Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Ben bazen bulasiklari elimde yikiyorum
Makineyi bosaltmaya useniyorum
Aspirin, fairy vs cif en sevdiklerim

Domestosta kullandigim oluyo bazen
Sır yag cozucuyude ocakta kullaniyorum memnunum
Cagri/semt marketinin deterjanlarindansa hakmari tercih ediyorum

Bimdeki mavi bulut yumusaticiya ayrica asigim cok guzel kokuyo

Yuzey temizlemede de bim aks pembe cok hos kokuyo tavsiye ederim

Deterjanlara karsi bi sempatigim pek seviyorum

Giysilerinizdeki yag lekelerine aspirin sıkın makinede yıkayın yada bulasik deterjani dokup oyle atin makineye yag falan kalmiyo

aspirin bim de görmedim ama a101 de var
trlelli cim bimim yumuşatıcısından memnun musun
ben vernelden memnun kalmadım
Hem yumusak yapmasini hemde kokusunu cok sevdim ben
Yumos,vernel,bingo,sır hepsini kullandim
Vernelin morunu sevdim
Yumosun pembesi
Bingonun mavisi
Bulutunda mavisini
Kokulari kalici bunlarin lavantayida denedim esim sevmedi kokusunu

Sen neden memnun deglsin?

Biz maalesf geçinemiyoruz deterjanlarla güzel kokuları çok sevmeme rağmen.Astımım olduğu için.Ben de yumuşatıcı bulut ,yer silme aks,yağ çözücu amway zoom,amway loc bu kadar.Birde mutfak lavabosuna mecburen domestos .
Kızlar Sorular sorunlar bölümüne konu açtım maksat muhabbet olsun bakmak isterseniz.

Biz maalesf geçinemiyoruz deterjanlarla güzel kokuları çok sevmeme rağmen.Astımım olduğu için.Ben de yumuşatıcı bulut ,yer silme aks,yağ çözücu amway zoom,amway loc bu kadar.Birde mutfak lavabosuna mecburen domestos .
Kızlar Sorular sorunlar bölümüne konu açtım maksat muhabbet olsun bakmak isterseniz.

Ben de kullanamıyorum yumşatıcı kzımda da var alerjik bünye ..

Hayırlı aksamlar kızlar.yazdıklarınızı tek tek okudum:) hafta sonu misafirlerimi atlattım cok guzeldi..bugunde bayagı birşeylerim arttı kayınvalidemleri aksam yemege cagırdım.şimdi gittiler..cok guzel salataşar yaptım size bir ara tarifleri yazarım cok begendiler..Ev meselesine gelince evim iki odalı..ozellikle misafir gelince cok zorlanıyorum..oglumu odası yok bir odam var kucuk iki kanepe var ogluma masa ve dolap yaptırdım.kanepede yatıyor.cunku misafir gelince salounum yetmiyor aslında salon degilde oturma odası..mutfagım kucuk..dun misafirde bir gorseydiniz.kucuk ev boyle zamanlar cok zor.salonumda masam yok.sehba yetmiyor..kendimize buyuk sofra actım erkekleride mutfakta masada agırladım..inanın kısın bir camasırlık koycak odam yok..yorganlar bazamın altında istif gibi oldular.cicegi bibloyu zaten sevmem.evimde ekstra bir kıbrit copu fazlalıgı yok.ne vitrinim var ne masam ..cok sade..birde onlar olsa ustuste hiç sevmem..ama hergelen inanın evimi cok begeniyor..derli toplu olmayı seviyorum..herşeyimde ona gore..ama geniş evlerede ozenmiyor degilim:KK43:hayırlısı bu evi degiştircek gibide degilim.

Hayırlı aksamlar kızlar.yazdıklarınızı tek tek okudum:) hafta sonu misafirlerimi atlattım cok guzeldi..bugunde bayagı birşeylerim arttı kayınvalidemleri aksam yemege cagırdım.şimdi gittiler..cok guzel salataşar yaptım size bir ara tarifleri yazarım cok begendiler..Ev meselesine gelince evim iki odalı..ozellikle misafir gelince cok zorlanıyorum..oglumu odası yok bir odam var kucuk iki kanepe var ogluma masa ve dolap yaptırdım.kanepede yatıyor.cunku misafir gelince salounum yetmiyor aslında salon degilde oturma odası..mutfagım kucuk..dun misafirde bir gorseydiniz.kucuk ev boyle zamanlar cok zor.salonumda masam yok.sehba yetmiyor..kendimize buyuk sofra actım erkekleride mutfakta masada agırladım..inanın kısın bir camasırlık koycak odam yok..yorganlar bazamın altında istif gibi oldular.cicegi bibloyu zaten sevmem.evimde ekstra bir kıbrit copu fazlalıgı yok.ne vitrinim var ne masam ..cok sade..birde onlar olsa ustuste hiç sevmem..ama hergelen inanın evimi cok begeniyor..derli toplu olmayı seviyorum..herşeyimde ona gore..ama geniş evlerede ozenmiyor degilim:KK43:hayırlısı bu evi degiştircek gibide degilim.[/QUOTE
2+1ev cocuk olunca zor ama önemli olan sizin gibi kullanışlı eşyalar bulundurmak. Bence oğlunuzun odasına baza alın,kanepe yatak kadar rahat olmaz diye düşünüyorum. Misafir gelincede yer yatağı yapılabilir en kötü. Benim evimde 2 odalı ve balkonsuz.saloNum büyük ama yatak odanın minnacik, çocuk olunca yatak odasında beşik koycam yer yok

