- 1 Mart 2010
- 44.662
- 113.568
-
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.141
A101 de de var ama sır degil galibaBiizm burada Hakmar yok ama Bim de var mı?
Hem yumusak yapmasini hemde kokusunu cok sevdim benaspirin bim de görmedim ama a101 de var
trlelli cim bimim yumuşatıcısından memnun musun
ben vernelden memnun kalmadım
Biz maalesf geçinemiyoruz deterjanlarla güzel kokuları çok sevmeme rağmen.Astımım olduğu için.Ben de yumuşatıcı bulut ,yer silme aks,yağ çözücu amway zoom,amway loc bu kadar.Birde mutfak lavabosuna mecburen domestos .
Kızlar Sorular sorunlar bölümüne konu açtım maksat muhabbet olsun bakmak isterseniz.
2+1ev cocuk olunca zor ama önemli olan sizin gibi kullanışlı eşyalar bulundurmak. Bence oğlunuzun odasına baza alın,kanepe yatak kadar rahat olmaz diye düşünüyorum. Misafir gelincede yer yatağı yapılabilir en kötü. Benim evimde 2 odalı ve balkonsuz.saloNum büyük ama yatak odanın minnacik, çocuk olunca yatak odasında beşik koycam yer yokHayırlı aksamlar kızlar.yazdıklarınızı tek tek okudum:) hafta sonu misafirlerimi atlattım cok guzeldi..bugunde bayagı birşeylerim arttı kayınvalidemleri aksam yemege cagırdım.şimdi gittiler..cok guzel salataşar yaptım size bir ara tarifleri yazarım cok begendiler..Ev meselesine gelince evim iki odalı..ozellikle misafir gelince cok zorlanıyorum..oglumu odası yok bir odam var kucuk iki kanepe var ogluma masa ve dolap yaptırdım.kanepede yatıyor.cunku misafir gelince salounum yetmiyor aslında salon degilde oturma odası..mutfagım kucuk..dun misafirde bir gorseydiniz.kucuk ev boyle zamanlar cok zor.salonumda masam yok.sehba yetmiyor..kendimize buyuk sofra actım erkekleride mutfakta masada agırladım..inanın kısın bir camasırlık koycak odam yok..yorganlar bazamın altında istif gibi oldular.cicegi bibloyu zaten sevmem.evimde ekstra bir kıbrit copu fazlalıgı yok.ne vitrinim var ne masam ..cok sade..birde onlar olsa ustuste hiç sevmem..ama hergelen inanın evimi cok begeniyor..derli toplu olmayı seviyorum..herşeyimde ona gore..ama geniş evlerede ozenmiyor degilimhayırlısı bu evi degiştircek gibide degilim.[/QUOTE
Ayrı bir oturma odası gibi olsun istemiş sanırım arkadaş.Ama şu ikeadaki divanlar daha iyi olur rahatlık açısından2+1ev cocuk olunca zor ama önemli olan sizin gibi kullanışlı eşyalar bulundurmak. Bence oğlunuzun odasına baza alın,kanepe yatak kadar rahat olmaz diye düşünüyorum. Misafir gelincede yer yatağı yapılabilir en kötü. Benim evimde 2 odalı ve balkonsuz.saloNum büyük ama yatak odanın minnacik, çocuk olunca yatak odasında beşik koycam yer yok
Cnm.benim evimde 2+1Hayırlı aksamlar kızlar.yazdıklarınızı tek tek okudum:) hafta sonu misafirlerimi atlattım cok guzeldi..bugunde bayagı birşeylerim arttı kayınvalidemleri aksam yemege cagırdım.şimdi gittiler..cok guzel salataşar yaptım size bir ara tarifleri yazarım cok begendiler..Ev meselesine gelince evim iki odalı..ozellikle misafir gelince cok zorlanıyorum..oglumu odası yok bir odam var kucuk iki kanepe var ogluma masa ve dolap yaptırdım.kanepede yatıyor.cunku misafir gelince salounum yetmiyor aslında salon degilde oturma odası..mutfagım kucuk..dun misafirde bir gorseydiniz.kucuk ev boyle zamanlar cok zor.salonumda masam yok.sehba yetmiyor..kendimize buyuk sofra actım erkekleride mutfakta masada agırladım..inanın kısın bir camasırlık koycak odam yok..yorganlar bazamın altında istif gibi oldular.cicegi bibloyu zaten sevmem.evimde ekstra bir kıbrit copu fazlalıgı yok.ne vitrinim var ne masam ..cok sade..birde onlar olsa ustuste hiç sevmem..ama hergelen inanın evimi cok begeniyor..derli toplu olmayı seviyorum..herşeyimde ona gore..ama geniş evlerede ozenmiyor degilimhayırlısı bu evi degiştircek gibide degilim.
cnm cok zor bir durum..benim eşim tam tersi hayatta dısardan birşeyler yemeği sevmiyor..helede abur cubur..benimkide fazla bazende insan dısardan hazır seyler alabilir nefis bu..yada evde yemek olmaz..asla yemiyor illa evde tek kapta olsa yemek pişcekselam arkadaslar nasilsiniz,ben cok sinirliyim bugun,tr-lellinin yemek tabagini gorunce bi daha aklima geldi.sorun esimin yemek secmesi,kalan yemegi diger gune yememesi.dun musafirim vardi,allah ne verdiyse yaptim birseyler,e arti tabi bugune,yok niye cok yapmsim.zaten bi kuru dolmam arrti ki bwn cok severim.
Ya dun gitmis 30euroluk ivir zivir,cikolata cips almis,15bozukluk vardi,onlan aldi sandim megersem 50lik bozdurmus,para yetmemis,ee tabi yetmez,ne alirsin.mis gibi revani yaptim d'un zorla yedi,bugunde tabaga koyup masaya koydum dokunmadi bile.evdeki yemegi begenmedigi icin,chose,agir cuburla karnini doyurmaya calisiyor.yok acim git bana sosis al diyor bide,girmis dun iki kiytirik hamburger almis,evde yemek oldugu halde.ilk evlendugimizde daha kotuydu bu durum,simdide ara ara yasiyoruz,cebindeki mutfak parasinida abur cubura yatirip geliyor yaa,biktim vallahi,bide iki hafta evde olucak,ve Her evde olusunda haecamayi cok sever.
Ya bide sosisle,hamburgerle,pizzayla omur mu gecer ya,Hep,hazir bu tip swyleri tuketmek istiyor,Her yemegi yaparim,degisik tarifler denerim yok yok,baskasi beni metheder,Kocam Bi Eline saglik bile demez,cok sinirli ve uzgunum,artik ne yapsam sasirdim.
cnm benim eşim ve ben erkek kadın ayrı oturuyoruz oyuzden bana sarttı ayrı bir oda...oğlumun calışmamasası kutuphanesi var yaptrıdm birtek bazası yok..zaten misafir dışında odası hep ona ait..hafta içi kanepeyi toplamıyorum bile .oylece bazaymış gibi duruyor .Cnm.benim evimde 2+1
Ogluma oda yaptim misafirimden daha önemli cunku odasini cok seviyo
Benimde salonum yok kucuk bi oturma odam var masa falan sigmiyo
Koltuklarimda yatak olmuyo
Yatili misafirim olmuyo bazen yegenlerim yada kuzenim gelip kaliyo yere yatak atiyorum oglusun odaya
Yemekli kalabalik misafirde agirlamadim
Kuran okuttum sehbalari cikardim
50kisi agirladi yani su kucuk ev
Esime diyorum ki sana küsüp ayri yatcak bi koltuk yatak bilemm yok
Salata cok severim ve tariflere talibim