• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

merhaba canım ben sana link vermedim ki. sadece örnek olsun diye yazdım.
sen youtube dan leslie 1 mil, 2 mil vs. diye aratacaksın çıkan linkte söylediğim işlemi yapacaksın.

psikolog insana gerçekten iyi geliyor. kimseye anlatamadıklarını anlatıyorsun ve olaylara çok farklı açıdan bakıyorlar.
yok canım verdiğin yöntem demek istedim aslında..bir kaç eklenti yüklemem gerekiyormuş yükledim onları.1 mile i indirdim,yandex te açıyor indirdiğim bağlantıyı,internetsiz de denedim açtı umarım evde de açabilirim.
teşekkür ederim tekrardan :KK39:

Okuldan geldim bi kase çorbamı içtim bol karabiberli.
geçen okuldan arkadaşlar gelmişti ya kazanla mercimek çorbası yapmışım da gelip gidip içiyorum.
dünden kalan kuru dolmamdan yidim.
ama akşama ne yapcama bi türlü karar veremedim.
malzeme var şükür ama ne yapsam.
patatesim yoğurdum buzlukta tavuk göğsü ve salata malzemem var.
ya rus salatası tarzı bişey yada tavuk sote artı salata yapabilirim. kararsızım.

annelerden bahsetmişken anacım dün çaldırdı beni unuttum iyi mi..
arıyayım hemen.
namazımı klıp biraz yatcak gibiyim.
karnım da doydu ya nasıl uyku bastı hava da kapalı zaten.
oohh yat bakalım kuzu sefan olsun valla yatarken tavuğu çıkar kalkınca tavuk sote yap içine biraz patates de doğra çok olur yarınada kalır bide pilav oh mis ...salataya da üşenme hep karbonhidrat olmasın .Hadi sana iyi uykular ciciş :KK16:

merhaba canım ben sana link vermedim ki. sadece örnek olsun diye yazdım.
sen youtube dan leslie 1 mil, 2 mil vs. diye aratacaksın çıkan linkte söylediğim işlemi yapacaksın.

psikolog insana gerçekten iyi geliyor. kimseye anlatamadıklarını anlatıyorsun ve olaylara çok farklı açıdan bakıyorlar.
onların işi bu ,bunun için eğitim almışlar ,ama çok pahalılar dar gelirlinin psikoloğa gitme lüksü yok maalesef ..bak ben o yüzden kafamda huniyle geziyorum mesela:KK53:

oohh yat bakalım kuzu sefan olsun valla yatarken tavuğu çıkar kalkınca tavuk sote yap içine biraz patates de doğra çok olur yarınada kalır bide pilav oh mis ...salataya da üşenme hep karbonhidrat olmasın .Hadi sana iyi uykular ciciş :KK16:
sağol canımmm :KK68:
büyüğümün sözünü dinleyim buzluğa gidiyorum hemen :)
ama pilav yapmayayım.
çünkü az bişey tam bize yetmelik kuru dolmam kaldı. zaten onu da zeytinyağlı yapmıştım ;)
e malum bi de çorbam var:KK49:
öpüldün:KK39:

hastalığım geçmedi bir türlü.
bugün doktora gidip ilaç yazdırayım bari.
gözümü açıp bilgisayara bakamıyorum.
EMDR değişik bir yöntem.
tencerekapakmisali tencerekapakmisali olmuştur o zaman. net olmadan da izlersin

Evi supurdum yemeklerimi yaptim

Mercimek corbasi
Sucuklu kurufasulye
Tavuksuyuna pilav
Oglus makarna istedi ona cubuk makarna
Kendime brokoli

Hepsinden az az yaptim
2gun ancak gider

Ben psikologa okadar para verirsem paralarim gitti onla sunu alirdim bunu alirdim diye yine depresyona girerim

Buraya ykym(kultur merkezi) acildi ordakine hala sorcam nasil kayitmi yaptircaz diye
Hem psikolog hem pedagog varmis ucretsizmis ayyy herkes beles diye gitmistir onada bana kalmamistir kesin

Su millete bedava de otur izle

sağol canımmm :KK68:
büyüğümün sözünü dinleyim buzluğa gidiyorum hemen :)
ama pilav yapmayayım.
çünkü az bişey tam bize yetmelik kuru dolmam kaldı. zaten onu da zeytinyağlı yapmıştım :KK66:
e malum bi de çorbam var:KK49:
öpüldün:KK39:

Canım ben bazen elimden kaçınca metrcimek çorbasını bir kazan yapıyorum sencileyin ,o zaman bir kismini pişmiş olarak buzluga atiyorum hasta filan olunca çıkarip isitiyorum iyi oluyor

