Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

ay mıss gibi kokusu geldi..

Hepinize musmutlu güzel bir gun diliyorum.kızımı uyuttum kendime cay koydum..zaten işe gitmeme az kaldı biraz keyif yapıyım:) gecengun mantar ve makarna ekleyen arkadaş vardı..dun niyetliydim o tabak gözümde canlandı hemen o makarmnadan aldım o sekli hiç almamaıstım birde mantar aldım..makarnayı oğlum bol salçalı sever ona sosyaptım ben sadece yedim mantarıda tost makinasında yaptım zamanım azdı cunku ama hala aklım kaşarlı mantarda kaldı:)

güzel fikirleriniz için tesekkurler

günaydın kızlar
ALLAH korusun böyle kötü insanlardan
RABBİM akıl,fikir versin
kızlar
aranızda bes yaptıran var mı
birazdan bankaya gidip iptal ettircez
çok pişman olduk
cnm bende 4 ay oldu ama inan yazdıklarını okuyunca bugun iş çıkısı iptal ettirmeye gitcem ederlermi acaba işin içinde iannın faiz olduğunu bilmiyodum şimdi Ankara il muftulugu fetvayada sordum

Dene canim o kasar cok guzel bi keyf veriyo mantara mis mis afiyet olsun

günaydın kızlar
ALLAH korusun böyle kötü insanlardan
RABBİM akıl,fikir versin
kızlar
aranızda bes yaptıran var mı
birazdan bankaya gidip iptal ettircez
çok pişman olduk
neden canım? ablam hem kendine hem bebelerine yaptırdı.bende çok heveslendim ama ev alırsak diye vazgeçmiştim.siz neden pişman oldunuz?

aşkolsun bende sessizce takipteydim bende kendimi en ajan ilan ediyorum
siz yemek, çocuk konuşunca giremiyorum araya
Seni ve poeyi unuttum duzeltme suresi var malum
Aktif olun bakim girin kapidan bacadan
Sen en ajani
@poede en kedisini yidigim

Topik birikim topigi hepimiz bu aralar culsuzuz
Hic kendimi bukadar fakir hissetmemistim
Bildiginiz meteliksiz,culsuz,parasizim dilencilerde benden cok para vardir
Suriyeli bile cevirsem surdan cebinden cikar bisiler
Tırtım
Evdeki biikimleri cıkarıp seviyorum geri koyuyorum

Suan tek yapabilecegim evdekilerle idare edip disari gezmeye gitmeyip para harcamamak
Dogalgazi bile kapatmayi denedim olmuyo zaten zor ısınan bi evim var kapayinca daha sevimsiz oluyo

Balkonu bile sildim su akitip akitip bosa harcamim diye

Kettel i kullanmiyorum bayadir
Utuyu haftada 1tek seferde yapiyorum bu aralar

Firini 2defa calistirdim bu ay calistirmicam
Mikrodalgayi dahi kullanmadim
Camasr makinasi dolmadan calistirmiyorum.

Bu ay ciddi anlamda.kriz var bizde
Su vergilerin odenmis dekontlarini görmeden icim rahat etmiyo

bu ay herkes sıkıntıda..
evdeki hesaplar çarşıya uymadı..
maaşlar vergiye girdi, ekstralar çıktı..
ya kızlar bu elektrik faturaları nasıl bu kadar kabarıyor?
bu ay 180 lira gelmiş, duyunca kulaklarıma inanamadım..
sanki sanayi var evin içinde

