Birikimin altın anahtarı "İsraftan kaçınma!"

Günaydın herkes,lere benim adam evde bugün hasta bademcikleri şişmiş.O yüzden bugün benim bütün planlar iptal.
Arkadaşlar gelcekti bugün aradım iptal ettim.kızlar neolur bana dua edin Rabbim hayırlısıyla temiz bir ev nasip etsin bana çünkü çok sorunlar var bu evde.klozet yanlış bağlanmış kullanılamıyor annem babam gelince sorun oluyor.yaptırılması için bütün banyonun kırılması lazım büyük işe giremiyoruz.Normal tuvalette boruların ve binanın eskiliğinden kaynaklı olsa gerek günde iki kez çamaşır suyu dökmek zorunda kalıyorum bazen ki kokusuna katlanamadığım halde.Ytak odasında gardrobun olduğu duvar rutubetten küf içinde artık dolabın içindeki temiz giysilerim bile küf kokuyor.salonun bir köşesi o kadar küflenmişki süpürgelik bile çürümüş küften o derece .Bütün bunları geçtim beş kat merdiven çıkmak eziyet resmen .Artık dayanamıyorum eşim sabit fikirli biraz en kötü huyu .ona kalsa emekli olana kadar biraz yaptırlaım oturalım derdinde.Benim çıldırcağımı biliyo tabide bişey diyemiyo .Bu yaz dananın kuyruğu kopcak bakalım .

Günaydın herkes,lere benim adam evde bugün hasta bademcikleri şişmiş.O yüzden bugün benim bütün planlar iptal.
Arkadaşlar gelcekti bugün aradım iptal ettim.kızlar neolur bana dua edin Rabbim hayırlısıyla temiz bir ev nasip etsin bana çünkü çok sorunlar var bu evde.klozet yanlış bağlanmış kullanılamıyor annem babam gelince sorun oluyor.yaptırılması için bütün banyonun kırılması lazım büyük işe giremiyoruz.Normal tuvalette boruların ve binanın eskiliğinden kaynaklı olsa gerek günde iki kez çamaşır suyu dökmek zorunda kalıyorum bazen ki kokusuna katlanamadığım halde.Ytak odasında gardrobun olduğu duvar rutubetten küf içinde artık dolabın içindeki temiz giysilerim bile küf kokuyor.salonun bir köşesi o kadar küflenmişki süpürgelik bile çürümüş küften o derece .Bütün bunları geçtim beş kat merdiven çıkmak eziyet resmen .Artık dayanamıyorum eşim sabit fikirli biraz en kötü huyu .ona kalsa emekli olana kadar biraz yaptırlaım oturalım derdinde.Benim çıldırcağımı biliyo tabide bişey diyemiyo .Bu yaz dananın kuyruğu kopcak bakalım .

İşlah Allah güzelce ağız tadınla oturacağın evler nasip etsin sana canım.

Gunaydin

_sekerpare_ _sekerpare_ kendi evin sanirim satip cikmaktan baska caresi yok
Eski eve naparsan yap adam olmuyo tuttugun elinde kaliyo
Kuf icin sunu onerebilirim ben mutfaktaki rutubeti boyle onledim

Domestosu sulandir fis fisli bir siseye koy ve rutubetli duvara sık puskurt silme oylece kalsin kayboluyo

Rabbim tum isteyenlere yepisyeni evler nasip etsin yaninda da sana bana
Bende surekli satilik ev ilanlarina bakiyorum elimde degil icim gidiyo

karanfilce karanfilce bnmkiler shaggy malum yikamaya veriyorum karsi dairemdekilerin oglunun hali yikama dukkani var senede 2defa yolluyorum sorun yasamiyorum
Oglusun odasi angora cok begendim sevdim.

