tepesindeyim. Kalkmıyor. Bazı insanlar az uyuyabilir ama henüz 9 yaşında bi çocuğun 5 saat uyuması da çok az. Ben günde 6 saat uyuyorum ve Perşembe Akşamı pert oluyorum artık.
Gün gün yarım saat Öne çekebilirsin. Hepiniz yatmış gibi ışıkları söndürüp uyku moduna geçebilirsiniz.
Gün içinde aklıma gelirse yazarım yine.
Oğlumu kaldırayım artık.

karanfilce karanfilce sizin ilçeni özellikle gölü avucumun içi gibi biliyorum. Ah sebebini yazsam pak diye çıkar kim olduğum. Google dan herkes bulabilir o derece yani.

Yani benim memleketimi benden iyi biliyorsun... :)
İnan ki yazılarını çalışmalarını okumayı çok isterim.
Zaten ilgim vardır bölgelerin coğrafi ekonomik, biyolojik, tarımsal, tarihsel ayrıntılarının incelenmesine hele kendi memleketim olursa apayrı ilgilenirim.

Gunaydın kızlar..hava buz gibi gecede kar yagısı başladı..ozlemişiz karı..ilk işim tatil varmı oldu ama değilmiş...önceden tatil olsun olmasın fark etmezdi ama kızım olunca kulağım tatil haberlerinde .cunku cok yoruluyorum..gecelerim artık yat kalk yat kalk hacı yatmaza dondum...saat 5 buçuk gbide kalktı şimdide hala ayakta::) bugun cok yogunum saat 10 da cıkcam..benim oğlumun uykusuda aynen gece yatmıyor sabahta kalkmıyor hergun bunun kavgası...ergenlikle beraber babasıylada arası yok arada kalan benım ..eşim sakın yapılıdrı..anlayışlıda ama oğlum cok sinirli...gecen bir psikolog ergenlerde mantık aramayın demişti cok doğru...Peygamberimiz bile gençlik delilikten bir subedir demiş ne kadar doğru..Rabbim sabır versin herkese.

karanfilce karanfilce belki bir gün yazarım adımı. Ama Google'dan bakarsan çok çalışma var. Bulabilirsin.
tr_lelli tr_lelli bu uyku Alışkanlık işi. Eşin erken yatıyorsa sen de erken yat. Mesela ilk başta 23 gibi. Iki döner debelenip uyur. Benimki de Cumartesi Akşamı uykum yok diye bağırıyordu. Ama belli gözünden akıyor. Yatağa görürdüm. Bn telefonda oyun oynayacağım dedi. Ve öyle uyumuş kalmış. Çocuklar belki de geç yatmayı marifet sanıyorlar. Benimki ee bemim uykum geldi yatayım demez ki. Ben yatırırım. Hadi hadi derim ancak öyle.

@trlelli bikac gün sende fedakarlık et yanına yat babanizda ışıkları kapatsın mesla 22.30 da .Dualrıni okumaya başlasın mesela 20 tane fatiha oku gözün kapalı olcak ama ben yanındayım de mesela...okurken uyur kalır inşallah.@papatya merak ettim seni bak şimdi.@suefsan canım leslie ile bir mil diye yazdım youtube da 15 dk.lık videolar çıkiyo.Baya terledim iyi oldu yani.evin içinde 1,5 km.yürüyüş yapmış oluyosun.@karanfilce balık muhabbeti yapmışsınız ben evde pişiremiyorum.kokusundan çok tiksiniyorum pek sevmiyorumda zaten .Arada alıp fırında yapıyorum oğlan için

@trlelli bikac gün sende fedakarlık et yanına yat babanizda ışıkları kapatsın mesla 22.30 da .Dualrıni okumaya başlasın mesela 20 tane fatiha oku gözün kapalı olcak ama ben yanındayım de mesela...okurken uyur kalır inşallah.@papatya merak ettim seni bak şimdi.@suefsan canım leslie ile bir mil diye yazdım youtube da 15 dk.lık videolar çıkiyo.Baya terledim iyi oldu yani.evin içinde 1,5 km.yürüyüş yapmış oluyosun.@karanfilce balık muhabbeti yapmışsınız ben evde pişiremiyorum.kokusundan çok tiksiniyorum pek sevmiyorumda zaten .Arada alıp fırında yapıyorum oğlan için
canım merak ettim derken????
suefsan ben leslie yapıyorum. önceki sayfalarda fotolarım var hatta. sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarım.
tencerekapakmisali tencerekapakmisali canım denedim videolar mail ile gitmiyor. eklemiyor. büyük geliyor. acaba ne yapsak var mı bir fikrin.

suefsan ben leslie yapıyorum. önceki sayfalarda fotolarım var hatta. sormak istediğin bir şey varsa seve seve cevaplarım.
tencerekapakmisali tencerekapakmisali canım denedim videolar mail ile gitmiyor. eklemiyor. büyük geliyor. acaba ne yapsak var mı bir fikrin.

