• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ay ben de acayip sıkıldım ben kendi okulumdan da sıkıldım. Hiç gitmek istemiyorum. Ama yığınla iş var. hepsi de bana bakıyor. Devleti ben kurtaracağım ya

Bana yeni bi nick bulsak ya o zaman ? _sekerpare_ _sekerpare_ tr_lelli tr_lelli
Ivit itiraf ediyorum ben istatistikciyim :KK47:
bölümünü seve seve okumuş ama işini yapamayan bi istatistikciyim:cry:

_sekerpare_ _sekerpare_ m eğer böyle nefret ediyorsan ya iktisat yada Ekonometri mezunusundur :KK48:
tr_lelli tr_lelli Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum da ayıptır söylemesi o yüzden sizinle ilgilenemedim :KK14:

_sekerpare_ _sekerpare_ m eğer böyle nefret ediyorsan ya iktisat yada Ekonometri mezunusundur :KK48:
tr_lelli tr_lelli Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum da ayıptır söylemesi o yüzden sizinle ilgilenemedim :KK14:
Bende bendeeee ;)

Sana nick bulcaZ
Topik heyeti toplanacaz 3vakte kadar konsey yapicaz
Herkes isimleri yazicak kutuya aticak sms e cikacaksin
Halk hangi ismi secerse onunla yoluna devam ediceksin

Halk yeni nicki yaz 1212ye gonder

Bu arada bizim yemek 50tl tuttu
48yemek 2 bahsis etti 50tl
Kofte istedik ben yiyemedim
Yahu cok actim kahvalti yapmadim pogcamida yiyemedim
Baskada bisi yemedim 5kofte garnitur vardi zaten 3tane yiyebildim
Esim bakiyo hani actin yesene diyo yiyemiyorum dedim
Zorlami yiyim kusim mi napim dedimm
Yaaa ayip olur begenmedi derler diye kivirdi o yedi
Yerim.sandim cok actim ama yiyemedim napim

Yani -50ile merhaba ocak ayi
Yarin pazarda harcarim bisiler maddiyat olaya karisinca kendimi su akilhastanesinin bahcesindeki dusunen adam gibi hissediyorum

tr_lelli tr_lelli Bugün çok sevdiğim bi arkadaşımla buluştum da ayıptır söylemesi o yüzden
sizinle ilgilenemedim :KK14:
Yaklaştın valla işletmeciyim canım .İ.i.b.f mezunuyum ev işletiyorum ehe hee

Aha da bitti.Şimdi ben oturmaodasında uykum gelince yatağıma gidiyorum uykum kaçıyor sonrada dön dur.Eşim çok geç yatar zaten .Ama bu uykuma bir çare bulamadım .geceleri yaşıyorum yarasa yapcam nickimi

Bende bosisler mudurlugunde ust duzey yöneticiyim nooolmusss

(Ben bunu hizli soylersem iyi bise sanaralar ya la mudurluk ust duzey falan geciyo)

Benimde uykum yok
Tvde de bisi yok
Esim laptopdan dizi izliyoo
Yeni baslayan guzel dizi varmi soylese izlim diyo bu adamin icine balkon teyze kacmis
Cekirdek citleyip dizi izlemek hobisi

Aha da bitti.Şimdi ben oturmaodasında uykum gelince yatağıma gidiyorum uykum kaçıyor sonrada dön dur.Eşim çok geç yatar zaten .Ama bu uykuma bir çare bulamadım .geceleri yaşıyorum yarasa yapcam nickimi

Gel benim oğlana bak o zaman
Boş boş durma :KK53:
Hayatta en sevdiğim şey olan uykuyla imtihan ediliyorum :confused:

Yabancı dizimi izliyo enıste? Benimkide paso film izliyo netten .Biraz uykum gelir gibi oldu yatayım bakalım hadi sabah görüşürüz insallah iyi geceler güzeller
Yokk kiz
Karaparaask
Gullerin savasi
Karadayi
Guzel koylu tvdeki bolumlere yetisemiyo saati uymuyo oda laptopdan geriden seyrediyo

İyi gecelerrr kuzucan

ha ha
bayılıyorum sana trlelli
papatyacım baştan sona anasının neler ettiğni 5 yıl boyunca her gittiğimizde bana ettiklerini anlattım
konduramadı,inkar etti,vs vs,dayanamadım artk,bas bas ağladım
beni öyle görünce anladı artk geri dönüşümümün olmadığını
yaaaa
yok mu aranızda ekmek yapma makinası kullanan
Canım benim var aynısımdan.
İçindeki tarifi yapıyorum gayet güzel oluyor.
İçine kepekli un da karıştır daha güzel olur.
Benimkinin kapağının arasına örtü sıkışmış o günden bu yana kapağı biraz açık kalıyor ekmek eskisi gibi güzel kabaramıyor ama yine de kabarıyor.
Taze kuru maya kullan canım.

Önce bir buçuk bardak ılık su koy.
İçine bi tatlı kaşığı şeker ve tuz koy.
Az bi zeytinyağı damlat
Üstüne 4 bardak elenmiş un koy.
En üste de 2 ölçeğe yakın kuru maya koy.
3 saatlik büyük ekmek programında çalıştır.

