- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.221
aaa aşkolsun buyur gel sen de gir rayaaşkolsun bende sessizce takipteydimbende kendimi en ajan ilan ediyorum
siz yemek, çocuk konuşunca giremiyorum araya
ay mıss gibi kokusu geldi..Gri triko siyahi yakistiririm kahve de olur
Ben siyahciyim elim hep siyaha gider
Oyhss belim agridi
Öglen oglus gelince telefon geldi bi ablayla baska bi ablaya gittik(hep ablalar bende yasitim yok)
15yildir ailece gorustugumuz abla eviyle aramiz yarim saat hava guzeldi yuruyerek gittik
Aksam 7de eve geldim
Yemegimde yoktu evide supurmedim oglaninda dersi vardi aldi beni bi kosturmaca senmisin gezen fellik fellik al sana
Yemek uydururum
Derken esim geldi
Cok acimm dedi aldi beni viy viylar
Ben yemek yapmadim dedim iyi yaptin dedi
Peynirli yumurta yap bana dedi onu yaptim
Lahanam curur diye odum koptu disardaydi cunku onu sardim ama yarin pisircem
Maydanozlarimi temizledim buzluga attim
İspanagimi temizledim yarin kavurcam
Ayyy hic oturamadim bel gitti
Tek sevdigim yanim kafama koyduysam yaparim usenmem
Eki Görüntüle 1347022
güzel fikirleriniz için tesekkurlerGünaydın
suefsan bence grinin tonuna bağlı. Açık ise siyahla güZel olur ama fümeye yakın koyu gri ise pembe lila güzel olabilir.
tr_lelli o haberi ben de izledim. Çok Avı malesef. Bemim de geçen hafta çocukluk arkadaşımı eşi öldürdü. Bıçaklayarak. Çok üzüldüm çok.
4 çocuk diyor. Şaka gibi. Nasıl büyüyecek nasıl yetişecek. Hangi parayla hangi gelirle.
Ben de şimdi oğlanı servise bindireceğim. Sonra haIrlanıp doğru işe.
Bu hafta son dersimi yapacağım. Akşam da var. Geç geleceğim yani.
cnm bende 4 ay oldu ama inan yazdıklarını okuyunca bugun iş çıkısı iptal ettirmeye gitcem ederlermi acaba işin içinde iannın faiz olduğunu bilmiyodum şimdi Ankara il muftulugu fetvayada sordumgünaydın kızlar
ALLAH korusun böyle kötü insanlardan
RABBİM akıl,fikir versin
kızlar
aranızda bes yaptıran var mı
birazdan bankaya gidip iptal ettircez
çok pişman olduk
Dene canim o kasar cok guzel bi keyf veriyo mantara mis mis afiyet olsunHepinize musmutlu güzel bir gun diliyorum.kızımı uyuttum kendime cay koydum..zaten işe gitmeme az kaldı biraz keyif yapıyım:) gecengun mantar ve makarna ekleyen arkadaş vardı..dun niyetliydim o tabak gözümde canlandı hemen o makarmnadan aldım o sekli hiç almamaıstım birde mantar aldım..makarnayı oğlum bol salçalı sever ona sosyaptım ben sadece yedim mantarıda tost makinasında yaptım zamanım azdı cunku ama hala aklım kaşarlı mantarda kaldı:)
neden canım? ablam hem kendine hem bebelerine yaptırdı.bende çok heveslendim ama ev alırsak diye vazgeçmiştim.siz neden pişman oldunuz?günaydın kızlar
ALLAH korusun böyle kötü insanlardan
RABBİM akıl,fikir versin
kızlar
aranızda bes yaptıran var mı
birazdan bankaya gidip iptal ettircez
çok pişman olduk
Seni ve poeyi unuttum duzeltme suresi var malumaşkolsun bende sessizce takipteydimbende kendimi en ajan ilan ediyorum
siz yemek, çocuk konuşunca giremiyorum araya
Seni ve poeyi unuttum duzeltme suresi var malum
Aktif olun bakim girin kapidan bacadan
Sen en ajani
@poede en kedisini yidigim
Topik birikim topigi hepimiz bu aralar culsuzuz
Hic kendimi bukadar fakir hissetmemistim
Bildiginiz meteliksiz,culsuz,parasizim dilencilerde benden cok para vardir
Suriyeli bile cevirsem surdan cebinden cikar bisiler
Tırtım
Evdeki biikimleri cıkarıp seviyorum geri koyuyorum
Suan tek yapabilecegim evdekilerle idare edip disari gezmeye gitmeyip para harcamamak
Dogalgazi bile kapatmayi denedim olmuyo zaten zor ısınan bi evim var kapayinca daha sevimsiz oluyo
Balkonu bile sildim su akitip akitip bosa harcamim diye
Kettel i kullanmiyorum bayadir
Utuyu haftada 1tek seferde yapiyorum bu aralar
Firini 2defa calistirdim bu ay calistirmicam
Mikrodalgayi dahi kullanmadim
Camasr makinasi dolmadan calistirmiyorum.
Bu ay ciddi anlamda.kriz var bizde
Su vergilerin odenmis dekontlarini görmeden icim rahat etmiyo
Kac kisiniz ki okadar geliyo cok yahuubu ay herkes sıkıntıda..
evdeki hesaplar çarşıya uymadı..
maaşlar vergiye girdi, ekstralar çıktı..
ya kızlar bu elektrik faturaları nasıl bu kadar kabarıyor?
bu ay 180 lira gelmiş, duyunca kulaklarıma inanamadım..
sanki sanayi var evin içinde
4 kişiyiz canım. 3ümüz çalışıyoruz evde bi annem var.. nasıl gelir o kadar elektrik faturası anlamış değiliz.Kac kisiniz ki okadar geliyo cok yahuu
Bize 55geldi diye ben dusurmeye calisiyorum
Bunda ısınma filan var mı?4 kişiyiz canım. 3ümüz çalıEğer öruz evde bi annem var.. nasıl gelir o kadar elektrik faturası anlamış değiliz.
normalde de 80-100 arası gelirdi hep de bu sefer ikiye katlamış
hayır ısınma dahil değil.Bunda ısınma filan var mı?
Sicak bölgelerde elektrikli sobayla ısınıyorlar ya.
Eger öyle değilse çok fazla.
Canım elektrik su ne kötü olmuş öyle.
Dediğin gibi size haksızlık olması çabası bir de o apartmanda ne israf olur.
Herkes dilediği gibi yakar.
Bizim Türk milletinden o var çünkü ortak ödeniyorsa boşa akıtırım yine de kısmam mantığı.
Benim herifim de hasta ben de yün içlik ve badi alcam.valla çok çenekadarözelız kızlar bütün konular aklımda kalmıyor okudum hepsini de sondan başlıyım ben.Bizde de elektirik 100 den aşağı gelmiyor su da 55 bazen 60 öyle geliyor.doğalgaz uçar bizim son kat kuzey cephe yalıtım yok kapılar camlar rüzgar senfoni orkestrasızaten maraz karının tekiyim 50 derecede yakıyorum sue bilir bugün bura var ya buz gibi esiyo kesin 0 ın altında ...Totom dondu herifime iç donu alayım diye gittim yünlerden yarın raporu bitiyor içine giysin dedim .7,5 lira verdim.Normalde hiç giymezdi postu serince razı oldu beyimiz .BİR DE ÜST İÇİN ALICAM YÜN İÇLİK ama onu anca cumartesi alabilirim yakın pazarda yok.bu arada tavuk sote mercimek çorbası ve pilav hazır hadi sofraya buyrun kızlar .kociş evde olunca böyle.