Hali taksidimi oderken adam taksidin bitiyo yenisini verelim dedi
Bi bitsin uzerim yuk oluyo dedim
Cok guzel halilar var ama ben yedek haliyi sevmiyorum
Burdanda kurtulcam elbet alirim ozaman yeni yeni ciciler
Ohh mis

Gunaydin

_sekerpare_ _sekerpare_ kendi evin sanirim satip cikmaktan baska caresi yok
Eski eve naparsan yap adam olmuyo tuttugun elinde kaliyo
Kuf icin sunu onerebilirim ben mutfaktaki rutubeti boyle onledim

Domestosu sulandir fis fisli bir siseye koy ve rutubetli duvara sık puskurt silme oylece kalsin kayboluyo

Rabbim tum isteyenlere yepisyeni evler nasip etsin yaninda da sana bana
Bende surekli satilik ev ilanlarina bakiyorum elimde degil icim gidiyo

karanfilce karanfilce bnmkiler shaggy malum yikamaya veriyorum karsi dairemdekilerin oglunun hali yikama dukkani var senede 2defa yolluyorum sorun yasamiyorum
Oglusun odasi angora cok begendim sevdim.

Hali taksidimi oderken adam taksidin bitiyo yenisini verelim dedi
Bi bitsin uzerim yuk oluyo dedim
Cok guzel halilar var ama ben yedek haliyi sevmiyorum
Burdanda kurtulcam elbet alirim ozaman yeni yeni ciciler
Ohh mis
ahh canım kendi evim olsa dakika durmam satarım.Karışık biraz durumlar.Bu evi kayınpeder almış 25 yılönce ..Daha herkes bekar olduğu için en büyük kaynımın üstüne yapmış 18 yıl onlar oturdular bu evde .Sonra onlar yeni bir ev alınca biz de buraya geçtik kira vermiyoruz ama evde bizim değil anlıycağın.oturduğum semte gelin geldim ve burdan çokmadım dolayısıyla çevre değiştirmek filan korkutuyor beni.Bu yaz arabanın borcu bitecek 80 bin filan kredi çekicez (içim yana yana ) sanırım arabayıda satıcaz üstüne de ne yardım ederlerse işte ..Ben eşime çekmeyelim kredi filan kiraya çıkalım diyorum razı olmuyor asla .Bakalım tam bir belirsizlik ...

[SUO FS="geztapo, post: 38401924, member: 198879"]karanfilce benim bildiğim çevremde kullananlardan en iyi markalr royal merinos angora .Sanat halıyı hiç bilmiyorum canım[/QUOTE]
Canım Rabbim gönlündekinden bile güzel evler nasip etsin size
Aynen annemin kirada oturduğu ev de öyle.
Bir de üstelik sobalı.

Annem yolluk alcak.
Çok çeşit marka ve model var.
İnsanın kafası karışıyor.

Bakarken rastladığımız ürünler gümüşsuyu, linea, safyün, saray ve sanat.
Royaller biraz pahalı 90 dı sanırım.
Saray gümüşsuyu merinos ve sanatı 60 TL ye indirttik.
Safyün ve Linea nın bazı kalanları da 50 TL.

7 m2 olcağı için biraz pahalı tutacak.
Şu resimdekiler sanat ve saray dokununca baya da hoşuma gitti.
IMG_20141217_145116-1.jpg

Rabbim sana çok güzel bi ev nasip etsin inşallah.. İnsanın evi güzel olunca temizlik yapması bile keyif verir.. Bol bol dua et bu mubarek saatlerde.
benim babamda aynı eşinin görüşünde.. evi bi türlü sattıramadık adama :110:

[SUO FS="geztapo, post: 38401924, member: 198879"]karanfilce benim bildiğim çevremde kullananlardan en iyi markalr royal merinos angora .Sanat halıyı hiç bilmiyorum canım
Canım Rabbim gönlündekinden bile güzel evler nasip etsin size
Aynen annemin kirada oturduğu ev de öyle.
Bir de üstelik sobalı.

Annem yolluk alcak.
Çok çeşit marka ve model var.
İnsanın kafası karışıyor.

