Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Busdolabını 5 yıluzdolabımdanço 38362035, member: 193706"] karanfilce karanfilce bence eskisi kadar pahali degil artik esyalar
Engince
Modalife
Evgormobilya

Bak bi fiyatlara istersen
DugBuzdolabındançok mlucak galiba aslinda simdiden alinabilir en azindan borcu odenir
Durur magzada
Yemek odasi koltuk takimi ikisi 6bine falan hos esyalar var
Beyaz esyada da 2.500e arcelikde camasir mak bulasik mak. Buzdolabi vardi
3parca ankastrede 990tl idi
Ben mobilya sitelerini cok takip ediyorum[/QUOTE]
Sağolun kızlar.
Öyle paketler uygun gibi görünse de gidince 2 katına çıkıyor genelde.
Muhtemelen bulaşık mak.çamaşır mak.kullanılır ama buzdolabının illa ki değiştirmek gerekir.
Ben kendi buzdolabımdan çok memnunum ama çamaşır makinem en ucuzuydu memnun değilim.
Busdolabını 5 yıl önce 2150 TL te almıştık. Hala aynı fiyatlarda acayip az yakıyor ve çok geniş hem buzluğu hem altı.
Kardeşim çok sıkışcak bi eşyasında yardım etmeyi düşünüyorum ama henüz karar vermedim. Ve söylemedim de.
Çamaşır makinesi de olabilir. Olursa biraz daha üst model ve kapasitesi yüksek tercih ederim benimki 5 kg ve battaniye gibi şeylerde zorlanıyorum.

Kozlar bilmiyorum iş gelin kızımızda bitiyor inşallah hem uygun hem kaliteli tercihler yaparlar.

Ayrica gecen hafta carrefourda surgulu dolap , raf, kitaplik, vestiyer baktim
Rf kitapliklar 80tl
Ayakkabilik/vestiyerler 300tl
Unite, tv sehpalari, mutfak aksesuar raf meyvelik banyo dolabi var
Ufak tefek boyle alinabilir aslinda
Gayette uygun

Ozel yaptirinca pahaliya geliyo

Ben oglusun odasini 1.300e aldim mesela gecen sene 150_150 senetli elden odedim
Buzdolabimida 1400 civari aldim onuda o sekilde odedim 10,ayda bitti ikiside
Ben boyle aliyorum hemde dokunmuyo
Halilarimida bu sekilde aliyorum
Mutfak esyasi,tabak setleri vs onlarida taksitle aldigim yer var

Guvendigim 3 magza var senelerdir alisveris yapiyoruz annemle hic sorun yasamiyorum
Gecen koltuk sorduk 3bin dedi
Gel al 3ay sonra basla odemeye 15ay yapim dedi mesela
Mondi nin urunleri
Ama ben buraya bise almak istemedigimden almadim

Bulasiklari hallettim
Evi supurdum
Utumu yaptim
Yataklari topladim
Toz aldim
Oglusa eriste yaptim
Banyo-wc kaldi oraya gecicem

Ben taksit yapiyorum ya hic de aksatmam ama gununden once odemek istiyorum hep yada hemen bitirim diye icim icimi yiyo rahat edemiyorum
Bi oglusun halisi kaldi 150tl onunda 50sini vercem bugun aslinda ayin 25i olsun dedim kendimi garantiye aldim ama elime para gecse hepsini kapaticam

Bulasiklari hallettim
Evi supurdum
Utumu yaptim
Yataklari topladim
Toz aldim
Oglusa eriste yaptim
Banyo-wc kaldi oraya gecicem

Ben taksit yapiyorum ya hic de aksatmam ama gununden once odemek istiyorum hep yada hemen bitirim diye icim icimi yiyo rahat edemiyorum
Bi oglusun halisi kaldi 150tl onunda 50sini vercem bugun aslinda ayin 25i olsun dedim kendimi garantiye aldim ama elime para gecse hepsini kapaticam
ben de senin gibiyim.
gelirim belli eee maaşı alınca da vereceğim belli ama yinede stres yapıyorum
taksit sayısı azaldıkça hafifliyorum

mandalina hoşgeldin arkadaşım ...Ben bütün hayallerimi yaza saklıyorum ama inşallah hayal kırıklığına uğramam .Bütün beyaz eşyalarım bozularak beni zamansız terkettiği için sadece ihtiyacımızı görecek şeyleri tercih etmek zorunda kaldık .Hepsi yenilendi .Gönlüm oldu mu ? tabiki hayır ama ne yapalım gelir belli gider belli bu kadar oluyor.En son beni fırın mahvetti.İdare ediyodum ankastreye çok hevesim olduğu için yeni eve geçersek alırız belki diye avutuyodum kendimi .Ama bozulunca tamirine de çok para istenince apar topar gidip aldık.En uygunu ocaklı fırın eski tiplerdendi ondan oldu.Amaann dünya malı ...

