- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.220
- 398
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.961
Ay ben de acayip sıkıldım ben kendi okulumdan da sıkıldım. Hiç gitmek istemiyorum. Ama yığınla iş var. hepsi de bana bakıyor. Devleti ben kurtaracağım ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bendeeeeBana yeni bi nick bulsak ya o zaman ?_sekerpare_
tr_lelli
Ivit itiraf ediyorum ben istatistikciyim
bölümünü seve seve okumuş ama işini yapamayan bi istatistikciyim
_sekerpare_ m eğer böyle nefret ediyorsan ya iktisat yada Ekonometri mezunusundur
tr_lelli Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum da ayıptır söylemesi o yüzden sizinle ilgilenemedim
![]()
Yaklaştın valla işletmeciyim canım .İ.i.b.f mezunuyum ev işletiyorum ehe heeBana yeni bi nick bulsak ya o zaman ?_sekerpare_
tr_lelli
Ivit itiraf ediyorum ben istatistikciyim
bölümünü seve seve okumuş ama işini yapamayan bi istatistikciyim
_sekerpare_ m eğer böyle nefret ediyorsan ya iktisat yada Ekonometri mezunusundur
tr_lelli Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum da ayıptır söylemesi o yüzden
sizinle ilgilenemedim![]()
Aha da bitti.Şimdi ben oturmaodasında uykum gelince yatağıma gidiyorum uykum kaçıyor sonrada dön dur.Eşim çok geç yatar zaten .Ama bu uykuma bir çare bulamadım .geceleri yaşıyorum yarasa yapcam nickimi
Yokk kizYabancı dizimi izliyo enıste? Benimkide paso film izliyo netten .Biraz uykum gelir gibi oldu yatayım bakalım hadi sabah görüşürüz insallah iyi geceler güzeller
Canım benim var aynısımdan.ha ha
bayılıyorum sana trlelli
papatyacım baştan sona anasının neler ettiğni 5 yıl boyunca her gittiğimizde bana ettiklerini anlattım
konduramadı,inkar etti,vs vs,dayanamadım artk,bas bas ağladım
beni öyle görünce anladı artk geri dönüşümümün olmadığını
yaaaa
yok mu aranızda ekmek yapma makinası kullanan
Günaydın kızlar
Dün gece 10:30 da yattım. Ama en son Hatırladığım yorganı kaldırdığım. Nasıl yattım ne zaman uyudum hiç bilmiyorum. Ezanla uyandım. Namazdan sonra tekrar yattım. Şimdi açtım gözümü. Önce size bakayım dedim.
Yarın oğlumun 2 tane yazılısı var. Sinemada da istediği bir film var. Götürsem mi yoksa hiç ağzımı açmasam mı bilmiyorum. Gitmek de istiyordu kıyamıyorum yani
Geztapo sporun bana faydasını gördüğüm için motivasyonum hiç eksilmiyor. Aslında hem kendim hem de oğlum için yapıyorum. Ben ilk başladığımda sigarayı bırakmıştım ve vakit geçiremiyordum. Onun için başladım. Sonra baktım ki gerçekten faydalı. Oğlum içşn de sağlıklı bir anne olmalıyım. Giydiğim falan da Üstüme cuk oluyor. Şimdi sanki yemek yemek gibi rutin bir iş haline getirdim. Gerçi salıdan beri yapamıyorum. Hastayım. Ayaktayım ama hem hapşırıyıtum hem de burnum akıyor. Kötü olurum diye cesaret edemiyorum.
Nazah ne diyeyim kuzum ya. Kıyamam ya kızın kaç yaşındaydı canım. Eşini de Allah bildiği gibi yapsın. Sırf kendisinin saçma sapan egoları ve Düşünceleri yüznden gitti. Yok birikmiş de yok dost kalacakmış da...bir pdikoloğa gitsen canım.
Ben Haziran'dan beri psikoloğa gidiyorum. Aslında işyerinde yaşadığım mobbing, psikolojik şiddet gibi nedenlerle gitmiştim. Bunları 4-5 yıl önce yaşadım ama hala etkilerini üZeinde taşıyordum. Çok faydasını gördüm.
Allah yardımcın olsun