Bakarken rastladığımız ürünler gümüşsuyu, linea, safyün, saray ve sanat.
Royaller biraz pahalı 90 dı sanırım.
Saray gümüşsuyu merinos ve sanatı 60 TL ye indirttik.
Safyün ve Linea nın bazı kalanları da 50 TL.

7 m2 olcağı için biraz pahalı tutacak.
Şu resimdekiler sanat ve saray dokununca baya da hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 1342708 [/QUOTE]
halı işi çok önemli canım durum müsait oluncaya kadar idare edip iyisini almak lazım .Heleki hol gibi sürekli ayak basılan yerde olacak ve yaşlı bir insanın evinde olacak .O yüzden leke tutmayan yıkanmaya gelecek ayak izi terlik izi belli etmeyen olmalı.Baktıklarınız arasında tercihimi merinostan yana kullanırdım ben olsam.Birde böyle halıyı yere serdirtip duruşuna bak birde canım halının üstüne elini kuvvetlice bastır izi kalıyomu dalga dalga kalıyomu ona bak .Halıya elini sürünce yumuşak olmalı sert halı naylonludur kıl tüy yapışır üstüne

Erkeklerin geneli ayni
Ev dgistirmek,satmak falan islerine hic gelmiyo
Bende ev alirsam diger evi satariz diyorum yanasmiyo esim
O dursun yenisini aliriz diyo
Sanki manavdan portakal aliyoruz
Kolay mi ev almak
Laf olsun torba dolsun iste

Geztapo ilerde sana cik derler mi?
Gerci demeselerde yarin oburgun buyukler olunce mal paylasilir
Ankarada cok guzel,yeni ve uygun evler var bakmistim netten ama muhit olarak bilemicem ankarayi bilmiyorum hic

bilmiyorum canım hüngür hüngür ağlayasım var. :KK43:
dua edin olur mu?

canınızı sıkmiim konuşuruz yine,öptüm çok..
Oluyo banada oyle arada geliyolar soldan soldan
Hayat bazen hic adil degil
Bazen cok acimasiz
Alisveris yap kuzu defactoda indirim vardi
Para harcamak niye bukadar guzel acaba

Geztapocum, sağol tavsiyelerin için.
Sonraki gezdiğimiz yerlerde verdiğin tavsiyeleri kullandım.
Artemis marka deseni çok hoş ilmeği gayet güzel olan bi yolluk kestirdik aldık.
Toplamı 400 lira ödediler.
Bir de küçükbi parça kalanlardan hediye etti adam.
Güzele benziyor senelerce gider inşallah anneme.
Evdeki yolluk bezdiriyordu eskinin yapışkan halılarından üstüne sürekli kilim seriyordu.
Çok iyi oldu elhamdülillah.
İlmeği daha düşük vardı. Başka bi yerde o da 350 TL idi ama pek bi inceydi kayma durumu olabiridi.
Güle güle kullansın annem.

Geztapo ilerde sana cik derler mi?
Gerci demeselerde yarin oburgun buyukler olunce mal paylasilir
Ankarada cok guzel,yeni ve uygun evler var bakmistim netten ama muhit olarak bilemicem ankarayi bilmiyorum hic
canım bana çık demez hiç kimse o tıynette insan yok ama ev çok eski ve şartları kötü.Benim sağlık sorunum olmasaydı asansörlü ev istemezdim o zaman da burayı elden geçirirdim.Ha büyükler ölünce zaten bişiler kalır ama hayatımı olması muhtemel durumlara endekslemek istemiyorum.Yeni ve uygun evler eskiden gecekondu olup sonradan gelişen yerler ..Ama özellikle bir ergen çocucuğun varken oturulabilecek yerler değil canım.Modern varoşlar diyebiliriz.Yanlış anlaşılmak istemem çocuğum olmasa heryerde otururum ama eğitim seviyesi düşük biyerde insanın başına her şey gelir diye düşünüyorum .Hakkımızda hayırlısı olsun ama hakkaten artık bunaldım .

X