Yani sen şimdi netten aratınca çıkıyo filan deyince senin adını simanı filan merak ettim ,insanın doğasında var.biz trlelliyle muhabbeti baya ilerlettik özelden .bide benim aklıma hic gelmiyo safım galiba ,hani bir tanıdık çıkar filan diye...ne biliyim öyle işte...

Günaydın kızlar,hayırlı haftalar :KK36:
papatya cım o zaman sana zahmet anlatabilir misin nasıl indirdiğini? youtube a üye mi olmam gerekiyor ? aşama aşama anlatırsan çok memnun olurum :oops:

ben 2-3 gündür çok kötüyüm kızlar..canım o kadar sıkkın ki anlatamam..
kandil gecesinde eften püften şeylere canımı sıktım,ağlayarak geçirdim.
Cumartesi günü de annemle yoktan yere bozuştuk,bir posta da öyle ağladım.
Annem akşam üstü büyüklük yapıp 5 gibi aradı beni evdeyseniz çay içmeye gelicez diye. bende dışardayız,1 saate döneriz gelin dedim.
haberleşiriz dedi annem kapattık.1.5 saat sonra eve geldik çayı falan koydum aradım kardeşim çıktı,biz geldik evdeyiz gelebilirsiniz dedim. kardeşim de naz yaptı biraz,davet ediyorsan geliriz dedi.bende geldik evdeyiz işte gelecekseniz gelin dedim..tamam dedi kapattık..
sonra biz onları beklerken uyumuşuz 1.5 saat sonra bi kalktım kimse yok..Aradım hemen niye gelmediniz diye annem ne bileyim siz isteksiz olunca bizde rahatsız etmeyelim istedik dedi..Ya ne alakası var,ben demledim çayı uyuyakalmışım beklerken falan dedim..neyse nasip değilmiş demek ki dedi kapattık..
Ama ben o kadar üzüldüm ki anlatamam..Annem benim evime çok sık gelen biri değil,evlerimiz yakın ama genelde ben gider görürüm.kırk yılın başında gelicem dedi kadın onda da ben isteksiz davrandım,onu bir kere daha kırdım..bir posta daha ağladım..sonra eşim hadi kalk annene gidelim dedi gururumdan gidemedim bi daha ağladım.en son dayanamadım aradım,telefonda biraz konuştuk,barıştık.
Pazar sabah da çok bitkin uyandım.eşim hadi sevgiliyken yaptıklarımızı yapalım dedi..o soğukta çıktık kadıköye gittik,ordan vapurla eminönüne geçtik.ordan çapa tarafında yemek yediğimiz biryer vardı oraya geçtik..çorba içtik,tatlı yedik dönüşte eminönünden rengarenk şemsiyelerden aldı eşim bana. sonra kadıköy de bi pilavcımız vardı orda pilav yedik döndük eve.
dolu dolu geçirdik..aklım hep annemde olmasına rağmen,iyi geldi kafamı dağıttım biraz.

gelelim bunların bu topikle alakasına
toplamda 17 tl yol parası,10 tl şemsiye, 25 tl de yiyecek içeceğe harcadık..az parayla çok iş yaptık :KK9:

_sekerpare_ _sekerpare_ yillardir kaybolan gardasinimmm tanidigim yanii
Kuzumm seni gormeden sevdim ben
Adini daglara yazdimm @geztapoo
Bugulu camlara yazdim
Yirim seni
Dogru anladin hem bense o yorumdan @papatyanin ya b sitede yazar yada interney dunyasinsa taninan biri blogu fln var gibi anladim
Sen safsan bende safim
Gel saf tutalim

sta sta senin bilmem ne mile mi ihtiyacin var
Kuzucan

Back
X