suefsan suefsan atlatmışsın oyle boyle önemli olan senin huzurun.kalabalık misafir küçük evde zor ama 40 yılda bir boşver.ben de konu açtım sorular sorunlar beklerim canım .ayrıca tarifleride merak ettim doğrusu

2+1ev cocuk olunca zor ama önemli olan sizin gibi kullanışlı eşyalar bulundurmak. Bence oğlunuzun odasına baza alın,kanepe yatak kadar rahat olmaz diye düşünüyorum. Misafir gelincede yer yatağı yapılabilir en kötü. Benim evimde 2 odalı ve balkonsuz.saloNum büyük ama yatak odanın minnacik, çocuk olunca yatak odasında beşik koycam yer yok
Ayrı bir oturma odası gibi olsun istemiş sanırım arkadaş.Ama şu ikeadaki divanlar daha iyi olur rahatlık açısından

selam arkadaslar nasilsiniz,ben cok sinirliyim bugun,tr-lellinin yemek tabagini gorunce bi daha aklima geldi.sorun esimin yemek secmesi,kalan yemegi diger gune yememesi.dun musafirim vardi,allah ne verdiyse yaptim birseyler,e arti tabi bugune,yok niye cok yapmsim.zaten bi kuru dolmam arrti ki bwn cok severim.
Ya dun gitmis 30euroluk ivir zivir,cikolata cips almis,15bozukluk vardi,onlan aldi sandim megersem 50lik bozdurmus,para yetmemis,ee tabi yetmez,ne alirsin.mis gibi revani yaptim d'un zorla yedi,bugunde tabaga koyup masaya koydum dokunmadi bile.evdeki yemegi begenmedigi icin,chose,agir cuburla karnini doyurmaya calisiyor.yok acim git bana sosis al diyor bide,girmis dun iki kiytirik hamburger almis,evde yemek oldugu halde.ilk evlendugimizde daha kotuydu bu durum,simdide ara ara yasiyoruz,cebindeki mutfak parasinida abur cubura yatirip geliyor yaa,biktim vallahi,bide iki hafta evde olucak,ve Her evde olusunda haecamayi cok sever.
Ya bide sosisle,hamburgerle,pizzayla omur mu gecer ya,Hep,hazir bu tip swyleri tuketmek istiyor,Her yemegi yaparim,degisik tarifler denerim yok yok,baskasi beni metheder,Kocam Bi Eline saglik bile demez,cok sinirli ve uzgunum,artik ne yapsam sasirdim.

Hayırlı aksamlar kızlar.yazdıklarınızı tek tek okudum:) hafta sonu misafirlerimi atlattım cok guzeldi..bugunde bayagı birşeylerim arttı kayınvalidemleri aksam yemege cagırdım.şimdi gittiler..cok guzel salataşar yaptım size bir ara tarifleri yazarım cok begendiler..Ev meselesine gelince evim iki odalı..ozellikle misafir gelince cok zorlanıyorum..oglumu odası yok bir odam var kucuk iki kanepe var ogluma masa ve dolap yaptırdım.kanepede yatıyor.cunku misafir gelince salounum yetmiyor aslında salon degilde oturma odası..mutfagım kucuk..dun misafirde bir gorseydiniz.kucuk ev boyle zamanlar cok zor.salonumda masam yok.sehba yetmiyor..kendimize buyuk sofra actım erkekleride mutfakta masada agırladım..inanın kısın bir camasırlık koycak odam yok..yorganlar bazamın altında istif gibi oldular.cicegi bibloyu zaten sevmem.evimde ekstra bir kıbrit copu fazlalıgı yok.ne vitrinim var ne masam ..cok sade..birde onlar olsa ustuste hiç sevmem..ama hergelen inanın evimi cok begeniyor..derli toplu olmayı seviyorum..herşeyimde ona gore..ama geniş evlerede ozenmiyor degilim:KK43:hayırlısı bu evi degiştircek gibide degilim.
Cnm.benim evimde 2+1
Ogluma oda yaptim misafirimden daha önemli cunku odasini cok seviyo
Benimde salonum yok kucuk bi oturma odam var masa falan sigmiyo
Koltuklarimda yatak olmuyo
Yatili misafirim olmuyo bazen yegenlerim yada kuzenim gelip kaliyo yere yatak atiyorum oglusun odaya
Yemekli kalabalik misafirde agirlamadim
Kuran okuttum sehbalari cikardim
50kisi agirladi yani su kucuk ev

