- 25 Mart 2010
- 4.015
- 3.922
- 49
- Konu Sahibi karanfilce
- #5.081
günaydııınnn oldu mu bilmiyorum bi hoşluk olsun dedim ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cay cnm..ben pide yaptırcam.yanına 2 çeşit tatlı yaptım..çocuk cok olcak onlarada kek yaptım .şimdide salata turune baslıyacam..cok karmaşık bir menü oldu:)yemekli mi yoksa çay börek gibi mi canım ?
iyiymiş valla ben de gelimmi ? şu an çay faslı başlamıştır tüh kaçırdıkCay cnm..ben pide yaptırcam.yanına 2 çeşit tatlı yaptım..çocuk cok olcak onlarada kek yaptım .şimdide salata turune baslıyacam..cok karmaşık bir menü oldu:)
Canim sana noldu_sekerpare_ gerçekten çok zordu. Hele Çarşamba sabah herkesi yolladım okula. Oturdum yatağının üstüne. Neler geçti aklımdan. Papatya dedim kalk hazırlan git okuluna. eşim bile korkuyordu. Çok şükür toparladım sanki biraz.
Yap cnm memnun kalirsin umatim sende lokum gibi oluyotr lelli senin kestane işine bayıldım,en yakın zamanada deniycem
bin de yoğunum kızlar
ev,iş,bebiş derken yazmaya fırsatım kalmıyor
çocukluğum aklıma geldi.Bugunde aksam oldu
Karsi dairemdeki ablayla lafladik kapi agzi
Bi yere gidicekmis gelmedi de iceri kapida baya lak lak ettik
Ablanin butun cocuklari evli
Eside sehr disina falan gidiyo bazen gelmiyo eve kadin tek genelde sıkılıyo evde sanirim
Kimseyede pek gitmiyo
Gelini, cocuklari geliyo bazen
Annemden falanda buyuk hani arkadaslik edebilcem yasta degil ama yalniz diye gel falan diyorum beni cagriyo bazen
O da cok zort sartlarda cocuklarini buyutmus evlendirmis doguda falan yasamis baya
Oglu evlenmis bosanmis yine evlenmis rus gelini var
Cok dert anlatiyo benim derdim bana yetiyo onunkinide dinleyince daha da icleniyorum
Herkesin bi sorunu var valla
Kuru fasulye
Pilav yaptim
Salatada yaparim
Kestanem var pisiririm
Oglun annemde ya ev fena sıkıcı
Annecim ben yalniz kaldim gel yanima dedim cıkıp ama hafta ici hep evdeydim yaaaa!!!! dedi
Dokunmadim
Dayisi bugun erken geliyo isten
Ee elektronik esyalarda cazip geliyo oglusa, satiyo annesini hemen
Gullerin savasi baslasada izlesem