Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ellerine saglik,suefsan,ben de cok yaparim,degisik salata ve mezeler,senin tariflerde guzel :)

suefsan,arada disardan yemek sorun degil.bende isim varsa,yapamadiysam yada oylesine disardan aldigim cok oldu.Beni uzen esimin mennuniyetsizzligi.
Benim esim fecii yemek secer svdigi seyleri yapiyorum
Mesela o mantar ve makarna varya ikisinide yemez oglumla kendime yaptim
O kuru fasulye pilav yedi vardi evde.
O yemiyo diye kendimi mahrum birakmiyorum az da olsa yapiyorum
Yemek yapmasamda 2yumurta kirsana der.
Disardan gunduz yiyo ondan bikmis
Biz bazen bize dürüm alsana gelirken diyoruz bana yemek vardimi diyo kendine almiyo
Sevdigi syleri yap yeter olmazsa kahvaltilik yumurta

Sen yaptigin halde yemiyosa begenmiyosa ona bende kizarim
Aburcuburuda oglusla biz seviyoruz esim meyve yer

Kestane yapiyorum ben yine fena sardik yahu

suefsan ben salata canavariyim hemen not aliyorum

Bak sunuda dene seversin
Eristeyi hasliyorum(kesme makarna ) suzuyorum kaba aliyorum icine havuc ve alaca soyulmus salataligi rendeliyorum yag dokuyorum harmanliyorum
Saumsakli yogurtlada bi harmanliyorum guzel oluyo

Birde yildiz sehriyeyi hasliyorum suzuyorum
Yesil mercimegide haslayip suzuyorum
Birbirine karistiriyorum
Kup kup kirmizi biber doguyorum
Misir,Maydanoz,dereotu,yag,tuz o da guzel oluyo

Tr-lelli,mesela,ben pilav yaparim iki kasik yer,baska yerde Koca birtabak,disarda o Kuru bulgur pilavini yer,benim evde yaptigim,birde Etin yanina yaptigim pilavi yemez.Bunun gibi birsuru sey.zaten az yapiyorum artmasin diye,ama kizim durmuyor,birde yanlizim,hani biraz fazla yapip iki gun yedek ne olur.Off Off,beceriksiz biri olsaydim kiymetim cok olurdu herhalde,cok yoruluyorum bu durumdan,kizimda babasina Fenster yandim ki ne yandim.

canım 4 tane içi kremalı cıkıolata oluyorya metro ondan alıyorsun bir tencereye koyup yarım caybardagı sut bir yemek kasıgı tereyag bır tatlı kasıgı bal..çikolataları parçalayıp diğer malzemelrle tencerede eritiyosun iyice pişdikten sonra kucuk kucuk halka cips var cok kucuk olcak..tencereyi sondurup bu halka cipsleri içine dokup bulamaç yapıyorsun..sonra kâğıt kek kalıpları var ya biri ki kasık koyup soğumasını bekliyorsun tek kişilik güzel bir atıştırmalık oluyor değişik bir şey

Kizmakta haklisin canim
Ben olsam bende sinir olurum
Bende afiyet olsun derim uzerine basa basa benimkide eline saglik demez ben afiyet olsun diye bagirinca eline saglik diyo
tabaklari siler supurur ama tirt hic azicik ruhunu oksim yok
Bunlar bi tuhaf anacim
Becerksiz mi olmak lazim naapmak lazim bilmiyorum ki

Doğumdan sonra çektiğim en büyük acı
Dişim çok feci ağrıyor
Dayanacak gücüm kalmadı
Ağrı kesici kullanmayan ben, bi umut onu da aldım
Ama yok gecirmedi
Dolgu yaptırdığım dişim üstelik
Hic uyuyamadim da
Okula gitmeye takatim olursa, dersten sonra da dişçiye gidicem inşallah
Ama sabaha bitmiş olurum büyük ihtimalle
Şimdi bile çok kötü durumdayım

Gecmis olsun

cnm kokusu hiç kalıcı gelmedi bana
ya da benim makine de iş yok

geçmiş olsun cnm
günaydın kızlar
dün bir yabancı diziye başladık geç yattık
gece 2 gibi bzim kız kalktı,uyumadı
kafam kazan gibi oldu
trlelli akşam kestane yaptık,bayıla bayıla yedik eline sağlık tarif için
royem aynı babamı tarif etmişsin,babam da müthiş yemek seçer,çok zor çok

günaydın hanımlar
tr_lelli dün akşam yaptım kestaneyi verdiğin tarife göre. çok güzel oldu. teşekkür ederim.
S sevimsiz_25 çok geçmiş olsun. ben de çok tırsarım diş ağrısından.
ben de sabah oğlanı okula yoolayınca spor yaptım. arkasından işe gelmeden şehre uğrayıp kaş bıyık aldırdım. ancak geldim odama. birazdan da çalışmaya başlarım inşallah.

selam,guzel bir gun,guzel bir hafta olsn insallah.Yorum yazan herkese tesekkurler,sinirim gecti sukur.
kizim gece ,hep agladi durdu,yavrum uyuyor ama uykudan aglayarak kivraniyor,agri kesicide vermistim halbuki hic ise yaramadi.
Sevimsiz cok gecmis olsun,dis ağrısı Cok fena.

Kızlar,ben yumuşatıci kullanmiyorum,en Son bana alerji yapmisti,butun vücudum kasiniyordu.Bende ondan olduğunu anlayinca bıraktım.zaten kuruxunca koku kalmıyor,birde durulama suyuna eklendigi Icin ,kalıntılar camasirlarin üstünde kalıyor.Ben,perde,yatak ortusu nevresim gibi şeyleri yıkarken kullanıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…