• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

belki siz mecazi anlamda diyorsunuzya bazen insan gerçekten dayak istiyor ha kendine mi geliyor noluyor bilmiyorum.
Benim küçük kaynım üüniversiteye hazırlandığı zaman stresten saçmalamaya başladığı bi dönem oldu çalışmadığı gibi garip duygular içine de girmiş sanırım.
Çocuk fen lisesi öğrencisi denemeleri de iyi ee niye bunalımda bilmiyoruz işte.
Eşim kızmış buna hafif de girişmiş. Çocuk düzeldi :-)
Hatta abisine teşekkür bile etti.

Kahvaltıyı hazırladım. Yemeğimi yaptım. Eşim yok bugün. Oğlum hala uyuyor. Bu akşam da uyumakta zorlanıyor sonra. Ama uyandırmaya kıyamıyorum. Ileride yok dersane yok sınav uyuyamayacak kuzum.

Günaydın kızlar.kaç günlük uykusuzluktan sonra bu gece baya güzel uyumuşum.9.30 da oğlüm kaldirdi anne yarım saat sonra çıkcam diye fırladım hemen.onu doyurdum yolladım.Burda da bir soğuk var aman Allahım sıfırın altında var.Papatya ne hâmaratsın arkadaş benim heryerim duruyo hatun yemek bile yapmış.leslie senson başlıycam hangisiyle başlıyım tavsiyen ne?

Kızım 12 yaşında. Elim kolumu bağladı. Çaresziliği kendin için hissetmek ile evladın için bir şey yapamıyor olmak çok farklı. Psikolog tamam ama burada sordum 250 diyorlar seansı. Özelde. Devlet de olmuyor.
Sabah sabah çok üzüldüm canım yaa.Eşine söyle daha sık alsın çocukları o şimdi ergenliğe giriyor benimkiyle yaşıtlar anlayabiliyorum.Duygularıni çok şiddetli yaşarlar bu yaşta.

belki siz mecazi anlamda diyorsunuzya bazen insan gerçekten dayak istiyor ha kendine mi geliyor noluyor bilmiyorum.
Benim küçük kaynım üüniversiteye hazırlandığı zaman stresten saçmalamaya başladığı bi dönem oldu çalışmadığı gibi garip duygular içine de girmiş sanırım.
Çocuk fen lisesi öğrencisi denemeleri de iyi ee niye bunalımda bilmiyoruz işte.
Eşim kızmış buna hafif de girişmiş. Çocuk düzeldi :-)
Hatta abisine teşekkür bile etti.

Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

_sekerpare_ _sekerpare_ elim hızlıdır benim. Gün boyu rahat edeyim diye erkenden yaptım.
Canım 1 Yada 2 mil ile başla. Bir mil yaklaşık 15 dk Sürüyor ama normal yürüyüşden fazla yoruyor insanı. Leslie topiği var. Oraya da bakabilirsin.
Inan 1 hafta sonra faydasını görmeye başlarsın.
Ancak kahvaltımız bitti.
Yarın din kültürü sınavı var. Peygamberimizin hayatını çalışacağız.

Sabah sabah çok üzüldüm canım yaa.Eşine söyle daha sık alsın çocukları o şimdi ergenliğe giriyor benimkiyle yaşıtlar anlayabiliyorum.Duygularıni çok şiddetli yaşarlar bu yaşta.

Canım dün çok üzüldüm. İnan hiç uyumadım. İçimden bela anmak geçiyor. Kendimi tutuyorum. Kızıma dedim ki kızım canın sıkılınca gel bak dua okuyalım. Bu da senin sınavın. Dua et bol bol. Canın sıkılınca. Allah'a sığın. Canını sıkma . İstersen hafta iç de kalabilirsin babanda.

