Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Bende boyamıyorum uzatıyorum iki boya arasını daha az kimyasala maruz kalayım diye.
bitkisel boya buldum internette tamamen bitkisel hemde , onu denemek istiyorum

pro nası olunuyo ki bilmiyorum ben, buraların yabancısıyım.
bdv de herkese çemkirsem verirler mi proluk
yada karanfilce gibi mapus yatsam, don fanila alır beni ziyarete gelirsiniz olmazmı

Kızlar ne çok konuşmuşsunuz ya. Akşam olunca teker teker okuyacağım sayfaları öptüm. Şimdi doğru mutfağa gidiyorum.

Aman civven mapısa neyim düşme bak burda hepimiz zor geçiniyoz cigara neyim getiremeyiz haa sadece bir defaya mahsus 30 lira yatırıyosun pro oluyon canım parayı veren düdüğü çalıyor anliyacağın.

Sevimsiz yemekten sonra benim de dişim ağrımaya başladı. Ay hep sen geldin aklıma. Allah yardımcın olsun.
Karnım felaket şiş. 4-5 aylık hamile gibiyim. Çok rahatsız ediyor.
Oğlum uyudu. Ben de biraz kitap okuyayım.

Arkadaslar ben bu insanlara artık bir anlam veremiyorum.Ben elimden geldigince herkesle iyi gecinmeye calışan biriyim.ama hep alttan almaktan bıkıyorum bazen.Biz arkadas gunu baslatmıstık gecensene..sonra baskaları felan girdi ben artık hoslanmamaya basladım..cunku para giyim eşya baska birşey konusulmuyor..herkesde bir hava..neyse bugun bu haftaki arkadas aradı bunlar iş arkadaşlarım..gun bende dedi..bende gelemiyecem dedim cunku cumartesileri ozel bır kursa gidiyorum.işte gun oldugunu biliyordun felan beni sorguya cekti ben zaten sadece bu sene parayla katılcam cocuk var gelemem evlere dedim hadi bunu belirtmesem neyse.herkes dişini biledigine derlerya.neden boyle ben sessiz kaldıkca insanlar zorluyor anlamıyorum

Baska bir konuya geciyim.Kızlar ben gri guzel bir triko aldım..sadece gri tonlarında..Altına hangi renk etek alıyım.uzerimede şal esarp alcam etekle sal esarbın rengini aynı almayı dusunuyorum.Ben bordo rengi dusundum ama siz ne dersiniz.bir ara resmini koyarım bluzumun

Gri triko siyahi yakistiririm kahve de olur
Ben siyahciyim elim hep siyaha gider

Oyhss belim agridi
Öglen oglus gelince telefon geldi bi ablayla baska bi ablaya gittik(hep ablalar bende yasitim yok)
15yildir ailece gorustugumuz abla eviyle aramiz yarim saat hava guzeldi yuruyerek gittik
Aksam 7de eve geldim
Yemegimde yoktu evide supurmedim oglaninda dersi vardi aldi beni bi kosturmaca senmisin gezen fellik fellik al sana
Yemek uydururum
Derken esim geldi
Cok acimm dedi aldi beni viy viylar
Ben yemek yapmadim dedim iyi yaptin dedi
Peynirli yumurta yap bana dedi onu yaptim

Lahanam curur diye odum koptu disardaydi cunku onu sardim ama yarin pisircem
Maydanozlarimi temizledim buzluga attim

İspanagimi temizledim yarin kavurcam
Ayyy hic oturamadim bel gitti

Tek sevdigim yanim kafama koyduysam yaparim usenmem

Benim de aklıma eflatun, hani koyu lila geldi
Bordo da çok hoş olur bence.
Pembe de olur bak

Gunaydinnn
Bu sabah 6da uyandim
Mutfagimi topladim
Odalarimi topladim
Camasirlarimi toplayip katladim
Benim sadrazamlarin arkalarini topladim
Ortalik toplandi sil supur kaldi sadece yiihuuu
Pıt pıt toplaninca erkende kalkinca epey is yapiliyomus

Oglusun okul servisini odedik
Dershane parasini bugun odicem
Faturalarimizi ödedim(3fatura 234tl icim acidi)
Sukur bu ay da kimseye bi yere borcum kalmadi
Esim henuz icerdeki parasini almamis birazini almis kalanlada kredi karti ve şu vergiler ödencek bakalim nekadarini ödeyebilcez

Kadin polisi ögretmen esi öldurup intihar etmis sebepde kiskanclik
Kadin neden sacini kizila boyamis mis mis
Suan izliyorum agzim acik kaldi
Yeter bu kadin teroru
Cumhurbaskanida cikip dogum kontrolu kotuluyor
Siyasete hic girmemek en iyisi yasakti dimi

Elinde imkan olsa turkiyede yasamak istemiyorum acik ve net
Ki cok seven biriydim ulkesini cok milliyetci biriydim

Günaydın
suefsan bence grinin tonuna bağlı. Açık ise siyahla güZel olur ama fümeye yakın koyu gri ise pembe lila güzel olabilir.
tr_lelli o haberi ben de izledim. Çok Avı malesef. Bemim de geçen hafta çocukluk arkadaşımı eşi öldürdü. Bıçaklayarak. Çok üzüldüm çok.
4 çocuk diyor. Şaka gibi. Nasıl büyüyecek nasıl yetişecek. Hangi parayla hangi gelirle.
Ben de şimdi oğlanı servise bindireceğim. Sonra haIrlanıp doğru işe.
Bu hafta son dersimi yapacağım. Akşam da var. Geç geleceğim yani.

günaydın kızlar
ALLAH korusun böyle kötü insanlardan
RABBİM akıl,fikir versin
kızlar
aranızda bes yaptıran var mı
birazdan bankaya gidip iptal ettircez
çok pişman olduk

bugünlük okul işini bitirdim. 2 saat dersim vardı bugün.
çok erken başladığı için de erken bitiyor.
şimdi dinlencem.
Öğleden sonra da iş yaparım belki.
tr_lelli benim de az bi lahanam var.
bozulmadan onu sarsam iyi olur.
belki içine de bi soğanlık kadar soğan dolması da eklerim.
z.yağlı yapcam ben, bugün eşime değil kendi zevkime göre yapcam :)
evde biraz daha kalırsa bozulma ihtimali olan peynir var içine de haşlanmış patates karıştırıp bir de sigara böreği sarayıp diyorum.
bir de çorba.

aşkolsun bende sessizce takipteydim bende kendimi en ajan ilan ediyorum
siz yemek, çocuk konuşunca giremiyorum araya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…