- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.201
Ay dur bi bakimtr_lelli enler çok hoş olmuş....
Ben de eve geldim. Aşkı memnunun son bölümü var. On kere izledim. Yine izliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay dur bi bakimtr_lelli enler çok hoş olmuş....
Ben de eve geldim. Aşkı memnunun son bölümü var. On kere izledim. Yine izliyorum.
bence az bekleyin geri eski haline dönerBelki indirim olur diyorsun dimi toplu olunca
evet buldumTv 2 de @ karanfilce
Kız @trlelli enlere çok güldüm inanki ..@sta boşver canım sürekli proteinle beslenmek kasları eritir hem karaciğer kendini yeniler korkma.Bak ben ölmedim yıllardan beri hergün bir avuç dolusu ilaç içiyorum .Allah var kuşum sığın gitsin düşünme temizlik memizlik ...civven ben de tembelim yahu diplerim çıktı saçımı bile boyayamadım.topluca başvurup pro olakmı kızlar ne diyonuz :)
cnm cok sagol yaEn lerimiz
@ozka82 aramiza en renk katani
suefsan en icteni
@sta en bunalimdan cikamayan (gel buraya komsu momsu dinlemicem tutcam kolundan)
ciceklientari en bi varmişi bir yokmusu
karanfilce en olmazsa olmazi
_sekerpare_ bu kadin enin de eni azmini yedigim
Krew en sabirlisi
M maviduvar1 en kosturani
@royem en narini(uzmesinler seni)
@sevimsiz senide karalisteye yazicim en disi agriyani
@ben en her teldeni
Baska bir konuya geciyim.Kızlar ben gri guzel bir triko aldım..sadece gri tonlarında..Altına hangi renk etek alıyım.uzerimede şal esarp alcam etekle sal esarbın rengini aynı almayı dusunuyorum.Ben bordo rengi dusundum ama siz ne dersiniz.bir ara resmini koyarım bluzumun
aşkolsun bende sessizce takipteydim bende kendimi en ajan ilan ediyorumEn lerimiz
@ozka82 aramiza en renk katani
suefsan en icteni
@sta en bunalimdan cikamayan (gel buraya komsu momsu dinlemicem tutcam kolundan)
ciceklientari en bi varmişi bir yokmusu
karanfilce en olmazsa olmazi
_sekerpare_ bu kadin enin de eni azmini yedigim
Krew en sabirlisi
M maviduvar1 en kosturani
@royem en narini(uzmesinler seni)
@sevimsiz senide karalisteye yazicim en disi agriyani
@ben en her teldeni