Sabah kızım dersaneye gitti. Ben evi süpürdüm. Ortalığı süpürdüm. Nohut haşladım. Şimdi onu pişirip , pilav yapacağım. Bugün aylık sınavı vardı kuzumun kötü geçmiş. Babası almış kuzumu dersaneden. Eşime rahatlık battı. Ortada bir şey yok. Ama eşim dik kafalı, sabit fikirli ve bir konuyu yıllarca uzatan biridir. Kindardır. Ben hiç kin tutmam. Unuturum. Söylenenleri de .. O öyle değil. Bir de eşimin işleri hiç yolunda gitmedi. 2003-2008 iş kurdu olmadı. 2010'a kadar borç ödedi. 2011 yılından beri çalıştı. oada her yıl bir iş değiştirdi. Kendiyle ilgili sorunları var. Bize yansıttı. Beni bunalttı. Evin ve çocukların sorumluluğunu almadı. son 2 yıla kadar çocuklarla bile ilgilenmedi. Son 2 yıldır. ev işlerinde çocuk konusunda yardım etti. Ama maddi konularda hiçbir zaman bu ev nasıl dönüyor diye hiç ilgilenmedi. Bu beni çok bunalttı. Şimdi zorlanıyorum desem yalan olur. Hayır zorlanmıyorum. Rahatlama bile oldu üstümde. Ama yine de çocuklar ve gelecek kaygısı insanı üzüyor. Yoksa yıllarca ben hep yalnızdım zaten.

Ama düzeltilemeyecek bir şey de yoktu. Ufak tefek sorunlar. Zaten herşeyi yapan bir kadın. mevcut düzeni yürütüyordu. belki de sıkıntı buydu.

@nazahim sozun bittigi yer iste
Esinin tutarsizligi
Kalip sorunlari halletmek yerine kolay olani secti
Ama bu anneniz yuzunden diyip siyrilcak oyle dusunuyorum
Erkekler kendilerini hakli cikariyolar bi sekilde
Uste cikma cabasi
Umarim kizin atlatir
Ergenlik donemleri sanirim bi de
Bir de baba boyle durumlarda cocuguyla.cok ilgilenen,cocugumda cocugum havasina girip fazlaca cocuklarin akini karistiriyolar
Senin durum cok karisik ya
Bosa koysan dolmuyo doluya koysan almiyo
Allah yardimcin olsun

Valla kangren olmuş yarayı kesip atacaksın bence.Ben annem üzülmesin diye hiç yansıtmadım ama annemede hep kızdım .Neden bırakmadın neden boşanmadın diye.Çünkü evin içindeki sorunlar çocukların kişiliği üzerinde çok olumsuz etki yapıyor.Tedavi edilemez yaralarım var benim mesela taaa derinlerde bilinçaltında. O yüzden ayrılık daha iyi bence.Zamanla alışılır.İnsanoğlu nelere alışıyor .

Valla kangren olmuş yarayı kesip atacaksın bence.Ben annem üzülmesin diye hiç yansıtmadım ama annemede hep kızdım .Neden bırakmadın neden boşanmadın diye.Çünkü evin içindeki sorunlar çocukların kişiliği üzerinde çok olumsuz etki yapıyor.Tedavi edilemez yaralarım var benim mesela taaa derinlerde bilinçaltında. O yüzden ayrılık daha iyi bence.Zamanla alışılır.İnsanoğlu nelere alışıyor .

Öyle ama canım bizim öyle sıkıntılarımız yoktu ki.

Krew Krew öyle aman aman problemleriniz de yokmuş Anladığım kadarıyla. Senin eşine rahat Batmış. Kaşınmış resmen. Bi kaşıyan olsaymış belki değişirdi durum. Neyse olan olmuş. Bundan sonra sen kendine ve çocuklarına iyi bak. O da ne hali varsa Görsün.

