- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.021
Busdolabını 5 yıluzdolabımdanço 38362035, member: 193706"] karanfilce bence eskisi kadar pahali degil artik esyalar
Engince
Modalife
Evgormobilya
Bak bi fiyatlara istersen
DugBuzdolabındançok mlucak galiba aslinda simdiden alinabilir en azindan borcu odenir
Durur magzada
Yemek odasi koltuk takimi ikisi 6bine falan hos esyalar var
Beyaz esyada da 2.500e arcelikde camasir mak bulasik mak. Buzdolabi vardi
3parca ankastrede 990tl idi
Ben mobilya sitelerini cok takip ediyorum[/QUOTE]
Sağolun kızlar.
Öyle paketler uygun gibi görünse de gidince 2 katına çıkıyor genelde.
Muhtemelen bulaşık mak.çamaşır mak.kullanılır ama buzdolabının illa ki değiştirmek gerekir.
Ben kendi buzdolabımdan çok memnunum ama çamaşır makinem en ucuzuydu memnun değilim.
Busdolabını 5 yıl önce 2150 TL te almıştık. Hala aynı fiyatlarda acayip az yakıyor ve çok geniş hem buzluğu hem altı.
Kardeşim çok sıkışcak bi eşyasında yardım etmeyi düşünüyorum ama henüz karar vermedim. Ve söylemedim de.
Çamaşır makinesi de olabilir. Olursa biraz daha üst model ve kapasitesi yüksek tercih ederim benimki 5 kg ve battaniye gibi şeylerde zorlanıyorum.
Kozlar bilmiyorum iş gelin kızımızda bitiyor inşallah hem uygun hem kaliteli tercihler yaparlar.
Engince
Modalife
Evgormobilya
Bak bi fiyatlara istersen
DugBuzdolabındançok mlucak galiba aslinda simdiden alinabilir en azindan borcu odenir
Durur magzada
Yemek odasi koltuk takimi ikisi 6bine falan hos esyalar var
Beyaz esyada da 2.500e arcelikde camasir mak bulasik mak. Buzdolabi vardi
3parca ankastrede 990tl idi
Ben mobilya sitelerini cok takip ediyorum[/QUOTE]
Sağolun kızlar.
Öyle paketler uygun gibi görünse de gidince 2 katına çıkıyor genelde.
Muhtemelen bulaşık mak.çamaşır mak.kullanılır ama buzdolabının illa ki değiştirmek gerekir.
Ben kendi buzdolabımdan çok memnunum ama çamaşır makinem en ucuzuydu memnun değilim.
Busdolabını 5 yıl önce 2150 TL te almıştık. Hala aynı fiyatlarda acayip az yakıyor ve çok geniş hem buzluğu hem altı.
Kardeşim çok sıkışcak bi eşyasında yardım etmeyi düşünüyorum ama henüz karar vermedim. Ve söylemedim de.
Çamaşır makinesi de olabilir. Olursa biraz daha üst model ve kapasitesi yüksek tercih ederim benimki 5 kg ve battaniye gibi şeylerde zorlanıyorum.
Kozlar bilmiyorum iş gelin kızımızda bitiyor inşallah hem uygun hem kaliteli tercihler yaparlar.