Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Avm ya gittik. 60 tl kremlere verdim.
200 tl de çay makinesine gityi.
Başka mağazalara kesinlikle ve katiyen girmedim. Önüne. Geçerken kafamı eğdim. Bakmadım görmedim.

aradasim geldi
Pizza,sarma,patates salatasi,tatli
Yedik ictik
Cocuklar tombala,miras yedi oynadilar
Bir daha geldiklerinde okey oynicakmisiz onun sozunu istediler bakariz dedik.

Eglendiler bizde mutfak sohbeti ettik
Yarin dershanede etut vardi onu iptal edip sinifca sinemaya gidicez rehber ogretmenimizle birlikte
Saat 15:15 seansina okey dediler yarinida oyle yeriz.

Bi dunya ders yapio test cozduk
Kafamda zamirler, maddeler, kroki,pusula el ele vermis horon tepiyo

Bizde annemle bugun giymediklerimizi toplayip dernege yolladik
Turkmenlere gidecek
Bir insanin yuzunu bile istemeden de olsa guldurebiliyosak ne mutlu bize
İrk,renk,mezhep,ulke gozetmeksiniz sadece insan olduklarini dusunup oyle hareket etmek lazim bazen

Aksam karai dairemdeki ablanin kizi gelmis(evli) gel kahve icelim dedi
Ben gelemem siz gelin isterseniz dedim
Oglumun odevi vardi hem onu yalni birakamazdim gelmez.
Esiminde gelme saati yaklasiyodu
Gitsem.kalmakamazdim sohbetimiz koyu oluyo bizim umarim kirilmamistir

Ayyy herseyi dert ediyorum boyle
Boyle boyle panikatak oldum ben

bu odayi her aksam boyle yapmaya bayiliyooo
Bende suraya pıııtt diye bayilicam simdi ya

Tv seyrediyo uzanmis keyfi yerinde

Olaylarrrr olaylarrr

tr_lelli canım oğlun ne zaman uyuyor. Öğlenci öi?
Ben de aldım kitabımı okuyorum. Yarın işe gitmeyecek olmanın dayanılmaz hafifliği var Üzerimde.

tr_lelli canım oğlun ne zaman uyuyor. Öğlenci öi?
Ben de aldım kitabımı okuyorum. Yarın işe gitmeyecek olmanın dayanılmaz hafifliği var Üzerimde.
Sabahci ve uyumuyo
Uyumayan cocuk yapmisim canim ben
12den once uyutamiyorum
Ve ilginctir ki sabahda gık demeden kalkiyo gayet uykusunu almis nasil bi cocuk bilmiyorum.

Sabahci ve uyumuyo
Uyumayan cocuk yapmisim canim ben
12den once uyutamiyorum
Ve ilginctir ki sabahda gık demeden kalkiyo gayet uykusunu almis nasil bi cocuk bilmiyorum.
Gerçekten mi????
Benimki de 21:30 gibi uyuyor. Sabah 07:30 da ayakların sürükleyerek kaldırıyorum.

Gerçekten mi????
Benimki de 21:30 gibi uyuyor. Sabah 07:30 da ayakların sürükleyerek kaldırıyorum.
Bende bunu anlamiyorum
2.yili sabahci yine
Simdiye kadar hic az daha uyim,ihh,miih demedi
Oglum kalk hadi dedim mi ayakta hemen
Ve saat illa 12olucak
06:40da uyandiriyorum 7 de servisi geliyo
Uyu diye yalvariyorum yok
Zorlayinca agliyo bende biraktim artik
Yaaa okadar erken kalkip 6ders okulda 3ders dershanede gorup nasil yorulmuyo bilmiyorum
Duzen isini yapamiyorum uykuyla alakali nolcak bilmiyorum

M maviduvar1 ,iyi gunlerde kullan tatlim:)
@tr-lelli ,cocuk demekki cok uykuyu sevmiyor,ve uyudugu saatler onun dinlenmesi icin yeterliki uyumuyor,zorlama kendi ritmine birak,stres yapma kendine.s'en de ben gibi ,kim ne der,ne dusunur diye kafaya takiyorsun,hic iyi birsey degil kendimden biliyom,insallah asariz bu durumu :)

merhaba kızlar
ben dde çok hasta oldum,meyve yiyorum,dinleniyorum
Gecmis olsun,poe.bu aralar herkes hasta aman dikkat.Benim kizda oksurup durdu d'un gece,bugun birseyi yok ama hasta olmasin diye cok dikkat etsemde oluyor.O hasta olunca bana da bulasiyor,ki bu en son istedigim sey.kimsesiz olunca hasta olma gibi bir durum cok zorluyor.