Kizlar marketleri gezdim pazara ciktim
Pazardan ben bisey almadim annem aldi
Kart bendeydi marketi hallettim
120tl harcamisim
et vs de yok
Kahvaltilik sadece salam,tulumpey., zeytin,krem peynir aldim
Gerisi manav,sut,yesil mercimek,bulgur,ivir zivir
Balik ucmusss yaaa
Cinekop aldim 15tl kilosun azicik bide :(
Kestane yapcam

Ben ay ortasindan sonra tekrar boyle bi alisveris yapmak zorunda kaliyorum
Bitiyo

Bilmiyorum herkes ne sekilde aliyo
Aylik alim diyorum ama manav icin tekrar alisveris yapmam gerekiyo zaten

Hava karanlik bugun azicikda yagmur yedim
Ancak isindim
Pazarda bitti iyimi

Bugün pazar çok pahalıymış eşim diyo.bir küçük karnibahar bir marul yarım kilo limon yarım kilo pırasa yarım kilo brokoli bir bağ maydanoz 35 lira düşünün .Nasıl yetecek bu para nasıl geçinoilecek sabır ver Allahım.

Meyve az vardı bitsin dedim aldırmadım.Evde bir arkadaş gelince yada komşuya filan gecerken giymeye hiçbişeyim kalmamışti birbtane pantolon tipi eşofman altı aldım 20 liraya ...İnanırmısiniz bunu bile çok görüyorum kendime yaa.Ömür bitcek borç bitmiycek ben hep böyle meteliksiz olcam anladım artik ...

Geztapo güle güle kullan.
Biz de sinemaya 24 tl verdik. Gitmeden oğluma tembih ettim. Mısır vs istemeyeceksin diye. Tamam dedi. Araya kadar ağzını aşmadı kuzum. Sonra benim bile canım çekti. Herkes yiyor verdim 5 tl. Ayyyyy yüzünde güller açtı. Dedim ki verdiğin sözü tutttuğun için ödül sana.
Allahım o andaki sevinci Dünya'ya değer....
Sonra pazara gittik. Kocaman bi lahana aldım. Yarın yardımcımı gelince :KK53::mad::cry: olacak.
Sonra pazardan portakal kestane cennet elması aldık ama eşim verdi. Ne kadar tuttu sormadım.
Geztapo gerçekten pahalı imiş. O ne öyle ya.
Yarın eşimin doğum günü. Hiç birşey yapmayalım dedi. Zaten biz özel günlerde hediye almıyoruz birbirimize.

Geztapo güle güle kullan.
Biz de sinemaya 24 tl verdik. Gitmeden oğluma tembih ettim. Mısır vs istemeyeceksin diye. Tamam dedi. Araya kadar ağzını aşmadı kuzum. Sonra benim bile canım çekti. Herkes yiyor verdim 5 tl. Ayyyyy yüzünde güller açtı. Dedim ki verdiğin sözü tutttuğun için ödül sana.
Allahım o andaki sevinci Dünya'ya değer....
Sonra pazara gittik. Kocaman bi lahana aldım. Yarın yardımcımı gelince :KK53::mad::cry: olacak.
Sonra pazardan portakal kestane cennet elması aldık ama eşim verdi. Ne kadar tuttu sormadım.
Geztapo gerçekten pahalı imiş. O ne öyle ya.
Yarın eşimin doğum günü. Hiç birşey yapmayalım dedi. Zaten biz özel günlerde hediye almıyoruz birbirimize.
bir pasta bari yap kız yazık adamcağıza bide güzel sofra donat en güzel hediye olur ...Bizimki öyle çok sevinir.bizim semtimizin pazarları pahalı başka yeri bilmem de ...lahana benimde balkonda bekliyo bakalım ne zaman kalkışabilirim ...evdekilerde yemiyolar nasıl olacak bilmem ...

Geztapo bi pasta alırım. Evde kutlarız diye düşündüm bn de sonradan.
Ayı paddington a gittik. Ama ben hafta için de nir öğle arası son Umut'a gitmek istiyorum. Bi arkadaşla ya da yalnız. Mahsunun mucize filmini de izlemek istiyorum.

Back
X