Kac kisiniz ki okadar geliyo cok yahuu
Bize 55geldi diye ben dusurmeye calisiyorum

kızlar ya bizim de ev hala inşaat diye geçiyor,elektrikle su toplu geliyor.16 daire olduğumuz için 16 ya bölünüyor ama zaten 8 tane dubleks var bina da..ve biz 2 kişiyiz diğerleri daha kalabalık,bu konuda çok haksızlık olduğunu düşünüyoruz ama şimdilik yapacak birşey yok.ocakta ayrılacak demişler ama pek ümitli değiliz biz..elektrik+su ya 100 ün altında ödemedik hiç

doğalgazı da bu ay yeni yakmıştık 27 gün yandı 150 tl gelmiş,ev sıcacık o konuda iyi ama ben 120 falan gelir zannetmiştim.80 m2 ev ve en düşük ayarda yaktık,hiç kapatmadık..nasıl düşürsem ki faturayı? bir aklımda dokunma hasta olacağına yansın diyor,napıcaz bilmiyorum

Kac kisiniz ki okadar geliyo cok yahuu
Bize 55geldi diye ben dusurmeye calisiyorum
4 kişiyiz canım. 3ümüz çalışıyoruz evde bi annem var.. nasıl gelir o kadar elektrik faturası anlamış değiliz.
normalde de 80-100 arası gelirdi hep de bu sefer ikiye katlamış

Canım elektrik su ne kötü olmuş öyle.
Dediğin gibi size haksızlık olması çabası bir de o apartmanda ne israf olur.
Herkes dilediği gibi yakar.
Bizim Türk milletinden o var çünkü ortak ödeniyorsa boşa akıtırım yine de kısmam mantığı.

4 kişiyiz canım. 3ümüz çalıEğer öruz evde bi annem var.. nasıl gelir o kadar elektrik faturası anlamış değiliz.
normalde de 80-100 arası gelirdi hep de bu sefer ikiye katlamış
Bunda ısınma filan var mı?
Sicak bölgelerde elektrikli sobayla ısınıyorlar ya.
Eger öyle değilse çok fazla.

Bunda ısınma filan var mı?
Sicak bölgelerde elektrikli sobayla ısınıyorlar ya.
Eger öyle değilse çok fazla.
hayır ısınma dahil değil.
sıcak su için elektrikli şohben mi deniliyor ne ondan var,
ayda 1 taş çatlasın 2 fırın çalıştırılır..
ama bilgisayarı kapatmayan bi abim var, adam biyere gitcekse bile filmin nerde kaldığı belli olsun diye kapatmıyor.
derin dondurucumuz var ne kadar etkiliyor bilmiyorum ama..
çamaşır makinası çok çalışıyor bizde, haftada 5 kez çalışıyordur kesin..

sorma birkere üst dublekslerin birini halı yıkarken gördüm..
sonra evinde elektrikli soba yakanlar varmış diye duydum.. kim bilir başka neler yapıyorlar
ayrılsa da kurtulsak artık,3 senelik evliyim 40tl nin üstünde elektrik yada su ödemedim şimdiye kadar.ama şimdi çatır çatır ödüyoruz bu ay 65 gelmiş elektrik

valla çok çene yapmışınız kızlar bütün konular aklımda kalmıyor okudum hepsini de sondan başlıyım ben.Bizde de elektirik 100 den aşağı gelmiyor su da 55 bazen 60 öyle geliyor.doğalgaz uçar bizim son kat kuzey cephe yalıtım yok kapılar camlar rüzgar senfoni orkestrası zaten maraz karının tekiyim 50 derecede yakıyorum sue bilir bugün bura var ya buz gibi esiyo kesin 0 ın altında ...Totom dondu herifime iç donu alayım diye gittim yünlerden yarın raporu bitiyor içine giysin dedim .7,5 lira verdim.Normalde hiç giymezdi postu serince razı oldu beyimiz .BİR DE ÜST İÇİN ALICAM YÜN İÇLİK ama onu anca cumartesi alabilirim yakın pazarda yok.bu arada tavuk sote mercimek çorbası ve pilav hazır hadi sofraya buyrun kızlar .kociş evde olunca böyle.

Benim herifim de hasta ben de yün içlik ve badi alcam.
Şimdiye kadar özel hastanelerde çalıştı. Sıcacıktı. Şimdi devlette donuyor çok yakılmıyor tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…