- 7 Ekim 2012
- 2.429
- 2.455
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.001
anladım canım
kucuk olan ufakmıs daha
Allah uzun omurler versın evlatlarımıza
Amin ... evet 2. sınıfa gidiyor kuzum benim. Ama yavrum sakin yaşına görede olgun bir çocuktur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anladım canım
kucuk olan ufakmıs daha
Allah uzun omurler versın evlatlarımıza
haftada 1 kilo çok iyi sta. Aferin sana. bende bu ara dikkat ediyorum, leslie le yürüyorum ama tartılmadım. Sanki eccük fark etti. Ben ekmeği çok az yerim zaten yesemde kepek ekmek yerim. Gün boyu ve akşam öğünümde de az yerim ama benim sorunum akşam çayla bişeyler yemek. Karnım tok olsa da akşam keyif yapasım geliyo. Tatlı kuruyemiş ıvır zıvır yemek istiyorum.
ben dediğim gibi yapamadım leslieyi ama kilo verdirmese de sıkılaştırır diye düşünüyorum.sen indirdin mi,internetten mi yapıyorsun?
zaten yaptığımız en zararlı şey akşam çaylarını boş geçmemek,akşamları yediklerimiz hemen kiloya dönüşüyor.sırf o yüzden akşamları eşimi kandırıyorum bazen çay demlemiyorum,bitki çayı içip doğru yatağa gidiyoruz
bir de ben genel olarak ekmeği sevmiyorum,diyette olmasam da pek yemiyorum.en çok yediğim günde 1 dilimdir.yanlış mı yapıyorum acaba ?
oyy canım benimBenim gibi yapın kızlar.. yemeyin:) Kaç kilo verdim bilmiyorum. Boyum 172 kilo 60.. Olumlu yanından bakayım diymi:)
iyi canım napalım bildiğin gibinabersiniz kızlarr
Ben 1kilomu verdim kaldı 2kilomHayırlı geceler..kızlar hepinize bol bol slm:)yazdıklarınızın buyuk bir kısmını okudum..kızlar benimde bu aralar bir sorunum var ..acilen zayıflamalıyım..hergece yemek yeme alışkanlığım başladı..suan bile yiyorum( ben ne yapcam ne olur bir şey söyleyin...kim görse bayağı kilo almışsın diyor ya..cnm sıkılıyor ve veremiyorum nerden baslıyım.
Öyle sıkıntılı dönemde benimde 48lere düşmüşlüğüm var bi dönemBenim gibi yapın kızlar.. yemeyin:) Kaç kilo verdim bilmiyorum. Boyum 172 kilo 60.. Olumlu yanından bakayım diymi:)
Leeyhn. Ben spora gidip üzerine kilo almış hatunum ehii ehii ehiiben dediğim gibi yapamadım leslieyi ama kilo verdirmese de sıkılaştırır diye düşünüyorum.sen indirdin mi,internetten mi yapıyorsun?
zaten yaptığımız en zararlı şey akşam çaylarını boş geçmemek,akşamları yediklerimiz hemen kiloya dönüşüyor.sırf o yüzden akşamları eşimi kandırıyorum bazen çay demlemiyorum,bitki çayı içip doğru yatağa gidiyoruz
bir de ben genel olarak ekmeği sevmiyorum,diyette olmasam da pek yemiyorum.en çok yediğim günde 1 dilimdir.yanlış mı yapıyorum acaba ?
ben dediğim gibi yapamadım leslieyi ama kilo verdirmese de sıkılaştırır diye düşünüyorum.sen indirdin mi,internetten mi yapıyorsun?
Ohoo kar kalkalı çok oldu canım.iyi canım napalım bildiğin gibi
sen nasılsın?
havalar nasıl,kar kalktı mı?
ihtiyaçlar olunca birikim yapılamıyor doğal olarak.Artık napcan canım.amaaann huzur olsun da gerisi yalan .ben de bugün dışarı çıkmakla çıkmamak arasında kararsızım.Bıyıklarım pala kaşlarım orman oldu ama üşeniyorum yaa varmı böyle bişey..hepimiz için hayırlı verimli bir gün olsun inşallah .gelirim yineAiiyyy yuppuuu telefonum yapilmis geldi kavustum hasret gideriyoruz kuzumla
Sarkilar ve resimler gitmis o ayri cok pis sinirlendim
Oglusada kitaplik yaptirdik geldi bugun cekmecede yapiliyo henuz gelmedi
Tv lere baktim bugun esim bi fiyatlara bak dedi
106cm 1.350falan samsung var lg var istiyodum alicak galiba 2-3 aya kadar
Bizim birkim yalan oldu batti balik yan gider kivamindayiz hadi hayirlisi
Bazen bende useniyorumihtiyaçlar olunca birikim yapılamıyor doğal olarak.Artık napcan canım.amaaann huzur olsun da gerisi yalan .ben de bugün dışarı çıkmakla çıkmamak arasında kararsızım.Bıyıklarım pala kaşlarım orman oldu ama üşeniyorum yaa varmı böyle bişey..hepimiz için hayırlı verimli bir gün olsun inşallah .gelirim yine
canım biz geçen hafta sonu şöyle bir dolaştık.Tepe home mağzasını gezdik indirim ürünleri var çokda güzel şeyler Ankara ya gelinebilir.sitelere bakın çok çeşit var indirim kışın olur canım.Allah yuva kuranın yardımcısı olur bulursunuz inşallah uygun bişeyler ...Herkese hayırlı sabahlar.
Ben de bugün yine dışarı çıkcam
Trlellicim fiyatlar düşmüş diyince aklıma geldi.
Biz simdi kiz tarafıyla hangi eşyaları alcağımızı kararlaştırdık.
Eşyalar şimdi daha mı ucuz olur yoksa bi fark olmaz mı?
Tabi alınca da eşyayı teslim almazsak sonra getirirler mi getirmezler mi endişesi var.
Şimdiden almaya başlasak mı ki