mandalina hoşgeldin arkadaşım ...Ben bütün hayallerimi yaza saklıyorum ama inşallah hayal kırıklığına uğramam .Bütün beyaz eşyalarım bozularak beni zamansız terkettiği için sadece ihtiyacımızı görecek şeyleri tercih etmek zorunda kaldık .Hepsi yenilendi .Gönlüm oldu mu ? tabiki hayır ama ne yapalım gelir belli gider belli bu kadar oluyor.En son beni fırın mahvetti.İdare ediyodum ankastreye çok hevesim olduğu için yeni eve geçersek alırız belki diye avutuyodum kendimi .Ama bozulunca tamirine de çok para istenince apar topar gidip aldık.En uygunu ocaklı fırın eski tiplerdendi ondan oldu.Amaann dünya malı ...
hoşbulduk canım
güle güle kullan hayırlı olsun
herseyde vardır bi hayır :KK52:

_sekerpare_ _sekerpare_ yalniz degilsin merak etme
Benim buzdolabimda zamansiz bozuldu ve daha iyisini almak istiyordum olmadi butcem ona yetti
İsimi goruyo napim
Firinimda mini firin memnunum
Benim bulasik mak. Eror verdi yaptirdim yine yolunda gitmeyen bisiler var bakalim nolcak
Camasir makinemde de sikinti var su akitiyo idare ediyorum almisken iyisini alim diye

Bende bisi bozulunca hepsi birden bozuluyo

Bak oglusa bunu yaptrdim
IMG_20141217_141421~2.jpg Mobilyalariyla ayni renk
Bide bunun cekmecesi gelicek yapiliyo
İlla bisi cikiyo masraf hep
Napalim yasadigimiz surece masrad bitmez

Bu hafta resim defteri
Kitap serisi
Kalin ve ince keceli kalem
Okul cantasi
Bi suru ihtiacini aldik
Hep para

Yemegimi yapinca ancak isim bitti saniyorum

Orman kebabi
Pilav
Piyaz(esime)
Patates salatasi(kendime)
Oglusa doner aldim isiticam istiyodu
Karman corman bir menu
Herkes baska yiyo bizim evde
Kadayifli muhallebi yaptim yine digerinden cok yiyememistim doya doya yiyimm

Trlellicim sen çinekopu nasıl yapıyorsun kızartma mı fırın mı?
Biz genelde kızartma severiz ama çipura fırında da güzel olabiliyor.
Mesela hamsiyi filan fırında sevmeyiz.
Çinekopun sadece ızgarasını yemişliğim var inşallah görür ve acil cevap yazabilirsin :)

İyi fırında da güzel oluyormuş.
Ağır bi balık değilmiş.
Sağolasın canım.

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada

Trlellicim sen çinekopu nasıl yapıyorsun kızartma mı fırın mı?
Biz genelde kızartma severiz ama çipura fırında da güzel olabiliyor.
Mesela hamsiyi filan fırında sevmeyiz.
Çinekopun sadece ızgarasını yemişliğim var inşallah görür ve acil cevap yazabilirsin :)
Oglusun sinav haftasi cnm surekli ders calisiyoruz ancak baktim
Kizrtiyorum
İzgarasini yapiyorum
Ayrica biraz buyukse folyo yada firin kagidinda yapiyorum
İcine sogan dilim,limon dilim,maydanoz,tuz,ve tereyag koyup sarip tek tek, firinliyorum

Mantar sviyosaniz aklima geldi mantar dolma yapin pilavin yaninda servisi cok şık oluyo

Kiyma,sogan,biber,salca kavurup pisirip ic yapiyorum
Mantarlarin icine doldurup firina veriyorum
Almaya yakin kasar dilimleyip kasari eriyince aliyorum oda ayri bi guzellik oluyo ozellikle sunumda

Kizlar oglusu kursa gotururken sacimi falan topluyodum aynada

_Kizlardan da bise anlamiyorum ben, her yere giderken susleniyosunuz ne anliyosunuz ki?
Dedi..

Bu cocuk babasinin yerine geliyo muhalefet olma konusunda ayni babasi

Bir de ben yokken sen napiyosun cok merak ediyorum diyo

Aciklama yapiyorum bi de sıpaya

Niye suslenip makyaj yapiyonuz kizlar oglum sizden bise anlamiyo ona gore(camura yatan smly)

Sağol canım söylediklerini özel misafirlerde sunum için kullanayım.
Ancak biz balığı sade seviyoruz.
Ne biliyim soğan dahi girse yenmiyo bizim sülalede.

X