- Konu Sahibi karanfilce
-
- #5.421
Sabahci ve uyumuyotr_lelli canım oğlun ne zaman uyuyor. Öğlenci öi?
Ben de aldım kitabımı okuyorum. Yarın işe gitmeyecek olmanın dayanılmaz hafifliği var Üzerimde.
Gerçekten mi????Sabahci ve uyumuyo
Uyumayan cocuk yapmisim canim ben
12den once uyutamiyorum
Ve ilginctir ki sabahda gık demeden kalkiyo gayet uykusunu almis nasil bi cocuk bilmiyorum.
Bende bunu anlamiyorumGerçekten mi????
Benimki de 21:30 gibi uyuyor. Sabah 07:30 da ayakların sürükleyerek kaldırıyorum.
Gecmis olsun,poe.bu aralar herkes hasta aman dikkat.Benim kizda oksurup durdu d'un gece,bugun birseyi yok ama hasta olmasin diye cok dikkat etsemde oluyor.O hasta olunca bana da bulasiyor,ki bu en son istedigim sey.kimsesiz olunca hasta olma gibi bir durum cok zorluyor.merhaba kızlar
ben dde çok hasta oldum,meyve yiyorum,dinleniyorum
Ayy kaynanamla gorusurken malum aylarca bende kaliyodu surekli cocugu erken uyutmuyo,cocugu uyutmuyo,cocuk dedigin erkenden uyur,bu saate cocuk uyutulmaz mi diyip bidi bidi ediyodu o geldi aklimaM maviduvar1 ,iyi gunlerde kullan tatlim:)
@tr-lelli ,cocuk demekki cok uykuyu sevmiyor,ve uyudugu saatler onun dinlenmesi icin yeterliki uyumuyor,zorlama kendi ritmine birak,stres yapma kendine.s'en de ben gibi ,kim ne der,ne dusunur diye kafaya takiyorsun,hic iyi birsey degil kendimden biliyom,insallah asariz bu durumu :)
Ayy ,zaten su buyuklerin ne cok soyleyecek laflari var.karismasalar olmzyor.Bak benim bebegim daha kucuk ama bi gunu bir gunune uymuyor,bazen cok yorulup erken yatiyor,bazende gayet aktiv uyumak istemiyor.uyutmaya zorlasam ne care,istemiyor mecbur uxkusu gelene kadar oturuyoz.Bilmem belki bénimkide senin Oglun gibi olur,gorucez zamanla.Birde su var,gun icinde,kosup oynayan,aktiv bir cocukmu Oglun?eger yeterince enerjisini harcayip yorulmuyorsa,uyumakta zorlanabilir.Eger yoksa onu yoracak,Haraket etmesini saglayacak aktiviteler yakin bence.Ayy kaynanamla gorusurken malum aylarca bende kaliyodu surekli cocugu erken uyutmuyo,cocugu uyutmuyo,cocuk dedigin erkenden uyur,bu saate cocuk uyutulmaz mi diyip bidi bidi ediyodu o geldi aklima
Yahuuu ben istemezmiyim cocugum erkenden uyusun
Kucukkende oyleydi yani uyutmaya goturuyodum bende hatta onla yatiyodum uyusun diye beni uyutup yine iceri gidiyodu
Napim yani uyku ilacimi icircem cocuga dimi ama
Hangi anne cocuguu gec saatlere kadar otursun ister yada zorla oturtur ki ben uyku delisi biriyim
İsigi kapatiyorum tv kapatiyorum basliyo aglamaya
Oda oda geziyo dogumu tutan karilar gibi
Bi aksam saat 1olmus uyumusuz baktim odada bir golge kapinin agzina geldi gitti karanlik
Eyvahhh hirsizzz dedim bi hopladim yatakdan baktim oglum
Karanlikda gezeliyo isigida acmiyo kizdim isik acilmicak uyuncak diye benide uyandirmaya cekinmis
Bende biraktim.napim
Ama insanlarda zerre anlayis yok
Zorla cocugunu uyutan anneler var mi nasil yapiyolar bilmiyorum
Benim cocugum uyumak istemezse uyumuyo suan hala uyanik.
Cok hareketli bir cocuk degil canim ama en azindan kafa olarak yoruluyoAyy ,zaten su buyuklerin ne cok soyleyecek laflari var.karismasalar olmzyor.Bak benim bebegim daha kucuk ama bi gunu bir gunune uymuyor,bazen cok yorulup erken yatiyor,bazende gayet aktiv uyumak istemiyor.uyutmaya zorlasam ne care,istemiyor mecbur uxkusu gelene kadar oturuyoz.Bilmem belki bénimkide senin Oglun gibi olur,gorucez zamanla.Birde su var,gun icinde,kosup oynayan,aktiv bir cocukmu Oglun?eger yeterince enerjisini harcayip yorulmuyorsa,uyumakta zorlanabilir.Eger yoksa onu yoracak,Haraket etmesini saglayacak aktiviteler yakin bence.
75dogumluymus canimGünaydın kızlar
tr_lelli oğlun uykuyu sevmiyor anlaşıldı. Akşam 21:30 da uyuyan oğlumun tepesindeyim şu anda. Kalk diye. Ama hiç Oral'ı bile değil.
Atilla taş ve ddelik mi???? Vay arkadaş o adam kaç yaşındaki
Bugün okulu yok yaptım...
Bilim dünyasını ben ki kurtaracağım.
Dakika dakika hesapladım yapacaklarımı... Kimse gitmesin araya
O iki yüzlü komşularıma da tek saniye bile yok....
Cnm sinavi kazabilsem aslinda gerisini halledebilirimtr_lelli Amanın ben den 3 yaş büyük sadece. Zaten bu sanatçıların hep kocaman çocukları var. Adamlar çocuk yapıp ondan sonra ünlü olmuşlar.
Okuyabilirsin üniversite. Bence sen de bunu yapacak kapasite var. Kimler okuyor bir bilsen.
Benim bası öğrencilerin benden büyük düşün.
Çocuklu insanlar geliyor sırada oturup ders dinliyor.
Hiçbirşey için geç değil. Bence sen bu konuyu Detaylı bi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?