Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

suefsan suefsan mavi olanini sevdim giysilerimde kaliyo
Afiyet olsun ayrica ohhh hepimiz kestane yemisiz dun aksam.
Uyudum ya ben yine tembellik edip
Oglum gelir 12:30gibi
Onu doyurup ev supurmem lazim

Kilo vercem diye cirpinirken canim acayip tatli istiyo ozellikle sutlu tatlilardan
Yapmim diyorum dayanamiyorum yapicam galiba
Oglanda kek canavari hazir kek yemesine gönlum el vermiyo sirf o seviyo diye yapicam cok ust uste yaptim biktim
Esimde yer biter bitmezse anneme veririm

Gecen misafirlerim gelince patates salatasi yaptim herkes cok sevdi
İcine degisik olarak (hepsini yazim yada)
Kivircik
Maydanoz
Patates
Yesil sogan
Kozlenmiskirmizi biber
Kornison
Havuc
Misir
Limon,pulbiber,yag,tuz
Koydum tadi cok degisik guzel oldu
Klasik patates salatasini sevmiyorum ama bunu hep yapiyorum

Sta,civven karalisteye yazicimm sizi
Hemen ses verin bakim
En leri secicem size sorucimmmm bennn
yazma yazma..
oku oku bitiremedim iyi kaynatmışsınız maşallah
kızlar size birşey danışacağım,bu ahmet marankinin kozmik beden temizliğini yapan var mı aranızda? yada ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben dün başladım yapayım diye niyetlendim,ama sanki birşey eksik gibi geliyor.ne bileyim protein alabileceğim hiçbir gıda yok

Kızlar günaydın herkeslere yeni geldim eve bizimki zatürre olmus valla iki gün daha evde ağır değil ama başlangıcıymıs öyle dedi dr.daha heryerim duruyor.yataklar mutfak kalk gidelim diyor işe girişmeden size bir selam veriyim dedim.

yazma yazma..
oku oku bitiremedim iyi kaynatmışsınız maşallah
kızlar size birşey danışacağım,bu ahmet marankinin kozmik beden temizliğini yapan var mı aranızda? yada ne düşünüyorsunuz bu konuda?
ben dün başladım yapayım diye niyetlendim,ama sanki birşey eksik gibi geliyor.ne bileyim protein alabileceğim hiçbir gıda yok
O ne bacim
2defa liflenip 2de sampuanlanip boy abdesti alip cikiyorum
Bedenim temizleniyo

O ne bacim
2defa liflenip 2de sampuanlanip boy abdesti alip cikiyorum
Bedenim temizleniyo
:-):-)
bu içi temizlemek için canımcım..1 hafta boyunca hayvansal gıda tüketmiyorsun,sabahları 2 bardak sebze meyve suyu içiyorsun,öğlen haşlama sebze,akşam da sadece salata yiyorsun.ve her sabah lavman yapıyorsun :KK17:
lavman kısmını yapmam belki ama diğerlerini yaparım diye düşünmüştüm başladım,şimdi kafamda acabalar var?
karaciğeri temizliyormuş bu..bende 2.5 sene ilaç kullandığım için karaciğerim temizlensin diye heveslendim işte o_O

bu arada sensin bunalım :63:

En lerimiz

ozka82 ozka82 aramiza en renk katani:KK54:
suefsan suefsan en icteni:KK22:
sta sta en bunalimdan cikamayan (gel buraya komsu momsu dinlemicem tutcam kolundan):KK4:
ciceklientari ciceklientari en bi varmişi bir yokmusu :KK17:
karanfilce karanfilce en olmazsa olmazi En Büyük TÜRKİYE
_sekerpare_ _sekerpare_ bu kadin enin de eni azmini yedigim:KK69:
@nazah en sabirlisi :KK31:
M maviduvar1 en kosturani :rolleyes:
royem royem en narini(uzmesinler seni) :KK35:
@sevimsiz senide karalisteye yazicim en disi agriyani :KK51:
B ben en her teldeni :KK53:[/QUO

İtiraz ediyorum ben hep buralardayım.
bişey yazayım diyorum ben yazana kadar konu değişiyo ben napiyim şimdi.
Bi dahaki ay en tatlısı en güzeli en çalışkanı en yazanı seçilcem görürsünüz.

:-):-)
bu içi temizlemek için canımcım..1 hafta boyunca hayvansal gıda tüketmiyorsun,sabahları 2 bardak sebze meyve suyu içiyorsun,öğlen haşlama sebze,akşam da sadece salata yiyorsun.ve her sabah lavman yapıyorsun :KK17:
lavman kısmını yapmam belki ama diğerlerini yaparım diye düşünmüştüm başladım,şimdi kafamda acabalar var?
karaciğeri temizliyormuş bu..bende 2.5 sene ilaç kullandığım için karaciğerim temizlensin diye heveslendim işte o_O

bu arada sensin bunalım :63:

Yav bırak bu işleri ya iç suyunu bol bol için dışın temizlensin
bu ne böyle hayatta uğraşamam
tembelim ya ben bildiğin tembel varya ha işte o benim

Kızlar günaydın herkeslere yeni geldim eve bizimki zatürre olmus valla iki gün daha evde ağır değil ama başlangıcıymıs öyle dedi dr.daha heryerim duruyor.yataklar mutfak kalk gidelim diyor işe girişmeden size bir selam veriyim dedim.

Çok geçmiş olsun canım

Kız @trlelli enlere çok güldüm inanki ..@sta boşver canım sürekli proteinle beslenmek kasları eritir hem karaciğer kendini yeniler korkma.Bak ben ölmedim yıllardan beri hergün bir avuç dolusu ilaç içiyorum .Allah var kuşum sığın gitsin düşünme temizlik memizlik ...civven ben de tembelim yahu diplerim çıktı saçımı bile boyayamadım.topluca başvurup pro olakmı kızlar ne diyonuz :)

İyi akşamlar kızlar
Bu diş ağrısına bu gece de dayanabilir miyim bilmiyorum
Sabah okulda 4 dersim vardı
3 ders girdim öle öle
Son ders izin alıp doktora gittim
İltihap yenilemis
Dolgu yapılan dişim cekilecek
İlaçları kullanip fakülteye git dedi
Biz cekemeyiz, hani diş kırılır falan problem olmasın dedi
Şu an feci ağrıyor yine
Keyfim yok o yüzden
Annemlerdeyim yine
Oğlan babamla takılıyor
Ben de kardeşimin odasında uzanıyorum

_sekerpare_ _sekerpare_ geçmiş olsun
tr_lelli tr_lelli enleri seçmiş sağolsun :)
tencerekapakmisali tencerekapakmisali eğer gerçekten temizlenmek istiyorsan sana bi kitap tavsiye edeyim
Aidin salih "gerçek tıp"
Seni etkileyeceğine inanıyorum
Sadece temizlenme degil
Beslenme konusunda süper bi kitap

Kız @trlelli enlere çok güldüm inanki ..@sta boşver canım sürekli proteinle beslenmek kasları eritir hem karaciğer kendini yeniler korkma.Bak ben ölmedim yıllardan beri hergün bir avuç dolusu ilaç içiyorum .Allah var kuşum sığın gitsin düşünme temizlik memizlik ...civven ben de tembelim yahu diplerim çıktı saçımı bile boyayamadım.topluca başvurup pro olakmı kızlar ne diyonuz :)

grup indirimi alalım diyosun yani :-)

X