Esime diyorum ki sana küsüp ayri yatcak bi koltuk yatak bilemm yok

Salata cok severim ve tariflere talibim

selam arkadaslar nasilsiniz,ben cok sinirliyim bugun,tr-lellinin yemek tabagini gorunce bi daha aklima geldi.sorun esimin yemek secmesi,kalan yemegi diger gune yememesi.dun musafirim vardi,allah ne verdiyse yaptim birseyler,e arti tabi bugune,yok niye cok yapmsim.zaten bi kuru dolmam arrti ki bwn cok severim.
Ya dun gitmis 30euroluk ivir zivir,cikolata cips almis,15bozukluk vardi,onlan aldi sandim megersem 50lik bozdurmus,para yetmemis,ee tabi yetmez,ne alirsin.mis gibi revani yaptim d'un zorla yedi,bugunde tabaga koyup masaya koydum dokunmadi bile.evdeki yemegi begenmedigi icin,chose,agir cuburla karnini doyurmaya calisiyor.yok acim git bana sosis al diyor bide,girmis dun iki kiytirik hamburger almis,evde yemek oldugu halde.ilk evlendugimizde daha kotuydu bu durum,simdide ara ara yasiyoruz,cebindeki mutfak parasinida abur cubura yatirip geliyor yaa,biktim vallahi,bide iki hafta evde olucak,ve Her evde olusunda haecamayi cok sever.
Ya bide sosisle,hamburgerle,pizzayla omur mu gecer ya,Hep,hazir bu tip swyleri tuketmek istiyor,Her yemegi yaparim,degisik tarifler denerim yok yok,baskasi beni metheder,Kocam Bi Eline saglik bile demez,cok sinirli ve uzgunum,artik ne yapsam sasirdim.
cnm cok zor bir durum..benim eşim tam tersi hayatta dısardan birşeyler yemeği sevmiyor..helede abur cubur..benimkide fazla bazende insan dısardan hazır seyler alabilir nefis bu..yada evde yemek olmaz..asla yemiyor illa evde tek kapta olsa yemek pişcek

Cnm.benim evimde 2+1
Ogluma oda yaptim misafirimden daha önemli cunku odasini cok seviyo
Benimde salonum yok kucuk bi oturma odam var masa falan sigmiyo
Koltuklarimda yatak olmuyo
Yatili misafirim olmuyo bazen yegenlerim yada kuzenim gelip kaliyo yere yatak atiyorum oglusun odaya
Yemekli kalabalik misafirde agirlamadim
Kuran okuttum sehbalari cikardim
50kisi agirladi yani su kucuk ev

Esime diyorum ki sana küsüp ayri yatcak bi koltuk yatak bilemm yok

Salata cok severim ve tariflere talibim
cnm benim eşim ve ben erkek kadın ayrı oturuyoruz oyuzden bana sarttı ayrı bir oda...oğlumun calışmamasası kutuphanesi var yaptrıdm birtek bazası yok..zaten misafir dışında odası hep ona ait..hafta içi kanepeyi toplamıyorum bile .oylece bazaymış gibi duruyor .

suefsan,arada disardan yemek sorun degil.bende isim varsa,yapamadiysam yada oylesine disardan aldigim cok oldu.Beni uzen esimin mennuniyetsizzligi.

Arkadaslar bu salatyı netten buldum denedim cok hos oldu..klasık rus salatası gibi garnıturumuz oluyor..ben patatesi bezelyeyi ve havucu haşladım..hazırda alıyorum bazen..içine kornişon tursu yerine pancar tursusu doğruyoruz..rengi acayıp hos oluyor..kup kup doğruyoruz..derin bir kapta harmanlayıp ustune bol yoğurt katı sekilde birazda mayonez dokuyoruz.uzerini taze dere otu ve konserve mısırla süsledim hiç kalmadan yendi

İkinci salatam hepiniz biliyorsunuzdur ama genede yazıyım..3 adet kabağı soteledim 3 adette havucu ..2 sinide iri iri randeleyip aynı tavada az yağda soteledim..soğuyunca borcama döşedim..üzerine irice çekilmiş bol ceviz serpiştirdim..katı yoğurtla tamamen yogurtladım..üzerine kırmızı biberi yağda eritip doktum sonuç cok güzeldi. ..Birde közlenmiş kırmızı biberi doğradım..ben hazır aldım..patlıcanıda közleyip ikisini doğradım.içine maydonozda ekledim..içine ceviz koydum..sonra katı yoğurtla yogurtladıktan sonra kulp bardaklarına doldurdum..üzerini süsleyip tek kişilik servis yaptım

Son salatam kuskusu haşladım..sonra bol soğuk suya tutup bir kapa aldım.hemen yağladım yapışmaması için .içine kızmızı közlenmiş biber doğradım..kornişon salatalık doğradım..bol maydonoz dere otu doğradım yarım lımon suyu sıktım içine biraz konserve mısırım vardı onuda ekledim cok güzel oluyor.

X