Ayy kaynanamla gorusurken malum aylarca bende kaliyodu surekli cocugu erken uyutmuyo,cocugu uyutmuyo,cocuk dedigin erkenden uyur,bu saate cocuk uyutulmaz mi diyip bidi bidi ediyodu o geldi aklima
Yahuuu ben istemezmiyim cocugum erkenden uyusun
Kucukkende oyleydi yani uyutmaya goturuyodum bende hatta onla yatiyodum uyusun diye beni uyutup yine iceri gidiyodu
Napim yani uyku ilacimi icircem cocuga dimi ama
Hangi anne cocuguu gec saatlere kadar otursun ister yada zorla oturtur ki ben uyku delisi biriyim
İsigi kapatiyorum tv kapatiyorum basliyo aglamaya
Oda oda geziyo dogumu tutan karilar gibi
Bi aksam saat 1olmus uyumusuz baktim odada bir golge kapinin agzina geldi gitti karanlik
Eyvahhh hirsizzz dedim bi hopladim yatakdan baktim oglum
Karanlikda gezeliyo isigida acmiyo kizdim isik acilmicak uyuncak diye benide uyandirmaya cekinmis

Bende biraktim.napim
Ama insanlarda zerre anlayis yok
Zorla cocugunu uyutan anneler var mi nasil yapiyolar bilmiyorum
Benim cocugum uyumak istemezse uyumuyo suan hala uyanik.

Ayy ,zaten su buyuklerin ne cok soyleyecek laflari var.karismasalar olmzyor.Bak benim bebegim daha kucuk ama bi gunu bir gunune uymuyor,bazen cok yorulup erken yatiyor,bazende gayet aktiv uyumak istemiyor.uyutmaya zorlasam ne care,istemiyor mecbur uxkusu gelene kadar oturuyoz.Bilmem belki bénimkide senin Oglun gibi olur,gorucez zamanla.Birde su var,gun icinde,kosup oynayan,aktiv bir cocukmu Oglun?eger yeterince enerjisini harcayip yorulmuyorsa,uyumakta zorlanabilir.Eger yoksa onu yoracak,Haraket etmesini saglayacak aktiviteler yakin bence.

Cok hareketli bir cocuk degil canim ama en azindan kafa olarak yoruluyo
Hem okul hem dershane
Okulda bilmiyorum ama dershanede kosturuyolar
Yolladim okula gitti

Gunaydin sekerler
Atilla tas dede oluyomus ve esimle yasit
Aksamdan beri esimle dalga geciyorum
Cok gec kaldin vaaakkiittt cooook geeecccc

Harbiii miiii! Hadi yaaa! Bi de benlemi yasitmis ? Ben daha cocuk yapma derdindeyim millet Torun sahibi olmus vay arkadas! Diyo
Bukadar psikolojik baski yeter
Neticede artik sende dede olabilcek yastasin demekki vahhh vahhh! Yaslandin mi sen bidi bidi bidi
Adami cokerttim

Yasasinnn kötuluk

Günaydın kızlar
tr_lelli oğlun uykuyu sevmiyor anlaşıldı. Akşam 21:30 da uyuyan oğlumun tepesindeyim şu anda. Kalk diye. Ama hiç Oral'ı bile değil.
Atilla taş ve ddelik mi???? Vay arkadaş o adam kaç yaşındaki

Bugün okulu yok yaptım...
Bilim dünyasını ben ki kurtaracağım.
Dakika dakika hesapladım yapacaklarımı... Kimse gitmesin araya
O iki yüzlü komşularıma da tek saniye bile yok....

75dogumluymus canim

Ohhh keyfini cikar
Bende oglusun dershanesiyle sinema yapcam
Ogretmen,veliler
Buradaki velilerle sohbetimiz iyi
Kantinde saatlerce sohbet ediyoruz
Dun turkce ogretmeniyle ogretmenler odasinda 1saat sohbet ettik

Degmeyen insanlara zaman ayirmamak lazim tabiki
Ogretmen beni disardan uni okumam konusunda fazlaca gaza getriyo ama kendime guvenemiyorum
Kafami tekrar veremem
Unuttum konulari
Dilbilgimden dolayi denemem geektiini dusundu sanirim dilbilgisini pek severdim
Ogrtmenede surekli boylemi anlatim soylemi anlatim diye sorup en dogru anlatma yontemini ogrenmeye calisiyorum

tr_lelli Amanın ben den 3 yaş büyük sadece. Zaten bu sanatçıların hep kocaman çocukları var. Adamlar çocuk yapıp ondan sonra ünlü olmuşlar.
Okuyabilirsin üniversite. Bence sen de bunu yapacak kapasite var. Kimler okuyor bir bilsen.
Benim bası öğrencilerin benden büyük düşün.
Çocuklu insanlar geliyor sırada oturup ders dinliyor.
Hiçbirşey için geç değil. Bence sen bu konuyu Detaylı bi düşün.

Cnm sinavi kazabilsem aslinda gerisini halledebilirim
Benim sıkıntim sinav
Baraji gecermiyim suan bilmiyorum tekrar etmem lazim konulari 13 yil gecti test çozmem lazim okadar cok unuttum ki ogretmenler de yardimci olur aslinda
Oglumla birlikte sil bastan yapiyorum zaten
Bakalim kismet

Olur olur tr_lelli . Ben diyorum sana benden büyük öğrencilerim var. Sen kaç doğumlusun. Ben 36 yaşındayım. 40 yaşındaki adam geliyor oturuyor kolçaklı sandalyeye. Not tutuyor dinliyor. Ben çok gurur duyuyorum onlarla.
Gençler'e göre de çok güzel notlar alıyorlar.
Tut bi ucundan. Sen yaparsın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…