Kızlar canım çok sıkkın . Gece hiç uyumadım. Saat 4 gibi kalktım. Dün akşam kızım çok ağladı. Ben babamı çok özlüyorum. Evdeki gibi hiçbir şey olmuyor. Bunları takıyorum. Derslerime kendimi veremiyorum diye. Elim kolum bağlı kalakaldım. Ben bu şkilde olacağını hiç düşünmemiştim diye. Önceden bana güç veren çocuk fırtınlarla boğuşuyormuş, yavrum hissettirmemeye çalışıyormuş. Çok kötüydü. Hepsini Allah'a havale ettim.

Günaydın kızlar
Dün gece 10:30 da yattım. Ama en son Hatırladığım yorganı kaldırdığım. Nasıl yattım ne zaman uyudum hiç bilmiyorum. Ezanla uyandım. Namazdan sonra tekrar yattım. Şimdi açtım gözümü. Önce size bakayım dedim.
Yarın oğlumun 2 tane yazılısı var. Sinemada da istediği bir film var. Götürsem mi yoksa hiç ağzımı açmasam mı bilmiyorum. Gitmek de istiyordu kıyamıyorum yani

Geztapo sporun bana faydasını gördüğüm için motivasyonum hiç eksilmiyor. Aslında hem kendim hem de oğlum için yapıyorum. Ben ilk başladığımda sigarayı bırakmıştım ve vakit geçiremiyordum. Onun için başladım. Sonra baktım ki gerçekten faydalı. Oğlum içşn de sağlıklı bir anne olmalıyım. Giydiğim falan da Üstüme cuk oluyor. Şimdi sanki yemek yemek gibi rutin bir iş haline getirdim. Gerçi salıdan beri yapamıyorum. Hastayım. Ayaktayım ama hem hapşırıyıtum hem de burnum akıyor. Kötü olurum diye cesaret edemiyorum.

Nazah ne diyeyim kuzum ya. Kıyamam ya kızın kaç yaşındaydı canım. Eşini de Allah bildiği gibi yapsın. Sırf kendisinin saçma sapan egoları ve Düşünceleri yüznden gitti. Yok birikmiş de yok dost kalacakmış da...bir pdikoloğa gitsen canım.

Ben Haziran'dan beri psikoloğa gidiyorum. Aslında işyerinde yaşadığım mobbing, psikolojik şiddet gibi nedenlerle gitmiştim. Bunları 4-5 yıl önce yaşadım ama hala etkilerini üZeinde taşıyordum. Çok faydasını gördüm.
Allah yardımcın olsun

Günaydın kızlar
Dün gece 10:30 da yattım. Ama en son Hatırladığım yorganı kaldırdığım. Nasıl yattım ne zaman uyudum hiç bilmiyorum. Ezanla uyandım. Namazdan sonra tekrar yattım. Şimdi açtım gözümü. Önce size bakayım dedim.
Yarın oğlumun 2 tane yazılısı var. Sinemada da istediği bir film var. Götürsem mi yoksa hiç ağzımı açmasam mı bilmiyorum. Gitmek de istiyordu kıyamıyorum yani

Geztapo sporun bana faydasını gördüğüm için motivasyonum hiç eksilmiyor. Aslında hem kendim hem de oğlum için yapıyorum. Ben ilk başladığımda sigarayı bırakmıştım ve vakit geçiremiyordum. Onun için başladım. Sonra baktım ki gerçekten faydalı. Oğlum içşn de sağlıklı bir anne olmalıyım. Giydiğim falan da Üstüme cuk oluyor. Şimdi sanki yemek yemek gibi rutin bir iş haline getirdim. Gerçi salıdan beri yapamıyorum. Hastayım. Ayaktayım ama hem hapşırıyıtum hem de burnum akıyor. Kötü olurum diye cesaret edemiyorum.

Nazah ne diyeyim kuzum ya. Kıyamam ya kızın kaç yaşındaydı canım. Eşini de Allah bildiği gibi yapsın. Sırf kendisinin saçma sapan egoları ve Düşünceleri yüznden gitti. Yok birikmiş de yok dost kalacakmış da...bir pdikoloğa gitsen canım.

Ben Haziran'dan beri psikoloğa gidiyorum. Aslında işyerinde yaşadığım mobbing, psikolojik şiddet gibi nedenlerle gitmiştim. Bunları 4-5 yıl önce yaşadım ama hala etkilerini üZeinde taşıyordum. Çok faydasını gördüm.
Allah yardımcın olsun

Kızım 12 yaşında. Elim kolumu bağladı. Çaresziliği kendin için hissetmek ile evladın için bir şey yapamıyor olmak çok farklı. Psikolog tamam ama burada sordum 250 diyorlar seansı. Özelde. Devlet de olmuyor.

Seansı çok pahalı imiş. O ne öyle ya. Ben 125 veriyorum. Ilk Başlarda ayda 2 kere gidiyordum. Şimdi bir kre gidiyorum.
12 yaşında olgun davranmaya çalışıyor demek ki? kızlar babaya düşkün olurlar genel olarak. Burda iş sana Düşüyor. Bol bol okuyarak belki kızına yardımcı olabilirsin.
Ben başından beri diyorum ya eşin manyağım teki. Ortada doğru düzgün bir sebeb yokken insan gül gibi ailesini bırakır mı
Tam dayaklık. Meşe odunuyla girişecen o olacak

Back
X