Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

hayırlı sabahlar kızlar...:KK36:

ne var ne yok nasılsınız?
bugün a101 e spor aletleri geliyo..twisterla yay setinden alasım var 30 tl tutuyor..twister kullanan var mı aranızda?
ya kullanmazsam diye tereddüt ediyorum,bir yandan da para verirsem ister istemez yaparım diyorum kararsızım..ya da hiç para vermeden yürüyüş yapmak lazım ama ben eve girdiğimde karanlık oluyor.eşimde benle çıkmaz yürümeye..napayım sizce,bir akıl verin bana :cry:

Kızlar hayırlı sabhalar. Duygularım gelgitli. Çok üzgünüm ve canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama yapıyorum. Bu ay 120 servis, 100 servis, 350 kredi kartı, 53 okula, 150 civarı elektrik, cep, doğalgaz mutafak için verdim. yakıt var, kursa 150 tl, vs. derken bir çok yere para ödedim. Şükür var ödüyorum. Bu da olmasa Allah darda kalanlara yardımcı olsun. Eşimi aramıyorum. zaten teline de çıkmadım, Çocuklarla konuşuyor, konuşulacak bir şey bırakmadı. Dua edin kızlar. bugün evdeyim. Beni haketmeyen bir insana 16 yılımı vermişim. Hayal kırıklığı ve en önemlisi de güvensizlik. Ben evliliği tutan en önemli şeyin güven olduğunu düşünürdüm. Sevgi bitebilir, saygı da zaman zaman azalabilir ama güvenmek çok önemliydi. Ama Güvenmek ve ellerin bomboş ortada kalmak. Hayal kırıklığı .. Öfke bile duyamıyorsun.

bugün a101 e spor aletleri geliyo..twisterla yay setinden alasım var 30 tl tutuyor..twister kullanan var mı aranızda?
ya kullanmazsam diye tereddüt ediyorum,bir yandan da para verirsem ister istemez yaparım diyorum kararsızım..ya da hiç para vermeden yürüyüş yapmak lazım ama ben eve girdiğimde karanlık oluyor.eşimde benle çıkmaz yürümeye..napayım sizce,bir akıl verin bana :cry:
Ben plates topu aldim yazin azicik yaptim sonra yapmadim daha canim istemedi
Ben evde spor yapamiyorum
Kosu bandi olsaydi dedim gecen esim alalim dedi yok dedim onada usencez yer kaplicak zaten yer yok
Sen belki usenmzsin bilemedim ki
Benim yurumeye vaktim var ama tek hic canim istemiyo bi kac defa yurudum sıkıldım

Kızlar hayırlı sabhalar. Duygularım gelgitli. Çok üzgünüm ve canım hiçbir şey yapmak istemiyor ama yapıyorum. Bu ay 120 servis, 100 servis, 350 kredi kartı, 53 okula, 150 civarı elektrik, cep, doğalgaz mutafak için verdim. yakıt var, kursa 150 tl, vs. derken bir çok yere para ödedim. Şükür var ödüyorum. Bu da olmasa Allah darda kalanlara yardımcı olsun. Eşimi aramıyorum. zaten teline de çıkmadım, Çocuklarla konuşuyor, konuşulacak bir şey bırakmadı. Dua edin kızlar. bugün evdeyim. Beni haketmeyen bir insana 16 yılımı vermişim. Hayal kırıklığı ve en önemlisi de güvensizlik. Ben evliliği tutan en önemli şeyin güven olduğunu düşünürdüm. Sevgi bitebilir, saygı da zaman zaman azalabilir ama güvenmek çok önemliydi. Ama Güvenmek ve ellerin bomboş ortada kalmak. Hayal kırıklığı .. Öfke bile duyamıyorsun.
Hepsi cok normal
Dusunsene uzun bi yola cikiyosun hic biledigin bir yol olsun yalniz degilim nolcak ki diyosun yolun ortasinda yalniz kaliyosun
İlla ki zor
Senin esin hic mi seni dusunmuyo, hic mi ici sizlamiyo ben onu anlayamadim
Dile kolay 16sene
İnsanin sevgisi bitse bile aliskanliklari var
Nasil ozlemez

Ben kavga da etsem sunu sever o isitamaz o utuleyemez diye dusunuyorum
Kusde olsak her aksam yine gelirken arar eve bise lazim mi diye
Yani belli seneler gecince insan daha pismeli aslinda

Canim o gitmek istedi ve gitti
Tekrar donmek isterse sana kalmis karar senin
Ama boyle gidip cok pisman olan var
Sen suan napar ne eder ne yer bile diye dusunursun eminim
Aliskanliklar iste
İnsanin eside boyle yaparsa kime guvencez
Orasini bende bilmiyorum

Cok sevince gidiyolar demisti bi sair
Az mi sevmeli bilmiyorum ki

Bu arada bana gunaydin
Bu saate kadar uyudum yuhh bana
Yemegim var,evim supurmustum zaten,bi ytaklar ammann diye kendimide teselli ediyorum
Tembel oldum ben
Oglum gelcek neredeyse
Bari odasini toplim