Evi supurdum yemeklerimi yaptim

Mercimek corbasi
Sucuklu kurufasulye
Tavuksuyuna pilav
Oglus makarna istedi ona cubuk makarna
Kendime brokoli

Hepsinden az az yaptim
2gun ancak gider

Ben psikologa okadar para verirsem paralarim gitti onla sunu alirdim bunu alirdim diye yine depresyona girerim

Buraya ykym(kultur merkezi) acildi ordakine hala sorcam nasil kayitmi yaptircaz diye
Hem psikolog hem pedagog varmis ucretsizmis ayyy herkes beles diye gitmistir onada bana kalmamistir kesin

Su millete bedava de otur izle

Beleş mezar bulsa girer bu millet anam...Belim koptu bugün. Süpürdüm sildim sucuklukurufasulye yaptim pişti olduk kuşum (ama ben güveçte yaptım heh he) 2 haftadır ütü bekliyor benim keyfimi ...Bugünde böyle geçti.

Beleş mezar bulsa girer bu millet anam...Belim koptu bugün. Süpürdüm sildim sucuklukurufasulye yaptim pişti olduk kuşum (ama ben güveçte yaptım heh he) 2 haftadır ütü bekliyor benim keyfimi ...Bugünde böyle geçti.
Vayyy bu aksam ayni mamalari yicez

Benimde ütüm var tek tek ütülüyorum hepsini ütülesemde ciksa aradan amma velakin canım istemiyo
Kar varmi hala orda?
Buraya yagmadi yeaaa!

Vayyy bu aksam ayni mamalari yicez

Benimde ütüm var tek tek ütülüyorum hepsini ütülesemde ciksa aradan amma velakin canım istemiyo
Kar varmi hala orda?
Buraya yagmadi yeaaa!

Yok yeaa sinir oldum bulunduğum semt cukürda kalıyo bütün şehre yağsa buraya yağmıyo yağsad hemen eriyo bugün olduğu gibi

tr_lelli tr_lelli yok be kuzum psikologdan kuş gibi hafiflemiş çıkıyor insan. Bi şekilde para buluyorum ben.

Doktora gittim. Ilaç verdi. Aldım ilacımı.
Bugün okulda hiç bir şey yapmadım. Böyle günüm boş geçtiği zaman mutsuz oluyorum ben.
Bu saat oldu kitap okumadım. Esmalatımı çekmedim. Boşa geçen zaman.
Gideyim de birşeyler yapıp azıcık işe yarayayım.

merhaba kızlar
sta cnm arada oluyor öyle,bizimkiler de bana pek düşkün değillerdir,hep kendi ayaklarım üzerinde durdum,ALLAH a çok şükür okuduk,evlendik,annem ben daha 20 lik lohusayken çekti,gitti,eskiden çok üzülürdüm,konuşurdum,sebep arardım,şimdi artık boş verdim:KK14:
nazah cnm ,eşin senin yalvarmanı,sensiz yapamıyorum diye ayaklarına mı kapanmanı bekliyordu,ne bu adamın derdi,walla anlamak zor cnmEn Büyük KK
trlelli napıyooooon cnm
geztapom ben de psikoloğa para veremiyom,hoş istesem de veremem,burada yok,bu huni de bana ver bacım:KK53:
karanfilce sen nasılsın cnm
papatyacım bi doktora git cnm,antibiyotiksiz geçmyor maalesef
unuttuklarım varsa af ola
ben de ocağa et koydum,karşı teyze sağolsun dolma gönderdi

merhaba kızlar
sta cnm arada oluyor öyle,bizimkiler de bana pek düşkün değillerdir,hep kendi ayaklarım üzerinde durdum,ALLAH a çok şükür okuduk,evlendik,annem ben daha 20 lik lohusayken çekti,gitti,eskiden çok üzülürdüm,konuşurdum,sebep arardım,şimdi artık boş verdim:KK14:
nazah cnm ,eşin senin yalvarmanı,sensiz yapamıyorum diye ayaklarına mı kapanmanı bekliyordu,ne bu adamın derdi,walla anlamak zor cnmEn Büyük KK
trlelli napıyooooon cnm
geztapom ben de psikoloğa para veremiyom,hoş istesem de veremem,burada yok,bu huni de bana ver bacım:KK53:
Napim cnm ütopya izliyorum
Aiyy bizden kimse elenmese barii
Bi suru matematik cözdüm önce ben cözüyorum sonra oglusa cözdürüyorum

M maviduvar1 gecmis olsun cnm

merhaba kızlar
nazah cnm ,eşin senin yalvarmanı,sensiz yapamıyorum diye ayaklarına mı kapanmanı bekliyordu,ne bu adamın derdi,walla anlamak zor cnm

trlelli napıyooooon cnm

Canım valla pozitif düşunmeye ,girdiğim bunalimdan çabuk çıkmaya,ana haber dinlememeye çalışıyorum.mümkün olduğu kadar komedi izlemeye çalişiyorum bana iyi gelen bikaç kişi dışında kimseyle görüşmüyorum .evladım eşim hariç herkes benden sonra geliyor.bu bencillik degil benim ruh halim iyi olmayınca kimseye faydam olmuyo hasta olmamda cabası.hareketli pop oyun haavası dinliyorum bazen sırf iyi hissetme icin sonracıma dualarım ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum.Kendimi ibadetler dışında hiçbişey için zorlamıyorum.Bunları tavsiye niteliginde yazdım kızlar.Başka türlüsü canımiza zarar bu canın hesabını vericez çünkü...

Kizlar ya ben kuran okutma olayini haftaya persembe olarak ayarladim evde okutmicam ama dernekte
Pide,sekerpare,sarma,ayran,lokum olarak ayarladim kafamda

Plastik tabak catalda alicam
Kahve seviyo hatunlar kuru kahve ve cikolatada alirim sonrasinda iceriz.

50tl ayircam 20_25kisi ancak olur

Sagolsunlar istersen hepimiz bisi yapalim dediler ben istemedim
Herseyi kendim almak istiyorum neticede ben okutucam niyetim öyleydi
Kuran okutma sebebimde babamin kredi karti borcunun bitmesi
Cok canim yandi o borc icin bile zor durumda oldugumuz donemlerde bildigi halde bizi sıkıstırdı, bana laf soktu,kendi faizlerini bile esime odettim bunu öz babam yapiyo
Benim okadar sebebim var ki onunla konusmamak icin
Kendi evladina insan köstek olurmu
İnsan evladi bisi alsa sevinir benim banamin gözü götürmuyo
Herkes ona mutac olsun istiyo

Sukur esim gecen ay bitirdi bende biterse kuran okutucam dedim
Simdi naapcak bakalim kime satascak.

Ders konusundaki gayretine hayranım canım aynen devam
IMG_20150105_191934.webp halime baksana
Bide soruya takilip arkadasi ariyorum olmazsa yarin ogrtmene sorcam

Oglan bugun turkce sinav sorularini hatirlamiyorum dedi ve zordu dedi
Arkadasi aradim onun oglu aklina gelenleri soyledi hemen not aldim
Oglusu cagirdim
Etekleri zil calmak ne demek?
Cenesi dusmek ne demek,
?
Hikayeyi tamamlaya bildin mi?

(Sorular bunun gibi seyler)
Diye diye genel kafamda ortalama sinav hesabi yaptim

Anne sen sorulari nerden biliyosun diyo
Anneler bilir evladimmm dedim

Cocuk artik ne dusunduyse ozaman ben 80falan ancak alirim onuda bilirsin dedi

Sok sok sok ama okadr calistirmistim yaaa

Kizlar ya ben kuran okutma olayini haftaya persembe olarak ayarladim evde okutmicam ama dernekte
Pide,sekerpare,sarma,ayran,lokum olarak ayarladim kafamda

Plastik tabak catalda alicam
Kahve seviyo hatunlar kuru kahve ve cikolatada alirim sonrasinda iceriz.

50tl ayircam 20_25kisi ancak olur

Sagolsunlar istersen hepimiz bisi yapalim dediler ben istemedim
Herseyi kendim almak istiyorum neticede ben okutucam niyetim öyleydi

Kuran okutma sebebimde babamin kredi karti borcunun bitmesi
Cok canim yandi o borc icin bile zor durumda oldugumuz donemlerde bildigi halde bizi sıkıstırdı, bana laf soktu,kendi faizlerini bile esime odettim bunu öz babam yapiyo
Benim okadar sebebim var ki onunla konusmamak icin

Kendi evladina insan köstek olurmu
İnsan evladi bisi alsa sevinir benim banamin gözü götürmuyo
Herkes ona mutac olsun istiyo

Sukur esim gecen ay bitirdi bende biterse kuran okutucam dedim
Simdi naapcak bakalim kime satascak.

İnsanın kendi ailesiyle imtihan olması çok zor bişey canım biliyorum bunu ...teselli edebilecegim bir cümlem yok malesef.Allaha sığınmaktan başka.
Şekerpareyi hazırmi alcan kuzu ?birebir tutan tarifim var istersen.

Back
X