Sen uyudun dimi?
Evde yoktun dimi?
Yeni uyandin dimi? Diyo yatagi toplanmamissa
Basima gardiyan oldu sipa
Pasamin odasi toplancak

Hepsi cok normal
Dusunsene uzun bi yola cikiyosun hic biledigin bir yol olsun yalniz degilim nolcak ki diyosun yolun ortasinda yalniz kaliyosun
İlla ki zor
Senin esin hic mi seni dusunmuyo, hic mi ici sizlamiyo ben onu anlayamadim
Dile kolay 16sene
İnsanin sevgisi bitse bile aliskanliklari var
Nasil ozlemez

Ben kavga da etsem sunu sever o isitamaz o utuleyemez diye dusunuyorum
Kusde olsak her aksam yine gelirken arar eve bise lazim mi diye
Yani belli seneler gecince insan daha pismeli aslinda

Canim o gitmek istedi ve gitti
Tekrar donmek isterse sana kalmis karar senin
Ama boyle gidip cok pisman olan var
Sen suan napar ne eder ne yer bile diye dusunursun eminim
Aliskanliklar iste
İnsanin eside boyle yaparsa kime guvencez
Orasini bende bilmiyorum

Cok sevince gidiyolar demisti bi sair
Az mi sevmeli bilmiyorum ki

Özlese sevse böyle bir şey yaparmıydı, beni geçtim. 2 çocuğuda mı görmez. bilmiyorum canım. Allah'a havale ettim be onu.

Nazahcım hiç bisey diyemiyorum herşey biz insanoğlu için.
16 yıl sonra bu duruma nasıl gelinir desem yine diyemiyorum.
Bi imtihandan geliyorsunuzya sonunuz hayrolsun inşallah.

Özlese sevse böyle bir şey yaparmıydı, beni geçtim. 2 çocuğuda mı görmez. bilmiyorum canım. Allah'a havale ettim be onu.
Bugun kuranimiz var cok dua edicem canim
Acin dinsin yeter inan
Yuva huzursuzlugu yasamayan anlamaz
Uzuluyorum

bi süre yapar sonra sıkılır kaldırırsın genelde öyle oluyo

Nazah
bişeyleri çokta kırıp dökmeden evleri ayırdınız aslında, güvenin sarsıldı ama saygıyı kaybetmediniz belli ki.
Bu adamın kafası karışık naptığını anlayamaman normal.
Sizin probleminiz ne sevgisizlik mi. Hızlı bi kararmıydı onun için yada uzun süredir aklındamıydı.
Hayat devam ediyo ne yazıkki. İnsan istemeye istemeye yapmak zorunda olduklarını yapıyo.
Nedense hep eşin pişman olcak döncek gibi geliyo bana. Hayırlısı olsun hakkında. İnşallah güzel şeyler yaşar bu günleri unutursun

Kizlar oglusun okulunda yilbasi cekilisi olmus ogluma bi erkek arkadasi cikmis
Pahali bisi olmicakmis

Kitap, kalem tarzida oglum istemiyo
Ne alabiliriz ?
Fikir verin bana ne alalim

Nazah
bişeyleri çokta kırıp dökmeden evleri ayırdınız aslında, güvenin sarsıldı ama saygıyı kaybetmediniz belli ki.
Bu adamın kafası karışık naptığını anlayamaman normal.
Sizin probleminiz ne sevgisizlik mi. Hızlı bi kararmıydı onun için yada uzun süredir aklındamıydı.
Hayat devam ediyo ne yazıkki. İnsan istemeye istemeye yapmak zorunda olduklarını yapıyo.
Nedense hep eşin pişman olcak döncek gibi geliyo bana. Hayırlısı olsun hakkında. İnşallah güzel şeyler yaşar bu günleri unutursun
Sevgi eksikliği. Canım biz çok severek evlendik. Evet belkide sevgi bitti. Ama 2 çocuk varken sevgiden daha önemli şeyler var hayatta. Benim için en azından öyle.

Lcw guzel bi swet alsam diyorum hemde ihtiyacini gorur begenir mi ki
Bi de cocuk ya daha cocuksu seyler mi bekler nede olsa daha 9 yasinda bunlar
Ben kullanisini ise yararliligini dusunuyorum tabiki anne olarak bakim biraz
Yeni fikrlere acigim kizlar

Şöyle bi araba erkek çocuklarının ilgisini çeker diye düşündüm.
En azından benim koca çocuğunkini çekiyor. Üstünde isim yazıyor.

IMG_20141218_164130-1.jpg

Kizlar oglusun okulunda yilbasi cekilisi olmus ogluma bi erkek arkadasi cikmis
Pahali bisi olmicakmis

Kitap, kalem tarzida oglum istemiyo
Ne alabiliriz ?
Fikir verin bana ne alalim
konunuzu ara sıra takip ediyordum. mesajınızı görünce yazmak istedim anne olarak sweet falan düşünmüşsünüz ne kadar da güzel düşünmüşsünüz. ama ben çocukken kıyafet hediyeleri pek beğenmezdm :/ bu konuya uygun olacaksa araba desenli veya araba şeklinde kumbara mı alsanız acaba :)

X